canlar dun doktora gittim oglum gayet sağlıklı herseyı cok guzel dedi gelişimi kilosu herseyı uyumlu dedi ve sezeryan önerıyorum dedi riske atmak istemıyorum dedi mthr 677 heterezigot benım ben normal düşünüyordum ama ne oglumu nede kendımı riske atmak istemıyorum sanırım kanaman fazla olursa kötü olur dıyor normal dogumda iğneyı ne zmn bırakıcaz oda bellı olmuyor dıyor sen istersen şimdiden iğneyı gun içinde yap agrın sancın gelırse hemen gel dedi hayırlısı olsun ınsallah hepımız ıcın.
maşallah bebişimize inş hep böyle güzel haberlerini alırsın oğluşununinş rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla ve de kolaylık kurtarır ikinizi de
kızlar yarın doktor teyzemiz ile randevumuz var..ense ölçümü yapılacak..sonrada 2li testler zamanı geçiyormuş sanırım benim 13.haftam bu hafta....ama ben herşeyden önce yaşadığını, beni bırakmadığını öğrenmek istiyorum....kızlar inşallah bebeğim hala benimledir nedendir bilmiyorum ama her doktor öncesi bu korkuyu yaşıyorum çok can sıkıcı belki ama elimde değil...kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var..hpinizin iyi kalpli insanlar olduğunuza eminim ve böyle temiz kalpli insanlardan dualar bekliyorum..yarın inşallah Rabbim nasip etsin inşallah hayırlı haberlerle döneyim buraya :)
ikinci düşüğümden sonra cildimde bazı kabarcıklar çıkmaya başladı kimi dr egzema kimi mantar kimi alerji dedi verdikleri ilaçları kullanmama rağmen geçmedi bundan yaklaşık üç ay önce başka bir dra gittim oda liken diye bir hastalık olduğunu söyledi parça aldı ve patoloji sonucu liken olduğu kesinleşti...cilt drum kullandığım ilacın hamilelikde zararlı olduğunu söyledi bende forumda biraz araştırdım aksine bağışıklık sisteminde problem olan arkadaşların bu ilacı kullandığını öğrendim eşime anlattım bana güldü bugün dra gitmeyi düşünüyorum ama hangi testleri yaptırmam gerekiyor bilmiyorum konuyla ilgili bilgisi olan lütfen beni bilgilendirsin...
ikinci düşüğümden sonra cildimde bazı kabarcıklar çıkmaya başladı kimi dr egzema kimi mantar kimi alerji dedi verdikleri ilaçları kullanmama rağmen geçmedi bundan yaklaşık üç ay önce başka bir dra gittim oda liken diye bir hastalık olduğunu söyledi parça aldı ve patoloji sonucu liken olduğu kesinleşti...cilt drum kullandığım ilacın hamilelikde zararlı olduğunu söyledi bende forumda biraz araştırdım aksine bağışıklık sisteminde problem olan arkadaşların bu ilacı kullandığını öğrendim eşime anlattım bana güldü bugün dra gitmeyi düşünüyorum ama hangi testleri yaptırmam gerekiyor bilmiyorum konuyla ilgili bilgisi olan lütfen beni bilgilendirsin...
canım merhaba cook sevındım saglıklı olmanıza.bebısın dogum pozısyonu almısmı soyledımı doktorun?bıde ben normal olmasını cok ıstıyodum yaa bunu duyunca tırstım.:18::18:canım bı de senın dogumun bu kadar yakınmıydı ya benden bıkacgun onceydı dıye hatırlıyorum.tosuncuk onde gıdıyor sanırımcanlar dun doktora gittim oglum gayet sağlıklı herseyı cok guzel dedi gelişimi kilosu herseyı uyumlu dedi ve sezeryan önerıyorum dedi riske atmak istemıyorum dedi mthr 677 heterezigot benım ben normal düşünüyordum ama ne oglumu nede kendımı riske atmak istemıyorum sanırım kanaman fazla olursa kötü olur dıyor normal dogumda iğneyı ne zmn bırakıcaz oda bellı olmuyor dıyor sen istersen şimdiden iğneyı gun içinde yap agrın sancın gelırse hemen gel dedi hayırlısı olsun ınsallah hepımız ıcın.
Arkadaşlar hiç mi yorumunuz yok(
Evet aslında bu haftalardan sonra içim daha rahat zaten, ilk haftalardaki kadar paniklemiyorum. Hareketlerini hissedebildiğim haftaya gelmeyi dört gözle bekliyorum bende.
sevgı dogumunu yaptı
slm canım bedede aynı sorun var,bende senin gibi geçen ay tüp bebek yaptırdım ve transferden sonra hep iğneyi kullanıyorum,hergün göbeğimden vuruyorum.umarım transfer neticen pozitif olur.sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle...
Geçen ay yapılmışsa, sonuç pozitif herhalde yamukprenses :)
aslında pozitif canım ama kalp atışlarını duymadan pozitif saymıyorum canım,birde benim 12.gün değerim çok düşüktü sonradan biraz yükseldi,o nedenle korkularım devam ediyor.
12.gün:38 kusur
14.gün:74 kusur
16.gün:215 kusur
selam arkadaşlar ben 2010 yılında 16 haftalıkken normal doğum sancısıyla düşük yaptım,sonrasında düşük için bir sürü sebep saydılar,yok rahimde eğrilik var denildi,yok rahimağzı yetmezliği denildi...neyse aslında benim hikayem çok uzunda kısa keseyim,ben bir daha hamile kalamadım derken geçen ay tüp bebek yaptırdım ve öncesinde genetik tahlili istedi doktorum ve bende kan pıhtılaşması çıktı,sanırım homozigot,hem anneden hem babadan yani.göbeğimden hergün iğne vuruluyorum kan sulandırıcı.
merak ettiğim kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapan arkadaşlar,siz kaçıncı haftada düşük yaptınız ve hamileliğiniz nasıl sürmüştü,mesela benim 2.aydan sonra ara ara kanamam oluyordu,16.haftamda bir gece uyurken ani bir sancıyla uyandım,acilde serum bağlandı geçti,ertesi günü eve geldim,o akşam yine sancılanınca tekrar acile gidince suyum boşaldı ve düşük yaptım.hatırlamak bile kötü oldu ama sizce bu kan pıhtılaşmasının bir sonucumu.
kızlar hayırlı cumalar tüm dualarınız kabul olsun inşaallah
Yine sıkıcı bunaltıcı bir Ankara gününden herkese günaydın :) Ayy ne sıcak burası yaaa...Tabi bir Adanalı'ya bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum
canım merhaba cook sevındım saglıklı olmanıza.bebısın dogum pozısyonu almısmı soyledımı doktorun?bıde ben normal olmasını cok ıstıyodum yaa bunu duyunca tırstım.:18::18:canım bı de senın dogumun bu kadar yakınmıydı ya benden bıkacgun onceydı dıye hatırlıyorum.tosuncuk onde gıdıyor sanırım
Yine sıkıcı bunaltıcı bir Ankara gününden herkese günaydın :) Ayy ne sıcak burası yaaa...Tabi bir Adanalı'ya bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum
burcu, ben de ankara'da yaşıyorum. Hakikaten iki gündür inanılmaz sıkıcı bir hava var. Burcu, gebelik takibi için hangi doktora gidiyorsun? İsim vermek yasaksa özelden yazar mısın? İnşallah gebe kalırsam lazım olacak. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?