kızlar aklıma taklıdı birkaç şey yardım. daha doğrusu ocak hamilelerinde pıhtılaşma olan çok kişi var orda konuşuldu burda daha tecrübeli arkadaşlar var fikir verin. teşekkürler
1- iğneleri dolapta mı saklıyorsunuz dışarda mı
2- iğneyi vururken kolonya kullanıyor musunuz.
3- ne zamana kadar göbekten devam edicez
4- morarmalar için yaptığınız bişe var mı
karnımda yine bir şehidimi daha yetiştiriyorum.kızımı yavrumu bilmediğim bir zamanda uğurlayacağım yine.ama ben her ne olursa ols yine taşıyabildiğim son ana kadar taşıyacağım inş.
olumsuz konuşma demeyin çünkü gidişat önceki ile aynı(((ileri derecede iskelet sisteminde bozukluk var.aynı önceki meleğim gibi.acım çokkk büyük,imtihanım çokkkk zor ama ben inanıyorum ki mükafatıma büyük olacak.ayrıca dr tekrarlayan düşük ve yaşayanlarda da ileri derecede anomalin olduğu için sana bundan sonraki adımda tüp bebek daha uygun dedi ((((
önce gebeliğimin sonlanmasını bekliyeceğiz sonra genetiğe yollayacağzbenim anlamadığım önceden gttğim prof lar, uzmanlar ,yrd doçlar hep boşunaymış onlarda bişi bilmiyormuş (yada yaşayacağım varmış.
RABBİM BU İMTİHANI TAŞIYABİLECEK RUH VE BEDEN SAĞLIĞI VERSİN İNŞ,DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.BEBEKLERİNİZE SIKI SIKIYA TUTUNUN....
karnımda yine bir şehidimi daha yetiştiriyorum.kızımı yavrumu bilmediğim bir zamanda uğurlayacağım yine.ama ben her ne olursa ols yine taşıyabildiğim son ana kadar taşıyacağım inş.
olumsuz konuşma demeyin çünkü gidişat önceki ile aynı(((ileri derecede iskelet sisteminde bozukluk var.aynı önceki meleğim gibi.acım çokkk büyük,imtihanım çokkkk zor ama ben inanıyorum ki mükafatıma büyük olacak.ayrıca dr tekrarlayan düşük ve yaşayanlarda da ileri derecede anomalin olduğu için sana bundan sonraki adımda tüp bebek daha uygun dedi ((((
önce gebeliğimin sonlanmasını bekliyeceğiz sonra genetiğe yollayacağzbenim anlamadığım önceden gttğim prof lar, uzmanlar ,yrd doçlar hep boşunaymış onlarda bişi bilmiyormuş (yada yaşayacağım varmış.
RABBİM BU İMTİHANI TAŞIYABİLECEK RUH VE BEDEN SAĞLIĞI VERSİN İNŞ,DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.BEBEKLERİNİZE SIKI SIKIYA TUTUNUN....
kızlar kafama bişey takıldı!devlet mevlet meselesi bunu çözmezsem rahat yokşimdi forumda ocak anneleri,şubat anneleri diye topikler varya,bunlara ocak ayında doğum yapacaklar mı katılıyor yoksa mesela nisan anneleri diyor nisanda hamile kalanlar mı katılıyor.sonuç itibariyle hamile kaldığın ay anne olmaya başlamış sayılırsın yoksa doğum yapmadan anneliğe kabul edilmiyormusun??? merak ettim şimdi ben hamile kaldığımda hangi topiğe katılmalıyım acaba (buranın dışında tabiki )
benimde bugün doktor randevum var geçen hafta gelen kandan sonra ilk kontrol ve ben çok korkuyorum gerçi doktor 15 gün sonra çağırmıştı ama ben yine 1 hafta anca dayandım inşallah herşey yolundadır:18:
benimde bugün doktor randevum var geçen hafta gelen kandan sonra ilk kontrol ve ben çok korkuyorum gerçi doktor 15 gün sonra çağırmıştı ama ben yine 1 hafta anca dayandım inşallah herşey yolundadır:18:
kızlar aklıma taklıdı birkaç şey yardım. daha doğrusu ocak hamilelerinde pıhtılaşma olan çok kişi var orda konuşuldu burda daha tecrübeli arkadaşlar var fikir verin. teşekkürler
1- iğneleri dolapta mı saklıyorsunuz dışarda mı
2- iğneyi vururken kolonya kullanıyor musunuz.
