Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm senin de aşılamaydı dimi progestan kullanıyor musun? inş. bişe yoktur cnm stres yapma yat dinlen fazla ayakta durmamaya çalış doktorunu da ara haberdar et. kese görünmedi diyede moralini bozma daha küçük anca görünür.

aşılama değildi klomenle hamile kaldım dra gittik prolotan lğne yaptılar dua edin...

arkadaşlar yine yardımınıza ihtiyacım var bugün 4+6 dayız dra gittik ama kese görünmedi bu normalmi dr normal dedi ama ben çok kötü oldum ne olun cevap yazın...

canım benimde geç görülür hep 5+3 de görülmüştü en son stres yapma herşey olacağına varır bunu unutma

trombofili paneli canım

günaydın cnm doktora gitmedin mi hemen doktora git bence ne olur ne olmaz ... dikkat et kendine çokmu lekelenmen arkadaşımında öyle olmuştu progestan vermişlerdi... ama 1000 den sonra kese gözüküyor olması lazım dikakt et ve doktoruna git birana önce

arkadaşlar yine yardımınıza ihtiyacım var bugün 4+6 dayız dra gittik ama kese görünmedi bu normalmi dr normal dedi ama ben çok kötü oldum ne olun cevap yazın...

canım benim 6. haftada gözüktü kese
inş. herşey yolundadır
ama doktorunu dış gebelik konusunda bi uyar olur mu

klomenle nasıl hamıle kaldın ne kadar kullandın aşamaları nedır bılgı verırımısın ben de dusunuyorum da bu ay yardım edın bu konuya kızlar yaşayanlarrrrrrrr

cnm adetin 3. günü doktora gidiyorsun o gün veya 5. günü klomene başlıyorsun 1 veya 2 tane 5 gün içiyorsun sonra kontrole gidiyorsun yumurtan 18mm olduğunda çatlatma iğnesi veriyor yada kendi çatlasın diyor doktor sana ve belirli saatler veriyor ilişki için şansına tutarsa genel prosedür bu bazı doktorlar test falan istiyor arada öyle işte. hayırlısı olsun

gunaydın kızlar.. bat'im 22 hazirandı, gecikince cumartesi günü kan testi yaptırdık, gebelik cıkmadı, gec yumurtlama olmus o yuzden dün kırmızılar geldi.. bu süre zarfında baya umutlanmıstık acaba gebelik var da kanda cıkmadı mı diye, doktorum 1 hafta veya 10 gunden kücükse cıkmıyor kanda demisti.. hayırlısı diger aylarda insallah denemeye devam edicez.. ben de klomenle takibi sordum.. bu bizim denememiz 5. ay oldu yaptırsak mı diye, 1 sene normal deneyin olmazsa diger yontemlere geceriz acele edip stres yapma kendine dedi..siz kaçıncı ayda yaptırmıstınız? bir de klomenin bir riski rahim duvarını inceltebiliyor dedi, sizin doktorlarınız böyle bir riskten bahsetmis miydi?

herkesin keyifle yaşadığı bir süreci sıkıntılar içinde yaşamak ne zor bişeymiş... rabbim bekleyen ya da hamile olan hepimize sabırlar versin en kısa zamanda sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımızda görmeyi nasip etsin..

klomenle nasıl hamıle kaldın ne kadar kullandın aşamaları nedır bılgı verırımısın ben de dusunuyorum da bu ay yardım edın bu konuya kızlar yaşayanlarrrrrrrr

evliliğimin 4.ayında adet gecikmesinden dra gittim pkos var ve şiddetle gebelik öneriyorum dedi ve klomene başladık 7 ayda üç defa kullandım üçüde düştü malesef geçen ay yine adetin 3.günü dra gittim klomen başlattı inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun bizler içinde dua et canım...

çok mu kilo aldın bu kadar korktun. maşallah sen yolu yarılamışsın kilo alman normal değil mi.

Kaç kilo aldın şeker, ben 3 kilo aldım 17. hafta bitiyor.

canlarım günaydın 19.haftam bitti ben 5 kiloyu geçtim gidiyorum ... ekmek tüketimim hiç yok neredeyse, tatlıyı hiç canım istemiyor . tek aldığım şeker meyvalardan . ama ben en baştan beri kilo alıyorum istikrarla. böyle giderse 26.haftada 0.6 lık clexane kullanmaya başlıcaz dedi. ben kilolarıma razıyım bebeğim iyi olsunda ...

BUCU2 canım doğum günün geçmiş ben ancak gördüm. bebeğin,eşin tüm sevdiklerinle birlikte mutlu,huzurlu, sağlıklı bi yaş dilerim güzelim...

canım inşallah önümüzdeki ay güzel haberleri paylaşırsın benim içinde dua et Allah yardımcımız olsun.

canım benim 6. haftada gözüktü kese
inş. herşey yolundadır
ama doktorunu dış gebelik konusunda bi uyar olur mu

inşallah dediğin gibi herşey yolundadır dualarınızı esirgemey,n.aptt testi istedi dr 11 de sonucu alacağız.dilerim rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

canım üzülerek hoşgeldin. hepimizin kayıpları var burada ne yazıkki her konuda elimizden geldiğince yardım ederiz emin ol ve kötü olma en azından artık problemi bilioyorsun endişelerin hiç bitmeyecek biliyorum ama gönlün rahat olsun...

benimde ilk kürtajımdan sonra araştırıldı. ama sende haklısın normal bi düşükte olabilir gönlün rahatsa araştırma...

canım 4+6 da gittim ben ama kese 4+1 i alttan görebilmişti. yalnız doktorumun ultrasonu çok iyi o ara hastanede de bakmışlardı görünmemişti. gittiğin doktorun ultrasonu nasıl. o da çok önemli. lekelenmen kesildi mi. adet dönemine yakın ilk 3 ay olabilir demişti doktorum . nitekim banada olmuştu arada. dualarım seninle canım ...

BEYDAĞLI canım umarım iyisindir...

HANNEM canım salavatı tefriciye hiç çekmedim o yüzden katılamadım. ama dualarımda ve aklımdasın güzelim

ayşecim (ayse_23); canım benim 6 haftalık iken gözüktü kese ultrasonda..değer olarak düşünme1000ler, 2000ler:... bunlar kişiden kişiye değişir canım benim..herkesin kimyasal yapısı, hormonal yapısı farklı..bu kadar kafaya takarsan stresten kaybedersin bebeğini söyleyeyim...sabır edeceksin dua edeceksin ve göreceksin bebeğini...sana şunu da söyleyeyim alttan ultrasonla baktığı için de gelebiliyor kahverengi akıntı korkma ama lütfen bir daha alttan ultrason yaptırma..çünkü bizim durumumuzda olan kadınlar dikkatli olmak zorundalar..düşüklerimiz var kan problemimiz var...aklında bulunsun bana doktorum söylemişti çok ama çok zoraki bir durumda kalmadan vajinal ultrason yaptırma..çünkü bebek içerde zarar görebiliyo ve bazen bu ultrason yüzünden düşükler gerçekleşebiliyor...

kızlar hepinize hayırlı günler diliyorum...nasılsınız ya uzun zamandır hal hatır soramıyodum??? benim biraz canım sıkkın gibii hamilelikten midir yoksa nedendir bilmem eşimle biraz kırgın gibiyiz birbirimize.. çok üzülüyorum beni biraz üzüyo sanırım farkında olmadan..bugün yattığım yerden bile kalkasım yok..napcamı bilemiyorum..acaba suç bende mi abartıyor muyum bilemiyorum..gebe gebe ne hallerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…