Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaslar merhaba,
aranızda bursalı var mı
trombofılı panelı ve kromozom analızı testlerı ıcın
bursada ozel bı merkez arıyorum
ozellıkle trombofılı panelı ıcın
bılen bursada yaptıran varsa yardımcı olabılırmı?
Unıversıte hastanesınde dalga gecer gıbı
tam 6 ay sonraya randevu verdıler
o nedenle ozelde yaptıracagım.

canım ben bursalıyım..ben ilk olarak pembe mavi tüp bebek merkezine gittim derdimi anlattım..ismail küçükerdoğandı doktorum..sonra oda yapılacak tahlilleri yazdı bende özelde yaptırmak istedim..bursa genetik merkezinden randevu aldım..diğer kan testlerimi de çekirgedeki güven tıp laboratuvarında yaptırdım..testler 500 tl civarında tuttu..

Başınız sağolsun.

İnşallah güzel haberlerini alırız.

arkadaşlar yine yardımınıza ihtiyacım var bugün 4+6 dayız dra gittik ama kese görünmedi bu normalmi dr normal dedi ama ben çok kötü oldum ne olun cevap yazın...

Ben de sanırım 4+6 da gitmiştim ama benim değerim 10.000in üzerindeydi, sonradan bebeğin 4 gün önde gittiği anlaşıldı zaten. Ayrıca oradaki ultrasonun kalitesine ve hassasiyetine çok bağlı, bana da alttan bakmıştı ancak görebilmişti. Lekelenme korktuğun şeyin habercisi de olabilir, yerleşme kanaması da olabilir, sıradan bir lekelenme de olabilir, aspirinden de olabilir. Yapabileceğin tek şey dinlenmek. Umarım hemen geçer. Benden 2 kere kıpkırmızı kan geldi, çok şükür birşey olmadı. İçini rahat tutmaya çalış.

Every merhaba , sen de mi yaptırmaya karar verdin? Arkadaşların dediği gibi trombofili paneli diye geçiyor, ama eğer orada böyle bir başlık altında toplamıyorlarsa bakılan bir kaç testin adını yazayım belki onlar fikir verir doktora.
Aklıma gelenler; Factor V, Factor VIII, Antitrombin, MTHFR 1298, MTHFR 677, PAI 4G/5G, Protein C, Protein S

Aaa, pazartesi niye bakmadılar ki ???

canım allah razı olsun
guventıp yapıyor demek bu trombofılı panelını
genetık merkezını duymustum.
Randevusuz gıdılmıyor mu tlf da testı soyleyıp gunmu almamız lazım.
Esınde yaptırdı mı bu analızı hepsı nı 500 tuttu tamamı?
Bıde ne zmn yaptırmıstın fıyatlar degısmıstr belkı
son olarak ne kdr surede cıktı sonucların?
Cok sordum kusura bakma

Aaa, pazartesi niye bakmadılar ki ???

sorma cnm basıma gelenlerı
kadın dogumcudandı randevum ztn gırdım anlattım derdımı
ıstem kagıdı verdı 3 ayrı laboratuar gıt bunlardan gun al dedı
bende hemen olcak bıse sanıyorum oyle deynce
genetık laboratuarı 28 aralıka gun verbılırz dedı
nevrım dondu sonucta 2 ay snra cıkar dedı
olmez kalırsam nısanda cıkcak sonuc yanı
bı kan alacaklar bana dedıgı tarıhe bak
tup bebek merkezı acılmsta cok yogunmusta bılmemne
ayıp ya vallahı utandım
kendımı nasıl attım dısarı bılmıyorum

İyiymiş. Valla ben burda Hacettepe'ye doktora gittim, muayene oldum, derdimi anlattım al bu istem kağıdını aşağıya in yaptır testleri dedi, hepsi bu kadar sürdü. Nasıl hastaneyse bunlar. Yuh yani.

trombofiliyi genetik merkezinde yaptırdık.. doktorun istediği ne varsa genetik merkezinde yaptırdık... benden şeker yüklemesi ve tiroid testlerini falan güven tıp laboratuarında yaptırmamı istedi..her 2 yerden de randevu aldım ben..şubat ayı gibi yaptırdım testleri 3,5 haftada çıktı sonuçlar..hepsine ödediğim ücret okadardı :)

hımm anladım sımdı cnm
bendende ıstedı seker yukleme tıroıd homosısteın fln
ben onları bıyotıpta yaptırdım aldık soncları 1 haftada
bnmde ıste genetkle trombofılı kaldı
bunlar ıcın ozmn sade genetık merkezıne gıdıcem
haftaya arayım barı.
Cok sagol cnm ıns saglıkla bebeklerımıze kavusuruz hepımız

İyiymiş. Valla ben burda Hacettepe'ye doktora gittim, muayene oldum, derdimi anlattım al bu istem kağıdını aşağıya in yaptır testleri dedi, hepsi bu kadar sürdü. Nasıl hastaneyse bunlar. Yuh yani.

bende aynı boyle yapcam sanıyodum
aralıgı duyunca soka gırdım kal geldı
kavga cıkarcaktım esım cıkardı zorla
rezıllık ya olmaz olsun boyle devlet hastanesı

çok şükür lekelenme geçti ultrasonu nasıl hiç bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

teşekkür ederim canım:)ben kiloyu takmıyorum valla ne kadar alırsam alayım umrumda değil yeterki sağlıkla sıhhatle kucağıma alayım bi de ben çok ekmek tüketiyorum ama tam buğday:) sende takma boşver kontrolun ne zaman durabiliyomusun

çok şükür lekelenme geçti ultrasonu nasıl hiç bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

benimde ilk başlarda 10 haftaya kadar aralıklarla devam etti haftada 1 kesin oluyodu bende her defasında doktora koştuyodum allaha şükür bebek iyiydi inşallah seninde öyledir canım bol bol dinlen

canım kahve lekelenme 5. hafta ve 8. haftalarda bende de olmuştu. hemen doktora koşuyordm. Bitmiş kanamayı atıyorsun demişti dr.um. sadece tuvalete gidince peçeteye geliyordu ama ben çok korkuyordum.
4. haftanın sonunda vajinal ultrasonla kese 5. haftamda da kalp atışını duyduk. hiç canını sıkma. bol bol dinlen. ben bacaklarımın altına yastık koyup bir hafta kalkmadan yattım. bilen bilir o dönem eşim de yanımda değildi. çok sıkıntılı bir dönemdi. sonu güzel oldu şimdi bebişim ultrasonda hareket bile ediyor. unumtmadan bol bol su iç. ben 3 lt.ye yakın su içiyordum.

kızlar dra gittik tekrar lekelenme olunca başka bir hatande bhcg baktıklarını öğendik 1304 çıktı dr dış gebelikten şüphelendi bilmiyorumki ne yapayım bu kez bütün ilaçları kullanmıştım dua edin benim için bari dış gebelik olmasın...destek olan arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun

canım ya taktığım kilo değil umurumda değil. şişman da sevimli olurum ben :) şaka bir yana benimki ilaç dozundan kaynaklı bir şüphe çünkü benim doktorum kilona göre iğne dozunu ayarlıyor . kontrol meselesini hiç sorma. ilk kez bu kadar azimliyim.15 gün oldu. ama salı kontrolüm daha çok var . dayanabilirsem kendimi ödüllendiricem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…