merhaba kızlarr..uzun zamandır bende giremiyordum yazdıklarınızı okudum..özlemişim sizleri bu arada acayip bağlandım bu foruma :))) bucu2 canım senin oğluş korkutmuş biraz seni galiba ama içini rahatlatayım belki o gördüğün kan eğer hemoroidin varsa ondandır..bende bu aralar kan haplarına başladım ve müthiş bir kabızlık yaşıyorum zorlanınca bende de oluyo ama hemoroid olduğundan eminim ben..sen gönlünü ferah tut arkadaşım..Allah'ın izniyle bebişlerimiz sağ salim sağlıklı bir şekilde doğacaklar..
bu arada bir arkadaşımız 14 haziranda doğum yapacakmış sanırım dualarım onunla..inşallah rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla alsın bebeğini kucağına..
hımm bu arada bucu2 doppleri sormuşsun ben her gittiğimde doktor bana doppler yapıp kordon kan akım hızına bakıyo..çünkü bende 26.haftadan sonra kan akım hızında düşüş olmuştu..bunu bildiği için şimdi sürekli bakıyo..bende yakın zamanda aptt ye baktırcam..artık iğne vurduğum yerlerden sanki petrol bulmuşum gibi kan fışkırıyo..baya fazla sulandı kanım sanırsam..
diğer kızlar beydağlı,saltas, burcu_gen,mltm, sewincc ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?? burası bayadır sessizmiş sanırım..umarım hepiniz iyisinizdir..hayatınızda umarım herşey yolundadır..Allah'a emanet olun kızlar..burdan çok uzak kalmayın((
Bildiğim kadarıyla Factor v önemli bir mutasyon ve düşüklere neden olduğu ispatlanmış bir sorun, güzel tarafı kan sulandırıcı kullanıldığında çok çok yüksek ihtimalle sorunsuz hamilelik geçiriliyor. Muhtemelen doktorun da kan sulandırıcı ilaç verecektir sana, eğer olur da vermezse kan pıhtılaşması konusunda uzman olan bir doktorun daha fikrini almanda fayda var.
Amin. Sağlıkla kavuşman(mız) dileğiyle...
Geçen gittiğimde belirli bir aya kadar appt ile sonra kordon kan akışı ile kontrol edeceğiz demişti doktor ama o ay ne zamandı hatırlamıyorum :) henüz appt ile kontrol aşamasındayım sanırım, bir sonraki kontrol 18. hafta içinde belki o zaman bakar kan akışına.
kızlar dayanamadım dr randevumdan 1 hafta önce gttm kontrole.ve anca toparlanabildim.dualarınıza ihtiyacım var yine büyük bir imtihanım var.bebğimin suyu az ve gelişimi geri.ikizlerimde ki sorun bu meleğimde de çıktı((yarın ayrıntılı ultrason için dr a gidiyorum gerçi grdm ayrıntılıya ama bu sefer ankaraya gidiyorum inş.dualarınızı eksik etmeyin.çokkkk zor çok zor.
merhaba arkadaşlar
beni belki hatırlarsınız. çok az yazmama rağmen sizleri hep takip ettim. gerçekten bizim gibi problemi olanlar için hamilelik gerçekten zor, ama sonucu bir o kadar güzel......
canım oğlumu 06.06.2012 saat 10.32'de 3.390 kg ve 52 cm kucağıma aldım sonunda. son gün hariç iğneye devam ettim. doğuma girerken hepimiz için dua ettim. sakın kimse pes etmesin. inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşayacaksınız.
Hannemcim insallah bu derdi de atlatacaksin, bol su ic, dinlenmene bak. Ankara'da birsey gerekirse de haber ver, ben ANkaradayim biliyorsun.kızlar dayanamadım dr randevumdan 1 hafta önce gttm kontrole.ve anca toparlanabildim.dualarınıza ihtiyacım var yine büyük bir imtihanım var.bebğimin suyu az ve gelişimi geri.ikizlerimde ki sorun bu meleğimde de çıktı((yarın ayrıntılı ultrason için dr a gidiyorum gerçi grdm ayrıntılıya ama bu sefer ankaraya gidiyorum inş.dualarınızı eksik etmeyin.çokkkk zor çok zor.
