merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun.
merak etmişsiniz akşam geç geldim sabahta kan tahliline gittim yazamadım. dün bizde kontroldeydik 12+1 ama bizim bebiş önden gidiyor maşallah. doktor amcamız önce rahim ağzımızı ölçtü allah korusun açılma olmasın diye normalmiş. sonra bebişimizi gördük babasıda ilk defa gördü. ne kadar büyümüş devamlı hareket ediyor ensesini ölçtü 1.6 çıktı iyi dedi. gelişimi iyi dedi. elevite başladık ben sadece 300 gr almışım hamile kaldığımdan beri kızdı neden kilo almadın diye. bulantım yok ama sıcakla yediğin gidiyor zaten kilo alan yapımda yok. cinsiyetini sorduk erken daha dedi söylemedi. bugün ikili test için kan verdim yarın o çıkacak inş. oda güzel çıkar
hayırlı kandiller uzun zamandır siteden takip ediyorum ancak yazmak nasip oldu.benim de biri 6 diğeri 8 haftalık kayıplarım oldu.kürtajla alındı.araştırmada rahimde perde vardı onu aldılar ameliyatla bir de mtfhr 677 hetorozigot çıktı bakalım gebelik bekliyoruz insallah hayırlısını versin Rabbim.yalnız bu kadar küçük gebelik perdeden dolayı sonlanır mı bi türlü emin olamadım
merhaba kızlar...uzun zamandan beri yazdıklarınızı okuyor fakat sitedeki üyeliğim bir türlü onaylanmıyordu çok şükür ki aranızdayım.sizlerle paylaşımlara çok ihtiyacım var.5 ay önce 7 aylık hamileyken ikiz bebeklerimi erken doğum ve ,kordon dolanması yüzünden (hepsi aynı anda) kaybettim.bu konuda paylaşımım olmuştu daha önce.o kadar zor günlerdi ki anlatsam yüreğim dayanmıyor.hepimiz benzeri şekilde bunları yaşadık.bende de yapılan araştırma sonucu faktor V leiden (G1691A) MUTASYONUNU HETARAZİGOT olarak çıktı. tekrar hamileliğimde aspirin ve iğne kullanacağımı doktorum açıkladı.o günden beri şu iğneye bir türlü kendimi alıştıramıyorum.ya olmazsa ya bebeğe zararı olursa diye düşünüp duruyorum...korkuyorum kızlar yaaa artık hiç gücüm yok gibi.sezaryan olalı 5.5 ay oldu doktoruma göre 2 ay sonra tekrar denemeliyim bu süre yeterlimi bilmiyorum.yarın kontrlüm var bakalım neler diyecek hayırlı haberlerle dönerim inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
selam arkadaşlar ben dün dayanamadım kan tahlili yaptırdım hamile değilmişimve rahimde yara var dedi ama ne şlaç verdi ne başka bişey.
nasılsınızz?? geçmişi okumadım, umarım herkes iyidir bir selam vereyim dedim,ama kimsecikler yokmuş
Geçmiş olsun, yaşadıkların zor gerçekten. Burada hepimiz iğne kullanıyoruz merak etme, başka çaremiz de yok zaten. Bilindiği kadarıyla bebeğe de bir zararı yok. Korkmakta haklısın ama genelde ilk denemede olumlu sonuçlar alınıyor ve bizim için söylenen denemekten başka çaremiz olmadığı.
merhaba burcu.bugün doktor kontrolüne gittim.oda başka çaremiz yok dedi.folik asite başladım.2 ay sonra tekrar kontrol ve kısmetse bayramsan sonrada çalışmalar başlar :)teşekkürler.Allah yardımcımız olsun :)
Geçmiş olsun, yaşadıkların zor gerçekten. Burada hepimiz iğne kullanıyoruz merak etme, başka çaremiz de yok zaten. Bilindiği kadarıyla bebeğe de bir zararı yok. Korkmakta haklısın ama genelde ilk denemede olumlu sonuçlar alınıyor ve bizim için söylenen denemekten başka çaremiz olmadığı.
merhaba burcu.bugün doktor kontrolüne gittim.oda başka çaremiz yok dedi.folik asite başladım.2 ay sonra tekrar kontrol ve kısmetse bayramsan sonrada çalışmalar başlar :)teşekkürler.Allah yardımcımız olsun :)
Kendini ne zaman hazir hissedersen basla bence de. Ben 4kayip yasadim, sansim erken donemde kayip etmemdi, son dusugum igne kullanmama ragmen oldu ama simdi 19. Haftaya ulastim ve hersey yolunda gidiyor. Daha once ilac kullanmadan 7. Aya ulastiysan eminim siradaki hamileligini sonuna kadar saglikla tamamlayacaksin. Bol sans simdiden.
çok geçmiş olsun ALLAH bir daha yaşatmasın inşallahh
genetik mutasyonlarımız aynı benim ayrıca 677 mutasyonu ve anti antikor değerim pozitif bu yüzden ramoyolojiye göndermişlerdi..anti antikor değerinin pozitif olması hamileiği ne derecede etkiler bilmiyorumm.
benimde 4 tane kaybım var canım en son dış gebelik oldu ve sağ tüpüm alındı. ben son 2 hamileliğimde de iğne kullanmama rağmen sonuç elde edemedim.. çünkü sağlıklı gebelik değildi birisi kimyasal diğeri dış gebelik olmuştu .. sebebide doktorun dediğine göre daha önce sağ yumurtalığımdan çikolata kisti alınmıştı amiliyat sırasında tüpe zarar vermiş olabilir dedi
dış gebelik amiliyatı geçireli 1 sene olucak şimdi tekrardan tedaviye başlıcam nasip olursa izmirliyim SAİT YÜCEBİLGİN e gidicem ilk defa nasip olursa..
SANA TAVSİYEM NORMAL BİR JİNEKOLOĞA GİTME PROF. GİT ARAŞTIRMA HASTANESİNE GİT..
dış gebelıkte de mı 1 yıl beklenıyor acaba ben mol gecırdım de 1 yıl bekledım bır dahakı ay tam 1 yıl oluyor ama bu ay başladım ben calışmalara anca zaten hamıle kalırım belkı bu ay olmaz hamılelık
bugün dra gittik arkadaşlar kese 11mm olmuş yalnız benim mide bulantılarım geçti kokulardan tiksiniyordum oda geçti sata göre 6+1 olmam gerekiyorken dr bugün 4+6 dedi büyük ihtimal boş gebelik ama yinede 7.haftayı bekleyeceğiz artık umutlanmaktan bile korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ben pıhtılaşma problemini öğrenmeden önce bayağı araştırdım çünkü bendede perde olabileceğini söylediler.perdenin gebeliği erken dönemde değilde daha geç dönemlerde etkilediğini biliyorum zaten ameliyat olmuşsun inşallah bir sonraki gebeliğinde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...
merhaba arkadaslar benim 5 kaybım var hele son bebeğimi doguma 3 hafta kala kaybettim cok zor bir durum ama doktorumun ihmali olmuş olabileceğini düşünüyorm son haftalarda iğne yetersiz gelmiş olabilirmiş istanbul avrupa yakasında bu konuda uzman birini bana tavsiye edebilecek varmı?gerçekten memnun kalan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?