benimde tam tersi oldu hematoloğ iğneye gerek yok mthfr1298 homozigot düşük sebebi değil dedi kadın doğum uzmanı ise clexan 0.6 verdi Allah yardımcımız olsun
bugün dra gittik ilk defa keseyi gördük dr 8 mm dedi ama bhcg değerim problemli cuma günü 2200lerde olan değer pazar günü aynı saatte yaptırdığımız testte 2600 çıktı dr bekleyeceğimizi söyledi bi problem olmadıkça 15 gün sonra gitmemi söyledi.ayrıca coraspini kesti...ne olur dua edin arkadaşlar
canım sanırım bu kişiden kişiye göre değişiyor. bana devlet hastanesindeki doktor bu değerlerle iğne vermeyiz dedi. hematoloğa gittim 3 düşükten önce iğne kullanmanıza gerek yok dedi!!! şimdiki doktorum hemen iğne dedi. sonra ben hematoloğun söylediğini söyleyince bu konuda bi kesinlik yok ama iğne kullanmamızın da zararı yok dedi. öğrenir öğrenmez başladık bizde iğnelere. doktorudan bi fikir al bakalım o ne düşünecek.
tmm cnm yarın sabah gıdıcem doktora bakalım ne dıcek sen hangı sehırdesın doktorunu mrk ettım ??
izmirdeyim canım . burada kadomer diye bir merkez var oraya gidiyorum.ama hangi şehirde olduğunu yaz diğer arkadaşlarda cevap verebilir. belki başka bi doktora daha gitmek istersin fikir almak için
Gözün Aydın canım
Senin doktorun Tolga ecemisti sanırım
Akaya mı gidiyorsun yoksa muayenehanesinemi
Ücretler nasil
Bilgilendirirsen sevinirim
Sağol. Evet Tolga Beye gidiyorum. İlk 3 ay hastaneye gittim. Ama duyduguma göre(hiç sormadım rivayet de olabilir) Tüp Bebek ünitesinde oldugu için normal kontrole hasta almıyormuş. Belki ben bir önceki sefer aşılama yaptırmış olduğum için ve kontrollerimi muayenahenden hastaneye kaydırmıştık işlem orada olduğundan, o yüzden yine Akay'a çağırmış olabilir bilmiyorum. Akay'a gittiğim süre boyunca 50 TL veriyordum, 15 günü geçerse muayene aralıkları yine 50 TL veriyordum arada kontrol olursa para vermiyordum. Hatta tahliller de bu paranın içinde oluyordu. Muayenahene ücreti 200 TL. Hastanedeki cihazlar da iyiymiş ama muayenehanedeki cihazları daha iyi o yüzden detaylı kontrolleri orada yapmayı eğer durumun uygunsa tercih ediyor, ama beni zorlamadı illa muayenaheneye geleceksin diye. Her 2 yerde de kontrollere devam edebilirim dedi. Muayenaheneye gittiğin zaman süresince kan tahlilleri için özel laboratuvara yönlendiriyor.
bugün dra gittik ilk defa keseyi gördük dr 8 mm dedi ama bhcg değerim problemli cuma günü 2200lerde olan değer pazar günü aynı saatte yaptırdığımız testte 2600 çıktı dr bekleyeceğimizi söyledi bi problem olmadıkça 15 gün sonra gitmemi söyledi.ayrıca coraspini kesti...ne olur dua edin arkadaşlar
yarın ki randevumu çarşambaya aldılar şimcik. nasıl beklicem ben 1 gün daha ...
