Kızlar ben size birşey sormak istiyorum anti karyolipin ımg testim orta pozitif çıktı bu ne demek bilen varmı lupus testimde tam sınır gözüküyor dr.konuşamadım yardımcı olurmusunuz hepinize sağlıklı hamilelikler ve bebekler diliyorum[/QUOT
kızlar bana yardımcı olabilecek kimse yokmu
bağışıklık sistemiyle ilgili bu testler büyük ihtimal hamile kaldığında kortizon kullanacaksın...
arkadaslar ıkıtane bebek kaybından sonra banada kan pıhtılasması teshısı kondu doktorum sımdıden aspırın ve folık asıte baslattı hamıle kaldıgımdada kortızonda alacaksın dedı hamıleyken kortızon kullanan varmı veya bu konu hakkında bılgısı olan varmı????? sımdıden tesekkurlerr
arkadaslar ıkıtane bebek kaybından sonra banada kan pıhtılasması teshısı kondu doktorum sımdıden aspırın ve folık asıte baslattı hamıle kaldıgımdada kortızonda alacaksın dedı hamıleyken kortızon kullanan varmı veya bu konu hakkında bılgısı olan varmı????? sımdıden tesekkurlerr
slm kızlar ben size birşey soracaktım yaa...bugüne kadar bebeğimin hareketlerini hemen hemen hergün hissediyordum..19.haftaya başladım birkaç gündür hareketlerini hissedemiyorum çok korktum panik yapıyorum..bugün düşük iğnesi için sağlık ocağına gittim kalp atışlarına baktırdım..çok şükür kalp atışlarını duyduk 150-155 arası atıyordu..hemşire herşey yolunda merak etme dedi..3lü test sonuçlarını da aldım çok şükür onlarda iyi çıktı ama hareketleri hissedemiyorum bu ara pek iştahım yok yemek yiyemiyorum acaba bir sorun mu oluştu ki??? kızlar korkuyorum ben yaa ne olur iyi şeyler söyleyip içimi ferahlatın olur mu??? çok ihtiyacım var buna çünkü kafayı yiyeceğim artık düşünmekten((
Üzgün ama bu konuda bilgim yok.
bağışıklık sistemiyle ilgili bu testler büyük ihtimal hamile kaldığında kortizon kullanacaksın...
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim bakalım bugün dr.faks göndericem ne diyecek
canım ben kullandım
bizim listeyii incelersen kimler kullanmış görebilirsin
arkadaşlar bende kortizon kullandım hamilelik tedavisinde ama yan etkilerini okuyunca bırakmıştım.. klomen folik asit ve kortizon tedavi aşamasında kullandıklarım..
benimde ANTİ ANTİKOR DEĞERİM POZİTİF bağışıklık sistemiyle ilgiliymiş.. bu konu için EGE ÜNÜVERSİTESİ VEDAT İNAL A gidiyorum..değerin tek başına pozitifliği bir hastalık anlamına gelmiyormuş onunla birlikte yapılan testlerde var ben senelik kontrollerime gidiyorum... hamileliğimin 3.ayında ramotoloji bölümünde testlerim yapılıcakmış..
henüz bir hamilelik söz konusu değil.. tedaviye kışın başlıcam.. nasipse.
2 gün önce kollumda morluklar oluştu diye yazmıştım. hemotoloji uzmanına gittim dün..... coraspin içiyordum ona bağladı.. ben hamile kaldığımda da hemotoloji uzmanı ayarlıcakmış iğneyi bana.. daha önceki kayıplarımda 0,4 lük iğne kullanıyorum. doktor kaç kilosun dedi 65 dedim oda senin 0,6 lık kullanmam gerekirdi dedi üzüldüm tabi iğne yetersiz gelmiş kızlar kiloya göre iğne ayarlanıcakmış meğersem.. bilginiz olsun çünkü faktör v lıden mutasyonu ciddi bir mutasyon dedi ve kiloya göre iğnenin dozajı ayarlanır dedi..
canım morluklarının sebebinin bulunması çok ii olmuş bende coraspin ve iğneyi birlikte kullanırken iğne yaptığım yerler mosmor oluyordu coraspini keseli çok şükür morarmalar bitti rabbim sağlıkla sağlıklı bebeklerimizi tez zamanda bizlere versin bizlere evlat hasreti yaşatmasın...
