sağol canım hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum sendeki belirtilere sewindim inşaallah bebişin seninledir...SELAM CANLAR NASILSINIZ GEÇMİŞİ OKUMADAN YAZIYORUM...
bir hafta oldu aşılama yapılalı bendeki belirtiler göğüste ağrı ve kasıkta batma ağrı.,baş dönmesi,gaz varya kızlar beklemek çok zor kaldı bir hafta ama içim kıpır kıpır sanki adet olacakmışım gibi ağrılarımda var bunlar hamile iken olmuştu bi yandan umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum bana dua edin inş tutmuştur bebişim.allah hepimize nasip eder inş.öpüldünüz kızlar.....beydağlı nasılsın canım ?
bugün dra gittik ilk defa keseyi gördük dr 8 mm dedi ama bhcg değerim problemli cuma günü 2200lerde olan değer pazar günü aynı saatte yaptırdığımız testte 2600 çıktı dr bekleyeceğimizi söyledi bi problem olmadıkça 15 gün sonra gitmemi söyledi.ayrıca coraspini kesti...ne olur dua edin arkadaşlar
cnm cok tesekkur ederım yardımın ıcın sımdı yazıyorum ozaman yorumlarınıda beklıyorum FII20219G>A : WİLD TİP FVL1691G>A : WİLD TİP MTHFR677C>T : WİLD TİP MTHFR1298A>C : HETEROZİGOT PAI-1 4G/5G : 4G/5G olarak tespit edilmiştirr diyor
çok sagol canım allahım olmayanlara hepsinede versin evt bukadar yıldan sonra ilk defa gebe oldum inşallah kucagıma almak nasip olur allah herkezin kucaklarını doldursun demek göbek deliginin bir parmak üstüne tüp bebek ignelerinide göbek deliginin bir barmak altına yapıyodum ona benzer eczacı eşime gelsin ben yapayım bilen birisi yapması gerek filan demiş o umuzdan yapılır filan demiş ben burda sizlerin karına yaptıgını okumuştum aman ben yaparım tüp tedavilerindede hep kendim yapmıştım antıramanlıyız nede olsa benim kafadan önlem amaçlı başlanıyor sizin basseddiginiz testlerden yapılmadı geçengün üç dört kagın dünyanın doktor her türlü haslagına kanda baktı bu pıhtılaşmaya esas bakan yok ama bende var gibi geliyor benim dalagım yok zaten öyle olanın kanı koyu oluyormuş birde ptl yüksek ve bunları doktor göz ardı ediyor illaki bebekleri göz göre göre kaybetmekmi gerekiyor allah korusunda niye böyle bu doktorlar bilmem inşallah şifa olsun bu igneler bebişlerim saglıklı olsun allah hepinizin yavrusunu bagışlasın..
canım şükür ki keseyi görmüşsün dış gebelik şüphesi kalmadı di mi en azından. doktor bi yorum yapmadı mı beta hcg için. gerçekten garip ilerliyor ama bak kese yoktu şimdi büyümüş. allahım ii haberler almayı nasip etsin canım hayırlısıyla.
onemlı degl canım 8 ay mı kullandın klomenı bırde ıgne falan verdımı catlaması ıcın acaba bu aym gectı artık ama bır daha kı ay dusunuyorum hafta sonuna geldı benım nobetcı doktor vardı takıp edemıycek dıye gıtmedım ben dıyer ay ıcın dusunyorum artık neler yapıldı ve ucretı pahalımı ne nedır bılmıyorum bu arada ben de bısey kullanmıyorum aspırın falan başlasammı kendılıgınmden dıye de dusunuyorum kadın dogumcu başlatırmı 2 ay once gıtmıstım jınekolka ben ılgılenmıyorum kan pırtılaşmasıyla dedı yolladı benı ne yapmam lazımmmmm hemetoloka gıttım da 3 dusuk yap oyle dedı kararasız kaldım ya
Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben de 12 yıldır uğraşıyorum, darısı bana olsun. :)) 42 yaşındayım, senin yaşın kaç?
ne kadan kötü olmuş tüh:18: 1 gün 1 hafta geliyo insana neden öyle oldu ki tatlım
arkadaşlar merhaba.uzun zaman bu sayfayı takip etmiştim hamilelik öncesi ve hamileliğim boyunca.bende kan pıhtılaşması nedeniyle 2 düşük yaşadım ve 3.hamileliğimde şükürler olsunki nehir'imi prensesimi kucağıma aldım.allah hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah.önce dualar ve sonrada tolga bey sayesinde kızım benimle:)neler yaşadığınızı neler hissettiğiniiz biliyorum sizlere moral olur belki diye yazmak istedim.
