Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hayırlı olsun bebek için alışveriş yapman çok güzel olur sarı ve beyaz kızada erkeğede gider...

benim gittiğim birkaç kadın doğum uzmanı ve hematoloğ sebep mthfr değil dediler 4.kez hamileyim ve bu kez düşük yapmadım keseyi bile gördük boş gebelik olma ihtimali çok yüksek yinede düşük yapmadım bu bile bazen beni mutlu ediyor...

arkadaşlar merhaba...
bende kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum sizler gibi
mthfr a1298c homozigot mutasyonum var
hamileyim Rabbime şükürler olsun 2 kayıptan sonra tekrar....
yaklaşık 15 gündür iğne vuruyorum...coraspin,folikasit,progestan kullanıyorum...
iğneyi sadece göbeğimden yapabiliyorum ve artık yer kalmadı diyebilirim.
ve biraz önce de şırıngayı çeker çekmez kan çıktı bir sürü iğne yerinden...
acaba damara mı denk geldi?şırınganın içindede biraz kan vardı...
çok endişeleniyorum nolur başına böyle bişey gelen var mı söylesin
ve artık koluma falan yapmak istiyorum..koldan nereye yapıorsunuz bi söylermisiniz.......

canım kan sulandırıcı iğnelerle,insülin iğneleri aynı böölgelere uygulanıyor.aşağıda paylaştığım resimdeki bölgelere yapabilirsin.

kızlar nerdesiniz,evde yanlızım endişeleniyorum bişey söyleyin nolur..

canım kan sulandırıcı iğnelerle,insülin iğneleri aynı böölgelere uygulanıyor.aşağıda paylaştığım resimdeki bölgelere yapabilirsin.
Eki Görüntüle 459471

çok teşekkür ederim canım yha...Allah razı olsun..
peki bu damara denk gelmesi ihtimalinde ne olur biliyormusun?baya bi kan geldi vurduğum yerden ve şırınganın içinde de biraz kan vardı...
belliki kan akışı olan bi yere gelmiş...

tünaydın kızlar :) nasılsınız nerelerdesiniz bu aralar herkes kayıp ??????????? özlettirmeyin bu kadar kendinizi...

canım zeynep kamıldekı doktorun adı neydı acaba mesajları sılmısım hep bırde nasıl ulaşacam ben bu doktora acıl bılgı verırsen sevınırım telefonunu verecektın bana sanırım unuttun ozelden bıldırırısen sevınırımmmmm

şimdi canım benim, sen benim sana yazdığım mesajları sanırım okumuyorsun..sana şöyle bir kez daha özet geçeyim...zeynep kamilde doğumhane bölümünde unutma bak doğumhane :) doktorun adı mesut polat..adam cep telefonu numarasını değiştirmiş ve bende uzun süredir kendisinden haber alamıyorum..ama sen her türlü imkanın var git ara bul yaniii...ben en fazla sana bu kadar yardımcı olabiliyorum üzgünüm..eğer bu adamı zeynep kamil de doğumhane bölümünde bulamazsan bil ki adam polikliniğe geçmiştir..yani umarım anladın arkadaşım, umarım yardımcı olmuşumdur...ama lütfen git ara yani adamı bu gibi işlerde insan biraz kendi zorlayacak şansını...arayıp bulacaksın armut piş ağzıma düş olmaz... inşallah bulursun ve inşallah sana yardımcı olabilir sana, kendisi gerçekten konusunda çok çok uzman bir doktor, kısıtlı hastane olanaklarıyla denediği tüp bebek denemelerinde bile %90 başarı sağlamış bir doktordur kendisi..

günaydın kızlar. yaz geldi herkes tatilde sanırım. cemocan a katışıyorum çok boş bırakmayın buraları merak ediyoruz sonra nasılsınız diye ...

tünaydın kızlar :) nasılsınız nerelerdesiniz bu aralar herkes kayıp ??????????? özlettirmeyin bu kadar kendinizi...

inşallah canım bebeği görmedik dr 15 gün sonra gel dedi inşallah dediğin gibi geç döllenmedir rabbim yardımcımız olsun

canım ya dualarım seninle meleğin süprizle gelir umarım.

maşallah size. birini daha atlatmışsınız ne güzel bana 14.haftada söylemişti doktorum cinsiyetini az kalmış öğrenmenize. çok tuttuum kendimi alışveriş yapmamak için ama o kadar tatlı şeyler görüyorum ki almamak mümkün değil. allahım giydirdiğimiz günleri görmeyi nasip etsin ...

canım panik yapma benim annem hemşire birçok iğnemi o yapıyor ona rağmen kanıyor bazen. normal bir durum .sanırım üstüste çok iğne yapınca böyle oluyor çünkü bende sadece göbekten yapıyorum en başından beri koldan tek başına zor olabilir canım.birde kolda morarıyor 1 kere denedim. bacağı deneyebilirsin. bacağın yan tarafları cep hizası demişti doktorum.

