Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlaaar liste yapalımmı ??değerlerimizi hangi yönlerden hetero homozigotuz protein değerimiz ne bunlara göre doktorun verdiği tedavi şekli nedir etkileri.hamile kaldığımız zamanki kilomuz??burda yazılanları görüyorum her doktor farklı bi yol izliyo gibi geliyor neye göre neden bu şekilde farklılıklar oluyor..sonuçta basit bi rahatsızlık deil doz ayarı doğru olmazsa yine kayıplar yaşanabiliyor bildiğim kadarıyla..benimkinden başlayayım arzu eden yazsın hepsini toplayıp bi liste oluşturalımmı??ne yapalım yapalımmı:))
mthfr:homozigot----faktör 5(leiden):heterozigot----protein c:düşük----=clexan 0.2 ,folbiol-----55kg

canim cok tesekkur ederim. inan boyle kelimelerle cok teselli oluyorum.
inasallah bebegime bisey olmamistir. hepinizi anliyorum.
hepimiz ayni seyleri yasadik . tarifi imkansiz, tesellisi imkansiz.
simdi okadar korkuyorum ki bidaha yasayacagim diye.
inanin hayatttan zevk alamiyorum. hersey anlamsiz.
bazen aklima geliyo ya bunada bisey olursa diye ne yaparim. tekrar bastan mi baslarim.
nasil dayanarim. beni ne nasil ve kim teselii edebilir. valla bu kez dayanamam.
simdiden cok yorgunum. morelsizim. duadan baska bisey gelmiyor elimizden.
insallah hic birimiz yasamayiz bu sorunu. bi daha. rabbim bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin. inanin dualarimda hep siz de varsiniz.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Desteğin için çok teşekkür ederim meryemmeryem...

Benim henüz çok yeni düşüğüm, 16 Martta kaybettim bebeğimi, o yüzden doktorumla yüzyüze görüştükten sonra aspirine başlayacağım ama en azından 2 ay kadar daha hamile kalmayı düşünmüyorum.
Bir de hamile kalmadan birkaç ay öncesinden aspirin kullanmaya başlarsam belki daha iyi olabilir diye düşünüyorum ama herşey çok belirsiz gene de...
O kadar çok soru geliyor ki insanın aklına...
Doktorum aslında illaki beklemene gerek yok dedi ama biraz beklersem içim daha rahat edecek sanırım.
Sanırım bundan sonra zamanımın çoğunu bu sayfaları okuyup, diğer arkadaşların deneyimlerinden birşeyler öğrenmeye çalışarak geçireceğim.
Dilerim sen de bebeğini sağlıkla alırsın kucağına :)

canim bu son dusugunde igne kullanmismiydin. kac haftalikti dusdugunde
kanamaimi dustu
kaclikti igne dozun. insallah bidaha bunu yasamazzsin
gecmis olsun.

evet canım yapalım benim değerim mthfr 1298 heterozigot fibrinojen 600 180 le 350 olması gerekirken 600 çıktı diğerleri normal şuan hamile değilim folik plus ve coraspin 100lük kullanıyorum hamile kalınca fraxiparine 0.3 lük kullanıcam

merhaba,
ben daha önceden bu liste işini teklif etmiştim ama kimsaden ses çıkmadı.
bence liste yapılamalı. en azından sürekli tekrarlanan "senin mutasyonların neydi?" soruları sorulmaz. hem de karşılaştırma yapma şansı olur.
bence iyi fikir....