meraba hepinize bende yeni hamileyim 8 haftalık ikiz bebeklerim 20 yıldan sonra çok şükür tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım yalnız bu haftaki kontrolde bebeklerimin birisinin kesesi küçük kalmış doktorum kalbi durabilir dedi öyle bişey olursa ötekinede zararı varmış inşallah olmaz öyle bişey benim kanda hemogramda ptl yüksek en fazla 400 olmalıyken benimkisi 600 ze yakın tüp doktorum coraspirin vermişti onu kullanıyorum kontrol ettirdiğim doktorum pıhtılıga önlem için bol su iç diyor bu gün tüp doktorumu aradım clexane 0,4ml kan sulandırıcı igne verdi kullanan arkadaşlar karnımın neresine ve diklemesine vurucam bilgi verirseniz sevinirim ..
yok canım 8 ay ilaçsız denedim olmadı 9.ay klomen kullandım ve o ay hamile kaldım. yani ilk kullanışımdı. adet olmadan önce git istersen bi konuş klomen başlamak istiyorum diye . adetin 3 günü başladım 5 gün 1 er tane içtim. sonra yumurta kontrolüne gittim galiba 10.günü gitmeye başlamıştım. yumurta yeterince büyüyünce çatlatma iğnesini yaptık canım. benim doktorum çok para almadı. yumurta kontrolü için sadece 1 muayene ücreti oldu ekstra para istiyorlar mı bilmiyorum o yüzden . bence aspirinede başla .bi zararı olmayacaktır
catlatma ıgnesı ıcın ucretı ne kadar canım
catlatma ıgnesı ıcın ucretı ne kadar canım
bıde ben bu ay başladım yasım oldugu ıcın olsun ıstıyorum ben mol gebelık gecırdım ondan 10 ay bekledım asıl 1 sene beklememe gerekıyormuş mol gebelıkte 6 ay da dıyen doktorlarda var tabıkı bekleme suresını ben de arasının fazlasını ay olarak gecırdım dıye hemen ıstıyorum verırılermı acaba klomen de offff bırde hamılesın oyle hatırlıyordum kızınmı olacaktı senın canım
ben iğne mekanizmasının bu işe yaradığını bilmiyordum ağrı yapıyormu mekanizma?
yarık dudak deikleri hastalık en ciddisi işte cnm... ama kullanan da çok kişi var düşük bi ihtimal yani...Aspirin yüz anomalisine mi neden oluyormuş??? Allah korusun yaa öyle bişey varsa benim doktor bişey demedi
ben ankaradayım cnm..git tabi ihmal etme sen.sız nerede oturuyorsunuz kı acaba tesekkur edrım kafam da bır sorun du bu yanı ıllakı gıdılmesı lazımmmmmmmm
canım dediğin test hakkında bir fikrim yok. ancak şunu söyeleyebilirm benim doktorum hiç test istemiyor . sadece kilona göre doz belirliyor bana 0,4 le başladı bi tanıdığımıza 1.0 likle başladı. kilo alırsam benimde 24-26 haftada 0,6 yaparız dedi. ama coraspinde kullanıyorum. hiç bir yan etkisi yok demişti. önlem amaçlı bile kullanan bi çok hamile duydum. yani bebeğine giden kan akışı normalse herşey normaldir bence. üzme kendini ...
canım bence 10 ay yeterli korunmak için. vücudun hazır değilse zaten olmaz demişti benim dr umda denemeden bilemeyiz. iğne 80 liraydı ben doktorun anlaşmalı eczanesinden 55 liraya almıştım klomende 10 liraydı galiba. düzenli gittiğin bi doktor varsa git konuş bence verecektir durumunu bildiği için. ayrıca oğluşum olacak kısmetse . allahım tez vakitte sanada nasip etsin. kucağımıza almak nasip olsun...
Günaydın kızlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir.
sanada günaydın canım nasılsın??
İyiyim canım. Hem cumartesi oğluşumu gördüm, hem tatil için doktordan izin aldım nasıl iyi olmayayım :) Bu ay sonunda çıkacağız tatile ama yine de hemen havasına girdim ben.
Sen nasılsın? Annen nasıl var mı bir gelişme? Allah kolaylık, sağlık ve sabır versin sana. Biz de anneannemde benzer şeyler yaşadık biliyorum sıkıntısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?