Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm ben sait beye gidiyorum memnunum benimde 2 düşüğüm (8 ve 5. haftalarda) 2 de heterozigot mutasyonum var. 2 düşükten sonra pıhtılaşmayı öğrendim sait beye gittim. şuan da 11. haftamdayım.

Son düzenleme:

canım merhaba nasılsın. geçmiş olsun hepimiz aynı acıları yaşadık ve hepimizin tek bir var sağlıklı sıhhatli, hayırlı bir evlat ve sorunsuz bir gebelik,inşallah rabbim hepimizin kalbinde ne muradı dileği varsa nasip eder inşallah.kimin kime duası kabul olunur belli olmazmış ummadığın kişinin sana yaptığı dua kabul olabilir derler.ve doğru gerçekten ben de dua istiyorum senden mademki evliyalar diyarına gidiyosun sana hayırlı yolculuklar canım.banada dua edermisin ismimi mutlu.dualarda buluşmak dileğiyle... bende 3düşük yaşadım bunu söylemeden geçemedim.

Son düzenleme:
CANLAR nasılsınız bakalım.ben bir haftadır iğne vuruyorum kendime aşılama için yarın kontrolüm var yumoşlar büyümüşse aşılamayı yapacaklar.2gebelik doğal yolla oldu.8ay önce aşılama yapıldı ama tutmadı ertesi ay hamile kalmışım oda düştü.bu ikinci aşılamam.hepinizden dua bekliyorum kimin kime duası kabul olur belli olmaz bu yazımı okuyan herkesten dua bekliyorum.rabbim kimseyi özendirmesin :2::2::2:.ben anne olmayı çokkistiyorum hayırlısı tabi.:2::2: kızlar dualarınızda banada yer verin RABBİM dileyen herkese hayırlısıyla evlat versin şu mubarek ayların yüzü suyu hürmetine inşallah dualarımız kabul eder.hepinizi sevgiyle kucaklıyorum yoldaşlarım.:2:

canım bir çoğumuz hem iğne hem coraspin kullanıyoruz. hamilelikte gidişata göre iğne dozu artabiliyor, coraspini bırakabiliyoruz. yani doktoruna güven bence. bi sorun olmayacaktır.

kızlar hepimize mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn özlettin kendini sen olmayınca topiği açan yok. meraklanmaya başlamıştım iyice. açma arayı canım. umudum kayıp zaten

canım güzel yüreğine sağlık düşünmen bile yeter çok duygulandım sağolasın. allahım sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin başka ne denir.

canım adanada yaşamıyorum ama beydağlı sana cevap verecektir eminim. bende bebeğimi aynı şekilde kaybettim. kalbi yavaş atıyordu aldılar kürtajla. mthfr1298 heterozigot çıktı sonra şimdi iğne ve coraspin kullanıyorum çok şükür buralara kadar geldik. allahım kucağıma almayıda nasip eder inşallah. dileyen herkese nasip etsin ...

canım ben izmirdeyim kadomer diye bir merkez var alsancakta duymuşsundur belki. orada HÜSNÜ ÇAĞLAR' a gidiyorum. yaşı epey var ama bir o kadar da tecrübeli sorun olursa cevaplarım.

canım senin için dua edicez yarın teyzesi. yüreğini ferah tut . allahım sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ...

canım adanada yaşamıyorum ama beydağlı sana cevap verecektir eminim. bende bebeğimi aynı şekilde kaybettim. kalbi yavaş atıyordu aldılar kürtajla. mthfr1298 heterozigot çıktı sonra şimdi iğne ve coraspin kullanıyorum çok şükür buralara kadar geldik. allahım kucağıma almayıda nasip eder inşallah. dileyen herkese nasip etsin ...

ben bu konu hakkındaki yazılarını bayadır takip ediyordum kim doğurdu kimin gebeliği hüsranla sonuçlandı sizinle mutlu oldum bebek kaybı yaşayanların yazdıklarıyla inanın kendim kaybetmişim gibi hüngür şakır ağladım özellikle paşam (yanılıyorsam kusura bakmayın) ın yazdıklarına o kadar zormuş ki bu süreç allah yar ve yardımcımız olsun bende ekim kasım gibi düşünüyorum gebe kalmayı adanada bir soyadı tarım olan bır doktor duydum önerebileceğiniz başka doktor var mı ?

cnm ben sait beye gidiyorum memnunum benimde 2 düşüğüm (8 ve 5. haftalarda) 2 de heterozigot mutasyonum var. 2 düşükten sonra pıhtılaşmayı öğrendim sait beye gittim. şuan da 11. haftamdayım.