Saol canım
Sabah hastaneyi aradım yalnızca tup bebeğe bakıyormuş normal muayene yokmuş
Bende doktor araştırıyorum Çıldıracağım artık
Gecen hafta ztb nin yüksek riskli bölümüne gittim aman allahım ne kalabalık öyle
Bakmıyorlar bile doğru düzgün
Ultrasona girmek icin 2 gun sonray randevu alıyorsun
Peki Akay'da ki doktorlar hakkında bilgin varmı
meraba hepinize bende yeni hamileyim 8 haftalık ikiz bebeklerim 20 yıldan sonra çok şükür tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım yalnız bu haftaki kontrolde bebeklerimin birisinin kesesi küçük kalmış doktorum kalbi durabilir dedi öyle bişey olursa ötekinede zararı varmış inşallah olmaz öyle bişey benim kanda hemogramda ptl yüksek en fazla 400 olmalıyken benimkisi 600 ze yakın tüp doktorum coraspirin vermişti onu kullanıyorum kontrol ettirdiğim doktorum pıhtılıga önlem için bol su iç diyor bu gün tüp doktorumu aradım clexane 0,4ml kan sulandırıcı igne verdi kullanan arkadaşlar karnımın neresine ve diklemesine vurucam bilgi verirseniz sevinirim ..
canım son adet tarihin neydi ki senin benim de bi hamileliğimde kesem çok geç gözükmüştü doktorum dış gebelikten şüphelenmişti sonra kese gözüktğ büyümedi değeri arttı sonta düştü sonra tekrar arttı bi tuhaftı yani inşallah senin ki geç döllenme olmuştur belirsizlik çok kötü bilirim ben artık ne olacaksa olsun diye yalvardığımı biliyorum
ne kadan kötü olmuş tüh:18: 1 gün 1 hafta geliyo insana neden öyle oldu ki tatlım
Hayırlı olsun hamileliğin inşallah birşey olmaz. Göbek deliğinin 3-4 parmak sağına veya soluna dik bir şekilde yapıyorsun iğneyi, göbek deliğ hizasının bir iki parmak üstü ve altı aralığında farklı noktalara yapabilirsin. Bir gün bir tarafa öbür gün diğer tarafa yaparsın, birebir aynı yerden yapmamaya dikkat et hep biraz aşağısı biraz yukarısı olsun. En sonuna geldiğinde iğne mekanizması kendi kendine atıyor ve iğneyi karnından kendisi çekiyor, o yüzden sonuna kadar ittirmen lazım mekanizmasını. Bol su iç, kabızlığı da çok dikkat et. Umarım bunca zamandan sonra sorunsuz gelir bebeklerin.
Prospektüsünde de var resimleri.
Arkadaşlar atladığım birşey var mı?
meraba hepinize bende yeni hamileyim 8 haftalık ikiz bebeklerim 20 yıldan sonra çok şükür tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım yalnız bu haftaki kontrolde bebeklerimin birisinin kesesi küçük kalmış doktorum kalbi durabilir dedi öyle bişey olursa ötekinede zararı varmış inşallah olmaz öyle bişey benim kanda hemogramda ptl yüksek en fazla 400 olmalıyken benimkisi 600 ze yakın tüp doktorum coraspirin vermişti onu kullanıyorum kontrol ettirdiğim doktorum pıhtılıga önlem için bol su iç diyor bu gün tüp doktorumu aradım clexane 0,4ml kan sulandırıcı igne verdi kullanan arkadaşlar karnımın neresine ve diklemesine vurucam bilgi verirseniz sevinirim ..
Hayırlı olsun hamileliğin inşallah birşey olmaz. Göbek deliğinin 3-4 parmak sağına veya soluna dik bir şekilde yapıyorsun iğneyi, göbek deliğ hizasının bir iki parmak üstü ve altı aralığında farklı noktalara yapabilirsin. Bir gün bir tarafa öbür gün diğer tarafa yaparsın, birebir aynı yerden yapmamaya dikkat et hep biraz aşağısı biraz yukarısı olsun. En sonuna geldiğinde iğne mekanizması kendi kendine atıyor ve iğneyi karnından kendisi çekiyor, o yüzden sonuna kadar ittirmen lazım mekanizmasını. Bol su iç, kabızlığı da çok dikkat et. Umarım bunca zamandan sonra sorunsuz gelir bebeklerin.
Prospektüsünde de var resimleri.
Arkadaşlar atladığım birşey var mı?
canım hayırlı olsun bebişlerin rabbim sana bağışlasın inşallah herşey yolunda gider....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?