kızlar merhaba
ben cumartesı gunu kontroldeydım doktorum 2 hafta sonra yanı 34 hafta oldugum zaman aspırını kesecegız dedı.ben de erken degıl mı dedım.kesmemek daha tehlıklelı dedı hem fazla kanama oluyormus hemde bebekte kalp rahatsızlıgına neden oluyormus.:44::44:bu konuda sızlerınde bılgılerınızı doktorlarınızın goruslerını ogrenmek ıstıyorum.dogum yapan arkadaslar fazla gıremıyorlar ama onlarda cevap verırse cok mutlu olurum sımdıden cok tesekkurler
Tam ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama sanırım ilk 6 ayda düzelme görülmeye başlamıştı, sonra yavaş yavaş herşeyi geri gelmeye başladı, toplamda belki 2 yılı bulmuştur bilmiyorum. En sonunda hem elinde hem ayağında biraz araz kaldı ama kendi işini yapar hale gelmişti. Ama hayatımda gördüğüm en azimli ve hayata tutunan kadındı, hep inandı düzeleceğine ben onun da çok etkisi olduguna inanıyorum.
Sen aspirin kullanmıyor musun ki canım? sadece iğne mi ,hangi genlerinde vardı senin benim iki genim heterezigot doktor hamile kalıınca aspirin kalp atışı oluncada iğne dedi ama aspirin kullanmak istemiyorum artık...
yarık dudak deikleri hastalık en ciddisi işte cnm... ama kullanan da çok kişi var düşük bi ihtimal yani...
cnm hangi genler bilmiyorum ama homozigot var bende, dr tereddüt etti baya pıhtılaşma testini tekrar yaptırdı emin olmak için bu çok ciddi bi pıhtılaşma türü filan zaten orda bi panik oldum...asprinin çok geçerliliği yok kadın doğumcuna bırakıyorum dedi, hamile kalana kadar zaten kullanmıştım.hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez kestirdi k.doğumcu söylediğim nedenlerden dolayı... için rahat edecekse dr una bi sor cnm ona göre devam edersin.
kızlar merhaba.arar ara girip okuyorum her zamanki gibi.çoğunuzun iyi haberlerini alıyorum.bugün hastaneye gidip binbir rica ile aptt ye baktırdım.geçen hafta kendi dr uma test yapalım mı diye sordum ,maalesef bu konuda kendisi çok rahat,gerek yok bu doza devam edeceğiz dedi.tabii ben duramadım.coraspin ve 0.4 heparinle aptt 27 çıkmış.minimum değer 25-maksimum 38.yani benim değerim alt sınıra yakın.hiç hoşuma gitmedi aslında bu durum.burcu-gen ve başka bir kaç arkadaş ara ara kontrol ediyor diye biliyorum.sizlerin değerleri ne durumda arkadaşlar?doz yetmeyecek diye ödüm kopuyor.
günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar...berat kandiliniz mübarek olsun inşallah...Rabbim bu güzel gecede dualarımızı kabul eylesin..herşeyin hayırlısını nasip eylesin..
bende dün devlet hastanesine gittim aptt testi için, gitmişken ultrasona da girdim..bebeğim 17.haftalık olmuş maşallah..kilosu boyu yerinde..kıpır kıpır hiç durmuyo yavrum benim..ama doktor beni şok etti..gözün aydın kızınız olacak dedi..ben kısa süreli bir şok yaşadım..kendi doktorum erkek olduğundan emindi..devlet hastanesindeki doktor da kız dedi aklım karıştı..keşke 2 tane olsaydı..biri kız biri erkek..ben kız da isterim erkek de isterim..yeterki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun yeterki..
kızlar merhaba
ben cumartesı gunu kontroldeydım doktorum 2 hafta sonra yanı 34 hafta oldugum zaman aspırını kesecegız dedı.ben de erken degıl mı dedım.kesmemek daha tehlıklelı dedı hem fazla kanama oluyormus hemde bebekte kalp rahatsızlıgına neden oluyormus.:44::44:bu konuda sızlerınde bılgılerınızı doktorlarınızın goruslerını ogrenmek ıstıyorum.dogum yapan arkadaslar fazla gıremıyorlar ama onlarda cevap verırse cok mutlu olurum sımdıden cok tesekkurler
ben de merak ediyorum bu konuyu. erken doğum riskimden dolayı aspirini kestik 34-35 haftalarda.şimdi de içim içimi yiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
evet cnm saol 7 de bekliyorum bakalım inş. herşey yolundadır içim sıkkın biraz inş. güzel haberle dönebilirim. :18:
olıvettı ne kadar bu ıgne 1 kez mı vurulıuyor sun acaba ben asılama yaptıramam yas gectı ondan
kızlar merhaba
merhaba arkadaslar...
bende kan pıhtılasması nedenıyle dusuk yasadım 2kezx :/( gerci ilki folik asit yetersızlıgıde dahıl tek kan pıhtılasması değildi yani.
