slm kızlar
kimseler yok...sizleri özledim, kızımdan fırsat bulup giremiyorum.bugün 18 günlük olduk,herşey yolunda..sizlerde de güzel haberler vardır inşallah,geçmişi okuyamadım..
arkadslar kan pıhtılasması testiymiş bu... ya ben bunu nerde yaptırcam hiç bi hastane yapmıyor adanada. balcalıda yapılıyormus onunda sonucu 1 seneden önce gelmiyormuş napıcamm 1 sene çok geç
9 haaftalık hamileyim cnm hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğneye başladım cuma günü kontrolde bebiş iyiydi inş. bu defa kucağıma almak nasip olur. darısı sizin başınıza
Canım inşallah doğduğunuda görürsün.Bi arkadaş bizim hastalıktan 35 haftalık oğluşunu kaybetmiş ama o iğne yaptırmamış coraspin yeter diye düşünmüş.Doktor da erkek bebekler kan pıhtılaşmasından daha çok etkileniyo demiş bilmiyorum ne kadar doğru senin bebişin cinsiyeti belli mi
İnsallah. Erkek bekliyoruz. Bundan önce 9. Haftada kaybettiğim ( 0,4luk iğne kullanıyordum coraspin kullanmıyordum) ise kızdı.
Ayşe seni bulmam iyi oldu.Kendimi yalnız hissetmiştim bi an.İnşallah ikimizde kucağımıza alırız bebişlerimizi.Canım sen niye klomen kullanıyosun ya da ne işe yarıyo ki dr bana öyle bişey demedi.
Benim de mutasyonum aynı. Ben 4 kayıp yaşadım, şimdi 5. ye hamileyim. Umarım bizler de bir gün çocuklarımızı kucağımıza alacağız. Hamilelik öncesi folik asit, B12-B6 vitamini, coraspin kullanılıyor, benim doktorum iğneye de hamilelik öncesi başlamıştı, hamilelikte de genelde bu şekilde devam ediliyor.
Allah allah hamıleyken neden yapılamıomus kı benım pıhtılasma tetslerım yapılıo su an ona göre de doz belırlenıcek
şaşırdım dr un dediğine :S belkı kontrol için yapılıodr ama tanı koymak ıcın yapılamıodru gebeyken
fazla sulanamsı dusuk değilde bıldıgım kadarıyal Allah korusun iç kanamalra sbep oluo
ya clexane zaten akısı kolayylastırıo aslıdna hanı sualnmıo kan da öel bı etkıde yapıyo sonucta canım sen doktorunu dınle gene
bebegının kalbi durduguna göre ve sebepsiz kanaman varsa buyuk ıhtımal pıhtılasmadır.....
cunku bende haftaalrca kanama gordum ve sebebı bılınemedı kalbi atıodu bebegımın ama kanama devam edıodu
sebebını bulamadıalr bebegıkaybedınce otopside bebekte sorun yok ama plasentada pıhtı var beslenenemıs kalbi durmsu dedıler
pıhtılasmadan olmus yanı...eğer guvenemısoan baska bı dr a da sor......canım ınsallah bısı olmaz en önmelısı stres yapma ve gönlunu ferah tut
en cok bu etkılıyo ınan bana...
yaa bilemedimki özellikle defalarca sordum ve eger bende kan pıhtılaşması yoksa bi zararı olurmu diye hayır hiç bir zararı yok dedi eger kan pıhtılaşması varsa onu önler yoksada boşa kullanmış gibi olursun ama hiç bir olumsuz etkisi yok dedi yaa benimde sebepsiz hatta nerden geldiği bulunamıyo kese normal bebek iyi rahimde kanama yok eee nerden geliyo bu kan anlamadım yaa eger hiç bir zararlı etkisi yoksa kullanırım en azından kafam rahat eder ama emin olamıyorum ki off nereye sorabilirimki bu istanbul beni sinir ediyo bi ssk ya gidim diyosun 3 4 gün sonraya randevu alıyosun ondada işini yaptırabilirsen işte( ama içim rahat olabildiğince iyi şeyler düşünüyorum bu bebek benim kısmetimse ve yiyecek ekmeği varsa herşekilde gelicek diyorum :))
Bu foruma çok nadir yazıyorum ama ara sıra okumaya çalışıyorum. Benim de bir boş gebeliğim, 2 defa da 7. haftada kalp atışı durduğu için sonlandırılan gebeliklerim oldu. Hem haşimato troidim var, hem de MTHFR 677 heterozigot ve PAI-1 5G/5G mutasyonlarım var.
Dün bir adet embriyo transferim oldu. Şu an progestan, multivitamin ve coraspin kullanıyorum. Son düşükte gittiğim dr. hamileliği öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı başlanması gerektiğini söylemişti. Transferden sonra kan sulandırıcı kullananınız oldu mu?
Yorumlarınızı bekliyorum.
kızlar yarın doktor teyzemiz ile randevumuz var..ense ölçümü yapılacak..sonrada 2li testler zamanı geçiyormuş sanırım benim 13.haftam bu hafta....ama ben herşeyden önce yaşadığını, beni bırakmadığını öğrenmek istiyorum....kızlar inşallah bebeğim hala benimledir nedendir bilmiyorum ama her doktor öncesi bu korkuyu yaşıyorum çok can sıkıcı belki ama elimde değil...kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var..hpinizin iyi kalpli insanlar olduğunuza eminim ve böyle temiz kalpli insanlardan dualar bekliyorum..yarın inşallah Rabbim nasip etsin inşallah hayırlı haberlerle döneyim buraya :)
günaydıınn,,hepimize mutluluk,sağlık ve hayır dolu bir gün diliyorum
kızlar yarın doktor teyzemiz ile randevumuz var..ense ölçümü yapılacak..sonrada 2li testler zamanı geçiyormuş sanırım benim 13.haftam bu hafta....ama ben herşeyden önce yaşadığını, beni bırakmadığını öğrenmek istiyorum....kızlar inşallah bebeğim hala benimledir nedendir bilmiyorum ama her doktor öncesi bu korkuyu yaşıyorum çok can sıkıcı belki ama elimde değil...kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var..hpinizin iyi kalpli insanlar olduğunuza eminim ve böyle temiz kalpli insanlardan dualar bekliyorum..yarın inşallah Rabbim nasip etsin inşallah hayırlı haberlerle döneyim buraya :)
günaydın canım bende gözümü forumda açıyorum artık...
Arkadaşlar hiç mi yorumunuz yok(
Arkadaşlar hiç mi yorumunuz yok(
tşk ederim cnm Rabbim sana da nasip etsin inşallah. ismini Belis Elvin koyduk teyzesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?