canım umarım herşey iyi olur belki geç döllenme olmuştur o yüzdendir arada pek fark yok birde kesenin içinde bebek yokmu
hayırlı cumalar canlarım... İkili test sonucu.muz çok şükür tertemiz çıktı. Dr.um her şeyin normal yolunda olduğunu söyledi.
memlekete geldim yavaştan alışveriş yapayım diyorum bulunduğum yerde bir şey yok. Cinsiyetini öğrenseydik hayırlısıyla...
ultrasona göre 10 gün önde gidiyoruz doğum yılbaşına yaklaştı. kış bebeği geliyor hayırlısıyla..
hepinizi öpüyorum canlar....
cevabın için teşekkür ederim insan hiç emin olamıyor. rahim filmine bakar bakmaz sebep bu septum çok derin dediler mtfhr ilgili pek önemli birşey söylemediler hatta bu sebep olmaz demişlerdi ama burada okuduklarımdan sonra asıl sebep oymuş gibi geliyor hayırlısı Rabbim hepimizi bir şekilde imtihan ediyor görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler...
arkadaşlar merhaba...
bende kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum sizler gibi
mthfr a1298c homozigot mutasyonum var
hamileyim Rabbime şükürler olsun 2 kayıptan sonra tekrar....
yaklaşık 15 gündür iğne vuruyorum...coraspin,folikasit,progestan kullanıyorum...
iğneyi sadece göbeğimden yapabiliyorum ve artık yer kalmadı diyebilirim.
ve biraz önce de şırıngayı çeker çekmez kan çıktı bir sürü iğne yerinden...
acaba damara mı denk geldi?şırınganın içindede biraz kan vardı...
çok endişeleniyorum nolur başına böyle bişey gelen var mı söylesin
ve artık koluma falan yapmak istiyorum..koldan nereye yapıorsunuz bi söylermisiniz.......
arkadaşlar merhaba...
yaklaşık 15 gündür iğne vuruyorum...coraspin,folikasit,progestan kullanıyorum...
ve artık koluma falan yapmak istiyorum..koldan nereye yapıorsunuz bi söylermisiniz.......
canım kan sulandırıcı iğnelerle,insülin iğneleri aynı böölgelere uygulanıyor.aşağıda paylaştığım resimdeki bölgelere yapabilirsin.
Eki Görüntüle 459471
kızlar nerdesiniz,evde yanlızım endişeleniyorum bişey söyleyin nolur..
tünaydın kızlar :) nasılsınız nerelerdesiniz bu aralar herkes kayıp ??????????? özlettirmeyin bu kadar kendinizi...
canım zeynep kamıldekı doktorun adı neydı acaba mesajları sılmısım hep bırde nasıl ulaşacam ben bu doktora acıl bılgı verırsen sevınırım telefonunu verecektın bana sanırım unuttun ozelden bıldırırısen sevınırımmmmm
tünaydın kızlar :) nasılsınız nerelerdesiniz bu aralar herkes kayıp ??????????? özlettirmeyin bu kadar kendinizi...
inşallah canım bebeği görmedik dr 15 gün sonra gel dedi inşallah dediğin gibi geç döllenmedir rabbim yardımcımız olsun
hayırlı cumalar canlarım... İkili test sonucu.muz çok şükür tertemiz çıktı. Dr.um her şeyin normal yolunda olduğunu söyledi.
memlekete geldim yavaştan alışveriş yapayım diyorum bulunduğum yerde bir şey yok. Cinsiyetini öğrenseydik hayırlısıyla...
ultrasona göre 10 gün önde gidiyoruz doğum yılbaşına yaklaştı. kış bebeği geliyor hayırlısıyla..
hepinizi öpüyorum canlar....
arkadaşlar merhaba...
