Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım inşallah bugünde güzel haberlerle gelirsin

bugün dra gittik arkadaşlar kese 11mm olmuş yalnız benim mide bulantılarım geçti kokulardan tiksiniyordum oda geçti sata göre 6+1 olmam gerekiyorken dr bugün 4+6 dedi büyük ihtimal boş gebelik ama yinede 7.haftayı bekleyeceğiz artık umutlanmaktan bile korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ben pıhtılaşma problemini öğrenmeden önce bayağı araştırdım çünkü bendede perde olabileceğini söylediler.perdenin gebeliği erken dönemde değilde daha geç dönemlerde etkilediğini biliyorum zaten ameliyat olmuşsun inşallah bir sonraki gebeliğinde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...

çok geçmiş olsun ALLAH bir daha yaşatmasın inşallahh
genetik mutasyonlarımız aynı benim ayrıca 677 mutasyonu ve anti antikor değerim pozitif bu yüzden ramoyolojiye göndermişlerdi..anti antikor değerinin pozitif olması hamileiği ne derecede etkiler bilmiyorumm.
benimde 4 tane kaybım var canım en son dış gebelik oldu ve sağ tüpüm alındı. ben son 2 hamileliğimde de iğne kullanmama rağmen sonuç elde edemedim.. çünkü sağlıklı gebelik değildi birisi kimyasal diğeri dış gebelik olmuştu .. sebebide doktorun dediğine göre daha önce sağ yumurtalığımdan çikolata kisti alınmıştı amiliyat sırasında tüpe zarar vermiş olabilir dedi

dış gebelik amiliyatı geçireli 1 sene olucak şimdi tekrardan tedaviye başlıcam nasip olursa izmirliyim SAİT YÜCEBİLGİN e gidicem ilk defa nasip olursa..

SANA TAVSİYEM NORMAL BİR JİNEKOLOĞA GİTME PROF. GİT ARAŞTIRMA HASTANESİNE GİT..

selam arkadaşlar ben dün dayanamadım kan tahlili yaptırdım hamile değilmişim ve rahimde yara var dedi ama ne şlaç verdi ne başka bişey.

selam arkadaşlar ben dün dayanamadım kan tahlili yaptırdım hamile değilmişim ve rahimde yara var dedi ama ne şlaç verdi ne başka bişey.

inşallah birdahakiy pozitif sonuç alırsın bendede yara var küçükse eğer ve ilişki sonrası kanama yapmıyorsa sorun etme...büyük olunca ilaç veriyorlar zaten doğum yapmamış kadınlarda yarayı yakma ve dondurma işlemini yapmıyorlar Allah yardımcımız olsun bak ben hamileyim ama boş gebelik olduğundan eminim bundan sonra dualarımda hep sağlıklı gebelik isteyeceğim sende öyle yap inşallah bizlerde en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız...

nasılsınızz?? geçmişi okumadım, umarım herkes iyidir bir selam vereyim dedim,ama kimsecikler yokmuş

dış gebelıkte de mı 1 yıl beklenıyor acaba ben mol gecırdım de 1 yıl bekledım bır dahakı ay tam 1 yıl oluyor ama bu ay başladım ben calışmalara anca zaten hamıle kalırım belkı bu ay olmaz hamılelık

hayır canım doktor bana 6 ay dedi ama ben kendimi piskolojik olarak toparlıyamadığım için bekliyorum. hazır hissedemedim kendimi... benimde 25 temmuzda 1 sene olucak

canım umarım herşey iyi olur belki geç döllenme olmuştur o yüzdendir arada pek fark yok birde kesenin içinde bebek yokmu

cevabın için teşekkür ederim insan hiç emin olamıyor. rahim filmine bakar bakmaz sebep bu septum çok derin dediler mtfhr ilgili pek önemli birşey söylemediler hatta bu sebep olmaz demişlerdi ama burada okuduklarımdan sonra asıl sebep oymuş gibi geliyor hayırlısı Rabbim hepimizi bir şekilde imtihan ediyor görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler...

merhaba arkadaslar benim 5 kaybım var hele son bebeğimi doguma 3 hafta kala kaybettim cok zor bir durum ama doktorumun ihmali olmuş olabileceğini düşünüyorm son haftalarda iğne yetersiz gelmiş olabilirmiş istanbul avrupa yakasında bu konuda uzman birini bana tavsiye edebilecek varmı?gerçekten memnun kalan ...

tünaydın kızlar :) nasılsınız nerelerdesiniz bu aralar herkes kayıp ??????????? özlettirmeyin bu kadar kendinizi...

canım Rabbim sabrını versin birdaha yasatmasın.iğneyi erken mı kestın kı neden olmus arastırılmadımı

Hayırlı Cumalar
Bu mubarek gunun ve ayın hurmetıne Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın.İsteyen dıleyen bekleyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın.
Allaha emanet olun kızlar

hayırlı cumalar canlarım... İkili test sonucu.muz çok şükür tertemiz çıktı. Dr.um her şeyin normal yolunda olduğunu söyledi.
memlekete geldim yavaştan alışveriş yapayım diyorum bulunduğum yerde bir şey yok. Cinsiyetini öğrenseydik hayırlısıyla...
ultrasona göre 10 gün önde gidiyoruz doğum yılbaşına yaklaştı. kış bebeği geliyor hayırlısıyla..
hepinizi öpüyorum canlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…