Gule gule buyut guzel oglusunu, darisi bize insallah.merhaba arkadaşlar
beni belki hatırlarsınız. çok az yazmama rağmen sizleri hep takip ettim. gerçekten bizim gibi problemi olanlar için hamilelik gerçekten zor, ama sonucu bir o kadar güzel......
canım oğlumu 06.06.2012 saat 10.32'de 3.390 kg ve 52 cm kucağıma aldım sonunda. son gün hariç iğneye devam ettim. doğuma girerken hepimiz için dua ettim. sakın kimse pes etmesin. inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşayacaksınız.
Bildiğim kadarıyla Factor v önemli bir mutasyon ve düşüklere neden olduğu ispatlanmış bir sorun, güzel tarafı kan sulandırıcı kullanıldığında çok çok yüksek ihtimalle sorunsuz hamilelik geçiriliyor. Muhtemelen doktorun da kan sulandırıcı ilaç verecektir sana, eğer olur da vermezse kan pıhtılaşması konusunda uzman olan bir doktorun daha fikrini almanda fayda var.
sağol canım bilgiler için..bende tereddütte kaldım o öyle deyince..burada 70 sayfa okudum..bazıları kan sulandırıcı iğnenin dozunun fazla geldiği için düşük yaptığını yazmış..bana sen taşıyıcısın bebeğe bişey olmaz dedi...e niye kaybettim ben bebeklerimi o zman..kafam öyle karıştıki..dediğin gibi bu işin uzmanı biriyle görüşmem lazımda samsunda öyle bir doktor varmı bilmiyorum..
kızlar lütfen yardım edin....kan ilaçları yüzünden dehşet derecxede kabızlık çekiyorum...hergün tuvalete çıkan ben artık çıkamaz oldum...gaz yapıyor gazımı atamıyorum...tuvaletime çıkamıyorum..karnım sürekli ağrıyor...hele bugün öğleden sonra iyice arttı ağrılarım...gaz sancısı sürekli vücudumda geziyor..ne yapacağım...2 gün bekunis kullandım ama oda beni mahvetti...çok ağrılı yaptım tuvaletimi...hemoroidimi de azdırdı lanet ilaç..şimdi duphalac aldım ama henüz kullanamadım..siz neler yapıyorsunuz durumu benim kadar kötü olup kurtulan var mı? varsa nasıl atlattı? Allah rızası için söyleyin....bebeğe de birşey oldu diye aklım çıkıyor..delirmek üzereyim..üzerine birde izmirde tatildeyim doktor bulmak mesele kızlaaaaar lütfen yardımcı olun lütfeeeennn((((((((((
Tasiyici olman her ne kadar etkisini azaltsa da yine de onemli, burada bir suru heterozigot olan arkadas var. Bendeki mutasyonu onemsemeyen de bir suru doktor ve ben de 4 bebek kaybettim, o zaman niye kaybettim diye soruyorum ben de onlar da nedenini aciklayamayiz siz denemeye devam edin diyorlar. Sanki kolay birseymis gibi. Benim gorusum bosverip oluruna birakmaktansa onlem alip sonra yine olmazsa en azindan elimden geleni yaptim demek. O yuzden benim durumumu ciddiye alan bir doktora gidiyorum, bence Sen de oyle yapmalisin. Bu arada kan sulandirici fazla geldigi icin bebegini kaybedenlerin sayisi kan suladirici kullanip bebegini kucagina alanlarin sayisina gore oldukca dusuk. Insallah en kisa zamanda senin icin en hayirli yonteme karar verir ve tekrar hamile kalirsin. Aklina takilan birsey olursa her zaman buradayiz.
maşallah canım çok güzel bir duygu allah analı babalı büyütsünmerhaba arkadaşlar
kızlar dayanamadım dr randevumdan 1 hafta önce gttm kontrole.ve anca toparlanabildim.dualarınıza ihtiyacım var yine büyük bir imtihanım var.bebğimin suyu az ve gelişimi geri.ikizlerimde ki sorun bu meleğimde de çıktı((yarın ayrıntılı ultrason için dr a gidiyorum gerçi grdm ayrıntılıya ama bu sefer ankaraya gidiyorum inş.dualarınızı eksik etmeyin.çokkkk zor çok zor.
