kızlarrr nasılsınız bakalım
selam canım iyiyiz çok şükür bu hafta kırmızılar gelirse ilaçlara başlıcaz göbekten yumurtlama iğnelerine 12 günde aşılama olucakk allahım inş gerek kalmaz aşılamaya bebişim kendiliğinden olur rabbim isteyen herkese içinde banada yok yerden versin inş.canım en nasılsın.
KIZLAAARRR herkes karnesını alıp tatılemı cıktı kımse yok burdaaaaa......
yaz geldi haftasonu kimse girmez oldu nasılsın
inşaallah canıminşaallah bebeğin aşılamaya gerek kalmadan gelir:)) ama öyle gelmesede aşılamayla gelsin gelsinde,bende nasıl olayım hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum..yarın ev temizliğine başlıcam büyük bir temizlik bekliyo beni(
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr :)) ben geldim..Rabbime 1000lerce kere şükürler olsun herşey yolunda ense kalınlığımız 1cm, 2li taramalar tertemiz gelişim yolunda ayrıcaaaaaaaa %90 erkekmiş..zaten açtı apışını gördük bizde :))))) Allah herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip etsin...
haklısın canım ınsan bebısıne en ufak bır zarar gelecegını dusundugu zaman sezeryan olsun dıyor.kendını dusunmuyor o an.Rabbim saglıklı kolay bır dogum nasıp etsın guzel haberlerımızı paylasırız ınsallah burda arasıra gel bızı habersiz bırakma
kızlar merhaba.Dusuk nedeniyle test yaptirmistim sonuclari geldi.Pihtilasma sonuclarindan anlayan varmi aranizdA?
kızlar iyi akşamlar nasılsınız? umarım herkes iyidir...
çok fazla yazmasam da sürekli takip ediyorum sizi.
bir sorum olacak..
hamile kaldıktan sonra iğnelere başlanınca normal kontroller mi oluyor???yani hani 15 günde bir gidiliyor ya doktora öylemi oluyor kontroller???
yoksa sürekli kan alınıp kontrol altında mı tutuluyor???süreç nasıl oluyor???iğne dozajı falan...bebeğin geliştiği falan....
yani yoksa iki güne bir kontrol mü oluyor???
nolur aydınlatırsanız sevinirim....
ah nerde o günler keşke tatile gidebilsem ne güzel olurdu....
KIZLAAARRR herkes karnesını alıp tatılemı cıktı kımse yok burdaaaaa......
İnşallah güzel haberlerle gelirsin.Yepyeni bir haftadan merhaba arkadaşlar... Umarım her şey gönlünüzce olur. Öğleden sonra dr a gidicem. Haftasonu yine kahve leke geldi şimdi kesildi ama yine de bebişimi bir görmek istiyorum. Dualarınızı bekliyorum...
Aktive Protein C zamanı 82 saniye 85 - 200 saniye
APC normalize edilmiş oran 0,62 > 0,8
Kuşkulu F-V Leiden 0,7-0,8
Heterozigot F-V Leiden 0,4-0,7
Homozigot F-V Leiden <0,4
sanirim heterozigotum bilgisi olan varmi
Yepyeni bir haftadan merhaba arkadaşlar... Umarım her şey gönlünüzce olur. Öğleden sonra dr a gidicem. Haftasonu yine kahve leke geldi şimdi kesildi ama yine de bebişimi bir görmek istiyorum. Dualarınızı bekliyorum...
hayırlı haberlerle gel canım
Kızlarr Rabbime binlerce şükür.... Minnoşum gayet iyi. Hatta kıpırdandı annecim ben burdayım dedi:)
Kalp atışları da çok iyi dedi doktorumuz...
Doktorum; birden fazla düşük yaşayan bayanların sağlıklı gebeliklerinde sık sık kontrole gelmeleri moral motivasyon olarak çok olumlu dedi. Hem bebek hem de anne için de faydalıymış...
ay kız allah korusuuuuunnnn zamanında gelsın yavru kusum oyle acele etmesın sakıntabi canım girebildigim ilk fırsatta yazarım size :) sende benden önce dogurursan haber ver olurmu :)
oyyy maasallah ona ne guzel yaa sonuna kadar boyle saglıklı gıtsın canımKızlarr Rabbime binlerce şükür.... Minnoşum gayet iyi. Hatta kıpırdandı annecim ben burdayım dedi:)
Kalp atışları da çok iyi dedi doktorumuz...
Doktorum; birden fazla düşük yaşayan bayanların sağlıklı gebeliklerinde sık sık kontrole gelmeleri moral motivasyon olarak çok olumlu dedi. Hem bebek hem de anne için de faydalıymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?