Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aminn canım aman sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız erkek nasılsa bizler için farketmiyor benim doktorum 11 haftadan beri erkek diyor gerçi bu 2 hafta içinde ayrıyeten 2 dr da erkek dedi ayrıca detaylı yaptırdım hafta sonu o da erkek dedi bundan sonra da değişse bile inanki umrumda değil yeterki sağlıklı olsun yeterki bu sefer benimle kalsın

cnm doğuma az kalmış. inşallah hayırlı haberlerini de alırız. ben aspirini doğumdan beş gün önce kestim. iğneyi de hiç kesmedim. kanamayla ilgili bir problem yaşamadım. ama dr.um aspirinin 34. haftadan sonra kesilmesinden yana idi.

merhaba kızlar...uzun zamandan beri yazdıklarınızı okuyor fakat sitedeki üyeliğim bir türlü onaylanmıyordu çok şükür ki aranızdayım.sizlerle paylaşımlara çok ihtiyacım var.5 ay önce 7 aylık hamileyken ikiz bebeklerimi erken doğum ve ,kordon dolanması yüzünden (hepsi aynı anda) kaybettim.bu konuda paylaşımım olmuştu daha önce.o kadar zor günlerdi ki anlatsam yüreğim dayanmıyor.hepimiz benzeri şekilde bunları yaşadık.bende de yapılan araştırma sonucu faktor V leiden (G1691A) MUTASYONUNU HETARAZİGOT olarak çıktı. tekrar hamileliğimde aspirin ve iğne kullanacağımı doktorum açıkladı.o günden beri şu iğneye bir türlü kendimi alıştıramıyorum.ya olmazsa ya bebeğe zararı olursa diye düşünüp duruyorum...korkuyorum kızlar yaaa artık hiç gücüm yok gibi.sezaryan olalı 5.5 ay oldu doktoruma göre 2 ay sonra tekrar denemeliyim bu süre yeterlimi bilmiyorum.yarın kontrlüm var bakalım neler diyecek hayırlı haberlerle dönerim inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun.
merak etmişsiniz akşam geç geldim sabahta kan tahliline gittim yazamadım. dün bizde kontroldeydik 12+1 ama bizim bebiş önden gidiyor maşallah. doktor amcamız önce rahim ağzımızı ölçtü allah korusun açılma olmasın diye normalmiş. sonra bebişimizi gördük babasıda ilk defa gördü. ne kadar büyümüş devamlı hareket ediyor ensesini ölçtü 1.6 çıktı iyi dedi. gelişimi iyi dedi. elevite başladık ben sadece 300 gr almışım hamile kaldığımdan beri kızdı neden kilo almadın diye. bulantım yok ama sıcakla yediğin gidiyor zaten kilo alan yapımda yok. cinsiyetini sorduk erken daha dedi söylemedi. bugün ikili test için kan verdim yarın o çıkacak inş. oda güzel çıkar

hayırlı kandiller uzun zamandır siteden takip ediyorum ancak yazmak nasip oldu.benim de biri 6 diğeri 8 haftalık kayıplarım oldu.kürtajla alındı.araştırmada rahimde perde vardı onu aldılar ameliyatla bir de mtfhr 677 hetorozigot çıktı bakalım gebelik bekliyoruz insallah hayırlısını versin Rabbim.yalnız bu kadar küçük gebelik perdeden dolayı sonlanır mı bi türlü emin olamadım

Son düzenleme:
herkese merhaba sonunda çok şükür bebeğimi kucağımaaldımbugün 32.günümüz.RABBİM bu mutluluğu hepinize nasipetsininşallah tarif edilemez birduygu

ayyy canım ne güzel haberler almışsın...sen yine 300gr almışsın ben 4 kilo verdim..sanırım gitgide de kilo veriyorum..bana da doktorum çok kızıyo ama napim yiyorum ki ben yaa..boyum 1.70 ve 74 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 70 kiloyum..bende bi gariplik mi var acaba?? ama maşallah bebeğimin sağlığı yerinde kilosu zaten normalden fazla maşallah suphanallah canım eğer bi ara listeyi güncellersen 17 haftalık oldum ben listede 1 yada 2 hafta geriden geliyorum sanırım çok da ii hatırlamıyorum ama işte bakarsın sen :) inşallah bundan sonrada bütün tahlillerin ve kontrollerin süper geçer...

cnm senin bebişede maşallah bebeğin kilo alsın yeterki ama sende baya vermişsin ya herkes verirken ben aynı kaldım ki ilk 3 ayda kilo alınmaz diye okumuştum neden kızdı anlamadım. ama benim boyda 170 kilo 53 boyuma göre zayıfım sanırım ondan dedi napıyım alamıyorum ilk hamileliğimde 47 kiloydum bu yine iyi. ya bebiş kilo alsın bize niye kızıyorlar. düzenliyim cnm listeyi sonra senin çizelge yok ya ondan karışmıştır kafama göre artırıyorum ben onları inşallah hepimizin kontrolleri iyi geçer cnm listedeki bebişleri çoğaltalım inş.

herkese merhaba sonunda çok şükür bebeğimi kucağımaaldımbugün 32.günümüz.RABBİM bu mutluluğu hepinize nasipetsininşallah tarif edilemez birduygu

allahım analı babalı büyütsün cnm. büyümüş bile maşallah. allahım bizede nasip etsin inş.