merhaba arkadaşlar
cnm zaten yatıyorum nerdeyse bütün gün evdeyim o yüzden takıldım çok değil aslında ama işte içim rahat etmedi daha yolun başındayız çoğunuz 3. aya kadar 15 günde gitmiş ondan bende 1 ay çok geldi içim rahatlasın istedim inş. iyidir bebiş. sende yarın görün bakalım ne diyeccek kendi doktorun. senin cinsiyet belli olmuş muydu kızlar geç hisseettirirmiş kendini ondan sordum
sağol canım sürekli bizi korkutuyorlar sonu iyi olsunda alıştık artık korkutmalarına inşallah sende hayırlı haberler alırsın
sağol canım yarın inşallah sende hayırlı haberler alırsın bu arada bende hissetmiyorum herkes neden hissetmiyosun deyip duruyor ne bileyim ben tık yok valla
bu arada sizin doktorlar kan akışına baktırıyomu aklıma takıldı şimdi buda aman her zaman bişey buluyorum
merhaba kızlarr..uzun zamandır bende giremiyordum yazdıklarınızı okudum..özlemişim sizleri bu arada acayip bağlandım bu foruma :))) bucu2 canım senin oğluş korkutmuş biraz seni galiba ama içini rahatlatayım belki o gördüğün kan eğer hemoroidin varsa ondandır..bende bu aralar kan haplarına başladım ve müthiş bir kabızlık yaşıyorum zorlanınca bende de oluyo ama hemoroid olduğundan eminim ben..sen gönlünü ferah tut arkadaşım..Allah'ın izniyle bebişlerimiz sağ salim sağlıklı bir şekilde doğacaklar..
bu arada bir arkadaşımız 14 haziranda doğum yapacakmış sanırım dualarım onunla..inşallah rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla alsın bebeğini kucağına..
hımm bu arada bucu2 doppleri sormuşsun ben her gittiğimde doktor bana doppler yapıp kordon kan akım hızına bakıyo..çünkü bende 26.haftadan sonra kan akım hızında düşüş olmuştu..bunu bildiği için şimdi sürekli bakıyo..bende yakın zamanda aptt ye baktırcam..artık iğne vurduğum yerlerden sanki petrol bulmuşum gibi kan fışkırıyo..baya fazla sulandı kanım sanırsam..
diğer kızlar beydağlı,saltas, burcu_gen,mltm, sewincc ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?? burası bayadır sessizmiş sanırım..umarım hepiniz iyisinizdir..hayatınızda umarım herşey yolundadır..Allah'a emanet olun kızlar..burdan çok uzak kalmayın((
selam kızlar epeydir yazamadım işyerinde bilgisayarda sorun var evdede girmeye pek fırsatım olmuyor bugün doktora gittim ikili tarama için kan verdim ense kalınlığı normal çıktı çok şükür cinsiyetini göremedik olsun önemli değil çok hareketliydi maşallah 10 gün sonra çıkacak sonucumuz inşallah ondada bir sorun çıkmaz bizden haberler böyle hepiniz iyisinizdir umarım
kızlar lütfen yardım edin....kan ilaçları yüzünden dehşet derecxede kabızlık çekiyorum...hergün tuvalete çıkan ben artık çıkamaz oldum...gaz yapıyor gazımı atamıyorum...tuvaletime çıkamıyorum..karnım sürekli ağrıyor...hele bugün öğleden sonra iyice arttı ağrılarım...gaz sancısı sürekli vücudumda geziyor..ne yapacağım...2 gün bekunis kullandım ama oda beni mahvetti...çok ağrılı yaptım tuvaletimi...hemoroidimi de azdırdı lanet ilaç..şimdi duphalac aldım ama henüz kullanamadım..siz neler yapıyorsunuz durumu benim kadar kötü olup kurtulan var mı? varsa nasıl atlattı? Allah rızası için söyleyin....bebeğe de birşey oldu diye aklım çıkıyor..delirmek üzereyim..üzerine birde izmirde tatildeyim doktor bulmak mesele kızlaaaaar lütfen yardımcı olun lütfeeeennn((((((((((
kızlar biz geldik. dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda. iğneler iyi geliyor bu bebişe dedi doktor amcamız. maşallahinşallah hep böyle devam eder.
