Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol canım hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum sendeki belirtilere sewindim inşaallah bebişin seninledir...

canım gördünmü bak kese gözüktü işte sana en başından söyledim..inşaallah dewamıda güzel gelecek:))

öncelikle geçmiş olsun canım..sende kan pıhtılaşma problemi olanlar kervanındansın..ama bu seni korkutmasın herşeyin çaresi var..benim bütün değerlerim heterozigot mutasyona sahibim..sende heterozigot mutasyon var ve faktör V pozitif çıkmış..bu şu demek bundan sonraki gebeliklerinde iğne ve aspirin kullanman gerekecek..ben doktor değilim anladığım kadarıyla cevap verdim..ama tabi en doğru değerlendirmeyi doktorun yapacaktır..şuan önemli olan konusunda uzman bir doktor bulup yoluna ona güvenerek devam etmek..inşallah karşına doğru doktorlar çıkar..

Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben de 12 yıldır uğraşıyorum, darısı bana olsun. :)) 42 yaşındayım, senin yaşın kaç?

olsun ...

canım biraz geç gördüm ama bende 8 ayın sonunda klomenle hamile kaldım. adetin 3.günü başladık 5 gün birer tane içmiştim canım. aspirini kullanıyordum. heparine hamile kalınca hemen başladık.

onemlı degl canım 8 ay mı kullandın klomenı bırde ıgne falan verdımı catlaması ıcın acaba bu aym gectı artık ama bır daha kı ay dusunuyorum hafta sonuna geldı benım nobetcı doktor vardı takıp edemıycek dıye gıtmedım ben dıyer ay ıcın dusunyorum artık neler yapıldı ve ucretı pahalımı ne nedır bılmıyorum bu arada ben de bısey kullanmıyorum aspırın falan başlasammı kendılıgınmden dıye de dusunuyorum kadın dogumcu başlatırmı 2 ay once gıtmıstım jınekolka ben ılgılenmıyorum kan pırtılaşmasıyla dedı yolladı benı ne yapmam lazımmmmm hemetoloka gıttım da 3 dusuk yap oyle dedı kararasız kaldım ya

gec dollenme labılır canım kafanı takma sukur bak gozukmş kese

yok canım 8 ay ilaçsız denedim olmadı 9.ay klomen kullandım ve o ay hamile kaldım. yani ilk kullanışımdı. adet olmadan önce git istersen bi konuş klomen başlamak istiyorum diye . adetin 3 günü başladım 5 gün 1 er tane içtim. sonra yumurta kontrolüne gittim galiba 10.günü gitmeye başlamıştım. yumurta yeterince büyüyünce çatlatma iğnesini yaptık canım. benim doktorum çok para almadı. yumurta kontrolü için sadece 1 muayene ücreti oldu ekstra para istiyorlar mı bilmiyorum o yüzden . bence aspirinede başla .bi zararı olmayacaktır

Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben de 12 yıldır uğraşıyorum, darısı bana olsun. :)) 42 yaşındayım, senin yaşın kaç?

çok sagol canım uzun ugraşlardan sonra nihayet ilk kez hamileyim darısı sana olmayan herkeze allahım hepinize versin ben 37 yaş içindeyim 1975 dogumluyum biraz erken evlendim olsun yaşın çokta geçmemiş annemi ninem 42 de dogurmuş 45 de dogum edenler çok kısmet işi aslında inşallah seninde olur..

ne kadan kötü olmuş tüh:18: 1 gün 1 hafta geliyo insana neden öyle oldu ki tatlım

evet canım ya çok kötü bir his şartlamıştım kendimi zaman geçmiyor şimdi. doktorumun oğlu torunu amerikadaydı onlar gelecekmiş yarın o yüzden erteledi. 2 gün panikle geçiricem .inşallah oğlum iyidir...

moral olmaz mı canım tabiki de sizler umudumuzsunuz. allahım bizlere de nasip eder inşallah.allah prensesinide sana bağışlasın.

