kızlar şimdide kahverengi lekelenmem var kesede gözükmedi bhcg testi 1000den fazlasını ölçmüyormuş burada ne yapacağım ben böle birşey yaşayan varmı düşüklerim hep böle başladı ne yapmam lazım
aşılama değildi klomenle hamile kaldım dra gittik prolotan lğne yaptılar dua edin...cnm senin de aşılamaydı dimi progestan kullanıyor musun? inş. bişe yoktur cnm stres yapma yat dinlen fazla ayakta durmamaya çalış doktorunu da ara haberdar et. kese görünmedi diyede moralini bozma daha küçük anca görünür.
aşılama değildi klomenle hamile kaldım dra gittik prolotan lğne yaptılar dua edin...
aşılama değildi klomenle hamile kaldım dra gittik prolotan lğne yaptılar dua edin...
arkadaşlar yine yardımınıza ihtiyacım var bugün 4+6 dayız dra gittik ama kese görünmedi bu normalmi dr normal dedi ama ben çok kötü oldum ne olun cevap yazın...
kizlar merhaba
dilerim hepinizin gonlune gore olur en kisa zamanda
ben size birsey soracaktim bu kan pihtilasmasi testinin sonucu kagitta yazarken, kisaltmasi ne oluyor bir de testin adi ne bana yazabilir misiniz
ben yurt disindayim da yaptirmak istiyorum bu testi kisaltmalarin isimleri genelde ayni oluyor o sekilde doktoruma gostereyim diyorum
kızlar şimdide kahverengi lekelenmem var kesede gözükmedi bhcg testi 1000den fazlasını ölçmüyormuş burada ne yapacağım ben böle birşey yaşayan varmı düşüklerim hep böle başladı ne yapmam lazım
arkadaşlar yine yardımınıza ihtiyacım var bugün 4+6 dayız dra gittik ama kese görünmedi bu normalmi dr normal dedi ama ben çok kötü oldum ne olun cevap yazın...
klomenle nasıl hamıle kaldın ne kadar kullandın aşamaları nedır bılgı verırımısın ben de dusunuyorum da bu ay yardım edın bu konuya kızlar yaşayanlarrrrrrrr
cnm adetin 3. günü doktora gidiyorsun o gün veya 5. günü klomene başlıyorsun 1 veya 2 tane 5 gün içiyorsun sonra kontrole gidiyorsun yumurtan 18mm olduğunda çatlatma iğnesi veriyor yada kendi çatlasın diyor doktor sana ve belirli saatler veriyor ilişki için şansına tutarsa genel prosedür bu bazı doktorlar test falan istiyor arada öyle işte. hayırlısı olsun
klomenle nasıl hamıle kaldın ne kadar kullandın aşamaları nedır bılgı verırımısın ben de dusunuyorum da bu ay yardım edın bu konuya kızlar yaşayanlarrrrrrrr
çok mu kilo aldın bu kadar korktun. maşallah sen yolu yarılamışsın kilo alman normal değil mi.
ben aşı olmadım hamile kaldığım zaman aramışlardı sağlık ocağından haziranda gelin diye ne ben gittim ne de onlar aradılar doktorumda bu konuyla ilgili bişey demediği için benimde aşı olmamak işime geldi:)kaç kilo aldın ki tatlım ben 4 kilo aldım doktorum olması gerekenden az aldığımı nasıl becerdiğimi soruyor bende çok kolay kafaya herşeyi takıyorum onun için kilo çok almıyorum diyorum yoksa bende çok yiyorum gerçi bana göre 4 kilo bile fazla:)
Kaç kilo aldın şeker, ben 3 kilo aldım 17. hafta bitiyor.
gunaydın kızlar.. bat'im 22 hazirandı, gecikince cumartesi günü kan testi yaptırdık, gebelik cıkmadı, gec yumurtlama olmus o yuzden dün kırmızılar geldi.. bu süre zarfında baya umutlanmıstık acaba gebelik var da kanda cıkmadı mı diye, doktorum 1 hafta veya 10 gunden kücükse cıkmıyor kanda demisti.. hayırlısı diger aylarda insallah denemeye devam edicez.. ben de klomenle takibi sordum.. bu bizim denememiz 5. ay oldu yaptırsak mı diye, 1 sene normal deneyin olmazsa diger yontemlere geceriz acele edip stres yapma kendine dedi..siz kaçıncı ayda yaptırmıstınız? bir de klomenin bir riski rahim duvarını inceltebiliyor dedi, sizin doktorlarınız böyle bir riskten bahsetmis miydi?
herkesin keyifle yaşadığı bir süreci sıkıntılar içinde yaşamak ne zor bişeymiş... rabbim bekleyen ya da hamile olan hepimize sabırlar versin en kısa zamanda sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımızda görmeyi nasip etsin..
canım benim 6. haftada gözüktü kese
inş. herşey yolundadır
ama doktorunu dış gebelik konusunda bi uyar olur mu
merhaba yazdıklarınızı okumaya calıstım elımden geldıgı kadar ama oyle kötü oldum ki her seferınde yenı bırsey ogrenıyorum ve her seferınde ya hu ben daha yolun basındaymısım dıyorum. bugun tahlıl sonucumu aldım protein s eksikliği cıktı. meşakatli bir yolun basına daha geldim. 1 yıldır gebelık ıcın ugasıyorum son 3 ayda düşükle sonuclanan iki gebelik gecirdim.sonunda yogun ısrarlarla doktoruma genetık testlerımıı yaptırdım.ilk sonucumu bugun aldım protein s eklıgı cıktı.coraspin kullanmaya basladım bu ay gebelık olursursa ignelere baslayacagım.bir insanın basına gelebılecek en kötü sey degıl tabıkı cok şükür ama sizlerin deneyımlerınızee yasadıklarına desteklerınıze ıhtıyacım var...
Merhabalar;
3hafta önce bebeğimin kalbi durduğu için alındı. 8 haftalık hamileydim. Eşim bir arkadaşından duymuş, trombofili rahatsızlığıda düşüğe neden oluyormuş. Bunu anlamak için ne tür testler yapılması gerekir ve belirtisi varmıdır? Sanırım genetik testler gerekiyor acaba her hastanede oluyormudur? Kafam karıştı, doktor böyle bişiden bahsetmedi, ilk hamileliğimdi, ilk hamileliklerde düşük olabiliyormuş. Sizce ilk düşükte yaptırmam gerekirmi? Doktor beklememe gerek olmadığını, hamile kalınca asprine başlicamızı söyledi. Yani böyle bir şüphe varsa neden söylemedi?
canım inşallah önümüzdeki ay güzel haberleri paylaşırsın benim içinde dua et Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?