Merhaba kızlar
3 defa gebelik yaşadım 3 de kalp durması şeklinde son buldu kan pıhtılaşması teşhisi kondu. Şu an 39 yaşındayım ve 4. ye hamileyim çok şükür12. haftanın içindeyim clexane 0,4 ml iğne kullanıyorum, şimdilik karın bölgesinden yapıyorum ve karnımbüyüyene kadar da devam edeceğim çünkü kol ve bacak karına göre daha kaslı olduğunu düşünüyorum o bölgelerde zorlanabilirim düşüncesiyle karnım büyüyene kadar karın bölgesinden devam :) iğneyi ilk yaptığımda zor sapladım iğneyi şişti ve kanadı korktum ve mecbur kalmadıkca kendim yapmıyorum , eşim yapıyor zaman zman kanıyor ama olurmuş böyle endişeye gerek yok. doktorum herhangi bir şey söylmedi ama hep aynı yaptığım saatte yapmaya özen gösteriyorum. bu konuyla ilgili malumatı olan varsa (iğneyi aynı saatte yapmak) paylaşırsa sevinirim.

hamile arkadaşlara hayırlısıyla bebişlerini ellerine almalarını nasip etsin rabbim

hamile olmak isteyenlerede hamileliği nasip etsin rabbim

evladı olanlarında evladını bağışlasın

amin amin amin

allahım bebeğinide sana bağışlasın canım. doğru yapıyorsun .her gün aynı satte yap demişti doktorum yarım saat önce yada sonra olabilir ama arayı fazla açma dedi. bende sadece karından yapabiliyorum. bakalım ne zamana kadar devam edebillirm görücez allahın izniyle

canım bana verdiğin cevap içinde çok teşekkür ederim...
artık hep aynı yere yapınca iğneyi,batırmasıda çok zor oluyor,iğne ilerlemiyor bi türlü derinin içinde sizdede böyle oluyor mu..bana ilk iğneyi hemşire bacaktan yaptı ve inan hala ağrıyor nerdeyse 15 gün oldu... o yüzden bacağa cesaret edemiyorum... eşim kolumdan deneyecek bu akşam. bakalım orası nasıl olacak..

Allah ım hepimize herkese evladını sağ salim hayırla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
kimsenin kucağını boş koymasın,bebek kokusuna hasret bırakmasın inşallahh

canım bana yazdıgın mesajları okudum ben ama bılgısayarım a vırus gırdı ve format atıltı mesajalr hep sılındı bu 1 ve 2 cı sıne geleyım ben senın dedıgınde bakmıştım demıştın onceden baktım aradım kımse tanımıyordu b adamı oyle bırı yok denıldı sadece karsı bınaya gıtmedıydım bu arada dedemle ugrastım bu da 3 o yuzden de başka gıtmeye vaktım olmadı bu ara gıdecem ondan sormuştum adını unuttum bırde telını sana gecerım alırım demıstın bılmem hatırlarmısın ben hıc bır zaman armt pişagzıma düş dıyen bır tıp degılımdır dedemın hastalıgı araya gırınce onunla ılgılendım ve yenı vefat etttı kendısıde bu sekılde de konuşman hıc hosuma gıtmedı dogrusu yıne tesekkur ederım bılgın ıcın

canım sanırım arkadaşlar ayı saattte yapıyor ben hamıle degılım ama bızde hamıle kalınca başlıycak bılgım yok tam mutasyonların neler allah nıce hafaları gormenı nasıp etsınnnnnn kucagına saglıklı sıhhatlı alırsın ınsallahhhhhhh guzel dıleklerın ıcınde tesekkurler bu arada ben nasıl yapıcam dıye sımdıden kara kara dusunuyorummmmmm ıgneyı

ayse_23 kullanıcısından alıntı
inşallah canım bebeği görmedik dr 15 gün sonra gel dedi inşallah dediğin gibi geç döllenmedir rabbim yardımcımız olsun

arkadasımında oyle olmustu canım hatta dış gebelık bıle dedıler ve ozele gıdıyordu devlet hastanesıne gıttı orda bebek kendını gostermış ben ce ıstersen sen de degısık bır ultroson la baktır bır kac gun gecınce

arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?

onların ilaç tedavisi var sanırım. sorunun kaynağını bulunmuş bundan sonra artık kötü bişey yaşanmaz

arkadaslar merhaba bende de kan pıhtılamsası var protein s eksikliği. gebe oldugumu ögrendım ama doktoruma ulasamıyorum doktorum gebe kalır kalmaz iğnelere baslayacagız diyordu baska bır doktora gıttım keseyı görünce baslayacagız dedı bırde en düşük doz claxenın 04 mg mı yoksa 02mg mı...?

kızlar ben hamileyim galiba aşılamam tuttu test yaptım 3 tane hepsinde çift çizgi çıktı pazartesi kanda baktıracam.lütfen bana dua edin hamile olanlar sizden dua bekliyorum inş bebeğim gelmiştir ve sağlıcakla kucağıma alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…