Merhaba Sılaya, benim ilk hamileliğim ve de ilk düşüğümdü.
Kan pıhtılaşması gibi bir sorunum olduğunu bilmiyodum, ikinci kontrolüne gittimde bebeğimin gelişmediğini öğrendik.
8. haftası bitmişti ama gelişimi 6-7 haftalık kadarmış, kalbi de atmıyor dedi doktorum ve kürtaja alındım.
Yapılan testler de kan pıhtılaşması olduğu sonucu çıkmış ama doktorumla henüz yüzyüze görüşmedim.
Telefonda ise tek öğrendiğim bir değerimin sorunlu olduğu, hamile kalmadan bir süre önce bi vitamin hapı ve aspirin kullanmam, hamile kaldığım anda da iğneye başlamam gerektiği oldu.
Henüz neyle karşı karşıya olduğumu bile anlayabilmiş değilim tam olarak

ınşallah sen de hiçbir sorunla karşılaşmadan hamileliğini tamamlar ve bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.

benim değerlerim. faktör 5 heterezigot, paı homozigot

Son düzenleme:
merhaba sevda ben de söyleyim madem mthfr homozigot ,amnioasit metabolizma bozukluğuda var.

DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ

(hatice0666) mthfr=heterozigot----fibrinojen=600(yüksek)----0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot----paı=homozigot---???

(sevda80) mthr=homozigot---faktör5=heterozigot---proteinc=düşük-----0.2 clexan
şimdilik

Son düzenleme:

merhabalar canımmm sağol sanada geçmiş olsun.tebriğin içinde sağol darısı isteyen herkeze sağlık sıhatli sıkıntısız bi hamilelik nasip etsin cümlemiz eRABBİM.okumuşumdur belki hayatım.bu site benim herşeyim.moralim düzeldi.endişelerimin streslerimin bir çoğunluğubu site sayesinde yok oldu.burdaki arkadaşlar sayesinde bana yazan beni bilgilendiren arkadaşlarımın ALLAH işini gücü rast getirsin.herkezinnnn....bebek yapmak için aradan 4 yıl geçti niye diyecek olursan.ben ve eşim kendimize gelemedik.ilk 2 yıl istemedik.ben il aksaraydayım burda sağlık şartları büyük hastanelere göre kısıtlı.ANKARAYA gittim 1 yıl kadar önce tahlil test derken kan pıhtılaşması çıktı.ALLAH bu vakte nasip etmiş hamileyim 34 haftalık olduk darısı senin başına benim testlerimde şu sonuç çıktı ben PROTROMBİN 20210 G-A VE MTHFR 677C-T MUTASYONLARI HETEROZİGOT olarak taşımaktayım.test kagıtlarımda bu sonuç yazıyooo öpüyorum seniii

kizlar sizdede akinti oluyomu
bazen fazla oluyo bende. korkuyorum.
sizce normalmi? hormonlar yukseliyor aslinda
ama sizleride merak ettim.

benimde kokusuz ve aşırı akıntım oluyooo.ben çok rahatsız oluyorum doktorumuzla 1 ay kadar oluyooo paylaştım bunu.normal dedi.sizde doktorunuzla paylaşın ben fitil kullandım.enfeksiyondan dolayı plasentanın direnci azala bilirmiş doktorum öyle dedi ve fitil kullandık.yine geçmedi tekrar geçmedi dedim.oda sana faydası olmaya bilir bebek açısından kullandığın fitil yeterli dedii.sizde doktorlarınızla herşeyi paylaşlınnnn

kızzlaarrrr çok mutluyum biraz önce doktordan geldik bebişimi gördüm yaa çok tatlıııı... 13+2 olduk herşey yolunda imiş çok şükür keyfi çok yerinde gözüküyordu baş parmağı ağzındaydı allahım çok güzel bir duygu isteyen herkese yaşatsın rabbim. bu arada cinsiyeti için ısrar ettim doktora kesin birşey söyleyemem ama yüzde 70- 80 kız dedi ona da ayrı bir sevindim çünkü hep kız istiyordum. ense kalınlığı ölçüldü 1.5 mm miş. gayet güzel dedi doktor. yarın ikili test için kan vereceğim inşallah o da güzel çıkar. bu gece mutluluktan uyuyamam ben artık:sm_cool::teytey:

bu arada bende mthfr 677 heterezigotum.0.2 lik clexane kullanıyorum.hepinizi kocaman öpüyoruz teyzoşlarrrr....

