günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar...berat kandiliniz mübarek olsun inşallah...Rabbim bu güzel gecede dualarımızı kabul eylesin..herşeyin hayırlısını nasip eylesin..
bende dün devlet hastanesine gittim aptt testi için, gitmişken ultrasona da girdim..bebeğim 17.haftalık olmuş maşallah..kilosu boyu yerinde..kıpır kıpır hiç durmuyo yavrum benim..ama doktor beni şok etti..gözün aydın kızınız olacak dedi..ben kısa süreli bir şok yaşadım..kendi doktorum erkek olduğundan emindi..devlet hastanesindeki doktor da kız dedi aklım karıştı..keşke 2 tane olsaydı..biri kız biri erkek..ben kız da isterim erkek de isterim..yeterki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun yeterki..
kızlar merhaba
ben cumartesı gunu kontroldeydım doktorum 2 hafta sonra yanı 34 hafta oldugum zaman aspırını kesecegız dedı.ben de erken degıl mı dedım.kesmemek daha tehlıklelı dedı hem fazla kanama oluyormus hemde bebekte kalp rahatsızlıgına neden oluyormus.:44::44:bu konuda sızlerınde bılgılerınızı doktorlarınızın goruslerını ogrenmek ıstıyorum.dogum yapan arkadaslar fazla gıremıyorlar ama onlarda cevap verırse cok mutlu olurum sımdıden cok tesekkurler
merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun.
merak etmişsiniz akşam geç geldim sabahta kan tahliline gittim yazamadım. dün bizde kontroldeydik 12+1 ama bizim bebiş önden gidiyor maşallah. doktor amcamız önce rahim ağzımızı ölçtü allah korusun açılma olmasın diye normalmiş. sonra bebişimizi gördük babasıda ilk defa gördü. ne kadar büyümüş devamlı hareket ediyor ensesini ölçtü 1.6 çıktı iyi dedi. gelişimi iyi dedi. elevite başladık ben sadece 300 gr almışım hamile kaldığımdan beri kızdı neden kilo almadın diye. bulantım yok ama sıcakla yediğin gidiyor zaten kilo alan yapımda yok. cinsiyetini sorduk erken daha dedi söylemedi. bugün ikili test için kan verdim yarın o çıkacak inş. oda güzel çıkar
ayyy canım ne güzel haberler almışsın...sen yine 300gr almışsın ben 4 kilo verdim..sanırım gitgide de kilo veriyorum..bana da doktor çok kızıyo ama napim yiyorum ki ben yaa..boyum 1.70 ve 74 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 70 kiloyum..bende bi gariplik mi var acaba?? ama maşallah bebeğimin sağlığı yerinde kilosu zaten normalden fazla maşallah suphanallahcanım eğer bi ara listeyi güncellersen 17 haftalık oldum ben listede 1 yada 2 hafta geriden geliyorum sanırım çok da ii hatırlamıyorum ama işte bakarsın sen :) inşallah bundan sonrada bütün tahlillerin ve kontrollerin süper geçer...
herkese merhaba sonunda çok şükür bebeğimi kucağımaaldımbugün 32.günümüz.RABBİM bu mutluluğu hepinize nasipetsininşallah tarif edilemez birduygu
hoşbulduk canım.iyiyiz çok şükür.senin de kontrolün bugündü değil mi?inşallah güzel haberlerle geleceksin canım.benim dr artırmayacakmış dozu.gebelik ilerledikçe kilo alacağım sonuçta ..ama adam çok net anı doza doğuma kadar devam dedi.anlamadım gitti.62 kiloyum canım.62 ile de hamile kaldım.boyum uzun olunca baya zayıfım.dr da zayıfsın yeter o doz sana diyor.dünden beri moralim bozuk ...ne yapsam bilemedim.
rekora doğru koşuyosun canım 3 hafta :)darısı başıma ben c .tesi gördüm inanki bugün yine duygularım tavan yaptı bugünlük kaldım da yarına allah büyük:)hayırlı haberlerini bekliyoruz bu arada sen kaç kilosun benim doktorum hiç kiloyla iğnenin dozu hakkında bişey demedi de
sagol canım allah razı olsun amiiinnnn.sanırım doktorumu dınlemek zorundayım.goruyorumkı yıne doktordan doktora degısıyor uygulamalarben 35.haftada bıraktım coraspini..sizler gibi erken mi diye endişelenmiştim.bana da doktor hem fazla kanamadan hemde bebekte kalp rahatsızlıgından bahsetti.şükürler olsun bir sorun yaşamadım.Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...
