Günaydın şekerim, sana güzel esintili günler diliyorum.
kvrck randevu almışsın doktordan, geçen gittiğimde sordum niye dönmüyorsunuz insanlar küsüyor size diye o zaman öğrendim.
Hepimiz o duyguları yaşadık, ben kendi yeğenlerimi sevmeye gidemedim, yolda gördüğüm tüm hamilelere çocuklara baktım ağladım. Ama inşallah hepsi bir gün geçecek.
canım geçmiş olsun ben de 8 haftalık bebeğimin kalp atışını duyamadım iğne olmama rağmen, kürtaj oldum.Bundan sonra beni neler bekliyor bilemiyorum ..
Bence bebeğin genetik test sonucuna bakmaksınız sen ve eşinin kromozom testi yaptırması gerekir, ama bebeğini büyük ihtimalle yine kan pıhtılaşmasından kaybetmişsindir. Benim 4. hamileliğim iğne kullanmama rağmen 9. haftada sona ermişti. Bu konuda doktorların dedikler denemeye devam edeceksiniz, doğru, sağlıklı bebeği bulana kadar ve uygun kan sulandırıcı dozunu belirleyene kadar. Doktorum son düşüğümden sonra lütfen kendini deneme tahtası gibi hissedip üzülme çünkü başka yapabileceğimiz birşey yok, deneme yanılma yoluyla bulmak zorundayız demişti. Geçen sefer sadece 0,4 clexane kullanmıştım, şimdikinde 0,4 clexana artı olarak ilk haftalarda coraspin kullandım sonra da coraspini bırtakıp iğne dozunu iki katına çıkardık. Şimdi 20. haftaya geldim. İzlenecek yol sıkı doktor kontrolu ve sabır.
selam arkadaşlar bende de kan pıhtılaşması çıktı.erken yumurta yetmezliğim vardı zaten bu da ilavesi oldu. faktör v leiden heterezigot 1691GA
MTHFR: homozigot 677TT ayrıyeten bir de fmf(ailevi akdeniz ateşi) rahatsızlığım var.
Bu şekildeyse kötü ama ,doktorlar gendeki mutasyona göre tedavi uygulamıyor mu yani homozigotsa başka tedavi, heterozigotsa başka gibi bunları bilmeleri gerekmez mi?
kızlar ben hamileyim galiba aşılamam tuttutest yaptım 3 tane hepsinde çift çizgi çıktı pazartesi kanda baktıracam.lütfen bana dua edin hamile olanlar sizden dua bekliyorum inş bebeğim gelmiştir ve sağlıcakla kucağıma alırım
aaa ne randevusuGünaydın şekerim, sana güzel esintili günler diliyorum.
kvrck randevu almışsın doktordan, geçen gittiğimde sordum niye dönmüyorsunuz insanlar küsüyor size diye o zaman öğrendim.
aaa ne randevusu
biz randevu falan almadık ki
ankaraya ne zaman geliceğimiz bile belli değil daha
biz sadece doktorla telefonda görüşmek istedik 2 kere aradık ikisindede geri dönmediler
kim dedi ki sana randevu aldığımızı
Allah allah. Çok komik. Sekreterle konuşuyorduk, 1 ay sonra eski sekreter dönüyormuş işe çok yoğunum diye söylüyordu ben de dedim ki herhalde o yüzden insanları aramayı atlıyorsunuz kırılıyorlar. Evet yoğunluktan oluyori bir de Tolga Bey numarayı alıyor ben ararım diyor sonra da o unutabiliyor, kim ki o arayanlar Trabzondan mı dedi? Ben de evet dedim, ha onlarla doktor bey değil ama sonradan Banu hanım konuştu, bilgi verdi, randevu bile aldılar dedi.
yuh artık da
çok komik
biz trabzondan aradık demedikki
hem randevuda almadık
hem bizede hiçbi bilgi vermediler sadece numaramızı aldılar doktor sizi arıycak dediler aramadılar
ertesin gün yine aradık yine ararız dediler aramadılar
Yanlış hatırlamıyorum değil mi siz Trabzon'a yakın bir yerdesiniz.
