Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Herkese merhaba uzun zamandır giremiyordum foruma bu arada taşınma telaşım var bir yandan diğer evimde tadilat var bir o yana bir bu yana bu sıcakta koşuşturuyorum..Sizlere bişey sormak istiyorum yaklaşık 10 aydır innohep 0.7 iğne kullanıyorum bebiş düşündüğümüz için ama şu ana kadar bebiş müjdesi alamadık daha ama son 1 2 aydır iğne yerlerim çok morarıyor yapabileceğim bişey var mı sizlerinde oluyor mu?Morarmaması için bana ne önerirsiniz,kollarım bacaklarım artık mor değil simsiyah oluyor,yardımcı olursanı sevinirim.Sokağa çıkıyorum herkes bana bakıyor,moralim sıfıra indi,artık ağlaya ağlaya yapıyorum iğneyi ilk günler moralim yüksekti ama morarmaya başladıkça kollarım bacaklarım moralim sıfır oldu,Bir de deniz mevsimi geldi havalar sıcak bacaklar kollar mosmor

merhabalar arkadaşlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı sürekli okuyorum. benimde 4 gebelik kaybım oldu. hepsininde kalp atışlarını göremedik ve kürtaj oldum sonunda 4 ay önce ki kürtajımda araştırma yapıldı. bütün testler temiz çıktı. sadece tromfobili testinde mthfr a1298c homozigot mutant çıktı.. doktorum bu tek başına gebelik kaybına etken değil ama her ihtimale karşı bundan sonraki gebeliğinde clexan iğneye başlayacağız dedi. gebelik öncesi folicbol elevit bebe aspirini ve dodex iğne verdi. 2 gün önce yine hamile olduğumu öğrendim. dün hemen doktoruma gittim. keseyi göremedik. cuma günü tekrar çağırdı doktorum. beta hcg 1176 çıktı bu değer küçük olduğu için göremedik keseyi dedi. inşallah yarın görürüz keseyi.. tabi haliyle çok korkuyorum bunuda kaybedersem kaldıramam herhalde.. benimle aynı durumu yaşayanlar varmı aranızda.. Allah bizim durumumuzda olan herkese yardım ettin. İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alıp bu kötü günleri unuturuz.

günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum. beydağlı nerelerde o olmayınca kimse açmıyor topiği merak ettim haberiniz var mı

güzelim geçmiş olsun allahım tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. ama sıkma canını bu kadar hepimizin morarıyor zaman zaman. etkisi var mı bilmem ama ben iğneyi yapmadan önce buz koyuyorum. jel şeklinde buzlukta beklettiğim bir soğutucu var eczanelerde satılıyordur . iğneyi yaptıktan sonra tekrar buzu tutuyorum. bun arağmen bazen morarabiliyor ama işe aradığını düşünüyorum çok kötü değil ki ben sadece göbeğimden yapabiliyorum. bi dene canım belki işe yarar.

bebeğin hayırlı olsun arkadaşım :) sağlıkla sıkı sıkı tutunsun annesiine. iğnelere başladın dimi. benim doktorum öğrenir öğrenmez başlatmıştı. birde vajinal bakmadıysa bu değerle göremez. benim doktorumun ultrasou çok iyi olmasına rağmen vajinal olarak 3 mm lik bi kese görmüştük ilk. umarım yarın güzel haberlerle gelirsin canım. iğnelerini ihmal etme ...

merhaba, hayırlı olsun,rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin ben de 4 düşük yaşadım,bende de heterezigot mutant var. şu an korunma sürecindeyim çünkü yeni düşürdüm bebeğimi. ama bana doktorum hamilelikten önce 3 ay clexane kullanmamı söyledi.şimdi clexan,folbiol ve ecopirin kullanıyorum. gerçi sen de dodex iğne verdi demişsin onu bilmiyorum ama kan sulandırıcı mı ki acaba? inş herşey gönlünce olur,ilaçlarını özellikle iğneni hergün aynı sattlerde almaya çalış,stresten uzak dur ve en önemlisi dua et. inş rabbim bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini ve bizlere de tabiki

bebeğin hayırlı olsun arkadaşım :) sağlıkla sıkı sıkı tutunsun annesiine. iğnelere başladın dimi. benim doktorum öğrenir öğrenmez başlatmıştı. birde vajinal bakmadıysa bu değerle göremez. benim doktorumun ultrasou çok iyi olmasına rağmen vajinal olarak 3 mm lik bi kese görmüştük ilk. umarım yarın güzel haberlerle gelirsin canım. iğnelerini ihmal etme ...[/QUOTE]

Teşekkür ederim.. iğneye henüz başlamadı yarın keseyi görünce başlayacakmış.. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım :) Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Aminnnnn çok teşekkür ederim ahsen.. dodex b12 ile alakalı bir iğne.. kan sulandırmak için iğneyi keseyi görünce başlayacakmışım. yarın tekrar gideceğim bakalım. Allah sana nasip eder inşallah. sorun hamile kalmakta değil bizim sorunumuz gebeliğin devamında Allah hepimizin yardımcısı oldun. bizlerde inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.

inş canım. çok doğru söylüyon sorun gebeliğin devam etmesinde ama inş sorunsuz bi şekilde sağlıklı bir gebelik geçirsin,burda çok arkadaş var bizim gibi olup da doğum yapan veya yapmak üzere olan,rabbim onlara da evlatlarını hayırlısıyla sağlıkla bağışlasın inşşşşş.
bu arada doğumuna az kalan arkadaşlar ben sizin yerinize heyecanlanıyorum yaa inş tam zamanında sağlıkla bebişlerinizin haberlerini alırız

ya kızlar,geçen bi arkadaş vardı çarşamba doktora gidecekti,kürtaj olma ihtimali var demişti.kim olduğunu hatırlayan var mı,şimdi durumu nasıl acaba,dünden beri onu merak ediyorum ama kim olduğunu hatırlayamadım??

canım bazen benimde morarıyor ben göbekten yapıyorum kol bacak daha denemedim moralini bozma lütfen herşey bebeğimiz için rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin

gözün aydın canım inşallah bu sefer sorunsuz bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın kese 5000lerde gözükebilir o yüzden moralini bozma

canım benimle problemin aynı malesef benimde üç gebelik kaybım var hiç birinde kese görünmedi hep düşük oldu bu ay gebelik bekliyorum inşallah...

ya kızlar dün ben çeyrek dideral yuttum bi sorun olur mu??? dideral bir beta bloker..panik atakta kalp taşikardisinde kellanılıyo..ben dün çeyrek olarak yuttum ama vicdanım çok rahatsız doktor birşey olmaz dedi ama ben huzursuzum.. ne olur biri beni rahatlatacak bi açıklama da bulunsun...sizce ne yapmalıyım doktora mı koşmalıyım yoksa sabredip beklemeli miyim..??? b1 hafta sonra doktor kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…