arkadaşlar bende kortizon kullandım hamilelik tedavisinde ama yan etkilerini okuyunca bırakmıştım.. klomen folik asit ve kortizon tedavi aşamasında kullandıklarım..
benimde ANTİ ANTİKOR DEĞERİM POZİTİF bağışıklık sistemiyle ilgiliymiş.. bu konu için EGE ÜNÜVERSİTESİ VEDAT İNAL A gidiyorum..değerin tek başına pozitifliği bir hastalık anlamına gelmiyormuş onunla birlikte yapılan testlerde var ben senelik kontrollerime gidiyorum... hamileliğimin 3.ayında ramotoloji bölümünde testlerim yapılıcakmış..
2 gün önce kollumda morluklar oluştu diye yazmıştım. hemotoloji uzmanına gittim dün..... coraspin içiyordum ona bağladı.. ben hamile kaldığımda da hemotoloji uzmanı ayarlıcakmış iğneyi bana.. daha önceki kayıplarımda 0,4 lük iğne kullanıyorum. doktor kaç kilosun dedi 65 dedim oda senin 0,6 lık kullanmam gerekirdi dedi üzüldüm tabi iğne yetersiz gelmiş kızlar kiloya göre iğne ayarlanıcakmış meğersem.. bilginiz olsun çünkü faktör v lıden mutasyonu ciddi bir mutasyon dedi ve kiloya göre iğnenin dozajı ayarlanır dedi..
canım morluklarının sebebinin bulunması çok ii olmuş bende coraspin ve iğneyi birlikte kullanırken iğne yaptığım yerler mosmor oluyordu coraspini keseli çok şükür morarmalar bitti rabbim sağlıkla sağlıklı bebeklerimizi tez zamanda bizlere versin bizlere evlat hasreti yaşatmasın...
amin canım.. senin durumun ne oldu boş gebelik kesinleştimi. takip edemedim sonrasını
merhaba kızlar inşallah herkesler iyidir benimde bi kaç gündür mide ağrılarım ve karnımın alt kısmında ağrılarım vardı kendi doktorum bu hafta tatilde olduğu için dayanamayıp arada kaçamak yaptığım doktora gittim o da idrar tahlili istedi iltihap çıktı tek kullanımlık doz verdi suyla karışacakmış sanırım varmı kullanan aramızda bide akıntım vardı onun içinde fitil verdi ama ben almadım akıntıyı kendi doktoruma sormuştum çünkü daha önce o da normal demişti hamilelikte olurmuş bu arada 24 haftalık olmuşuz :)baya önden gidiyoruz
bende 2 düşük yaşadım.bütün genetik testleri kan pıhtılaşması için falan ne varsa bütün tahlillerimi yaptırdım hiçbişey çıkmadı.şuan 3. kez hamileyim.dr um ne olur olmaz diye heralde clexane verdi.fakat o iğne beni çok yakıyo sizdede oluyomu çok kısa sürüyo geçio hemen yanma.birde maltepede oturuyorum.bildiğiniz riskli gebelik dr u varmı
merhabalar canım..bendede faktör 5 mutasyonu var..ilk düşüğümden sonra anlaşıldı ikinci gebeliğimde 0,4lük iğne kullandım sadece baş hiçbirşey kullanmadım.. benim boyum 1.70 ve ozaman kilom 70 di 0,4lük kullandım hep sonuna kadar bebeğimi doğumda kaybettim ama bunun nedeni iğnenin düşük doz olması falan değildi..neyse şimdi de hamileyim ve bu seferki doktorum bana bebe aspirini+ 0,6lık clexane kullandım 4.ayıma kadar..sonra benim aptt değerlerim çok yükseldi..böyle devam edemeyiz dedi hayati tehliken oluştu dozu düşürmemiz gerekiyor dedi..şimdi bebe aspirini+ 0,4lük clexane kullanıyorum..şimdide 74 kiloyum ama iğnenin dozunu düşürürken kiloma falan hiç dikkat etmedi...ben her hafta aptt testi yaptırıyorum bence bu kilodan çok daha önemli çünkü bebek kadar annenin sağlığı da çok önemli..yanii ben böyle düşünüyorum çok kafana takma kilo olayını inşallah en yakın zamanda hamile olup bebişine kavuşursun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?