Merhaba kızlar
3 defa gebelik yaşadım 3 de kalp durması şeklinde son buldu kan pıhtılaşması teşhisi kondu. Şu an 39 yaşındayım ve 4. ye hamileyim çok şükür12. haftanın içindeyim clexane 0,4 ml iğne kullanıyorum, şimdilik karın bölgesinden yapıyorum ve karnımbüyüyene kadar da devam edeceğim çünkü kol ve bacak karına göre daha kaslı olduğunu düşünüyorum o bölgelerde zorlanabilirim düşüncesiyle karnım büyüyene kadar karın bölgesinden devam :) iğneyi ilk yaptığımda zor sapladım iğneyi şişti ve kanadı korktum ve mecbur kalmadıkca kendim yapmıyorum , eşim yapıyor zaman zman kanıyor ama olurmuş böyle endişeye gerek yok. doktorum herhangi bir şey söylmedi ama hep aynı yaptığım saatte yapmaya özen gösteriyorum. bu konuyla ilgili malumatı olan varsa (iğneyi aynı saatte yapmak) paylaşırsa sevinirim.
hamile arkadaşlara hayırlısıyla bebişlerini ellerine almalarını nasip etsin rabbim
hamile olmak isteyenlerede hamileliği nasip etsin rabbim
evladı olanlarında evladını bağışlasın
amin amin amin
allahım bebeğinide sana bağışlasın canım. doğru yapıyorsun .her gün aynı satte yap demişti doktorum yarım saat önce yada sonra olabilir ama arayı fazla açma dedi. bende sadece karından yapabiliyorum. bakalım ne zamana kadar devam edebillirm görücez allahın izniyle
şimdi canım benim, sen benim sana yazdığım mesajları sanırım okumuyorsun..sana şöyle bir kez daha özet geçeyim...zeynep kamilde doğumhane bölümünde unutma bak doğumhane :) doktorun adı mesut polat..adam cep telefonu numarasını değiştirmiş ve bende uzun süredir kendisinden haber alamıyorum..ama sen her türlü imkanın var git ara bul yaniii...ben en fazla sana bu kadar yardımcı olabiliyorum üzgünüm..eğer bu adamı zeynep kamil de doğumhane bölümünde bulamazsan bil ki adam polikliniğe geçmiştir..yani umarım anladın arkadaşım, umarım yardımcı olmuşumdur...ama lütfen git ara yani adamı bu gibi işlerde insan biraz kendi zorlayacak şansını...arayıp bulacaksın armut piş ağzıma düş olmaz... inşallah bulursun ve inşallah sana yardımcı olabilir sana, kendisi gerçekten konusunda çok çok uzman bir doktor, kısıtlı hastane olanaklarıyla denediği tüp bebek denemelerinde bile %90 başarı sağlamış bir doktordur kendisi..
canım sanırım arkadaşlar ayı saattte yapıyor ben hamıle degılım ama bızde hamıle kalınca başlıycak bılgım yok tam mutasyonların neler allah nıce hafaları gormenı nasıp etsınnnnnn kucagına saglıklı sıhhatlı alırsın ınsallahhhhhhh guzel dıleklerın ıcınde tesekkurler bu arada ben nasıl yapıcam dıye sımdıden kara kara dusunuyorummmmmm ıgneyıMerhaba kızlar
3 defa gebelik yaşadım 3 de kalp durması şeklinde son buldu kan pıhtılaşması teşhisi kondu. Şu an 39 yaşındayım ve 4. ye hamileyim çok şükür12. haftanın içindeyim clexane 0,4 ml iğne kullanıyorum, şimdilik karın bölgesinden yapıyorum ve karnımbüyüyene kadar da devam edeceğim çünkü kol ve bacak karına göre daha kaslı olduğunu düşünüyorum o bölgelerde zorlanabilirim düşüncesiyle karnım büyüyene kadar karın bölgesinden devam :) iğneyi ilk yaptığımda zor sapladım iğneyi şişti ve kanadı korktum ve mecbur kalmadıkca kendim yapmıyorum , eşim yapıyor zaman zman kanıyor ama olurmuş böyle endişeye gerek yok. doktorum herhangi bir şey söylmedi ama hep aynı yaptığım saatte yapmaya özen gösteriyorum. bu konuyla ilgili malumatı olan varsa (iğneyi aynı saatte yapmak) paylaşırsa sevinirim.
hamile arkadaşlara hayırlısıyla bebişlerini ellerine almalarını nasip etsin rabbim
hamile olmak isteyenlerede hamileliği nasip etsin rabbim
evladı olanlarında evladını bağışlasın
amin amin amin
arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?