Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba kizlar uzun zaman oldu girmeyeli pc yi acmisken bi selam vereyim dedim ins herkes iyidir ben iyiyim cok sukur bi sikintim yok 33 hafalik olduk rabbime sukurler ,olsun az kaldi rabbim isteyen herkese nasip etsin ins

Kızlar hemotoloka gıtmeye gerek varmı sadece kadın dogum bunu ayarlayamazmı acaba hemotoloklar cok pahalııııııııı ya ucretlerıde

cnm kadın doğumcular pek ciddiye almıyo malesefki... işi bilenine sormak daha iyi olur..ben homozigotum kadın doğumcum 0.2 clexan kullandırıyordu..hematolog 0.6 ya çıkardı dozu,aradaki farka bakarmısın...ayrıca ben 11 haftalık hamileyim hematologa sadece 3.hafta gittim verdim para,onun dışında sürekli telle konuşuyoruz...istediği testleri telde söylüyo sürekli kontrole filan gitmeye gerek yok.

canım hayırlısı ne ise o olsun hakkında. belki hastaneden hastaneye fark etmiştir beta hcg değerleri. dualarım sizinle olsun. meleğin seninle ve sağlıklıdır umarım canım ...

yarın sabah erkenden dra gideceğim hiç umudum kalmadı artık rabbim hayırlısını nasip etsin

Herkese merhabaa. Doktordan geldik, hersey yolunda. 4lu test icin kan verdim. Bebegin gelisimi onde gidiyor. Cok rahatladim, ozlemistim minigimi. Bir sonraki randevu taaaaa 13 agustosta.

gözümüz aydın burcu rabbim bebeğini sana seni bebeğine bağışlasın bizlere umut olmaya devam edin...bende yarın dra gideceğim bakalım yarın artık herşey belli olur inşallah...

inşaallah güzel sonuçlarla dönersin canımmm:))

ayşe bence sen başka bir doktora daha git canım bakalım o ne diyecek ama inşaallah görürsün bak seninki normal bir gebelik çıkacak canım...

inşallah arkadaşım dr olsa zaten giderdim iki dra gidiyorum burada asıl drum izindeydi yarın geliyor bakalım ne diyecek...

Aspirin yüz anomalisine mi neden oluyormuş??? Allah korusun yaa öyle bişey varsa benim doktor bişey demedi

sız nerede oturuyorsunuz kı acaba tesekkur edrım kafam da bır sorun du bu yanı ıllakı gıdılmesı lazımmmmmmmm

merhaba kızlar,
haftasonu bir deniz kaçamağı yaptık hem yorulduk,hem eğlendik. şimdide sabırla yarını bekliyorum. kontrolüm yarın ilk kez 3 hafta dayandım. umarım ii haberler vermek nasip olur.

güzelim ben de ilkinde korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım ikincisi için 9 ay uğraştım. hayırlı zamanda sağlıkla gelsin. biz senin içinde dua ederiz seve seve ...

Herkese merhabaa. Doktordan geldik, hersey yolunda. 4lu test icin kan verdim. Bebegin gelisimi onde gidiyor. Cok rahatladim, ozlemistim minigimi. Bir sonraki randevu taaaaa 13 agustosta.

maşallah canım . eminim 4 lüdende bişey çıkmayacak. benim doktorum 2 liden başka bişey istemedi zaten . darısı başıma olsun ...

canım biraz geç gördüm ama bende 8 ayın sonunda klomenle hamile kaldım. adetin 3.günü başladık 5 gün birer tane içmiştim canım. aspirini kullanıyordum. heparine hamile kalınca hemen başladık.

cleaxane kesebileceğimizi kan akışının iyi olduğunu söyledi bende oldu dedim:) güldüm canım sabah sabah bu cümlene bende olsam oldu derdim zaten:) allah nazarlardan korusun demek bebişide heyecanlandırdın. bizde yarın gidicez ayrıntılı istemeyecek biliyorum ama bakalım şeker yüklemesini ne zaman isteyecek ...

