Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bağışıklık sistemi için kortizon kullanılıyor bildiğim kadarıyla...

burda kortizon kullanıp fayda gören arkadaşlarıda okudum görmeyenleride okudum hatta bende çok araştırdım kortizpn meselesini doktoruma da söyledim kortizon kaldı bi tek kullanmadığım onuda kullansammı diye doktorda hamilelikte kullanmanın doğru olmadığını söyleyince ben kullanmadım

canım erkek bebekse fazla hareket etmez derler bılemıyorum erkek mı bebegın ıştahın ıcın sarımsak ye ıştah acar sarımsaklı yogurtlu makarna ye hımmmmmm ıştahın ceksınde kalk yap yeeeee afıyet olsunnnnnn sımdıden

canım ben kullandım
bizim listeyii incelersen kimler kullanmış görebilirsin

günaydın kızlar.............

canım ben son 3 hamileliğimde kortizon kullanmıştım ama maalesef bende işe yaramadı..kortizon bağışıklık sistemiyle ilgili bir sorun varsa yada romatizmal bir sorun varsa yada, kandaki bazı değerleri düzeltmek içinde hamilelikte kullanılıyor...

canım ben kullandım
bizim listeyii incelersen kimler kullanmış görebilirsin

arkadaşlar bende kortizon kullandım hamilelik tedavisinde ama yan etkilerini okuyunca bırakmıştım.. klomen folik asit ve kortizon tedavi aşamasında kullandıklarım..
benimde ANTİ ANTİKOR DEĞERİM POZİTİF bağışıklık sistemiyle ilgiliymiş.. bu konu için EGE ÜNÜVERSİTESİ VEDAT İNAL A gidiyorum..değerin tek başına pozitifliği bir hastalık anlamına gelmiyormuş onunla birlikte yapılan testlerde var ben senelik kontrollerime gidiyorum... hamileliğimin 3.ayında ramotoloji bölümünde testlerim yapılıcakmış..

henüz bir hamilelik söz konusu değil.. tedaviye kışın başlıcam.. nasipse.

2 gün önce kollumda morluklar oluştu diye yazmıştım. hemotoloji uzmanına gittim dün..... coraspin içiyordum ona bağladı.. ben hamile kaldığımda da hemotoloji uzmanı ayarlıcakmış iğneyi bana.. daha önceki kayıplarımda 0,4 lük iğne kullanıyorum. doktor kaç kilosun dedi 65 dedim oda senin 0,6 lık kullanmam gerekirdi dedi üzüldüm tabi iğne yetersiz gelmiş kızlar kiloya göre iğne ayarlanıcakmış meğersem.. bilginiz olsun çünkü faktör v lıden mutasyonu ciddi bir mutasyon dedi ve kiloya göre iğnenin dozajı ayarlanır dedi..

merhabalar canım..bendede faktör 5 mutasyonu var..ilk düşüğümden sonra anlaşıldı ikinci gebeliğimde 0,4lük iğne kullandım sadece baş hiçbirşey kullanmadım.. benim boyum 1.70 ve ozaman kilom 70 di 0,4lük kullandım hep sonuna kadar bebeğimi doğumda kaybettim ama bunun nedeni iğnenin düşük doz olması falan değildi..neyse şimdi de hamileyim ve bu seferki doktorum bana bebe aspirini+ 0,6lık clexane kullandım 4.ayıma kadar..sonra benim aptt değerlerim çok yükseldi..böyle devam edemeyiz dedi hayati tehliken oluştu dozu düşürmemiz gerekiyor dedi..şimdi bebe aspirini+ 0,4lük clexane kullanıyorum..şimdide 74 kiloyum ama iğnenin dozunu düşürürken kiloma falan hiç dikkat etmedi...ben her hafta aptt testi yaptırıyorum bence bu kilodan çok daha önemli çünkü bebek kadar annenin sağlığı da çok önemli..yanii ben böyle düşünüyorum çok kafana takma kilo olayını inşallah en yakın zamanda hamile olup bebişine kavuşursun....

merhaba kızlar inşallah herkesler iyidir benimde bi kaç gündür mide ağrılarım ve karnımın alt kısmında ağrılarım vardı kendi doktorum bu hafta tatilde olduğu için dayanamayıp arada kaçamak yaptığım doktora gittim o da idrar tahlili istedi iltihap çıktı tek kullanımlık doz verdi suyla karışacakmış sanırım varmı kullanan aramızda bide akıntım vardı onun içinde fitil verdi ama ben almadım akıntıyı kendi doktoruma sormuştum çünkü daha önce o da normal demişti hamilelikte olurmuş bu arada 24 haftalık olmuşuz :)baya önden gidiyoruz

Önce maşallah diyeyim. Benimki son kontrolde 6 gün daha önde çıktı, yani bugün 20. hafta bitiyor olmalı ama ben hala eski haftaya göre düşünüyorum ki bir sonraki kontrolde geri çıkarsa üzülmeyeyim:) Akıntıyı ben bugün sordum doktorun hemşiresine bana da çok normal dedi. Diğer konuyu bilmiyorum.
Benim de dünden beri hareket etmiyor bebiş, onun için aradım kafana takma dediler, 30. haftaya kadar çok önemsemiyoruz hareket olayını dediler. Bakalım umarım yakında tepinmeye başlar yine de rahatlarım.

bende 2 düşük yaşadım.bütün genetik testleri kan pıhtılaşması için falan ne varsa bütün tahlillerimi yaptırdım hiçbişey çıkmadı.şuan 3. kez hamileyim.dr um ne olur olmaz diye heralde clexane verdi.fakat o iğne beni çok yakıyo sizdede oluyomu çok kısa sürüyo geçio hemen yanma.birde maltepede oturuyorum.bildiğiniz riskli gebelik dr u varmı

İğne yakıyor, zamanla alışıyorsun. Hayırlı olsun hamileliğin.

tşk ederim inşlh bu sefer sağlıkla kucağıma almak nasip olur.bu arada dragosta tahir tosyalıya gidiyorum.aslında çok memnunum dr umdan çok ii dr ama bide riskli gebelik alanı olan bir dr a görünmek istiyorum

merhaba öncelikle çok büyük geçmiş olsun bebeğini kaybetmişssin. ama neyseki yüce rabbim bir kez daha yüzünü güldürmüş umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım.
valla benim artık kafam karıştı bu konularda her doktor ayrı sazdan çalıyor..

aptt değeri neyin belirtisi canım nasıl belirti verdide sende aptt değeri ölçüldü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…