Doktor doğum için dışarıdan hasta alıyor mu diye sordum tabi ki dedi, çünkü dedim kan pıhtılaşması var arkadaşımda, aslen Ankara'lı, doğumu burada ve pıhtılaşma ile ilgilenen bir doktorla yapmak istiyor dedim. Hiç itiraz etmedi dediklerime.
Kızlar ben size birşey sormak istiyorum anti karyolipin ımg testim orta pozitif çıktı bu ne demek bilen varmı lupus testimde tam sınır gözüküyor dr.konuşamadım yardımcı olurmusunuz hepinize sağlıklı hamilelikler ve bebekler diliyorum[/QUOT
kızlar bana yardımcı olabilecek kimse yokmu
evet canım kırıldım konustugun kelımeler bayagı kırdı benı ben artı kırılgan yapılı ınsanımdır bana hıc bır yerde yazılan yazılar da gelmedı artı yanı sılınmış de olabılır yıyenım ellemış olbılır adamın ısmını dogaldır unutmam benım aklımda o kadar sey var kı hayat benı erken yaşlandırdı anlıycagınnnnn ozelden yazarım sana ben sana anlamıyorsun da dememdım bılgısayadan ben sana alırsam sanırım verırım numarasını demıstın bır tanıdıgından aacaktın nosunu neyse sorun degıl ama bu kadar zorlanacagını bılseydım yazmazdım ınankı neyse su saatten sonra unutalım olayı derımmm
slm kızlar ben size birşey soracaktım yaa...bugüne kadar bebeğimin hareketlerini hemen hemen hergün hissediyordum..19.haftaya başladım birkaç gündür hareketlerini hissedemiyorum çok korktum panik yapıyorum..bugün düşük iğnesi için sağlık ocağına gittim kalp atışlarına baktırdım..çok şükür kalp atışlarını duyduk 150-155 arası atıyordu..hemşire herşey yolunda merak etme dedi..3lü test sonuçlarını da aldım çok şükür onlarda iyi çıktı ama hareketleri hissedemiyorum bu ara pek iştahım yok yemek yiyemiyorum acaba bir sorun mu oluştu ki??? kızlar korkuyorum ben yaa ne olur iyi şeyler söyleyip içimi ferahlatın olur mu??? çok ihtiyacım var buna çünkü kafayı yiyeceğim artık düşünmekten((
canım hemen üzme kendini,sen üzüldükçe o hareket etmiycek ama sen mutlu oldukça o da mutlu olup hareketlenecek.eee ne yapsın el kadar bebiş annesi bişey yemezse o da öylece bekliyordur orda.canım çikolata yedin mi bak çok işe yarıyor diyorlar.eğer imkanın varsa ayaklarını uzat dinlen biraz ve çikolata ye.hareketlerini hissedeceksin allahın izniyle.bi de bildiğim kadarıyla anne çok yorulursa bebek de yoruluyor ikibüklüm oluyor içerde,azcık dinlenmeye çalış sen
walla canım çikolatada yiyorum yok yok hissedemiyorum(( sadece yemek yedikten bi 5 dakika sonra 1-2 tekme gibi bişey hissediyorum o kadar..sanırım yoruldum tatildeydik 2-3 günlüğüne dinlenemedim sanırım...ama korkum hiç geçmiyo deli olacağım ben (
Kızlar ben size birşey sormak istiyorum anti karyolipin ımg testim orta pozitif çıktı bu ne demek bilen varmı lupus testimde tam sınır gözüküyor dr.konuşamadım yardımcı olurmusunuz hepinize sağlıklı hamilelikler ve bebekler diliyorum[/QUOT
kızlar bana yardımcı olabilecek kimse yokmu
Üzgün ama bu konuda bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?