çok sevindim hamile olduğuna ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah .. Nasıl bir doktor tahlilleri nerede yaptırıyor.. gebelikten önce ne kullandın şimdi iğne kullanıyormusun clexan falan.. çok soru sordum ama çok tedirginim doktor konusunda SAİT bey hakkında hiç olumsuz yorum görmedim emin olmak için sana soruyorum.. beni bilgilendirirsen çok sevinirim.. 5 yıldır bu yolda uğraşıyorum hala sonuç alamadım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

benim en son gebeliğimde kese gözükmeden iğne kullanmaya başlattı kese gözükmeden düşük olmasın diye ilaçlar verdi ve en sonunda dış gebelik olduğu ortaya çıktı kesenin küçülmesi ve kendiliğinden düşmesi için hastanede kemoterapide kullanılan iğneden vurdular o kadar cnm yandıki o iğneye rağmen küçülmedi ve pataldı ..

bence bunun nedeni kese gözükmeden hamileliğin sağlıklı ilerlemesinden emin olmadan ilaç vermeleri düşük olmasın diye fitil ve kan sulandrıcı iğne bu da güçlendirdi yok olması için vuralan iğne bu yüzden işe yaramadığını düşünüyorum..

inşallah bu kötü günleri hepimiz ALLAH ın izniyle aşıp bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur..

amin cnm inş. cnm pek içine sinmiycek ozaman çünkü sait beyde kan tahlilinden sonra iğneye başlatıyor. hamile kalmadan coraspin ve bemiks veriyor. ben aşılama ile hamile kaldım. raporu ege ünv. çıkarttım aşılamayı özel ege tüp bebekte yaptı. ama normal tahlilleri ege ünv. yönlendiriyor galiba benim tahlillerim yapıldığı için önceden bişe istemedi. aşılama sonucunda pozitifi görünce iğneye başladık sonra kontrole çağırdı keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar kontrole gittim gelişimini iyi görünce 1 ay sonra ikili test için gel dedi daha 2 haftam var teste. neler yapılması gerektiğini falan anlatıyor iyi biri ben seviyorum. bende hakkında hiç kötü birey duymadım kime ona gittiğimi söylesem çok iyi doktor diyor. senin başındanda çok şey geçmiş geçmiş olsun inş. bir dahakine kucağına alırsın sormak istediğin birşey olursa cevaplarım.

Son düzenleme:
sağol kuzum ya boşver hiç kirlenmesin:))

hoşbuldum kuzum bende sizleri özledim ve umudumu bende çok merak ediyorum...

meraba kızlar,doktordan geldim şimdi ben de direkt buraya koştum ya bu kist olayı herkeste mi oluyo anlamadım,kimi duysam kist var diyordu(ya da ben gidip cımbızla buluyorum) doktor bugün bana yumurtalıklarında küçük küçük kistlerin var dedi,saç dökülmesi de yapar bu dedi.zaten saçlarım da dökülüyor!soğankürü yapıcam dedim,sen bilirsin istiyorsan yap,bi zararı olmaz dedi.bi ilaç daha verdi şeker varsa onun için tedbir amaçlı dedi.moralin nasıl diye sordu,ben de diycektim kk da kızlarla konuşuyom rahatlıyom onun için moralim iyi diycektim nerdeyse gerçekten burda konuşmak bişeyler paylaşmak iyi geliyor,yakın çevreyle bu kadar detaylı herşeyi paylaşamıyor insan,bi de bişey dediğimiz zaman birbirimizin derdinden anlıyoruz,başkaları öyle boş boş bakıyorlar güzel günler görücez buna inanıyorum bu sefer herşey güzel olacak rabbimin izniyle inşşşşşş daha bekliyom ama olsun farketmez güzel olacak herşeyyyyy

sağolasın cnm bilgi verdiğin için teşekür ederim bende SAİT beye kesinlikle gitmeye karar verdim ama ben direk tüp bebek istiyorum yaşım 28 eşimin yaşı 31 tek tüpüm kaldı iki tüple bile zor hamile kalmıştım sonbaharda tüp bebek yaptıralım dedik eşimle . şu sıralar eşim çok yoğun çalışıyor ve yaz bitimine kadar öyle olucak sanırım ben önden gidip tetkiklerimi yaptırıyaım dedim..