kizlar yazmistim ama cevap vermediniz.
ben bugun banyoda fenalastim kalbim carpti gozlerim karardi
kendimi disari zor attim. sizce bebege bisey olurmu boyle biseyden
yani lekem falan yokta acaba kalbi durdumu diye teleslaniyorum.
sizdede oldumu boyle bisey cevap yazrasaniz cok sevinirim.
doktora yine gitmek istemiyorum. yardim edin

canim insalah bebegini kucagina almayida nasip etsin insallah.
inanki cok sevindim. allah uzun omurlu etsin.
bende 13+0 im demekki birbirimize yakiniz ama benim
kaygilarim var. belki yarin yine doktora giderim.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim icin de dua et.

bkale canım inan senin adına çok sevindim. uzun zamandır girmiyodum siteye işlerim çok yoğun. bugün sabah bir bakayım dedim. o kadar içten ve o kadar güzel duygularla yazmışsınki dayanamadım bende tebrik edeyim dedim seni inan bana mutluluğunu taa buralardan hissettim ve bende çok mutlu oldum. çok hoş ya demekki parmağı ağzındaydı haaalkisalkisalkiso kadar ufacık belli oldu yani çok süper yaaaaallah inşallah kucağınada almayı nasip eder inşallah canım benim:Saruboceq:bizde iki ay oldu korunmayı bıraktık ama geçen ay boş geçti çok çalışamamıştık çünküdelikafaduldenbakalım bu aydanda umutlu değilim ama hayırlısı belki tutmuşturdelikafaduldenbu arada canım benimde mthfr 677 heterozigot. sen bu 0,2lik clexane yanında aspirinde kullanıyomusun acaba yoksa hamile kalınca kestinmi. öptüm seni ve prensesimizi

sılayacım dediğim gibi uzun zamandır giremiyorum işlerin yoğunluğundan nete. senin fenalaşmanıda yeni okudum çok geçmiş olsun güzelim benim yaaa.s.büyük ihtimalle tansiyonun falan düşmüştür sıcaktan hamilelikte vücutta farklı değişiklikler oluyo biliyosun ve daha önce vücudun tepki vermediği şeylere bu dönemde hassas olunduğu için tepki verebiliyo. canım bence fazla efham yapıyosun seni çok iyi anlıyorum benimde iki bebeğimin kalbi durmuştu ama kahverengi akıntıyla belirtisini vermişti. çok fazla kafana takma derim ben sana. birde allah korusun kalbi dursa hamilelik belirtilerin azalır benim öyle olmuştu. ayrıca bu kadarcık ufak bir şeyden bebişe birşey olmaz allahın izniyle merak etme o şimdi içerde taklalar atıyodur inan bunahep derler ya iyi düşün iyi olsun diye belki çok basmakalıp bir laf ama böyle yapmaktan başka da çaremiz yok dimi amakaydirigubbakcemile5bu arada kanamalı olup yatan ve yinede pozitif olan arkadaşlar var onları düşün ve hiç bir şey olmayacağını yerleştir bence kafana tamammı canım rahat ve relax ol birazzzzzz:1closedeyes:senin sanırım üç aylık olmuştu bebişin dimi artık birşey olmaz gitmez biryere iyice alışmıştır o annesine merak etme güzelim sen öptüm senide kocaman yat dinlen biraz olurmu

SEVDACIM GERÇEKTEN BÖYLE BİR FORMÜL BULDUĞUN İYİ OLMUŞ. 100 KERE SORUYODUK BİRBİRİMİZE DEĞERLERİMİZ NEYDİ DİYEdelikafadulden CANIM BENİMDE MTHFR 677 HETEROZİGOT MUTANT. AYRICA ANTİTROMBİN III AKTİVİTESİ 80-120 ARALIĞINDA OLMASI GEREKİRKEN BENİMKİ 123
EMEKLERİN İÇİN SAOL CANIM a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…