canım burcu yardım etmiş. bende söyleyeyim kendimce. göbeğin en az 4 parmak sağına yada soluna deri altına yapıyorsun. parmaklarınla derini sıkıştırıp kaldırıp iğneyi dik batırıyorsun.kol yada bacaktanda yapabilirsin ama bence en rahatı göbekten ileride el mahkum yer değiştireceksin zaten. vurmadan önce ve sonra buz tutarsan morarması azalır. (yinede bazen morarıyor) allah ikizlerini sana bağışlasın. sağ salim kucağına almayı nasip etsin . başka bi sorun olursa yaz mutlaka ...

catlatma ıgnesı ıcın ucretı ne kadar canım

bıde ben bu ay başladım yasım oldugu ıcın olsun ıstıyorum ben mol gebelık gecırdım ondan 10 ay bekledım asıl 1 sene beklememe gerekıyormuş mol gebelıkte 6 ay da dıyen doktorlarda var tabıkı bekleme suresını ben de arasının fazlasını ay olarak gecırdım dıye hemen ıstıyorum verırılermı acaba klomen de offff bırde hamılesın oyle hatırlıyordum kızınmı olacaktı senın canım

canım bence 10 ay yeterli korunmak için. vücudun hazır değilse zaten olmaz demişti benim dr umda denemeden bilemeyiz. iğne 80 liraydı ben doktorun anlaşmalı eczanesinden 55 liraya almıştım klomende 10 liraydı galiba. düzenli gittiğin bi doktor varsa git konuş bence verecektir durumunu bildiği için. ayrıca oğluşum olacak kısmetse . allahım tez vakitte sanada nasip etsin. kucağımıza almak nasip olsun...

ben iğne mekanizmasının bu işe yaradığını bilmiyordum ağrı yapıyormu mekanizma?

Yoo agri yapmiyor, sonuna kadar ittirince ignenin etrafina plastik koruyucu iniyor ve plastik silindir inerken igne de boylece karnindan cikiyor ve eline batmasi engelleniyor. Ama sanirim bu mekanizma sadece 0 ,2 ve 0,4lukte varmis.

Aspirin yüz anomalisine mi neden oluyormuş??? Allah korusun yaa öyle bişey varsa benim doktor bişey demedi
yarık dudak deikleri hastalık en ciddisi işte cnm... ama kullanan da çok kişi var düşük bi ihtimal yani...

sız nerede oturuyorsunuz kı acaba tesekkur edrım kafam da bır sorun du bu yanı ıllakı gıdılmesı lazımmmmmmmm
ben ankaradayım cnm..git tabi ihmal etme sen.

benim iğne dozumu günde 2 0.6 olarak artırdı dr yarından itibaren başlıyorum... çok pıhtılaşma yapmışsın inş.doz artınca herşey yoluna girer yoksa tehlikedesin dedi... Allah isterse olur tabi napayım,ben elimden geleni yapıyorum inşallah herşey yoluna girer... canım maşallah sende yolu yarılamışsın bebişin kocaman olmuş,nazar değmesin

onceden gıttıgım doktor vardı 2 hamılelıgım de kurtajtan sonra gıtmedım olmadı gıderım derım be de ılk bır konusma yaparım verırıse gıderım bakalım benkızın olacak gıbı aklımda kalmış allah kucagına almayı saglıcakla nasıp etsın sız ıst damısınız neredesınız

sanada günaydın canım nasılsın??

İyiyim canım. Hem cumartesi oğluşumu gördüm, hem tatil için doktordan izin aldım nasıl iyi olmayayım :) Bu ay sonunda çıkacağız tatile ama yine de hemen havasına girdim ben.
Sen nasılsın? Annen nasıl var mı bir gelişme? Allah kolaylık, sağlık ve sabır versin sana. Biz de anneannemde benzer şeyler yaşadık biliyorum sıkıntısını.

çok sewindim kuzum hem oğluşunun hemde senin iyi olmana,ne güzel tatilede gidecekmişsin aman dikkat et yeğenimize...bende pek bir değişiklik yok,çok isterdim annem iyileşti diyebilmeyi inşaallah oda olur bir gün gerçekten çok zor burcu ,o iyileşse bende iyi olucam ama neyepalım hamdolsun RABBİM e...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…