Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Valla anneannemde önce kurtulamaz dediler, sonra düzelemez dediler, sol tarafının tamamı, konuşma ve yemek yeme merkezleri zarar görmüştü, azmetti, sabretti sonunda ufak bir araz kalmıştı ama yine de düzeldi. 3 veya 4. felciydi. İnşallah annen de en kısa zamanda toparlar.
Şimdi doktorlara sorsak ne alaka diyecek çoğu, hala çoğu branşın doktoru bizim sorunları bilmiyor ve önemsemiyor belki ama çoğumuzun çok benzer hastalık hikayelerimiz var, aslında detaylı değerlendirilse belki de bizim düşük yapmamıza gerek kalmadan bu pıhtılaşma teşhisi aileye konabilirmiş.

Son düzenleme:

ayy burcu canım inşaallah annemde öyle düzelir ne kadar sürede iyileşmişti anneannen,şu anda varya nasıl sevindirdin beni..benim anneminde 3 üncü geçirişi diğerlerini hafif atlatmıştı,bu çok ağır oldu..

bebek konusunda bende senin gibi düşünüyorum inan doktorlardan nefret eder halae geldim belki daha ilgili ve bizim kadar özenli davranıp daha çok araştırsalar bu konuyu belkide bukadar kayıp yaşayıp yıpranmazdık benim 7 bebeğim gitti ve hevesimi kırdılar artık belkide içlerinden bir tanesi mutlaka yaşardı...ne bileyim o kadar çok soru işareti varki kafamda hayırlısı ne diyelim..

Tam ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama sanırım ilk 6 ayda düzelme görülmeye başlamıştı, sonra yavaş yavaş herşeyi geri gelmeye başladı, toplamda belki 2 yılı bulmuştur bilmiyorum. En sonunda hem elinde hem ayağında biraz araz kaldı ama kendi işini yapar hale gelmişti. Ama hayatımda gördüğüm en azimli ve hayata tutunan kadındı, hep inandı düzeleceğine ben onun da çok etkisi olduguna inanıyorum.

bu hastalıkta ilk 6 ay çok önemliymiş zaten azim ve tedaviyle tüm yetiler geri kazanılabilirmiş..azim çok önemli oda benim annemde fazla yok....

Bende sordum muayene ücreti 50 tl dediler sanırım bizim işleriyle anlaşması varmış
12 tl alıyorlarmış ayrıca tahlillerden de fark alınıyormuş
Bilmiyorum kafam cok karışık
Ayrıca teşekkür ederim sorularımı cevapladigin icin

GÜNAYDIN HERKESE

umarım herkes için güzel bir gün olur ...
mpb bugün kontorlün vardı sanırım hatırladığı kadarıyla .. inşallah iyi sonuçlarla gelirsin.

GÜNAYDIN HERKESE

umarım herkes için güzel bir gün olur ...
mpb bugün kontorlün vardı sanırım hatırladığı kadarıyla .. inşallah iyi sonuçlarla gelirsin.

evet cnm saol 7 de bekliyorum bakalım inş. herşey yolundadır içim sıkkın biraz inş. güzel haberle dönebilirim. :18:

Sen aspirin kullanmıyor musun ki canım? sadece iğne mi ,hangi genlerinde vardı senin benim iki genim heterezigot doktor hamile kalıınca aspirin kalp atışı oluncada iğne dedi ama aspirin kullanmak istemiyorum artık...

yarık dudak deikleri hastalık en ciddisi işte cnm... ama kullanan da çok kişi var düşük bi ihtimal yani...

ben pregny kullanmıştım çatlatma iğnesi olarak 10 küsürdü sanırım

demekkı degısık markalar var bak onuda sen den ogrendım canım sagolasın arada bayagı fark var dıyerı 80 bu 10 hangısı ıyı olur acaba bılınclı gıtmek ıstıyorum doktorun karsısınada sen bu pregny mı kulllandın canım

pregny piyasada zor bulunuyor diye ovitrelle yazıyorlar genelde rapor çıkarttırabilirsen ovitrelle de ucuza geliyor. ben hep ovitrelle vuruldum ama son kullandığıma rapor çıkarabildim aşılama olduğundan

pregny piyasada zor bulunuyor diye ovitrelle yazıyorlar genelde rapor çıkarttırabilirsen ovitrelle de ucuza geliyor. ben hep ovitrelle vuruldum ama son kullandığıma rapor çıkarabildim aşılama olduğundan

olıvettı ne kadar bu ıgne 1 kez mı vurulıuyor sun acaba ben asılama yaptıramam yas gectı ondan

kızlar sat 1 hazirandı. hala olmadım cumartesi evde test yaptım hafif silik çıktı. kan tahlili yaptırdım 0,80 çıktı. ama hala hastalanmadım. tekrar test yapsammı yapmasammı kararsızım. hiç şaşmazdı ayın 1 i oldumu olurdum mutlaka

sılık cıktıysa hamılesındır hayırlı olsunnnnnnnnnnnn

gecen ay benim de benzer oldu, 5 gun geçikti, geç yumurtlamışım meğer.. havalar sıcak gectiginden gecikmeler olabiliyormuş.. umarım gebeliktir seninki.. bence bekle bikaç gün, gelmezse kırmızılar o zaman yaptır test.. :)

kızlar merhaba
ben cumartesı gunu kontroldeydım doktorum 2 hafta sonra yanı 34 hafta oldugum zaman aspırını kesecegız dedı.ben de erken degıl mı dedım.kesmemek daha tehlıklelı dedı hem fazla kanama oluyormus hemde bebekte kalp rahatsızlıgına neden oluyormus.:44::44:bu konuda sızlerınde bılgılerınızı doktorlarınızın goruslerını ogrenmek ıstıyorum.dogum yapan arkadaslar fazla gıremıyorlar ama onlarda cevap verırse cok mutlu olurum sımdıden cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…