Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

umudum türkiyede galiba ondan ses yok
keşke telefonunu alsaydık arada arar sorardık

sen nasılsın kuzu bebek nasıl

umudum türkiyede galiba ondan ses yok
keşke telefonunu alsaydık arada arar sorardık

sen nasılsın kuzu bebek nasıl

İyi olurdu valla.
Biz kuzumla iyiyiz, sessiz sakin oturuyor ufaklık. Ben öyle zannediyorum en azından.
Doktora gidesim var bu ara ama tutuyorum kendimi şimdilik. 28 Mayısta gittim en son, randevum 30 Haziran'a, bakalım ne kadar dayanacağım :)
Sen ne yaptın, doktor izine çıkmadan önce gidebildin mi?

canım kendi adıma çok iyiyim haziranın 29 unda uzman bir doktora ve hematologa gidecem heyecanlıyım bakalım ne dicek. Kabızlık için canım bir kase yoğurda bir kaç yemek kaşığı reçel koy karıştır ye çok faydasını görürsün.

canım iyi haberler alırsın inşallah.

maşallah canım nazar değmesin Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başlarımıza

canım Rabbim yardımcın olsun üçaylar yüzü suyu hürmetine emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı haberlerle gel inşallah.

kızlar
APTT 28 e düşmüş
INR de sınıra düşmüş
burdaki doktora sordum bişi olmaz dedi korkudan ölüyorum siz daha tecrübelisiniz acil hyardım

bunu bende deneyeyim en iyisi aç tok fark edermi canım

kızlar
APTT 28 e düşmüş
INR de sınıra düşmüş
burdaki doktora sordum bişi olmaz dedi korkudan ölüyorum siz daha tecrübelisiniz acil hyardım

canım benim dokktorum bu teste hiç gerek görmüyor benimki kaçlarda hiç öğrenmedim o yüzden sakin ol bence . bu sorun olmayacaktır. testin bizim durumumuzda çokta geçerliğiği yok zaten. gönlün rahat olsun tatildesin sanırsam tadını çıkarın kuzunla :)

canım senin iğne aptt INR kaçken iğneyi 2 ye çıkarmıştı doktor
çok endişelendim ben ya

canım ya bend eizmirdeyim ve bugün inanılmaz sıcaktı gerçekten . yazın evden çıkamıcaz anlaşılan. doktor banada bi ilaç söylemişti ama hatırlamıyorum. kuru kayısı ,su ve diğer arkadaşların dediklerini dene önce güzelim. hangisi işe yarıyor onuda anlamış olursun yada önce ilaçla rahatla sonra söylenenleri dene . umarım anneside ii olur kuzunun :)

ya öyledir demi meltem ne kadar korktum yaaaaa içim titriyo resmen
sağol ya azcık içimi rahatlattın

ben evdeyim zaten kuzucum çalışmıyodum

walla kızlar az önce emelime ulaştım çok sevindirici bir durumdu benim için :)) hacı yolu bekler gibi bekliyorum inanki hihihihii :)))) dediğiniz herşeyi deneyeceğim inşallah birinden biri şu kabızlık derdime çare olur...doğum yaparsam eğer nasip olursa, doğumun ardından hemen hemoroidleri aldırıcam bugün itibariyle mahvolmuş durumdayım bu nasıl bişeymiş yaaa (( walla düşmanı olana yapılacak en iyi dua 'basurun çıksın' dmek olacak hihihi :))) kan hapı yutmaya korkuyorum ama yutmak zorundayız..birde bende panik atak varya kaç gündür yapamadığım için dert edinmiştim, birde çok ıkındım bebeğe bişey oldu diye çok korktum yaa bugün kalp atışlarım 100dü ve 2 saat devam etti bende korktum çeyrek dideral yuttum korka korka doktor bişey olmaz ama bu sakın sık sık tekrarlama dedi.. bıktım bu panik atağın bana kazandırmış olduğu nabız yükselmesinden inanın çok berbat birşey ilaç da kullanamıyorum hamile olduğum için inşallah ilerlemez yoksa bu kalp çarpıntılarıyla baş etmek gerçekten mesele...bu konu da da muzdarip olan diğer hamile arkadaşlarımdan tavsiye istiyorum..terapi mi yapıyorsunuz yoksa ilaç kullanıyor musunuz??

sağol kuzum ya senin doktoru aradık muayenedeymiş biz sizi ararız dediler
napcamızı şaşırdık

Ararlar birazdan. Ben cuma yaptirmistim testi sonucu bazi aksilikler yuzunden ancak carsamba alabilmistim, yani 25 ciktiktan 6gun sonra ancak igneyi arttirmistik o yuzden o kadar korkma.

Ararlar birazdan. Ben cuma yaptirmistim testi sonucu bazi aksilikler yuzunden ancak carsamba alabilmistim, yani 25 ciktiktan 6gun sonra ancak igneyi arttirmistik o yuzden o kadar korkma.

canım ya bişi daha sorcam 25 e düştüğünde ultrasonda doktor kalbinde zayıflama var ya da yavaşlama var demişmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…