Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

beni merak etmişsiniz.ben ankarada dr a gttm.sonuç aynı önceki gebeliğimde duyduğum şeyleri duymaya başladım.sonuç aynı alalım diyolar.bu benim 2.sezeryanım olacak.3.riskli olur senin için dediler.ama ben bunun büyük bir imtihan olduğu kanaatindeyim.ve aldırmak istemedim.eşimde aynı fikirde hamd ols.bu bebğimi genetiğe yollamalarına izin vereceğim.öncekine kıyamamıştımsebebp ne bulunsun istiyorum.günler çokkkkkk hüzünlü,yorucu geçiyor.öyle ağır bir imtihan ki RABBİM kimseye vermesin.çokkkkkkkkkkkkkk zor çokkkkkkkkkkkkkk ara ara geliyolar.hafif atlatmaya çalışıyorum.kaç tane dr a gitmişim hepsi aynı dedi.bir daha olmazzzzzzzzzzzzzzz.demekki RABBİMDEN gayrı kimse bilmiyor.ve buda imtihan olduğunu gösteriyor.RABBİM imtihanını verebilen kullarından eylesin.çok ağır anomalisinin olduğunu söylediler.doğduktan sonra yaşamaz hatta anne karnında da vefat edebilir denildi.dualarınızı eksik etmeyin.RABBİMDEN BİR MUCİZE BEKLİYORUM,BELKİ BEN BU MUCİZEYİ HAK EDEBİLECEK BİR KUL DEĞİLİM AMA RABBİM HEPİMİZE DERDİME ŞAHİT OLAN HERKESE ALLAHUEKBER DEDİRTMEK İÇİN NASİP EDER BELKİ.

gözünaydın canıminş rabbim devamını da getirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben bu hafta sonu siirte gidicem allahtan bişey çıkmazsa.tilloya, veysel karaninin türbesine filan gidicez kısmetse.aslını istersen bu zamana kadar hep karşı geldim böyle şeylere,ne hocalar önerdiler,ne türbeler önerdiler de hiç birini dinlemedim hatta bazılarıyla dalga bile geçtim.o zatların büyük kişiler olduklarını Allahın sevgili kullarından olduklarını biliryorum ama türbeye gidip de medet ummak hiç bana göre değil.sonuçta herşey Allahtan,derdi veren de dermanını verecek olan da allah.ama 4 kayıptan sonra durup düşündüm biraz.hem doktorla,hem bitkisel çözümlerle hem de manevi yönden destekle hamile kalmak istiyorum bu defa.o yüzden o evliyaların türbelerini ziyaret edip hem maneviyatımı biraz güçlendirmek hem de onların yüzü hürmetine rabbimden muradımı dilemek için gidicem inş.yani diyeceğim o ki sen de siirtteymişsin bence oralara bi gidip dua etmekde fayda vardır.veysel karaninin başında allaha adak adayıp çocuk dileyenlerin(özellikler erkek çozukları olmayanlar için) rabbim ellerini boş çevirmemiş diyorlar. bizimkini de boş çevirmez inşş...........

sevisev nasılsın canım kızın kızın nasıl iyimi yaramaz (kız dı dimi )

mpb sen nasılsın canım,test gününü bekliyormuşsun.haklısın valla hep stresle ve beklemekle geçiyor günlerimizi.önce aman hamile kalayım diye sonra aman bebeğime bişey olmasın diye stres, ama aslında bebkler doğduktan sonra daha çok dertleri var da Rabbim bizleri daha onlar doğmadan da sınıyor,ne yapalım bizim de sınavımız böyle demekki,çatır çatır doğurup atanlardan olamadık

cnm ya allah yardımcınız olsun sabrını versin. ne desek boş. sizin eşinle genetiklerde sorun çıkmamıştı dimi. inş. nedenini bulursunuz inş. bebeğinin durumu doktorların dediği gibi değildir.

