Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba canım..maşallah baya büyümüşsünüz çok sevindim..aahh ahhh inşallah bizde 24.haftaları görürüz..bende geçen gün rutin tahlilleri yaptırdım ama idrarım da iltihap çıktı hemde baya yüksek bende toz kullandım birde largopen 1gr lık tablet..iyi geldi..benimde bu aralar çok sancım oluyor aşağı aşağı baskı yapıyor bebek bende cuma günü gideceğim doktora inşallah iyi şeyler söyler bizede...akıntı olayı çok normal canım onu takma kafana benim diğer gebeliğimde böyle parça parça yemyeşil akıntılarım olmuştu çok korkmuştum meğer mantarlar sökülmüş içerden o yüzden akıntı olması çok normal sen hergün iç çamaşırı değiştireceksin ben öyle yapıyorum giymeden önce sımsıcak ütü basıyorum çok iyi geliyor..sende dene istersen :)

oohh burcucum sana da maşallah diyeyim..nazar değmesin...ya bende 19.haftadayım benimde birkaç gündür hiiç kımıldamıyor yaa ( dün artık iyice panik oldum gittim sağlık ocağına kalp atışlarını dinlettim şükürler olsun yaşıyor..ama önceki gibi tekmelemiyor..bunu doktora söylemeli miyim?? yani bana iyice deli muamelesi yapmasını istemiyorum zaten yeterince paniğim oda bunun farkında....cuma günü randevum var..korkuyorum ama bir yandan da kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum elimi karnıma koyup konuşuyorum süt içiyorum çikolata yiyorum yatıyorum dinleniyorum ama yok olmuyor..korkmalı mıyım sizce??

ben her hafta ölçüm yaptırıyorum doktorum istiyor çünkü...aptt değeri kanın ne kadar sıvılaştığını gösteriyor..hani bir kanamam olsa atıyorum mesela elim kessem kanamam durmayacak kan pıhtılaşmayacak duruma geldi aptt değer aralığı benim kağıdımda 26-42 arasında gösteriyor ama bende ölçülen değer 52 çıktı buda riskti.. hatta laboratuvarda kanımı alan doktor kanımın durmadığını söylemişti..bunu doktoruna söyle dedi..zaten raporu doktora gösterince hemen iğneyi 0,4lüğe düşürdü..0,4 lüğü kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra yine test yaptırdım değer 42ye düşmüştü ama bu hafta tekrar yaptırıcam çünkü doktorum değerin düştü ama hala daha sınırda dedi anlayacağın benim kiloya göre değil kanın sıvılık ve pıhtılaşma oranına göre ayarlıyor iğneyi...

kızlar kan pıhtılaşması olan gebelerde hangi doğum şekli öneriliyor bilgisi olan var mı?

merhaba canım ben doğum yapacağım zaman doktorum normal doğumun bizim gibi kan hastalığı olan kadınlarda bebek için risk taşıdığını o yüzden sezaryenin daha sağlıklı olduğunu söylemişti ama sen tabi ki doktoruna danış o seni bizden daha iyi aydınlatır..

Bugün doktora gittim bana da ecoprin verdi ,burdaki arkadaşların çoğu coraspirin kullanıyor ,bunların ikisi aynı mı acaba? bana niye ecoprin verdi ki....?

kızlar kan pıhtılaşması olan gebelerde hangi doğum şekli öneriliyor bilgisi olan var mı?
Biz doktorumla hic konusmadik ama epidural sezeryan yaptigini biliyorum bizim gibi pihtilasmasi olan hastalarina.

valla hemsire 3gun hic kimildamazsa haber ver dedi. Ben de cikolata, tatli vs denedim ama birsey farketmedi. Daha kucuk oldugu icin bazen hissetmeyebilirmisiz.
Bugün doktora gittim bana da ecoprin verdi ,burdaki arkadaşların çoğu coraspirin kullanıyor ,bunların ikisi aynı mı acaba? bana niye ecoprin verdi ki....?
ayni olmasi lazim.

benimdde bazen 1 gün hareket etmiyor diğer gün hareket ediyor gerçi ben hissetmeye 21 haftadan sonra başladım biraz geç hissettim doktora onuda sordum o da normal bu haftalarda daha yeni hissetmeye başladığın için olabilir dedi inşallah biran önce tepinirde rahatlarsın canım

canım burcu gen yazdım sanada söyleyeyim arada hissetmemek normalmiş yeni hissettiğimiz için rahat ol inşallah iyidir bebişin benimde karnımın alt kısmına baskı yapıyodu sanki idrara sıkışmış gibi oluyodum onun için doktor idrar tahlili istedi ve iltihap çıktı senin kullandığın tozun adı neydi canım

yaa bende hissetmek istiyommmmmm. ama oda stres yapıyor galiba yazdıklarınızdan anladığım o oysa ben hissedince rahatlıycam sanıyordum böyle belirsiz olmaktansa.

yaa bende hissetmek istiyommmmmm. ama oda stres yapıyor galiba yazdıklarınızdan anladığım o oysa ben hissedince rahatlıycam sanıyordum böyle belirsiz olmaktansa.

bende senin gibiydim hissedersem rahatlarım diyordunm aslında biraz rahatladım ama hissedemeyincede acabalar başlıyor hatta bazen hemen kalp atış dinleme cihazına sarılıyorum:)

bende senin gibiydim hissedersem rahatlarım diyordunm aslında biraz rahatladım ama hissedemeyincede acabalar başlıyor hatta bazen hemen kalp atış dinleme cihazına sarılıyorum:)

anlaşıldı doğuncaya kadar rahatlamak yok. allahım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

aynı bende de öyle oluyordu..monurol toz kullandım birde largopen 1 gr lık antibiyotik..

kızlar nasılsınız??

ya ben umudumu çok merak ediyorum..birde tgbesr ve elendilde hiç uğramaz oldu inşaallah hepsi iyilerdir...

tgbesr ile ben görüşüyorum o iyi ama umudum ve elendilden hakikaten hiç haber yok.
Bu arada herkese günaydın.

sanada günaydın canım...tgbesr in iyi olmasına sewindim artık gelmiyodu ondan merak ettim,umudumu aradım kaç kez telefonu kapalı bayağı merak ettim..

Son düzenleme:
bana kortızonla ılgılı cevap veren arkadaslara cok tesekkur edıorum.. mltm arkadsımız lıste var ordan bakabılırsın demıs ama ben lısteyı bulamadım :S kacıncı sayfada kimbilir

burda cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…