canım bu konuda hiç bir fikrim yok ama daha öncede burda, durduk yerde vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşan arkadaşlar vardı,mesajını okurlarsa cevap vereceklerdir muhakkak.gönlünü ferah tut sen önemli bişey değildir inş,geçmiş olsunn
kızlar bana da doktor coraspirin verdi.magnorm, vegaferon,progestan,
muhtemelen coraspirni tansiyonum 17 e çıkınca verdi kan cıvıtsın diye.
progestan da kullanıyorum az bi kanamam oldu geçenlerde korktum doktor bunu kullanan 8 saat arayla dedi
vegaferon demir eksikliği çıktı 3 aylık oluncaya kadar kullanacaksın dedi.
ama bu kadar hap yutmak bebegime bişey yapmazmı ki :S
söylediğin ilaçların hepsi hamilelikte kullanılabilen ilaçlar, buradaki bir çok hamile arkadaşımız coraspini demir hapı ve progestan kullanıyorlar. Kanamam oldugu zaman ben de progestan kullanmıştım, kan değerlerim iyi oldugu için demir hapına gerek görmedi doktorum.
söylediğin ilaçların hepsi hamilelikte kullanılabilen ilaçlar, buradaki bir çok hamile arkadaşımız coraspini demir hapı ve progestan kullanıyorlar. Kanamam oldugu zaman ben de progestan kullanmıştım, kan değerlerim iyi oldugu için demir hapına gerek görmedi doktorum.
canım benim de 4 kaybım var,ilk üçü 6 haftalıkken düşmüştü.son gebeliğimde adetim gecikince başladım iğneye sabah akşam 0,4 lük yapıyordum,o şekilde biraz uzadı sanırım hamileliğim.ilk kez kalp atışlarını duyduk fakat yine yetmedi 8+4 de kaybettim bebeğimi.bu defa düşükten sonra 3 aylık korunma ve bu arada da iğne ve ilaç tedavisi verdi doktorum.yani hamile kalmadan 3ay cleaxan0,4,ecopirin,folbiol ve glifor kullanıcam.yaklaşık 40 gün filan oldu daha, kullanıyorum bakalım hayırlısı artık.rabbim hakkımızda hayırlısını versin,istediğimiz zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip hepimize.aminnnnnnnn
canım geçmiş olsun ben de 8 haftalık bebeğimin kalp atışını duyamadım iğne olmama rağmen, kürtaj oldum.Bundan sonra beni neler bekliyor bilemiyorum ..
canım bana yazdıgın mesajları okudum ben ama bılgısayarım a vırus gırdı ve format atıltı mesajalr hep sılındı bu 1 ve 2 cı sıne geleyım ben senın dedıgınde bakmıştım demıştın onceden baktım aradım kımse tanımıyordu b adamı oyle bırı yok denıldı sadece karsı bınaya gıtmedıydım bu arada dedemle ugrastım bu da 3 o yuzden de başka gıtmeye vaktım olmadı bu ara gıdecem ondan sormuştum adını unuttum bırde telını sana gecerım alırım demıstın bılmem hatırlarmısın ben hıc bır zaman armt pişagzıma düş dıyen bır tıp degılımdır dedemın hastalıgı araya gırınce onunla ılgılendım ve yenı vefat etttı kendısıde bu sekılde de konuşman hıc hosuma gıtmedı dogrusu yıne tesekkur ederım bılgın ıcın
kızlar ne zaman bir tanıdığımın bi arkadaşımın doğum yaptığını duysam ben bir garip oluyorum yaa dibe vurdum yine..içimden hep aynı şeyler geçiyor "işte ya ne sorunsuz geçirdi ben niye ya olmadı neden son anda her şey ters oldu diyorum".içimde hep aynı acı koca bir ağırlık oturmuş içime hiiiç kalkasıda yok....Allahım bütün melek annelerinin yüzünü güldür...bu arada face de buluşalım hadi bütün melek anneleri babaları ve kardeşleri grubuna katılın kızlar birlikte olalım...
hayatım nkaç kere sordun söyledim sana özelden de mesaj yazdım normal olarak da...bilgisayardan anlamayan biri değilim bilgisayarın 50 kere de format yese sana online olarak yazdığım mesajlar aynen durur..silinmez..bunu sana siteye girişte site yetkilileri de yazılı olarak hatırlatıyor....adamın doğumhane kısmında olduğunu kaç kere söyledim..bende beni kaale almadığını düşündüm yaniiii sürekli sürekli sorduğun için...hem adamın numarasının değiştiğini de söylemiştim ama madem senin bilgisayarın format yemiş ve silinmiş !!! mesajlar... sonuçta artık biliyorsun sanırım adamın nerede çalıştığını...bu arada başın sağolsun deden için üzüldüm.. mekanı cennet olsun inşallah... seni de kırmak istemedim ama anladığım kadarıyla kırılmışsın özür dilerim......................................................
selam arkadaşlar bende de kan pıhtılaşması çıktı.erken yumurta yetmezliğim vardı zaten bu da ilavesi oldu. faktör v leiden heterezigot 1691GA
MTHFR: homozigot 677TT ayrıyeten bir de fmf(ailevi akdeniz ateşi) rahatsızlığım var.
sen kaçıncı aya kadar kullandım hapları
arkadaşlar topiğinize yeni abone oldum yardımcı olursanız sevinirim..
ben iki kez düşük yaşadım bir tanesi kendi düştü ,önlem için test yaptırdık ve kanda pıhtılaşma çıktı hamile kalır kalmaz iğne olmaya başladım ama ne yazık ki bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kalbi durdu ve kürtaj oldum bundan sonra hangi aşamaya geçmem lazım? doktorum bebeği patalojiye yolladı ve onun sonucuna göre kromozom testi yapacağını söyledi bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim..
herkese mutlu ve güzel bir gün diliyorummm
canım hoşgeldin pıhtılaşmanın tedavisi var aspirin ve iğne kullanırsın
yumurta yetmezliği için doktorun klomen verir herhalde
fmf için korkma birçok arkadaşım böyle sağlıklı bebek sahibi oldular
kızlar ne zaman bir tanıdığımın bi arkadaşımın doğum yaptığını duysam ben bir garip oluyorum yaa dibe vurdum yine..içimden hep aynı şeyler geçiyor "işte ya ne sorunsuz geçirdi ben niye ya olmadı neden son anda her şey ters oldu diyorum".içimde hep aynı acı koca bir ağırlık oturmuş içime hiiiç kalkasıda yok....Allahım bütün melek annelerinin yüzünü güldür...bu arada face de buluşalım hadi bütün melek anneleri babaları ve kardeşleri grubuna katılın kızlar birlikte olalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?