3- ne zamana kadar göbekten devam edicez
4- morarmalar için yaptığınız bişe var mı
arkadaslar ben bebeğimi 25 haftalıkken kaybetmiştim patolojiye göndermiştik bi sonuç cıkmadı canlı hücre bulunamadıgı ıcın arastırma yapılamamıscok canım sıkıldı napıcam sımdı ben bu 2. bebegımı kaybedısımdı artık napıcamı bılmıyorum yıne hıc bı önlem alamıycam
Arkadaşlar selam..
daha önce 2 defa kimyasal düşük yaşadım, hatta sanırım geçen ay da yaşadım ama kana gitmedim bu defa..
drum bazı hormon ve kan testlerimi istemişti bgn sonuçlarımı gösterdim
tsh 6,75 çıktı ve homosistein 22 çıktı normali 10-12ymiş
tsh için dahiliye uzmanı euthyrox diye bi ilaç verdi 2 hafta onu kullanıcam.
homosisteine bakarakta kadın dogum drum hamilelikte iğne kullanabiliriz hamileliğini ögrendiğin anda gel dedi.
kan pıhtılaşması ve genetik testlerimi de bu ay sonu yaptırıcam onların sonuçlarınıda degerlendiricek.
sanırım pıhtılaşma sorunu var değilmi bu hormonu yüksek çıkan arkadaşlar varmı aranızda,
coraspirin için şmdi almana gerek yok hamilelik oldugunda ztn igneye başlıcaz dedi ama
içim rahat etmiyo ben yinede coraspirin alsam bi zararı olurmu arkadaşlar?
aç karna mı alıyosunuz 100 mg ne kdr almam gerekir günde 1 mi?
hayırlısıyla,güzel haberlerini bekliyoruz canım.
güzel haberlerini bekliyoruzzzz
kuzucum güzel haberlerle dön inş.
geldim kızlar allaha şükürler olsun herşey yolunda doktorum diyorki çok kafaya takıyosun biraz rahat bırak kendini ama gelde bana anlat :)30 haziranda detaylı ultrason var inşallah o da güzel geçerde rahatlarım şimdide onun korkusu başladı :18:bu arada istanbul mu bu kadar pahalı anlamadım detaylı fiyatı 250 tl
ben cok pınpırıklıyım yaaa((dun gece hıc uyuyamadım bebegımın hareketlerı yavaslamıstı azalmıstı.sabah 5 te tekrar dınleyeyım dedım hıc kıpırtı olmadı.esım netten bakıyor ben yatakta aglıyorum. sonra karnımda dalgalanmalar oldu ama endıselerım bıtmedı.cok sukur öğlen tepınmeye basladı annesinin eşşeği.kızlar saglıcakla kucagıma almak ıstıyorum endıselerım korkularım hıc gecmıyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.hoşçakalın
canım cok sevındım maasallah.son una kadar boyle sorunsuz gecer ınsallah.detaylı heryerde oyle tatlım cok pahalı.ben doktoruma sordum gerek yok dedı once sonra da bana bır prof adı verdı ona gıt detaylıda baksın dedı.kısacası 300-350 lirayı bay da aklın basına gelsın demek ıstedıben yapıtırmadım.yaptıran arkadaslarında canları bosyere sıkıldı.cunku aman bır bobregı buyukmus,aman surası kucukmus dedıler.buda cok normalmıs organları tam gelısmedıgı ıcın 1ay sonra gordulerkı hersey normal,bosyere sınır stres uzuntu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?