kızlar biz geldik allahıma şükürler olsun ki iyiyiz. gözlerime inanamadım, inanılmaz hızla büyümüş maşallah bizim tosun iğne 0,4 devam 3 hafta sonra duruma göre 0,6 lık olabilir dedi. başkada bi değişiklik yok. allahım bekleyen dileyen herkese nasip etsin inşallah ....

canım ben 60 kilo ile başladım şimdi 66 yım. çok kilo almadın şimdilik gerek yok bi dahaki kontrolde duruma göre karar veririz dedi. kiloya göre olduğunuda şuradan biliyorum bir tanıdığım 90 kilo civarı hamile kaldı iğne kullanıyor ona 1,0 lik başladı. moralini bozma bebeğin gelişimi önemli . gelişimi düzenlimi ka akışını kontrol ediyor mu bunlarda sorun yoksa iğnede yeterlidir. aptt bir sonuç gösteriyor ama kesin bir sonuç değil

:) evet rekorumu kırdım 3hafta 1 günle . sende dur daha hafta olmamış günlerden bahsediyorsun :) 60 kiloyla hamile kaldım 0,4 le başladı coraspinle desteklicez dedi. kilo alırsan 0,6 lığa geçeriz dedi. şimdi 66 yım henüz gerek duymadı ama ben bu azimle kilo alırsam bi dahakine artabilir bakalım 3 hafta sonra kontrolüm yine :)

canım doktora sormadan kendi söyledi senin kısmetine :) doğuma 5-10 gün kala aspirini bırakırız. 1-2 gün kala iğneyi dedi. tabi rakamlar kesin değil o zamanki gidişata göre bakarız dedi.

KIZLAR merhaba
♥ Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun! rabbim herkese bir mucize göndersin inş.
aşılamamın 9günü ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama negatif. çok üzüldüm ama daha günümüze var.pazartesi kan vericem kızlar bana bir moral verin ne olur.sıfırım şu an.bendeki belirtilere çok ümitlenmiştim başım dönüyo halsizim iştahım açıldı birde kasık ağrısı mevcut göğüslerim çok şişti.sizce test bozukmudur....

sagol canım allah razı olsun amiiinnnn.sanırım doktorumu dınlemek zorundayım.goruyorumkı yıne doktordan doktora degısıyor uygulamalarkızçemiz nasıl sen nasılsın canım??
evet canım ben hala ınanamıyor kı bu haftalarda olduguma umarım saglıcakla kucagımıza alırız.sen nasılsın hareketlerını hıssetmeye basladın sanırımherseyın ıyı gıtmesıne cok sevındım .sonuna kadar inşallah canım
amin canım inşallah ben de sızler gıbı yavru kuşuma saglıcakla sorunzca kavusurum.aspırın meselesı kafamı karıstırdı ama ıgneyı hıc kesmemıiş olmanda ıcımı rahatlattı ben de kesmeyecegım ıgneyı sımdılık normal dogum gozuktugu ıcın .sezaryen olursa kesebılır onceden.hayırlısı artık.hoşçakal tatlım
canım doktora sormadan kendi söyledi senin kısmetine :) doğuma 5-10 gün kala aspirini bırakırız. 1-2 gün kala iğneyi dedi. tabi rakamlar kesin değil o zamanki gidişata göre bakarız dedi.

:44::44:doktorumu dınlemekten baska carem yok sanırım.zaten artık her hafta gıdecegım doktora o acıdan ıcım rahat eder bırzscık olsun.sagol canım cevabın ıcın Allaha emanet ol oğluşuna ıyı bak

HERKESE HAYIRLI KANDILLER DILIYORUM.BUGUN BIRYIL ICINDE DOGCAK OLANLAR YAZILIRMIS DEFTERE UMARIM RABBIM TOPIKTE BEBEK BEKLEYEN ,DILEYENHERKESIN DEFTERINE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR YAZAR KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMAZ AMİİNNN

bugun doktora gıttım yumurtam 16 mm mış gecen carsamba gunu reglılıydım normalmı acaba boyutu kızlar cumartesı pazar pazartesı salı calışin dedı ama bır oncekı doktorum bır gun arayla demıstı bu doktor nıye boyle dedııııııı anlam veremedım sag yumurtam 16 mm mışşş ıgne ve aspırıne de hamle kalınca başlıyca dedı sızce norml mı bılgılendırın benı tsk ederım

Merhaba ayse_23 ben sadece kan sulandırıcı iğne kullandım hamile kaldıığımı öğrendiğim an clexane 04 kullandım doğuma 1 gün kala bıraktım özel mesaj yollayamıyorum o yüzden buradan cevap yazdım

Son düzenleme:

çok sevindim canım kontrolünün iyi çıkmasına allah kucağınıza almayı nasip eder inşallah

Geçmiş olsun, yaşadıkların zor gerçekten. Burada hepimiz iğne kullanıyoruz merak etme, başka çaremiz de yok zaten. Bilindiği kadarıyla bebeğe de bir zararı yok. Korkmakta haklısın ama genelde ilk denemede olumlu sonuçlar alınıyor ve bizim için söylenen denemekten başka çaremiz olmadığı.

canım çok sağol nerdeyse aylardır senden haber bekliyorum 46xx21ps+ var bendede sen tüp bebek pgtmi yaptırdın?bendemi bunları yaptırmalıyım...cevabın için çok sağol Allah evlatlarını sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…