Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok sevindim inşallah sonuna kadar hep böyle devam eder stres maalesef hepimiz yaşıyoruz bu arada ne kadarlık oldun gebelik çizelgesi yapda kolayca takip edelim ayrıntılı fiyatları gerçekten pahali ama ne yapalım bebişlerimiz için vereceğiz bende yaptırmayı düşünüyorum zaman gelince

ben anlamadım heterizigot bakıldı homozigot bakılmadı falan demişsin böyle bişi yok ki
trambofili paneli diye bi test var orda pıhtılaşmaya bakılıyor sonuç heterizigot yada homozigot gibi şeyler çıkıyor
diyelim ki bakıldı ve birşey çıkmadı yinede aspirin ve iğne kullanmanda bi sorun yok
tehlikeli ilaçlar değil bunlar

BEYDAĞLI
tertemiz olmuşsun ellerine sağlık
annen nasıl kuzucum havalarda sıcak
benim ananem 12 sene felç kaldı değil hareket etmek konuşamıyodu bile
rabbim yatanında bakanında yardımcısı olsun

BUCU2
GULSUNOGUZ

kızlar herşeyin iyi olmasına sevindim tedirgin olmakta haklısınız
sonuçlar iyi olsunda tedirginlik güzel

Son düzenleme:

nigarcım nasılsın canım

Kızlar,kanda hem eşine hem kendine genetik test yaptıranlar sonucunuz ne zaman çıktı acaba? benim asabım bozuk bu konuda ilk yaptırdığımız gün 1 ayda çıkar dediler şimdi aradım 1 buçuk iki ay diyor sgk ile yaptırdık diye böyle sanırım

Kromozom testiyse söylediğin süreler normal, ama eğer kanda pıhtılaşma vs. için genetik tarama testleri ise 1 hafta 10 günde çıkıyor.

Kromozom testiyse söylediğin süreler normal, ama eğer kanda pıhtılaşma vs. için genetik tarama testleri ise 1 hafta 10 günde çıkıyor.

Kanda kromozom testi canım benim kan pıhtılaşması 20 günde çıkmıştı heterozigot benim ama bu testin sonucunu çok merak ediyorum...

geçmiş tarihleri okurken sana rastladım.
benimde 4 düşüğüm oldu.
1.si 20 haftalıktı gelişim bozukluğundan kaybettik.
2. 8 b-haftalık kalp atışı durdu. bundan sonra kan pıhtılaşması teşhisi konuldu
3. gebeliğimde 0.4 kan sulandırıcı kullandım. onuda 8. haftada kaybettim.
bu 3 hamileliğimde hiç kanamam olmadı. hep kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.
4. gebeliğimde 6. haftasında kanamam oldu hem uzandım. 9. haftada kanamayla düşük yaptım. yani kendiliğinden düştü.
bu 4. gebeliğimde 0.8 kullandım ve hemetaloğa gittim iğneleren dozajını hemetalog ayarladı. 15 günde bir ddimer testi yaparak kanımın sulanma oranını kontrol etti.
ama olmadı. bence bizim sorunumuz hemetalogla çözülecek. ben sürekli prof.lara gittim kadın doğum uzmanlığı için ama bir faydasını görmedim. şimdi iyibir hemetaloğa gidiyorum henüz gebe değilim 2 ay korunmam gerekiyormuş.

hoşgeldin canım,ellerine sağlık valla baya bi temizlik yaptın anlaşılan.epeydir merak ettik seni hepimiz,arayı kapatman gerek artık ona göre

Son düzenleme:

gözünaydın canım inş hep iyi haberlerini alırsın bebişinin ama dur daha,önce yeni haberin tadını çıkarda ondan sonra evham yap diğer kontrol için bu ne hız,olmaz ki ama böle sıkıntı yapma inş allahın izniyle bundan sonraki de iyi sonuçlar verir

maşallah canım sana bu nasıl cevaplamadır ya,doktorlardan böyle detaylı bilgi alamıyoruz seni topiğin bugünkü doktoru ilan ediyorum

