Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

maşallah bebişimize inş hep böyle güzel haberlerini alırsın oğluşunun inş rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla ve de kolaylık kurtarır ikinizi de

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

bu ilacı burda kullananlar vardı bağışıklık sistemiyle ilgili olduğunu yazmışlardı kortizondu sanırım ama yinede emin değilim ben kendi doktoruma sorduğumda ilacın bebeğe zararlı olduğunu söyledi tabi yine söylüyorum her doktorun görüşü farklı ben kendi doktoruma güvendim

canım bende bu ilacı son 3 hamileliğimde kullanmıştım kandaki bazı değerleri düzeltmesi açısından doktor vermişti yani bir işe yaramadı o başka...ewet bağışıklık sistemiyle ilgilide veriyolar bazen aslında kortizon bir çok hastalıkta kullanılıyor...

canım merhaba cook sevındım saglıklı olmanıza.bebısın dogum pozısyonu almısmı soyledımı doktorun?bıde ben normal olmasını cok ıstıyodum yaa bunu duyunca tırstım.:18::18:canım bı de senın dogumun bu kadar yakınmıydı ya benden bıkacgun onceydı dıye hatırlıyorum.tosuncuk onde gıdıyor sanırım

selam arkadaşlar ben 2010 yılında 16 haftalıkken normal doğum sancısıyla düşük yaptım,sonrasında düşük için bir sürü sebep saydılar,yok rahimde eğrilik var denildi,yok rahimağzı yetmezliği denildi...neyse aslında benim hikayem çok uzunda kısa keseyim,ben bir daha hamile kalamadım derken geçen ay tüp bebek yaptırdım ve öncesinde genetik tahlili istedi doktorum ve bende kan pıhtılaşması çıktı,sanırım homozigot,hem anneden hem babadan yani.göbeğimden hergün iğne vuruluyorum kan sulandırıcı.

merak ettiğim kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapan arkadaşlar,siz kaçıncı haftada düşük yaptınız ve hamileliğiniz nasıl sürmüştü,mesela benim 2.aydan sonra ara ara kanamam oluyordu,16.haftamda bir gece uyurken ani bir sancıyla uyandım,acilde serum bağlandı geçti,ertesi günü eve geldim,o akşam yine sancılanınca tekrar acile gidince suyum boşaldı ve düşük yaptım.hatırlamak bile kötü oldu ama sizce bu kan pıhtılaşmasının bir sonucumu.

Arkadaşlar hiç mi yorumunuz yok (

slm canım bedede aynı sorun var,bende senin gibi geçen ay tüp bebek yaptırdım ve transferden sonra hep iğneyi kullanıyorum,hergün göbeğimden vuruyorum.umarım transfer neticen pozitif olur.sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle...

Geçen ay yapılmışsa, sonuç pozitif herhalde yamukprenses :)

Geçen ay yapılmışsa, sonuç pozitif herhalde yamukprenses :)

aslında pozitif canım ama kalp atışlarını duymadan pozitif saymıyorum canım,birde benim 12.gün değerim çok düşüktü sonradan biraz yükseldi,o nedenle korkularım devam ediyor.

12.gün:38 kusur
14.gün:74 kusur
16.gün:215 kusur

İnşallah, güzel bir şekilde devam eder. Doktorum, heterozigot olduğum için şimdilik aspirin yeter dedi ama içim rahat etmediği için günaşırı kan sulandırıcı kullanmaya başladım. Sanırım zararı olmaz.

Merhaba. Umarım bu sefer sağlıkla devam edersin. Benim düşüklerim hep erken dönemlerde oldu ama bir arkadaş 16. haftada kaybetti ve ara ara kanamaları varmış söylediğine göre, ayrıca erken doğumla kaybeden arkadaşlar da var. Kan pıhtılaşması farklı etkilerle kayıplara neden oluyor. Internetteki bir yazıda kan pıhtılaşması implantasyon sorunlarına, erken dönem düşüklerine, gelişim geriliğine, erken doğuma, preeklampsiye, amniyon sıvısının boşalmasına...neden olur diye bir sürü sorun yazıyordu internette. Yani evet büyük ihtimalle yaşadıkların kan pıhtılaşmasıyla ilgilidir.

Yine sıkıcı bunaltıcı bir Ankara gününden herkese günaydın :) Ayy ne sıcak burası yaaa...Tabi bir Adanalı'ya bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum

kız sen buraya bir gelsen ankarayı mum la ararsın kuzum..yanıyor ortalık insanın birşey yapası gelmiyor..şimdi sen hamilesin yaa sıcağı iki kat hissedersin:))

evet cnm normal dogum pozisyonunu almıs 30 haftalıktı 31 haftalık olmus tosuncuk olmus kuzum :) ben de normal cok istiyorum ama bukdr süre ona alısıp bi aksilik olmasındansa sezeryan olmayı tercıh ederımm.. sonucdaa bukdr tasıdım son anda aksilik olsun istemem kıyamam tosunuma kuzuma ınsallah hepımız saglıcakla dogum yaparız RABBIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSIN INSALLAH RABBIM BURA DOKTOR YOLLARINDA HEBA OLANLARADA TEZ ZAMANDA VERSIN INSALLAH.

hayırlı cumalar kızlarrrr rabbim gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin,bizlere de isteyen herkese de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. bu mübarek günlerin yüzü hürmetin bu güzel cuma gününde dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin rabbim. dualarınızda beni de unutmayın olur mu

Yine sıkıcı bunaltıcı bir Ankara gününden herkese günaydın :) Ayy ne sıcak burası yaaa...Tabi bir Adanalı'ya bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum

burcu, ben de ankara'da yaşıyorum. Hakikaten iki gündür inanılmaz sıkıcı bir hava var. Burcu, gebelik takibi için hangi doktora gidiyorsun? İsim vermek yasaksa özelden yazar mısın? İnşallah gebe kalırsam lazım olacak. :)

Bir de ofisin havalandırması bozulmuş o yüzden iyice pişiyorum :)
Tolga Ecemiş'e gidiyorum. İnşallah en kısa zamanda gebe kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…