Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadslar kan pıhtılasması testiymiş bu... ya ben bunu nerde yaptırcam hiç bi hastane yapmıyor adanada. balcalıda yapılıyormus onunda sonucu 1 seneden önce gelmiyormuş napıcamm 1 sene çok geç

seyhan uygulama hastanesinde yapılıyor genetik bölümüne git 10 gündede çıkıyor ben yeni yaptırdım.

kızlar yarın doktor teyzemiz ile randevumuz var..ense ölçümü yapılacak..sonrada 2li testler zamanı geçiyormuş sanırım benim 13.haftam bu hafta....ama ben herşeyden önce yaşadığını, beni bırakmadığını öğrenmek istiyorum....kızlar inşallah bebeğim hala benimledir nedendir bilmiyorum ama her doktor öncesi bu korkuyu yaşıyorum çok can sıkıcı belki ama elimde değil...kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var..hpinizin iyi kalpli insanlar olduğunuza eminim ve böyle temiz kalpli insanlardan dualar bekliyorum..yarın inşallah Rabbim nasip etsin inşallah hayırlı haberlerle döneyim buraya :)

Ayşe seni bulmam iyi oldu.Kendimi yalnız hissetmiştim bi an.İnşallah ikimizde kucağımıza alırız bebişlerimizi.Canım sen niye klomen kullanıyosun ya da ne işe yarıyo ki dr bana öyle bişey demedi.

inşallah feza klomeni pkos olduğu için kullanıyorum yumurtalarım tembel. ALLAH yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza alırız burcu_gen diye bir arkadaş var bende sabırsızlıkla onun doğumunu bekliyorum o benden daha bilgili...

burcu_gen canım ALLAH kırkıncı haftaları göstersin inş. keşke senin doktorun banada yakın olsaydı...

yaa bilemedimki özellikle defalarca sordum ve eger bende kan pıhtılaşması yoksa bi zararı olurmu diye hayır hiç bir zararı yok dedi eger kan pıhtılaşması varsa onu önler yoksada boşa kullanmış gibi olursun ama hiç bir olumsuz etkisi yok dedi yaa benimde sebepsiz hatta nerden geldiği bulunamıyo kese normal bebek iyi rahimde kanama yok eee nerden geliyo bu kan anlamadım yaa eger hiç bir zararlı etkisi yoksa kullanırım en azından kafam rahat eder ama emin olamıyorum ki off nereye sorabilirimki bu istanbul beni sinir ediyo bi ssk ya gidim diyosun 3 4 gün sonraya randevu alıyosun ondada işini yaptırabilirsen işte ( ama içim rahat olabildiğince iyi şeyler düşünüyorum bu bebek benim kısmetimse ve yiyecek ekmeği varsa herşekilde gelicek diyorum :))

canım bence iğneyı kullan ya kullan ve kafana tda takam dr öle diosa o daha ıyı bılıyodur :)

ve sebebı bılınemısoa kanamanın daha onceıkınde kalbi durmus buyuk ıhtımal pıhtılasma vs gibi bişey oluyo

iğnenı kullan kafan rahat olsun takılma hiç :) evet devlet maalesef öle bend e devlete gıdıyorum hemat. randv. alcam

sımdı tee temmuza :S verıyo napıcam o arada bılmıyorum bakalımm hayırlısı olsun ınsallah :)

canım sağlıkla kucaklıycaz bus efer ınsallah stres yok kaygı yok ohh büyüsün bebsıler :)

Arkadaşlar hiç mi yorumunuz yok (

canım güzel haberlerle gelirsin inşallah inan hamile değilim ama sürekli bu duyguları yaşıyorum Allah yardımcımız olsun.

güzel haberlerini bekliyoruz kuzum çabuk geell:)))

ikinci düşüğümden sonra cildimde bazı kabarcıklar çıkmaya başladı kimi dr egzema kimi mantar kimi alerji dedi verdikleri ilaçları kullanmama rağmen geçmedi bundan yaklaşık üç ay önce başka bir dra gittim oda liken diye bir hastalık olduğunu söyledi parça aldı ve patoloji sonucu liken olduğu kesinleşti...cilt drum kullandığım ilacın hamilelikde zararlı olduğunu söyledi bende forumda biraz araştırdım aksine bağışıklık sisteminde problem olan arkadaşların bu ilacı kullandığını öğrendim eşime anlattım bana güldü bugün dra gitmeyi düşünüyorum ama hangi testleri yaptırmam gerekiyor bilmiyorum konuyla ilgili bilgisi olan lütfen beni bilgilendirsin...

Arkadaşlar hiç mi yorumunuz yok (

cnm ben aşılama yaptırdım senin kullandığın gibi progestan, bemiks, coraaspin kullandım hamile kalıncada bunlara ek clexan 0.4 kan sulandırıcı iiğneye başladım senin mutasyonlarının aynısı var bende ve bir tanede başka mutasyonum var. inş. tutunur bebişin.

canlar dun doktora gittim oglum gayet sağlıklı herseyı cok guzel dedi gelişimi kilosu herseyı uyumlu dedi ve sezeryan önerıyorum dedi riske atmak istemıyorum dedi mthr 677 heterezigot benım ben normal düşünüyordum ama ne oglumu nede kendımı riske atmak istemıyorum sanırım kanaman fazla olursa kötü olur dıyor normal dogumda iğneyı ne zmn bırakıcaz oda bellı olmuyor dıyor sen istersen şimdiden iğneyı gun içinde yap agrın sancın gelırse hemen gel dedi hayırlısı olsun ınsallah hepımız ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…