arkadaslar merhaba,
aranızda bursalı var mı
trombofılı panelı ve kromozom analızı testlerı ıcın
bursada ozel bı merkez arıyorum
ozellıkle trombofılı panelı ıcın
bılen bursada yaptıran varsa yardımcı olabılırmı?
Unıversıte hastanesınde dalga gecer gıbı
tam 6 ay sonraya randevu verdıler
o nedenle ozelde yaptıracagım.
slm kızlar bayagıdır yoktum dedemı kaybettım nasılsınız varmı ıyı veya kotu olan şey kısa oz gecersenız sevnırım baygı gerı kaldım donuş yapmam zor gerıye okumama ıcın kısa olarak anlatırsanz sevınırımmmmm
İnşallah güzel haberlerini alırız.merhaba kızlar nasılsınız bakalım benim aşılama iğneleri bitti yarın 10da aşılama olucam inş.iki tane yumurtamoldu.çatlatma iğnesi vuruldum yarın büyük gün lütfen dualarınıza ihtiyacım var bana dua edin yürekten bende sizlere dua ediyorum.hamişlere sağlıklı doğumlar dilerim. hayırlısıyla büyütürsünüz bebişleri inşallah.benim gibi annelik aşkıyla yananlara da RABBİM tez amanda nasip etsin inşallah.hepimize yok yerden versin inş. hepinizi sevgiyle kucaklıyorumiki hafta nasıl geçecek şimdiden sabırsızlanıyorum inşallah sizlere mutlu haberi veririm.
arkadaşlar yine yardımınıza ihtiyacım var bugün 4+6 dayız dra gittik ama kese görünmedi bu normalmi dr normal dedi ama ben çok kötü oldum ne olun cevap yazın...
kızlar şimdide kahverengi lekelenmem var kesede gözükmedi bhcg testi 1000den fazlasını ölçmüyormuş burada ne yapacağım ben böle birşey yaşayan varmı düşüklerim hep böle başladı ne yapmam lazım
kizlar merhaba
dilerim hepinizin gonlune gore olur en kisa zamanda
ben size birsey soracaktim bu kan pihtilasmasi testinin sonucu kagitta yazarken, kisaltmasi ne oluyor bir de testin adi ne bana yazabilir misiniz
ben yurt disindayim da yaptirmak istiyorum bu testi kisaltmalarin isimleri genelde ayni oluyor o sekilde doktoruma gostereyim diyorum
arkadaslar merhaba,
aranızda bursalı var mı
trombofılı panelı ve kromozom analızı testlerı ıcın
bursada ozel bı merkez arıyorum
ozellıkle trombofılı panelı ıcın
bılen bursada yaptıran varsa yardımcı olabılırmı?
Unıversıte hastanesınde dalga gecer gıbı
tam 6 ay sonraya randevu verdıler
o nedenle ozelde yaptıracagım.
canım ben bursalıyım..ben ilk olarak pembe mavi tüp bebek merkezine gittim derdimi anlattım..ismail küçükerdoğandı doktorum..sonra oda yapılacak tahlilleri yazdı bende özelde yaptırmak istedim..bursa genetik merkezinden randevu aldım..diğer kan testlerimi de çekirgedeki güven tıp laboratuvarında yaptırdım..testler 500 tl civarında tuttu..
Aaa, pazartesi niye bakmadılar ki ???
sorma cnm basıma gelenlerı
kadın dogumcudandı randevum ztn gırdım anlattım derdımı
ıstem kagıdı verdı 3 ayrı laboratuar gıt bunlardan gun al dedı
bende hemen olcak bıse sanıyorum oyle deynce
genetık laboratuarı 28 aralıka gun verbılırz dedı
nevrım dondu sonucta 2 ay snra cıkar dedı
olmez kalırsam nısanda cıkcak sonuc yanı
bı kan alacaklar bana dedıgı tarıhe bak
tup bebek merkezı acılmsta cok yogunmusta bılmemne
ayıp ya vallahı utandım
kendımı nasıl attım dısarı bılmıyorum
canım allah razı olsun
guventıp yapıyor demek bu trombofılı panelını
genetık merkezını duymustum.
Randevusuz gıdılmıyor mu tlf da testı soyleyıp gunmu almamız lazım.
Esınde yaptırdı mı bu analızı hepsı nı 500 tuttu tamamı?
Bıde ne zmn yaptırmıstın fıyatlar degısmıstr belkı
son olarak ne kdr surede cıktı sonucların?
Cok sordum kusura bakma
trombofiliyi genetik merkezinde yaptırdık.. doktorun istediği ne varsa genetik merkezinde yaptırdık... benden şeker yüklemesi ve tiroid testlerini falan güven tıp laboratuarında yaptırmamı istedi..her 2 yerden de randevu aldım ben..şubat ayı gibi yaptırdım testleri 3,5 haftada çıktı sonuçlar..hepsine ödediğim ücret okadardı :)
İyiymiş. Valla ben burda Hacettepe'ye doktora gittim, muayene oldum, derdimi anlattım al bu istem kağıdını aşağıya in yaptır testleri dedi, hepsi bu kadar sürdü. Nasıl hastaneyse bunlar. Yuh yani.
canım 4+6 da gittim ben ama kese 4+1 i alttan görebilmişti. yalnız doktorumun ultrasonu çok iyi o ara hastanede de bakmışlardı görünmemişti. gittiğin doktorun ultrasonu nasıl. o da çok önemli. lekelenmen kesildi mi. adet dönemine yakın ilk 3 ay olabilir demişti doktorum . nitekim banada olmuştu arada. dualarım seninle canım ...
canlarım günaydın 19.haftam bitti ben 5 kiloyu geçtim gidiyorum ... ekmek tüketimim hiç yok neredeyse, tatlıyı hiç canım istemiyor . tek aldığım şeker meyvalardan . ama ben en baştan beri kilo alıyorum istikrarla. böyle giderse 26.haftada 0.6 lık clexane kullanmaya başlıcaz dedi. ben kilolarıma razıyım bebeğim iyi olsunda ...
BUCU2 canım doğum günün geçmiş ben ancak gördüm. bebeğin,eşin tüm sevdiklerinle birlikte mutlu,huzurlu, sağlıklı bi yaş dilerim güzelim...
çok şükür lekelenme geçti ultrasonu nasıl hiç bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
çok şükür lekelenme geçti ultrasonu nasıl hiç bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
çok şükür lekelenme geçti ultrasonu nasıl hiç bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
çok sevindim cnm ALLAH kucağına almayı nasip eder inşallah... keseyide en kısa zamanda görürsün
lekelenmen için doktora gitmedinmi ilaç falan başlamadınmı
trombofili paneli canım
trombofili paneli kan pıhtılaşması testinin adı yanlış hatırlamıyosam yanlışsa bilen arkadaşlar düzelttsin lütfen
teşekkür ederim canım:)ben kiloyu takmıyorum valla ne kadar alırsam alayım umrumda değil yeterki sağlıkla sıhhatle kucağıma alayım bi de ben çok ekmek tüketiyorum ama tam buğday:) sende takma boşver kontrolun ne zaman durabiliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?