canım çok sevindim inşallah sonuna kadar hep böyle devam eder stres maalesef hepimiz yaşıyoruz bu arada ne kadarlık oldun gebelik çizelgesi yapda kolayca takip edelim ayrıntılı fiyatları gerçekten pahali ama ne yapalım bebişlerimiz için vereceğiz bende yaptırmayı düşünüyorum zaman gelincegeldim kızlar allaha şükürler olsun herşey yolunda doktorum diyorki çok kafaya takıyosun biraz rahat bırak kendini ama gelde bana anlat :)30 haziranda detaylı ultrason var inşallah o da güzel geçerde rahatlarım şimdide onun korkusu başladı :18:bu arada istanbul mu bu kadar pahalı anlamadım detaylı fiyatı 250 tl
ben cok pınpırıklıyım yaaa((dun gece hıc uyuyamadım bebegımın hareketlerı yavaslamıstı azalmıstı.sabah 5 te tekrar dınleyeyım dedım hıc kıpırtı olmadı.esım netten bakıyor ben yatakta aglıyorum. sonra karnımda dalgalanmalar oldu ama endıselerım bıtmedı.cok sukur öğlen tepınmeye basladı annesinin eşşeği.kızlar saglıcakla kucagıma almak ıstıyorum endıselerım korkularım hıc gecmıyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.hoşçakalın
canım endişeler hiç bitmeyecek elimizden birşey gelmiyor bol bol dua etmekten başka az kaldı canım sağlıkla kucağına alacaksın inşallah benimde perşembe günü randevum var çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum
ben anlamadım heterizigot bakıldı homozigot bakılmadı falan demişsin böyle bişi yok kikızlar merhaba bişey sormak istiyorum size çok kafama takılıyo bu konu ben kımyasal gebelık yaşadım ıkı ay sonrada tekrar hamıle kalıdım ama yıne olmadı gebelık ılerlemedı beta hcgler çok yavas arttı kurtajla sonlandırdı gebelıgı doktorum kanında pıhtılaşma olabılır dedı bu arada bende romatızmal hastalık var doktorum romatızmaya baglı duşukle alakalı olabılecek testlerın hepsıne baktı hıc bırınde bısey cıkmadı gecen hafta kadın dogumcumun ıstegı testlerıde yaptırdım mhtr 677 HETEROZİGOT BAKILDI BISEY CIKMADI bıde homozigot varmıs ama ona bakılmadı bakılmayan bı testım o kaldı sımde bu testte bısey cıkmmasa bıle doktor ıkı gebelık kaybı yaşadıgım için her ıhtımale karsı hamıle kalana kadar coraspın hamıle kalıncada coraspin +kanı sulandırıcı iğne olacakmısım olurum olayada bende pıhtılaşma eger bu bakılacak testtede bısey cıkmasssa yok zararı olmazmı bu ıgnelerın doktora hem coraspın hem ığne fazla gelmezmı dedım hamıle kalınca coraspını kesmıcekmısınız dedım hayır onada devam dedı oyle karmakarrsıkkı kafam pıhtılaşma yoksa bıle bu iğnenın zararı olurmu hem iğne hem coraspın fazla gelmezmı bılenınız bılgısı olanınız varsa nolur cevap verın çok karıştı kafam :44::44::44:
canım çok sevindim inşallah sonuna kadar hep böyle devam eder stres maalesef hepimiz yaşıyoruz bu arada ne kadarlık oldun gebelik çizelgesi yapda kolayca takip edelim ayrıntılı fiyatları gerçekten pahali ama ne yapalım bebişlerimiz için vereceğiz bende yaptırmayı düşünüyorum zaman gelince
zı bekliyorum
nigarcım nasılsın canım
Kızlar,kanda hem eşine hem kendine genetik test yaptıranlar sonucunuz ne zaman çıktı acaba? benim asabım bozuk bu konuda ilk yaptırdığımız gün 1 ayda çıkar dediler şimdi aradım 1 buçuk iki ay diyor sgk ile yaptırdık diye böyle sanırım
Kromozom testiyse söylediğin süreler normal, ama eğer kanda pıhtılaşma vs. için genetik tarama testleri ise 1 hafta 10 günde çıkıyor.
amin canım inşallah....
cevabın için teşekkür ederim.
ya bu pıhtılaşma olayında bebeğin gelişimi duruyor. plesantada kan pıhtılaşıp bebeği beslemediği için. bnmkinde öyle birşey olmamıştı. 13. haftaya gelmiştik.
