Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ALLAH kucağına almayı nasip eder inşallah değerin bence çok iyi korkma panik yapma ani hareketlerden kaçın hemen doktorunu ara istersen hemen
tedaviylemi hamile kaldın bizim gibi kan pıhtılaşmasımı var sende de

Ayse cok sevindim. Hemen başladın değil mi iğneye? Aklına takılan birşey olursa sorarsın. Hadi inşallah bu sefer doğumunu görürsün bebişinin.

evet kan pıhtılaşması var mthfr 1298 homozigot klomen ve çatlatma iğnesi kullandım çok sağol desteğin için daha önce üç kaybım var ilk defa değer bu kadar çok çıkıyor çünkü bu ay drdan habersiz clexan 0.4 kullandım evde olanları drumu aradım sadece folbiol kullan dedi güya iyi dr bulmuştum hemen dr değiştirmeliyim galiba...

Ayse cok sevindim. Hemen başladın değil mi iğneye? Aklına takılan birşey olursa sorarsın. Hadi inşallah bu sefer doğumunu görürsün bebişinin.

burcu canım drdanm habersiz yaklaşık on gündür iğne kullanıyordum daha önce değerim hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı eşim bile çok fazla çıkmış dedi dr sadece folbiol kullanmamı söyledi ama ben dr değiştirmeliyim galiba hiç progestan iğne vs söylemedi...

homozigotsan kesinlikle iğne kullanmalısın bence hemen başka bir doktor bul bencede prof olsun ama nerde oturuyorsun izmirlimiisn

birde durumun akibeti hakkında bilgi verirsen sevinirim.. umarım bu defa sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

canım hayırlı olsun . allahım bu sefer hayırlı,sağlıklısını nasip etsin. bende klomen le hamile kalmıştım . madem ki ilk kez bu kadar yükseldi değerin o zaman iğneleri kulanmalısın. doktor konusunda şüphelerinde haklısın. coraspin+folbiol kullanmıştım en başta iğneyle birlikte benim doktorum da progesteron vermemişti ama test yapmıştı . progesterona bakıp normal kullanmana gerek yok demişti. ilaç vermediysede en azından progesterona baktır için rahat etsin. güzel haberlerini bekliyoruz :)

tabiki haberdar ederim zaten burası olmasa halim ne olurdu inşallah canım inşallah bu kez sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...iş sebebiyle siirtde oturuyoruz tıp fakültesi bile yok bu yüzden en yakın yere yani diyarbakıra gidip geliyorum ne olur bol bol dua edin...

sağol inşallah bu defa dediğin gibi sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım rabbim isteyen bekleyen herkese versin hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah hep güzel haberler veririm dua edin ne olur beni en iyi anlayan sizlersiniz...

İyi olmus bence igne kullanman. Ben en baslarda coraspin de kullaniyordum, bir de benexol b vitamini. Progesteronu bana da vermemisti, arada kanamam olunca bir kere igne verdi o kadar, ama ilk basta progesteron degerime bakmisti ve iyi degerin ilac vermeme gerek yok demisti.

banada öyle bir dr denk gelir inşallah sağol burcu yine içimi ferahlatıp ışık tuttun çok sağol Allah kuzularımızı bize bağışlasın...

Canım aklıma takıldı da benim doktor rahimdeki progestan oranına bakamayız öyle bi teknoloji yok dedi hamilelik sırasında rahimin ürettiği progestan az mı çok mu ona bakamıyoruz diyor ama önlem olarak bana hamilelik öncesi hapını vardi ve alttan kullanıyorum doğrumudur bilmem Allahım yardımcımız olsun...

canım gözünaydıınn çok sewindim RABBİM tamamına erdirsin inşaallah

çok sağol beydağlı asıl mesele bundan sonrası rabbim sanada isteyen diğer arkadaşlarada en kısa zamanda nasip etsin...inan sevinemedim dualarında banada yer ver neler yaşadığımı en iyi sizler bilirsiniz...

çok sağol beydağlı asıl mesele bundan sonrası rabbim sanada isteyen diğer arkadaşlarada en kısa zamanda nasip etsin...inan sevinemedim dualarında banada yer ver neler yaşadığımı en iyi sizler bilirsiniz...

Allahım en kısa zaman da kucağına almayı nasip etsin inşallah... iğneyi hamile kalmadan önce mi kullandın??

Allahım en kısa zaman da kucağına almayı nasip etsin inşallah... iğneyi hamile kalmadan önce mi kullandın??

ewet canım ama inşaallah sonuna kadar güzel dewam eder sen strese girme sakın:))

cnm ilk randevuyu geç veriyorlar ara önce randevunu al. önceden konuş tabi ona göre ayarlasın sende durumunu. hayırlısı olsun.

sağol canım benim Allah bindefa razı olsun ve isteyen herkese nasip etsin iğneye drdan habersiz on onbeş gün kadar önce başladım daha önceki gebelikde rapor çıkartmıştık onunla aldım eğer bundan önceki gebeliğim kalsaydı yarın doğum yapacaktım ne olur dualarında banada yer ver.daha önce bhcg değerlerim 24 22 ve 17 çıkmıştı ilk defa bu kadar yüksek çıktı bunu iğneye bağlıyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…