canım dediğin test hakkında bir fikrim yok. ancak şunu söyeleyebilirm benim doktorum hiç test istemiyor . sadece kilona göre doz belirliyor bana 0,4 le başladı bi tanıdığımıza 1.0 likle başladı. kilo alırsam benimde 24-26 haftada 0,6 yaparız dedi. ama coraspinde kullanıyorum. hiç bir yan etkisi yok demişti. önlem amaçlı bile kullanan bi çok hamile duydum. yani bebeğine giden kan akışı normalse herşey normaldir bence. üzme kendini ...

benım trombfli testım cıktı sonucları yazıcam ama neyı yazmam gerekıyor yardımcı olurmusunuzzzzz

şimdi mthfr 1298 homozigot/ heterozigot yada normal gibi bi sonuç yazar yanında . normal olanları yazmana gerek yok canım. homozigot- heterozigot gibi bi tanı varsa onları yaz bide protein c,protein s bakılmışsa onlar önemli gailiba . bildiğim bu kadar canım...

cnm cok tesekkur ederım yardımın ıcın sımdı yazıyorum ozaman yorumlarınıda beklıyorum FII20219G>A : WİLD TİP FVL1691G>A : WİLD TİP MTHFR677C>T : WİLD TİP MTHFR1298A>C : HETEROZİGOT PAI-1 4G/5G : 4G/5G olarak tespit edilmiştirr diyor

canım benin anladığım kadarıyla mthfr 1298 heterozigot olanda mutasyon var yani problemli. benimde aynı problemim var bu gebeliğimde iğne ve coraspin kullanıyorum. seninde düşüklerin mi vardı. bi sorun olursa seve seve cevaplarız ...

Son düzenleme:

canım benım cok saol... evet ben ıkıtane bebegımı kaybettım ilki 8 haftalıktı ama son kaybettıgım bebegım 25 haftalıktı bır bucuk ay oldu kaybedelı kalbi durmustu her ıkı bebegımınde kalbı durdu gayet saglıklıydı bı problem yoktu bı anda hareket etmeyınce doktora gıttım kalbı durmus dedı patolojıyede gonderdık bı sonuc cıkmadı off allahım kımseye yasatmasın böyle acılar işte sımdıde artık arastırılsında bı tanı konsun bende rahatlayım hamıle kalmaya korkuyorum artık cnm.... sen kaç aylık hamılesın allah ınsallah evladına hayırlı bı sekılde kavusturur

çok geçmiş olsun canım. allah bir daha aynı acıları yaşatmasın. benimde 1 kaybım var haftalık kalp atışları çok yavaştı doktor pıhtılaşmadan şüphelendi. mthfr1298 heterozigot çıktı. gebelik öncesi coraspine ,gebelikle birlikte heparin iğneye başladık..öncelikle kendine bu işi ciddiye alan bir doktor bul canım. bana iğne kullanmana gerek yok diyenlerde oldu. ama ben kullanmaya karar verdim .bir daha pişman olmak istemedim. şu anda 20 haftalık çok şükür herşey yolunda . allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla

amın canım ınsallah... ben prof. a gıdıyodum son hamılelıgımde zaten sureklı coraspirin ıcıyodum bılmıyorum nıye vermıstı doktor ama demekkı o yeterlı gelmemıs belkıde ıgne olsaydım kaybetmıcektım oglumu.... az once bı genetık uzmanına sordum 1298 heterozıgot dusuk derecede kan pıhtılasması anlamına gelıyormus yanı cok yogun olmuyormus ama bak sana ıgne vermıs doktor demekkı aspırın yeterlı dııl canım.. bırde bı yerde okumustum gebeyken bu degerler dört katına cıkıyomus kan pıhtılasması ???

benimde tam tersi oldu hematoloğ iğneye gerek yok mthfr1298 homozigot düşük sebebi değil dedi kadın doğum uzmanı ise clexan 0.6 verdi Allah yardımcımız olsun

canım sanırım bu kişiden kişiye göre değişiyor. bana devlet hastanesindeki doktor bu değerlerle iğne vermeyiz dedi. hematoloğa gittim 3 düşükten önce iğne kullanmanıza gerek yok dedi!!! şimdiki doktorum hemen iğne dedi. sonra ben hematoloğun söylediğini söyleyince bu konuda bi kesinlik yok ama iğne kullanmamızın da zararı yok dedi. öğrenir öğrenmez başladık bizde iğnelere. doktorudan bi fikir al bakalım o ne düşünecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…