sanki birşeyler örtüşmüyor gibi....:44:
onun için kanaması sürekli olan var mı rahiminde hematom oluşan var mı diye özellikle soruyorum çokk merak ediyorum..
burda birsürü pıhtılaşma sorunu yaşayan arkadaşım var hiç mi kanamanız olmadı gebelik sürdüğü sürece??
eğer olan varsa iğneleri vurulmak istiyroum diyeceğim dr.uma.
o gerek yok dese bile....
selamlar hepinize nasılsınız umarım herkes iyidir..ben temizliğimi bitirdim ama ne temizlik yaptım her yer missssssss gibi oldu ohh..içim açıldı wallatabii annemle de ilgilendiğim için giremedim merakeden herkese teşekkür ederim
bu arada adana çoookkkkkk sıcakk yanıyoruz resmen iş yaparken sırılsıklam oluyodum kesin kiloda wermişimdir:)))
geldim kızlar allaha şükürler olsun herşey yolunda doktorum diyorki çok kafaya takıyosun biraz rahat bırak kendini ama gelde bana anlat :)30 haziranda detaylı ultrason var inşallah o da güzel geçerde rahatlarım şimdide onun korkusu başladı :18:bu arada istanbul mu bu kadar pahalı anlamadım detaylı fiyatı 250 tl
1- iğneler dışarıda güneş almayan oda sıcaklığında bir yerde saklanacakmış, sormuştum.
2- hayır
3- sormadım ama sonuna kadar göbekten yapan varmış
4- coraspini bıraktığımdan beri morarmalarım çok azaldı, 10 tanenin birinde oluyor. Daha önce buz ve kolonya denemiştim ama ben bir faydasını görmemiştim.
Geçmiş olsun. Genelde patolojiden bir sonuç çıkmıyor zaten. Kan pıhtılaşması için kan tahlili yaptırman lazım, genetik tarama yapılması gerekiyor. Bazı hastaneler 2 den sonra bazıları 3 kayıptan sonra araştırıyorlar, ilgili birime gidersen onlar tekrarlayan gebelik kayıplarıyla ilgili gerekli taramaları yaparlar.
Yokh merhaba. tsh yüksekliği başlı başına düşük sebebi zaten. Ayrıca eğer homosisteinin bu kadar yükseldiyse büyük ihtimalle MTHFR genlerinle ilgili bir sorun vardır, yani pıhtılaşma sorunu. MTHFR lerdeki sorunda metabolik bir soun oluyor ve homositein birikmeye başlıyor. Bunun için folik asit ve B6-B12 vitamini takviyesi yapıyorlar. Sonuçları alana kadar bunlardan kullanabilirsin, sonuçta bir zararı yok. Folbiol ve benexol kullanıyordum ben. MTHFRlerin düşükle ilgisi homosisteinin çok yüksek olmadığı zamanlar için kesinleşmiş değil ancak homosistein yüksekse düşüğe neden olacağını ve bu bağlantının ispatlandığını söylüyorlar. Bendeki durumda benim değerim hiçbir zaman seninki kadar yükselmedi ama doktor normal insanların bile altında tutmam gerektiğini söyledi. Ne kadar faydalı bilmiyorum ama bir de bunun için diyet verdi, metiyoninden fakir diyet diye geçiyor ve temeli protein alım miktarını azaltmak. Et, baklagil, süt ürünlerinden az tüketirken ağırlığı meyve ve sebzeye veriyorsun. Ben(hatta buradaki birçok kişi) hamilelik öncesi coraspin kullandık, ama sana kullansan iyi olur veya kullanma diyemem. Ben yemekten sonra alıyordum tüm ilaçlarımı, 100mg ve günde bir taneydi. Hatta benim doktorum hamilelik öncesi iğne bile kullandırıyordu bana diğer saydığım ilaçların yanısıra. Bende iğne kullanmadan önce hep kimyasal gebelik geçirmiştim. Rahim yeterince kanlanamazsa implantasyon sorunları olacağından önceden coraspin veya iğne kullanmazsan iğneye başladığında gecikmiş olabilirsin belki de, doktor bana böyle demişti. Önceden rahmi hazırlamak lazımmış. En kısa zamanda sonuçlarını alırsın umarım, sonuçlarına göre de tedavini olursun.
