çok sewindim kuzum hem oğluşunun hemde senin iyi olmana,ne güzel tatilede gidecekmişsin aman dikkat et yeğenimize...bende pek bir değişiklik yok,çok isterdim annem iyileşti diyebilmeyi inşaallah oda olur bir gün gerçekten çok zor burcu ,o iyileşse bende iyi olucam ama neyepalım hamdolsun RABBİM e...
Valla anneannemde önce kurtulamaz dediler, sonra düzelemez dediler, sol tarafının tamamı, konuşma ve yemek yeme merkezleri zarar görmüştü, azmetti, sabretti sonunda ufak bir araz kalmıştı ama yine de düzeldi. 3 veya 4. felciydi. İnşallah annen de en kısa zamanda toparlar.
Şimdi doktorlara sorsak ne alaka diyecek çoğu, hala çoğu branşın doktoru bizim sorunları bilmiyor ve önemsemiyor belki ama çoğumuzun çok benzer hastalık hikayelerimiz var, aslında detaylı değerlendirilse belki de bizim düşük yapmamıza gerek kalmadan bu pıhtılaşma teşhisi aileye konabilirmiş.
ayy burcu canım inşaallah annemde öyle düzelir ne kadar sürede iyileşmişti anneannen,şu anda varya nasıl sevindirdin beni..benim anneminde 3 üncü geçirişi diğerlerini hafif atlatmıştı,bu çok ağır oldu..
bebek konusunda bende senin gibi düşünüyorum inan doktorlardan nefret eder halae geldim belki daha ilgili ve bizim kadar özenli davranıp daha çok araştırsalar bu konuyu belkide bukadar kayıp yaşayıp yıpranmazdık benim 7 bebeğim gitti ve hevesimi kırdılar artık belkide içlerinden bir tanesi mutlaka yaşardı...ne bileyim o kadar çok soru işareti varki kafamda hayırlısı ne diyelim..
Tam ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama sanırım ilk 6 ayda düzelme görülmeye başlamıştı, sonra yavaş yavaş herşeyi geri gelmeye başladı, toplamda belki 2 yılı bulmuştur bilmiyorum. En sonunda hem elinde hem ayağında biraz araz kaldı ama kendi işini yapar hale gelmişti. Ama hayatımda gördüğüm en azimli ve hayata tutunan kadındı, hep inandı düzeleceğine ben onun da çok etkisi olduguna inanıyorum.
Diğer doktorları çok bilmiyorum, pıhtılaşma ile ilgilenen sanırım Tolga var sadece. Ama Gül diye biri var hem arkadaşımın doğumunu o yaptı hem de kuzenimin karısının ve annesinin doktoruymuş, iyi bir doktor oldugunu söylediler. Bir de diğer forumlarda adı geçen Başak diye bir doktor daha var ama ona giden tanıdığım kimse yok. Demek ki Tolga sadece muayenehaneden bakıyor yeni hastalara, o da diğer doktorlara göre daha ucuz olsa da hastaneye göre bayağı tuzlu oluyor. Tabi biraz önce başka bir forumda yazadılar, ben muayene ve tahlillere 50 TL veriyordum, onlar kadın dogum bölümünde ultrasonlu muayene için 90 TL veriyorlarmış. Ayrıca kan tahlilleri için de ayrıca para veriyorlarmış.
GÜNAYDIN HERKESE
umarım herkes için güzel bir gün olur ...
mpb bugün kontorlün vardı sanırım hatırladığı kadarıyla .. inşallah iyi sonuçlarla gelirsin.
GÜNAYDIN HERKESE
umarım herkes için güzel bir gün olur ...
mpb bugün kontorlün vardı sanırım hatırladığı kadarıyla .. inşallah iyi sonuçlarla gelirsin.
yarık dudak deikleri hastalık en ciddisi işte cnm... ama kullanan da çok kişi var düşük bi ihtimal yani...
ben pregny kullanmıştım çatlatma iğnesi olarak 10 küsürdü sanırım
demekkı degısık markalar var bak onuda sen den ogrendım canım sagolasın arada bayagı fark var dıyerı 80 bu 10 hangısı ıyı olur acaba bılınclı gıtmek ıstıyorum doktorun karsısınada sen bu pregny mı kulllandın canım
pregny piyasada zor bulunuyor diye ovitrelle yazıyorlar genelde rapor çıkarttırabilirsen ovitrelle de ucuza geliyor. ben hep ovitrelle vuruldum ama son kullandığıma rapor çıkarabildim aşılama olduğundan
kızlar sat 1 hazirandı. hala olmadım cumartesi evde test yaptım hafif silik çıktı. kan tahlili yaptırdım 0,80 çıktı. ama hala hastalanmadım. tekrar test yapsammı yapmasammı kararsızım. hiç şaşmazdı ayın 1 i oldumu olurdum mutlaka
kızlar sat 1 hazirandı. hala olmadım cumartesi evde test yaptım hafif silik çıktı. kan tahlili yaptırdım 0,80 çıktı. ama hala hastalanmadım. tekrar test yapsammı yapmasammı kararsızım. hiç şaşmazdı ayın 1 i oldumu olurdum mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?