Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yazdıklarını okuyunca yüreğim yandı geçmiyor... senin ne halde oldugunu düşünemiyorum canım benim...zor hemde zor bir süreçteyiz Rabbim yardımcın olsun...dualarım seninle...

ya ben napıcağımı bilemiyorum senin mutasyonunun toplumda görülme oranı 1298 e göre daha yaygın düşün yaniii.....sorunumuz aynı aslında. aynı metabolizma bozukluğunun farklı versiyonları....

sen kullanıyorsan benim haydi haydi kullanmam lazım. başka bir hocaya gidicem ama tüp bebek merkezinden ayrılmamda mümkün değil. embriyolarım orada. napıcağımı bilemiyorum offfff.

iki taraflı takibi götürsem kullandıklarımı bilmeleri lazım herhangi birşey olduğunda terslik olmasın diye. adama sana güüvenmedim birde başkasına gittim de demek zor.

hayırlısı demekten başka çarem yok ama bebeğimi kaybetmekte istemiyorum....

canım çok geçmiş olsun.

ya benimki kandan ziyade bildiğin pıhtılar geliyordu. ciğer gibi bazen koca koca geliyordular. allahım neler çektim yaa....

başka birşeyde mi var acaba diyorum böyle birşey yaşayan olmayınca.

hele düşüğümün olduğu gün rahim ağzıda açıldığından vajinamdan gelenlere ben inanamadım. içimde koca koca kan pıhtıları varmış. bütün bir gün doğum sancısı gibi bir sancıyla onları attı vucudum. sabah 4ten aksam 22.30 kadar sancı çektim.

bebeğim ise saat 18 sularında hala oynuyordu. canımın içi......

bilemiyorum ya bilemiyorum ne oldu bana öyle.

genelinizde bebek kalbi filan duruyor. bu bebekte öle bişey yoktu.

transfer öncesi ohss oldum ben ondan mı böyle oldu diyorum çoğu zaman....

bilmiyorumki canım ya senin durumun daha farklı hepimizde farklı hikaye var. allahım aynı acıyı tekrar kimseye yaşatmasın

kizlar hamilaligimin basindayim dr um bana fraxiparin adinda bir igne verdi. kullaniyorumda yalniz bir sorun var vucumda kan oturmalari morariklar basladi igneden mi acaba bilginiz varmi

kizlar hamilaligimin basindayim dr um bana fraxiparin adinda bir igne verdi. kullaniyorumda yalniz bir sorun var vucumda kan oturmalari morariklar basladi igneden mi acaba bilginiz varmi

büyük ihtimal iğnedendir canım benim bat 22haziran şimdiden kullanmaya başladım inşallah bebeğim vardırda boşuna kullanmıyorumdur göbeğim mosmor oldu...ama mor olmaması için bir yol buldum ilacı yavaş yavaş verince morarmıyor hızlı verince morarıyor....

canim sagolasin .ama benim morarikliklarim ignelerin vuruldugu yerler degil o da morariyorda o ayni dirseklerimin sagin da solunda bacaklarimda degisik yerlerin de yani

canim sagolasin .ama benim morarikliklarim ignelerin vuruldugu yerler degil o da morariyorda o ayni dirseklerimin sagin da solunda bacaklarimda degisik yerlerin de yani

dr.unla irtibata geçtin mi?

geçmediysen en kısa zamanda bir telefon filan etsen iyi olur bence.
iğneyi kesebilir......

kızlar aklıma taklıdı birkaç şey yardım. daha doğrusu ocak hamilelerinde pıhtılaşma olan çok kişi var orda konuşuldu burda daha tecrübeli arkadaşlar var fikir verin. teşekkürler
1- iğneleri dolapta mı saklıyorsunuz dışarda mı
2- iğneyi vururken kolonya kullanıyor musunuz.
3- ne zamana kadar göbekten devam edicez
4- morarmalar için yaptığınız bişe var mı

canım, kendi adıma cevaplayayım. iğneleri ben sordum dışarıda olacak ama yinede güneş almayan bi yerde bekletiyorum ben daha serin diye. kolonya kullanıyorum. önce siliyorum kolonyalı pamukla iğneyi yaptıktan sonrada yine tutuyorum pamuğu ama ovalama demişti doktor. doktora en son gittiğimde ben hep göbekten yapıyorum dedim. nasıl rahatsan öle devam et dedi sanırım göbek gerilince bacağa geçeriz. son olarakta buz kullanıyorum ben iğneyi yapmadan ve yaptıktan sonra tutuyorum.. ilaç kullanayım mı demiştim merhem,pomad gibi ilaçlarda kimyasal gerek yok demişti doktor . ..

sağol cnm cevabın için buz hariç bende öyle yapıyorum da ama sorayım dedim doktor banada morarma için 10 dk bastır dedi başka birşey demedi. başladın mı oğlanı hissetmeye

arkadaslar ben bebeğimi 25 haftalıkken kaybetmiştim patolojiye göndermiştik bi sonuç cıkmadı canlı hücre bulunamadıgı ıcın arastırma yapılamamıs cok canım sıkıldı napıcam sımdı ben bu 2. bebegımı kaybedısımdı artık napıcamı bılmıyorum yıne hıc bı önlem alamıycam

bunu druna söyle bi bakalım o ne diyecek.benimde aradasırada geç farkettiğim morluklarım oluyo bir yere çarttım demekki diyorum acaba pıhtılaşmamı sebep oluyor?

sana ve eşine genetik test yapıldımı?sizlerde birşey yoksa bebekde olması çok nadir olur zaten...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım rabbim yardımcımız olsun inşallah bebeğin seni bırakmaz bolbol dua et.yazdıkların içimi çok acıttı buda bizlerin imtihanı galiba elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz Allahda inşallah karşılığını verir.

iğneyi dışarıda saklıyorum ama uygun olanı ne hiç bilmiyorum
evet kolonya kullanıyorum mikrop kapmak istemiyorum
nezamana kadar göbekten devam edileceğini bilmiyorum inşallah en kısa sürede pozitif sonuç alıp bunu düşünürüm ama hep göbekten yapmak isterim bacağımdan bir kez yaptım çok acıdı
morarma çok oluyodu ama iki gündür ilacı yavaş yavaş bırakıyorum öyle yaptığım yerlerde morarma olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…