dr 22 haziranda test yaptırmamı söylemişti ama ben dayanamadım bugün yaptırdım bhcg272 çıktı ilk defa bu kadar yüksek ağlaya ağlaya mahvoldum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana ve hamile olan diğer arkadaşlarada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama çok korkuyorum ilk söylediğim kişiler sizlersiniz beni en iyi anlayacak olanda sizlersiniz ne olur dualarınızda benide eksk etmeyin rabbim yardımcımız olsun...sevinemiyorum bile
dr 22 haziranda test yaptırmamı söylemişti ama ben dayanamadım bugün yaptırdım bhcg272 çıktı ilk defa bu kadar yüksek ağlaya ağlaya mahvoldum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana ve hamile olan diğer arkadaşlarada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama çok korkuyorum ilk söylediğim kişiler sizlersiniz beni en iyi anlayacak olanda sizlersiniz ne olur dualarınızda benide eksk etmeyin rabbim yardımcımız olsun...sevinemiyorum bile
ALLAH kucağına almayı nasip eder inşallah değerin bence çok iyi korkma panik yapma ani hareketlerden kaçın hemen doktorunu ara istersen hemen
tedaviylemi hamile kaldın bizim gibi kan pıhtılaşmasımı var sende de
Ayse cok sevindim. Hemen başladın değil mi iğneye? Aklına takılan birşey olursa sorarsın. Hadi inşallah bu sefer doğumunu görürsün bebişinin.
evet kan pıhtılaşması var mthfr 1298 homozigot klomen ve çatlatma iğnesi kullandım çok sağol desteğin için daha önce üç kaybım var ilk defa değer bu kadar çok çıkıyor çünkü bu ay drdan habersiz clexan 0.4 kullandım evde olanları drumu aradım sadece folbiol kullan dedi güya iyi dr bulmuştum hemen dr değiştirmeliyim galiba...
homozigotsan kesinlikle iğne kullanmalısın bence hemen başka bir doktor bul bencede prof olsun ama nerde oturuyorsun izmirlimiisn
birde durumun akibeti hakkında bilgi verirsen sevinirim.. umarım bu defa sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
canım hayırlı olsun . allahım bu sefer hayırlı,sağlıklısını nasip etsin. bende klomen le hamile kalmıştım . madem ki ilk kez bu kadar yükseldi değerin o zaman iğneleri kulanmalısın. doktor konusunda şüphelerinde haklısın. coraspin+folbiol kullanmıştım en başta iğneyle birlikte benim doktorum da progesteron vermemişti ama test yapmıştı . progesterona bakıp normal kullanmana gerek yok demişti. ilaç vermediysede en azından progesterona baktır için rahat etsin. güzel haberlerini bekliyoruz :)
burcu canım drdanm habersiz yaklaşık on gündür iğne kullanıyordum daha önce değerim hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı eşim bile çok fazla çıkmış dedi dr sadece folbiol kullanmamı söyledi ama ben dr değiştirmeliyim galiba hiç progestan iğne vs söylemedi...
İyi olmus bence igne kullanman. Ben en baslarda coraspin de kullaniyordum, bir de benexol b vitamini. Progesteronu bana da vermemisti, arada kanamam olunca bir kere igne verdi o kadar, ama ilk basta progesteron degerime bakmisti ve iyi degerin ilac vermeme gerek yok demisti.
canım hayırlı olsun . allahım bu sefer hayırlı,sağlıklısını nasip etsin. bende klomen le hamile kalmıştım . madem ki ilk kez bu kadar yükseldi değerin o zaman iğneleri kulanmalısın. doktor konusunda şüphelerinde haklısın. coraspin+folbiol kullanmıştım en başta iğneyle birlikte benim doktorum da progesteron vermemişti ama test yapmıştı . progesterona bakıp normal kullanmana gerek yok demişti. ilaç vermediysede en azından progesterona baktır için rahat etsin. güzel haberlerini bekliyoruz :)
canım gözünaydıınn çok sewindim RABBİM tamamına erdirsin inşaallah
çok sağol beydağlı asıl mesele bundan sonrası rabbim sanada isteyen diğer arkadaşlarada en kısa zamanda nasip etsin...inan sevinemedim dualarında banada yer ver neler yaşadığımı en iyi sizler bilirsiniz...
çok sağol beydağlı asıl mesele bundan sonrası rabbim sanada isteyen diğer arkadaşlarada en kısa zamanda nasip etsin...inan sevinemedim dualarında banada yer ver neler yaşadığımı en iyi sizler bilirsiniz...
sağolasın cnm bilgi verdiğin için teşekür ederim bende SAİT beye kesinlikle gitmeye karar verdim ama ben direk tüp bebek istiyorum yaşım 28 eşimin yaşı 31 tek tüpüm kaldı iki tüple bile zor hamile kalmıştım sonbaharda tüp bebek yaptıralım dedik eşimle . şu sıralar eşim çok yoğun çalışıyor ve yaz bitimine kadar öyle olucak sanırım ben önden gidip tetkiklerimi yaptırıyaım dedim..
bilgi verdiğin için tekrardan çok çok teşekkür ederim...
Allahım en kısa zaman da kucağına almayı nasip etsin inşallah... iğneyi hamile kalmadan önce mi kullandın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?