bilgi verdiğin için tekrardan çok çok teşekkür ederim...

meraba canım gerçekten burdaki arkadaşlarla paylaşmak insanı çok rahatlatıyor çünkü birbirimizi çok iyi anlıyoruz kist herkeste olabiliyor dediğin gibi soğan kürünü uygula biraz vücudun toparlansın sonrada başlarsın çalışmalara

binbirgece inşallah bu tedavin hayırlı olur ve sağlıkla kucağına alırsın

evet canım rahim toparlansın varsa iltihap kist filan gitsin diye yapıcam.şu an çalışmalara başlıyamıyoz,3 ay var beklemem gereken.okullar tatil oldu ya bizim çalışmalarda tatile girdi,okullar açılınca başlıycaz mesaiye

canım kaybın için üzgünüm maalesef bu topiktekilerin hepsi yaşıyor aynı durumları ben ilk doğumumu balcalıda yapmıştım doktorum cüneyt evrükeydi allah razı olsun ondan benim hayatta kalmamı önce allaha sonra ona borçluyum onu tavsiye ederim birde faruk demir varmış galiba onada iyi diyorlar ama beydağlı daha iyi fikir verir rabbim kısa zamanda anneliği tattırsın canım

teşekkür ederim canım iyi dileklerin ve tavsiyelerin için bir de ben şunu duydum bizim gibi bu sorunu yaşayıp iğne kullananların doğumu normal doğum olmuyormuş sezeryan oluyormuş doğru mu acaba inşallah doğru değildir doğruysa da neden?

kızlar herkese slmlar böyle pat diye giriyorum konuya ama ben 4 haziranda aşılama yaptırmıştım bu sabah kanamam oldu ben de tutmadı ve adet oldum sandım.ama tuvalette peçeteye silerken balon gibi saydam bi parça geldi kanla beraber 3 4 cm falandı.çok korktum acaba ben düşük mü yaptım.daha önce düşük yapmadığım için anlayamadım ne olur yardım edin...

kızlar böyle pat diye konuya giriyorum ama ben 4 haziranda aşılama olmuştum.bugün kanamam oldu ben de adet oldum sandım ama kanla beraber balon gibi saydam 3 4 cm büyüklüğünde bi parça geldi.acaba ben düşük mü yaptım.daha önce hiç düşük yapmadığım için bilemiyorum.nasıl ayırt ederim adet mi düşük mü???

çok teşekkür ederim nigar50 seni daha önce sanki hatırlıyor gibiyim sen tedavimi görüyorsun çocuğun oldumu sende izmirlimiydin cnm

geçen senede bu topiğe giriyordum

şimdiden bence onları düşünme derim ama bilesinki normal doğum yapanlarda var ama bazı doktorlar riske atmamak için sezeryan öneriyorlar

çok teşekkür ederim nigar50 seni daha önce sanki hatırlıyor gibiyim sen tedavimi görüyorsun çocuğun oldumu sende izmirlimiydin cnm

geçen senede bu topiğe giriyordum

daha öncede yazışmıştık seninle protein s eksikliğimiz vardı ben izmirli değilim canım şu an hamileyim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

anladım cnm amin inşallah kaç aylık hamilesin birde hangi ilaçları kullanıyorsun kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun benim protein s 58 birde fatör v leıden mutasyonu hetorizigot taşıcıyıcısıyım

senin protein s kaçtı

dr 22 haziranda test yaptırmamı söylemişti ama ben dayanamadım bugün yaptırdım bhcg272 çıktı ilk defa bu kadar yüksek ağlaya ağlaya mahvoldum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana ve hamile olan diğer arkadaşlarada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama çok korkuyorum ilk söylediğim kişiler sizlersiniz beni en iyi anlayacak olanda sizlersiniz ne olur dualarınızda benide eksk etmeyin rabbim yardımcımız olsun...sevinemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…