şindi sansımı baska bı hastanede tekrardan denemek istiyıorum ancak hangı metotlareı uygulamalıyım bılmıyorum acıkcası tam olarak... dra vardıgımda hangı testlerı istemelıyım??
eylul gibi gebe kalmayı dusunuyorum.. suandan itibarenmı gitmeliyim yoksa 1ay kalamı gıtmelıuyım...
izmirdeyım iyi doktor ve hastane tavsıye edermısınızbıde..
şimdi tek yaptıgım folik asit içmek bide aklıma geldıgınde pekmez yemek okadar.. bu kan pıhtılasmasını doğal yollarla engelleyemıyormuyuz ?ilaç kullanmaktan baska caremız yokmu yani.. ?
kızlar merhaba.arar ara girip okuyorum her zamanki gibi.çoğunuzun iyi haberlerini alıyorum.bugün hastaneye gidip binbir rica ile aptt ye baktırdım.geçen hafta kendi dr uma test yapalım mı diye sordum ,maalesef bu konuda kendisi çok rahat,gerek yok bu doza devam edeceğiz dedi.tabii ben duramadım.coraspin ve 0.4 heparinle aptt 27 çıkmış.minimum değer 25-maksimum 38.yani benim değerim alt sınıra yakın.hiç hoşuma gitmedi aslında bu durum.burcu-gen ve başka bir kaç arkadaş ara ara kontrol ediyor diye biliyorum.sizlerin değerleri ne durumda arkadaşlar?doz yetmeyecek diye ödüm kopuyor.
günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar...berat kandiliniz mübarek olsun inşallah...Rabbim bu güzel gecede dualarımızı kabul eylesin..herşeyin hayırlısını nasip eylesin..
bende dün devlet hastanesine gittim aptt testi için, gitmişken ultrasona da girdim..bebeğim 17.haftalık olmuş maşallah..kilosu boyu yerinde..kıpır kıpır hiç durmuyo yavrum benim..ama doktor beni şok etti..gözün aydın kızınız olacak dedi..ben kısa süreli bir şok yaşadım..kendi doktorum erkek olduğundan emindi..devlet hastanesindeki doktor da kız dedi aklım karıştı..keşke 2 tane olsaydı..biri kız biri erkek..ben kız da isterim erkek de isterim..yeterki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun yeterki..
hoşgeldiniz... ara ara yaz güzelim bize. iyi olduğunuzu bilelim. benim doktorum testlerin geçerliliği yok dedi. hiç yaptırmadım. burcu gen yaptırıyordu sanırsam. ama şöyle söyleyim doktorum kilona göre doz ayarlıyor benim. şimdiye kadarda bi sorunumuz olmadı. 24-26 hafta gibi 0,6 lık kullanmaya başlıcaz bizde sanırsam. kaç kilosun canım.
Senin hangi genlerde sorun vardı canım
kızlar kandiliniz mubarek,dualarımız kabul,günahlarımız af,olsun bu güzel günde inşaallah
Tatlım benim doktor bakıyor ama gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum. Benim 25 çıkmıştı öyle olunca 2ye çıkarmıştık iğneyi, en son 40 gün önce bakıldığında 32 çıktı değer şimdi 2 iğneyle devam ediyoruz.
Senin hangi genlerde sorun vardı canım
kızlar kandiliniz mubarek,dualarımız kabul,günahlarımız af,olsun bu güzel günde inşaallah
haber vermemişsin canım merak ettim nasılsınız . güzel haberlerle gel ...
canım çatlatma iğnesi 1 kere yapıyorsun yumurta yeteri kadar büyüdüğünde doktorun söylüyor bugün iğne yap diye. .
ne güzel doğumu konuşmayı başlamışsınız canım. bugün dr kontrolüm var sorabilirsem bende bi sorayım bakayım. gerçi benim doktorumda pek rahat sanmıyorum şimdidien cevap versin :) doğum yapanlar cevap verir umarım güzelim
üzülerek hoşgeldin. kan pıhtılaşman olduğunu bildiğine göre testlerin yapılmış sanırsam . bence 1 ay önce git belki prolaktin falan bakar yüksekse ilaç başlıyorlar. en azından bana öyle olmuştu. birde aspirin ve folik asit kullanıyordum öncesinde. izmirdeyim bende özele devam ediyorum ama. hastane konusunda fikrim yok o yüzden
hoşgeldiniz... ara ara yaz güzelim bize. iyi olduğunuzu bilelim. benim doktorum testlerin geçerliliği yok dedi. hiç yaptırmadım. burcu gen yaptırıyordu sanırsam. ama şöyle söyleyim doktorum kilona göre doz ayarlıyor benim. şimdiye kadarda bi sorunumuz olmadı. 24-26 hafta gibi 0,6 lık kullanmaya başlıcaz bizde sanırsam. kaç kilosun canım.
evet cnm saol 7 de bekliyorum bakalım inş. herşey yolundadır içim sıkkın biraz inş. güzel haberle dönebilirim. :18:
maşllah canım bugün bende ii haberlerle dönerim inşallah. ilk kez 3 haftadır görmedim. heyecandan uyuyamadım bile. gerçekten şok olmuşsundur. bakalım hangisi onaylanacak :) sağlıklı olsun gerisi önemli değil haklısın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?