canım iyi haberlerle gel bugünmüş kontrolün. 1 ay gerçekten çok ben 3 haftaya bir randevu alıyorum üstelik o orada da dayanamayıp başka bir doktora gidiyorumhareketlenince rahatlıcam inşallah ... cinsiyetimiz belli teyzesi minik bir oğlan geliyor allahım nasip ederse...
canım dün sordum doktora daha erken acele etme dedi. 20. haftada dedi bekiyorum bende hala. bakma sen başkalarına ... kan akışına gelince her kontrolümde renkli renkli bakıyor doppler ile ama bi açıklama yapmadı bu konuda . sanırım o kan akışını gösteriyordur.
canım sağolasın şükür iyiyim dünkü kontrol beni 10 gün idare der :) bu aralar pe bi sakiniz sanırım yazın etkisi :) bu arada benimde bazen iğne yaparken kanamam oluyor. aynı yere denk geldiği için sanırım. çünkü sert oluyor orası .
canım gözün aydın :) maşşalah oğluşuna diyesim geldi ama benimki şu anda ağız alışkanlığıda olabilir :) korkma canım allahın izniyle ense kalınlığı normalse ikilide normal gelir.
canım ya ne kadar geri bebişin 1 haftaya kadar normal demişti doktorum. bol su iç ve dinlen canım. yatarken soluna yat sürekli. dualarım seninle canım allahım korusun ikinizide haber ver bize ...
canım benimmm nolur azcık içini rahat tutkızlar dayanamadım dr randevumdan 1 hafta önce gttm kontrole.ve anca toparlanabildim.dualarınıza ihtiyacım var yine büyük bir imtihanım var.bebğimin suyu az ve gelişimi geri.ikizlerimde ki sorun bu meleğimde de çıktı((yarın ayrıntılı ultrason için dr a gidiyorum gerçi grdm ayrıntılıya ama bu sefer ankaraya gidiyorum inş.dualarınızı eksik etmeyin.çokkkk zor çok zor.
ah ahhh gebeliklten önce zaten ölürdüm haftada bir oda zorla çıkardım şimdi hiç çıkamıyorum bende de hemoroidkızlar lütfen yardım edin....kan ilaçları yüzünden dehşet derecxede kabızlık çekiyorum...hergün tuvalete çıkan ben artık çıkamaz oldum...gaz yapıyor gazımı atamıyorum...tuvaletime çıkamıyorum..karnım sürekli ağrıyor...hele bugün öğleden sonra iyice arttı ağrılarım...gaz sancısı sürekli vücudumda geziyor..ne yapacağım...2 gün bekunis kullandım ama oda beni mahvetti...çok ağrılı yaptım tuvaletimi...hemoroidimi de azdırdı lanet ilaç..şimdi duphalac aldım ama henüz kullanamadım..siz neler yapıyorsunuz durumu benim kadar kötü olup kurtulan var mı? varsa nasıl atlattı? Allah rızası için söyleyin....bebeğe de birşey oldu diye aklım çıkıyor..delirmek üzereyim..üzerine birde izmirde tatildeyim doktor bulmak mesele kızlaaaaar lütfen yardımcı olun lütfeeeennn((((((((((
canım çok sevindim sorun çıkmamasına eminim kan da da problem çıkmıycaktırselam kızlar epeydir yazamadım işyerinde bilgisayarda sorun var evdede girmeye pek fırsatım olmuyor bugün doktora gittim ikili tarama için kan verdim ense kalınlığı normal çıktı çok şükür cinsiyetini göremedik olsun önemli değil çok hareketliydi maşallah 10 gün sonra çıkacak sonucumuz inşallah ondada bir sorun çıkmaz bizden haberler böyle hepiniz iyisinizdir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?