bu arada benim de kırmızlar geldi,doktoru aradım yarın gel dedi.düşükten sonraki ilk adetim hayırlı uğurlu olsun artık ayda bir tahlil isteyecek sanırım doktor öyle demişti.gidelim bakalım yarın ne diycek. bi de bu sefer de eşime sperm tahlili yaptıralım mı diye sorucam bakalım o ne çıkacak.bi deee adetin 7.günü soğan kürüne başlıycam inş,nasıl içicem ben onu bilmiyom,ıyyyy :18: bakalım onu da yapmadım demiyeyim dimi ama (artık benim bi de lerim bitmez:) ) bi dee hafta sonu ziyaretlere gidicem, dua isteyen var mı kızlar.tabiki ben aklıma gelen herkese dua edicem gitmişken ama özel olarak istediğiniz bişi varsa özelden de mesaj atabilirsiniz siirt tillo'ya evliyalar diyarına gidicem inş (inş adetim bitmiş olur ozamana kadar).rabbim isteyen herkesin muradını bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla gerçekleştirsin inşşşşş

merhaba kızlar ben daha yeni üye oldum bende aynı dertten muzdaribim 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu zaten 6 haftalıkken kalbini dinlediğimizde de hızlı hızlı atmıyordu yetişkin kalbi gibi atıyordu ve sonunda kürtaj oldum kürtajdan sonra bir de yapışıklık çıktı bende o yüzden histeroskopi de oldum bu arada bebeğimin ölüm nedeni MTHFR C677T heterozigot MTHFR A 1298C heterozigotmuş.yani kan pıhtılaşması ekim veya kasım ayında hamile kalmayı planlıyorum allah kısmet ederse benim şimdi ne yapmam gerekir nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum yaşadığım şehirden de taşınıyorum gideceğim yerde hangi doktor iyi bilmiyorum(adana) umarım isteyen herkes bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alır rabbim bize bunu nasip etsin inşallah

sağol canım ewet çok ama çok sıcak burası bakalım ramazanda ne yapıcaz..annemde hamdolsun kuzum bunada şükür...sen nasılsın bebiş nasıl

selam arkadaşlar benimde sizler gibi sorunlarım var 4 kaybım oldu

1. 5 haftalık kendiliğinden düştü
2. 8 haftalık karnımda öldü kürtaj
3. kimyasal gebelik
4. dış gebelik ilk önce kürtaj sonra sağ tüpümde patladığı için acil amiliyata alındım ve sağ tüpüm alındı

3. ve 4. hamileliğimde clexan 0.4 lük iğne ve coraspin kullandım ama işe yaramadı
2. hamilelik kaybımdan sonra genetik tahliller sonucunda ,

PROTEİN S = 58 NORMAL DEĞERDEN DÜŞÜKMÜŞ
FACTOR V LEIDEN MUTASYONU (G1691A) GÖZLENMİŞTİR. TARANAN MUTASYON AÇISINDAN HETEROZİGOT TAŞIYICI OLARAK DEĞERLENDİRİLMİŞTİR.
MTHFR 677 MUTASYON ANALİZİ (677 C>T)

AŞAĞIDA YAZDIĞIM TEST SONUCUMA GÖRE BENİ RAMOTOLOJİYE YÖNLENDİRMİŞLERDİ..
ANTİ NÜKLEER ANTİKOR SONUÇ : 1/1280 GRANULER (BU DEĞERİM ÇOK YÜKSEK AMA KLİNİK OLARAK BİŞEY OLMADIĞINI SENEDE 1 TAHLİLİ TEKRARLAMAMI İSTEDİ DOKTORUM.)
EGE ÜNÜVERSİTESİNDE RAMAOTOLOJİ BÖLÜMÜ VEDAT BEYE GİTMİŞTİM ENSON 2010 SENESİNDE GİTTİM.

ben izmirde yaşıyorum dış gebelik amiliyatı geçireli 1 sene olucak ve ben hala korkudan doktora gidemiyorum. SAİT YÜCEBİLGİN nin ismini duydum iyi bir doktor olduğunu söylediler tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..
benim durumumda olup izmirde hangi doktora gidiyorsunuz lütfen yazarmısınız..

lütfen bana cevap verirsenizçok sevinirim...

saol canım ben normalde de çok evhamlıyımdır ama işin içine bebekte girince daha fazla evham oluyo 4 düşükten sonra doğal olarak inşalla iyi haberler alırımda rahatlarm dua et bana olurmu tatlım

hoşbuldum kuzum,hemde ne temizlik walla hiçbir köşe bucak kalmadı...sağol merak ettiğin için:=))

ohhhh ne güzel mis gibi otur güle güle kirlet canım

canım geçmiş olsun izmirden arkadaşlar vardı onlar sana verecektir doktor ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…