Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlarrr nasılsınız bakalım

selam canım iyiyiz çok şükür bu hafta kırmızılar gelirse ilaçlara başlıcaz göbekten yumurtlama iğnelerine 12 günde aşılama olucakk allahım inş gerek kalmaz aşılamaya bebişim kendiliğinden olur rabbim isteyen herkese içinde banada yok yerden versin inş.canım en nasılsın.

inşaallah canıminşaallah bebeğin aşılamaya gerek kalmadan gelir:)) ama öyle gelmesede aşılamayla gelsin gelsinde,bende nasıl olayım hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum..yarın ev temizliğine başlıcam büyük bir temizlik bekliyo beni(

kızlar iyi akşamlar nasılsınız? umarım herkes iyidir...
çok fazla yazmasam da sürekli takip ediyorum sizi.
bir sorum olacak..
hamile kaldıktan sonra iğnelere başlanınca normal kontroller mi oluyor???yani hani 15 günde bir gidiliyor ya doktora öylemi oluyor kontroller???
yoksa sürekli kan alınıp kontrol altında mı tutuluyor???süreç nasıl oluyor???iğne dozajı falan...bebeğin geliştiği falan....
yani yoksa iki güne bir kontrol mü oluyor???
nolur aydınlatırsanız sevinirim....

CANIM sağol.kolay gelsin şimdiden sana.valla ben açıyorum müzik son ses öyle temizlik yapıyorum içim açılıyooo bide yorgunluk için keyif kahvesi yapıyorum iş bitince deme keyfime.
senden bir ricam olucak istanbuldan arkadaşın varsa bana iyi bir hematolog ve kadın doğumcu bulabilirmisin inan ben bulamadım şöyle adam gibi anlayan bir doktor koca istanbulda yok arkadaşım 4düşük yaşadım 1kez kürtaj olmak üzere.RABBİM KİMSEYİ ÖZENDİRMESİN inş.bugün bolbol bebek sevdim hiç kucağımdan indirmedim öptüm kokladım allahım bir an önce isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla öpüldün kuzum.cevabını bekliyorum hadi bana bul iyi bir doktor.:18::18:

masalah canım allah kucagına almayı nasıp eder ınsallah canım z kamıl dekı doktor la naıl gorusuyorsun han gı bolumde ve adı neydı bılgı verırımısın bana acıl ozelelde yazabılırsın ısmını unuttum doktorun bırde muayne edermı kı acaba ????

tabi canım girebildigim ilk fırsatta yazarım size :) sende benden önce dogurursan haber ver olurmu :)

Yepyeni bir haftadan merhaba arkadaşlar... Umarım her şey gönlünüzce olur. Öğleden sonra dr a gidicem. Haftasonu yine kahve leke geldi şimdi kesildi ama yine de bebişimi bir görmek istiyorum. Dualarınızı bekliyorum...

Aktive Protein C zamanı 82 saniye 85 - 200 saniye
APC normalize edilmiş oran 0,62 > 0,8
Kuşkulu F-V Leiden 0,7-0,8
Heterozigot F-V Leiden 0,4-0,7
Homozigot F-V Leiden <0,4

sanirim heterozigotum bilgisi olan varmi

Normal takipten çok farklı olmuyor, ilk 3 ay 15 günde bir kontrole gittim, 15 günde bir veya ayda bir kan tahlili yaptı ilaç dozunun ayarlanması için, 3. aydan sonra ayda1e çıkardı kontrol sıklığını. Ama bazen içimiz rahat etmiyor tabi daha sık gidiyoruz kontrole doktorlarımız da duruma anlayış gösteriyorlar.

ah nerde o günler keşke tatile gidebilsem ne güzel olurdu....

KIZLAAARRR herkes karnesını alıp tatılemı cıktı kımse yok burdaaaaa......

ben de gitmek istiyorum, reklamlarda her deniz gördüğümde deniz aşeriyorum resmen :)) daha doktora sormadım bile, bakalım izin çıkacak mı doktor amcamızdan.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

Aktive Protein C zamanı 82 saniye 85 - 200 saniye
APC normalize edilmiş oran 0,62 > 0,8
Kuşkulu F-V Leiden 0,7-0,8
Heterozigot F-V Leiden 0,4-0,7
Homozigot F-V Leiden <0,4

sanirim heterozigotum bilgisi olan varmi

0,62 olan Factor V değeri mi, benimkinde direk heterozigot-normal ve homozigot yazıyordu, değer yoktu da ondan sordum. protein c değerin de normal sınırların biraz altında. 0,62 factor v değeri ise heterozigotsun ama tam anlayamadım. Başka test yapmadılar mı sadece bunlara mı baktılar?

hayırlı haberlerle gel canım

Kızlarr Rabbime binlerce şükür.... Minnoşum gayet iyi. Hatta kıpırdandı annecim ben burdayım dedi:)
Kalp atışları da çok iyi dedi doktorumuz...
Doktorum; birden fazla düşük yaşayan bayanların sağlıklı gebeliklerinde sık sık kontrole gelmeleri moral motivasyon olarak çok olumlu dedi. Hem bebek hem de anne için de faydalıymış...

ohh ohh ne güzel rabbim devamını da getirsin inş,darısı doğum haberini verdiğin zamana inşşş

tabi canım girebildigim ilk fırsatta yazarım size :) sende benden önce dogurursan haber ver olurmu :)
ay kız allah korusuuuuunnnn zamanında gelsın yavru kusum oyle acele etmesın sakınben senın tecrubelerınden faydalanıcam kuzum ok
oyyy maasallah ona ne guzel yaa sonuna kadar boyle saglıklı gıtsın canım

kızlar benim sıpada bugün beni korkuttu lavoboya gittim peçeteye bi baktım hafif kan vardı o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen nasıl doktora gittiğimi inanın hatırlamıyorum neyseki sevindirici tarafı herşey normaldi hiç bi problem kanama gözükmüyor doktorum zorladıysan ondan da olmuş olabilir dedi zaten 1 sefer geldi başka yok tekrar gelirse arıcam renkli doplere göndericek kan akışına damarlara bakarız dedi dua edin ne olur ömrümden ömür gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…