sağol canım iyiyim,kızımda iyi şükürler olsun..güzel haberlerinizi okudukca daha da iyi oluyorum.bağımlılık yaptı burası fırsat buldukca sizleri takip ediyorum.Rabbim tez zamanda hepinizin kucaklarını bebişlerle doldursun

valla ne özeniyorum öyle doğuranlara ben hamile bile zor kalıyorum millet aa kazara oldu diyor. karşı apartmanda bir komşu var muhabbetimiz yok ama karşıdan gördüğüm ikinci doğumunu yaptı doğurana kadar sigara içti şimdi bebek doğdu o hala balkonda sigara derdinde. ay allahım biz olsun diye napcamızı aşırıyoruz sağlıklı olsun diye kadının hiç bebeğin sağlığını düşündüğü yok. ben sabırsızlıkla 3 temmuzu bekliyorum ne durumda bebeğim çok merak ediyorum. sen de dua etmmeye gidecekmişsin bizim gibi olan herkes için dua et cnm...

sevisev kaldı birtek bizimle doğum yapanlardan bi vefalı o çıktı.

sizi tanımıyorum ama yazdıklarınızı okuduğumda kendime çok yakın hissettim üzülmeyin lütfen anladığım kadarıyla inançlı birisiniz böyle olmanız çok güzel isyan etmiyorsunuz ALLAHa sığının ben de dua edecem namazlarımda sizin için ALLAH yardımcınız olsun en yakın zaman inşallah RABBİM bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

aysecim tebrik ederim, umarım bu kez bebegini kucagına alırsın, sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik yaşarsın.. benim de bat 22 haziran, umarım senin gibi güzel haberler verebilirim ben de..

sağolasın hadi inşallah bi güzel haberde sen verirsin.ben dayanamayıp erken test yaptırdım ama yarın yine yaptıracağım rabbim yüzümüzü güldürsün...

canım dualarımız seninle inşallah o mucize olur hepimiz derin bi oh çekeriz unutma ki yeterki rabbim istesin doktorlar istediğini söylesin yeterki ol desin sen inançlı bi insansın dua etmekten vazgeçmeyeceğini biliyorum acını tazelemek istemem ama sezeryan olduğunu bilmediğim için soruyorum sen bebeğini ne kadarlık ken kaybetmiştin

hannem; canım ne olur üzme kendini..içimden bir ses sana büyük bir mucize olacağını söylüyor..ben içimdeki sese çok güvenirim daha bir kere bile yanılmadım..hatta kendi doğumuma giderken bile çocuğumun öleceğini hissetmiştim...ama bu sefer senin için iyi şeyler olacağını hissediyorum..Rabbim yanıltmasın, mucizeyle sevindirsin seni...o kadar çok istiyorum ki bunu sana anlatamıyorum..dualarım seninle olacak..bende günlerdir bir huzursuz içim ama yine de iyi düşünmeye çalışıyorum, rabbime sığınıyorum O, herşeyin en doğrusunu bilir hakkımızda..

yarın gideceğim dra testide tekrar yaptıracağım dua edin arkadaşlar.canım benim sürekli morluk oluyor ama nedenini bilmiyorum bacağımın değişik kısımlarında bende bir yere mutlaka çarptım diye düşünüyorum ama sebep ne bilmiyorum

Son düzenleme:

canım ne kadarlık senin bebiş

Dualarımız seninle canım sen içini ferah tut hiç sıkma kendini bu sefer olucak Allahın izniyle, nasıl bir acı ancak bizler anlarız benim de 3 düşüğüm var 4. ye hazırlanıyorum ama korkumu anlatamam...

sağol arkadaşım bende çok korkuyordum 8 aydır bekliyordum inan bende çok korkuyordum ama arkadaş çevremden bazıları bana çok kötü davrandılar neler duydum neler çektim bi Allah bi ben bilirim rabbim bu kez yüzümüzü güldürsün inşallah...

Allah yardımcın olsun inşallah mucizen gerçekleşir arkadaşım Allaha sığın tevekkül et ondan güç kuvvet al Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Mrb kan pıhtılaşmasıyla doğum yapanlar lütfen bili verirmisiniz. Bendede kan pıhtılaşması var 38 haftalık hamileyim,coraspin ve claxen kullanıyorum,bu hafta coraspin i bırakıyorum haftayada sezeryanla doğum yapıcam.doktorum claxen i hiç bırakmamamı hatta doğum sonrasındada 40 gün kullanmamı söyledi,benim durumumda olup doğum yapanlar lütfen coraspini iğneyi ne zaman bıraktınız doğumdan sonrada kullandınız mı? Doğumu nasıl yaptınız beni bilgilendirirseniz sevinirim . Buarada bende mthfr c677t homozigot mutasyonu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…