Kanda kromozom testi canım benim kan pıhtılaşması 20 günde çıkmıştı heterozigot benim ama bu testin sonucunu çok merak ediyorum...
hoşgeldin canım,ellerine sağlık valla baya bi temizlik yaptın anlaşılan.epeydir merak ettik seni hepimiz,arayı kapatman gerek artık ona göre
ben anlamadım heterizigot bakıldı homozigot bakılmadı falan demişsin böyle bişi yok ki
trambofili paneli diye bi test var orda pıhtılaşmaya bakılıyor sonuç heterizigot yada homozigot gibi şeyler çıkıyor
diyelim ki bakıldı ve birşey çıkmadı yinede aspirin ve iğne kullanmanda bi sorun yok
tehlikeli ilaçlar değil bunlar
BEYDAĞLI
tertemiz olmuşsun ellerine sağlık
annen nasıl kuzucum havalarda sıcak
benim ananem 12 sene felç kaldı değil hareket etmek konuşamıyodu bile
rabbim yatanında bakanında yardımcısı olsun
BUCU2
GULSUNOGUZ
kızlar herşeyin iyi olmasına sevindim tedirgin olmakta haklısınız
sonuçlar iyi olsunda tedirginlik güzel
canım çok sevindim inşallah sonuna kadar hep böyle devam eder stres maalesef hepimiz yaşıyoruz bu arada ne kadarlık oldun gebelik çizelgesi yapda kolayca takip edelim ayrıntılı fiyatları gerçekten pahali ama ne yapalım bebişlerimiz için vereceğiz bende yaptırmayı düşünüyorum zaman gelince
amin canım inşallah.sen de ıyısındır umarım tansıyon olayı ne durumda .saglıklı haberler almn dılegıylecanım endişeler hiç bitmeyecek elimizden birşey gelmiyor bol bol dua etmekten başka az kaldı canım sağlıkla kucağına alacaksın inşallah benimde perşembe günü randevum var çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum
biz hepimiz sanırım çok pimpirikliyiz allah yardımcımız olsun :18:doktor deyince bende ne bilim gerekli bişeydir diye ses çıkarmadım ama ikilide de o beklediğim test sonucu çıkana kadar 1 hafta başım çatlamıştı inşallah hayırlı sonuçlar alırımda rahatlarım
inşallah canım saglıklı haberler alırsın umarım.
kıvırcıkım sen nasılsın hamışlik nasıl gıdıyor
gözünaydın canım inş hep iyi haberlerini alırsın bebişininama dur daha,önce yeni haberin tadını çıkarda ondan sonra evham yap diğer kontrol için bu ne hız,olmaz ki ama böle sıkıntı yapma inş allahın izniyle bundan sonraki de iyi sonuçlar verir
hoşbuldum kuzum,hemde ne temizlik walla hiçbir köşe bucak kalmadı...sağol merak ettiğin için:=))
selam arkadaşlar benimde sizler gibi sorunlarım var 4 kaybım oldu
1. 5 haftalık kendiliğinden düştü
2. 8 haftalık karnımda öldü kürtaj
3. kimyasal gebelik
4. dış gebelik ilk önce kürtaj sonra sağ tüpümde patladığı için acil amiliyata alındım ve sağ tüpüm alındı
3. ve 4. hamileliğimde clexan 0.4 lük iğne ve coraspin kullandım ama işe yaramadı
2. hamilelik kaybımdan sonra genetik tahliller sonucunda ,
PROTEİN S = 58 NORMAL DEĞERDEN DÜŞÜKMÜŞ
FACTOR V LEIDEN MUTASYONU (G1691A) GÖZLENMİŞTİR. TARANAN MUTASYON AÇISINDAN HETEROZİGOT TAŞIYICI OLARAK DEĞERLENDİRİLMİŞTİR.
MTHFR 677 MUTASYON ANALİZİ (677 C>T)
AŞAĞIDA YAZDIĞIM TEST SONUCUMA GÖRE BENİ RAMOTOLOJİYE YÖNLENDİRMİŞLERDİ..
ANTİ NÜKLEER ANTİKOR SONUÇ : 1/1280 GRANULER (BU DEĞERİM ÇOK YÜKSEK AMA KLİNİK OLARAK BİŞEY OLMADIĞINI SENEDE 1 TAHLİLİ TEKRARLAMAMI İSTEDİ DOKTORUM.)
EGE ÜNÜVERSİTESİNDE RAMAOTOLOJİ BÖLÜMÜ VEDAT BEYE GİTMİŞTİM ENSON 2010 SENESİNDE GİTTİM.
ben izmirde yaşıyorum dış gebelik amiliyatı geçireli 1 sene olucak ve ben hala korkudan doktora gidemiyorum. SAİT YÜCEBİLGİN nin ismini duydum iyi bir doktor olduğunu söylediler tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..
benim durumumda olup izmirde hangi doktora gidiyorsunuz lütfen yazarmısınız..
lütfen bana cevap verirsenizçok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?