evet canım ben hala ınanamıyor kı bu haftalarda olduguma umarım saglıcakla kucagımıza alırız.sen nasılsın hareketlerını hıssetmeye basladın sanırım.ne güzel doğumu konuşmayı başlamışsınız canım. bugün dr kontrolüm var sorabilirsem bende bi sorayım bakayım. gerçi benim doktorumda pek rahat sanmıyorum şimdidien cevap versin :) doğum yapanlar cevap verir umarım güzelim
.
amin canım inşallah ben de sızler gıbı yavru kuşuma saglıcakla sorunzca kavusurum.aspırın meselesı kafamı karıstırdı ama ıgneyı hıc kesmemıiş olmanda ıcımı rahatlattı ben de kesmeyecegım ıgneyı sımdılık normal dogum gozuktugu ıcın .sezaryen olursa kesebılır onceden.hayırlısı artık.hoşçakal tatlımcnm doğuma az kalmış. inşallah hayırlı haberlerini de alırız. ben aspirini doğumdan beş gün önce kestim. iğneyi de hiç kesmedim. kanamayla ilgili bir problem yaşamadım. ama dr.um aspirinin 34. haftadan sonra kesilmesinden yana idi.
canım doktora sormadan kendi söyledi senin kısmetine :) doğuma 5-10 gün kala aspirini bırakırız. 1-2 gün kala iğneyi dedi. tabi rakamlar kesin değil o zamanki gidişata göre bakarız dedi.
merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun.
merak etmişsiniz akşam geç geldim sabahta kan tahliline gittim yazamadım. dün bizde kontroldeydik 12+1 ama bizim bebiş önden gidiyor maşallah. doktor amcamız önce rahim ağzımızı ölçtü allah korusun açılma olmasın diye normalmiş. sonra bebişimizi gördük babasıda ilk defa gördü. ne kadar büyümüş devamlı hareket ediyor ensesini ölçtü 1.6 çıktı iyi dedi. gelişimi iyi dedi. elevite başladık ben sadece 300 gr almışım hamile kaldığımdan beri kızdı neden kilo almadın diye. bulantım yok ama sıcakla yediğin gidiyor zaten kilo alan yapımda yok. cinsiyetini sorduk erken daha dedi söylemedi. bugün ikili test için kan verdim yarın o çıkacak inş. oda güzel çıkar
merhaba kızlar...uzun zamandan beri yazdıklarınızı okuyor fakat sitedeki üyeliğim bir türlü onaylanmıyordu çok şükür ki aranızdayım.sizlerle paylaşımlara çok ihtiyacım var.5 ay önce 7 aylık hamileyken ikiz bebeklerimi erken doğum ve ,kordon dolanması yüzünden (hepsi aynı anda) kaybettim.bu konuda paylaşımım olmuştu daha önce.o kadar zor günlerdi ki anlatsam yüreğim dayanmıyor.hepimiz benzeri şekilde bunları yaşadık.bende de yapılan araştırma sonucu faktor V leiden (G1691A) MUTASYONUNU HETARAZİGOT olarak çıktı. tekrar hamileliğimde aspirin ve iğne kullanacağımı doktorum açıkladı.o günden beri şu iğneye bir türlü kendimi alıştıramıyorum.ya olmazsa ya bebeğe zararı olursa diye düşünüp duruyorum...korkuyorum kızlar yaaa artık hiç gücüm yok gibi.sezaryan olalı 5.5 ay oldu doktoruma göre 2 ay sonra tekrar denemeliyim bu süre yeterlimi bilmiyorum.yarın kontrlüm var bakalım neler diyecek hayırlı haberlerle dönerim inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
kızlar biz geldik allahıma şükürler olsun ki iyiyiz. gözlerime inanamadım, inanılmaz hızla büyümüş maşallah bizim tosuniğne 0,4 devam 3 hafta sonra duruma göre 0,6 lık olabilir dedi. başkada bi değişiklik yok. allahım bekleyen dileyen herkese nasip etsin inşallah ....
Allah nazarlardan saklasın canım.maşallah...gözün aydın..seni ancak bir hafta idare eder artık bu dr ziyareti :) benim dr um da 1 ay sonra gel dedi.daha bir hafta oldu.hayatta o kadar dayanamam biliyor zaten o da.aspirine de devam ediyorsun değil mi canım?
Merhaba ayse_23 ben sadece kan sulandırıcı iğne kullandım hamile kaldıığımı öğrendiğim an clexane 04 kullandım doğuma 1 gün kala bıraktım özel mesaj yollayamıyorum o yüzden buradan cevap yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?