Canım , daha önce bi arkadaşın başına da böyle bişey gelmişti..Korkma hemen birden kalkınca tansiyonun etkilenmiştir...Hamilelerin çok sıcak suda banyo yapması iyi değilmiş , banyo suyun ılık olsun...Bir de evde kimse varken duşa girmen daha iyi olur ...Bebeğine bişey olmamıştır merak etme...
Desteğin için çok teşekkür ederim meryemmeryem...
Benim henüz çok yeni düşüğüm, 16 Martta kaybettim bebeğimi, o yüzden doktorumla yüzyüze görüştükten sonra aspirine başlayacağım ama en azından 2 ay kadar daha hamile kalmayı düşünmüyorum.
Bir de hamile kalmadan birkaç ay öncesinden aspirin kullanmaya başlarsam belki daha iyi olabilir diye düşünüyorum ama herşey çok belirsiz gene de...
O kadar çok soru geliyor ki insanın aklına...
Doktorum aslında illaki beklemene gerek yok dedi ama biraz beklersem içim daha rahat edecek sanırım.
Sanırım bundan sonra zamanımın çoğunu bu sayfaları okuyup, diğer arkadaşların deneyimlerinden birşeyler öğrenmeye çalışarak geçireceğim.
Dilerim sen de bebeğini sağlıkla alırsın kucağına :)
kızlaaar liste yapalımmı ??değerlerimizi hangi yönlerden hetero homozigotuz protein değerimiz ne bunlara göre doktorun verdiği tedavi şekli nedir etkileri.hamile kaldığımız zamanki kilomuz??burda yazılanları görüyorum her doktor farklı bi yol izliyo gibi geliyor neye göre neden bu şekilde farklılıklar oluyor..sonuçta basit bi rahatsızlık deil doz ayarı doğru olmazsa yine kayıplar yaşanabiliyor bildiğim kadarıyla..benimkinden başlayayım arzu eden yazsın hepsini toplayıp bi liste oluşturalımmı??ne yapalım yapalımmı:))
mthfr:homozigot----faktör 5(leiden):heterozigot----protein c:düşük----=clexan 0.2 ,folbiol-----55kg
kızlaaar liste yapalımmı ??değerlerimizi hangi yönlerden hetero homozigotuz protein değerimiz ne bunlara göre doktorun verdiği tedavi şekli nedir etkileri.hamile kaldığımız zamanki kilomuz??burda yazılanları görüyorum her doktor farklı bi yol izliyo gibi geliyor neye göre neden bu şekilde farklılıklar oluyor..sonuçta basit bi rahatsızlık deil doz ayarı doğru olmazsa yine kayıplar yaşanabiliyor bildiğim kadarıyla..benimkinden başlayayım arzu eden yazsın hepsini toplayıp bi liste oluşturalımmı??ne yapalım yapalımmı:))
mthfr:homozigot----faktör 5(leiden):heterozigot----protein c:düşük----=clexan 0.2 ,folbiol-----55kg
DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı
(hatice0666) mthfr=heterozigot----fibrinojen=600(yüksek)-----------------0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot----paı=homozigot----------------------------???
(sevda80) mthr=homozigot---faktör5=heterozigot---proteinc=düşük--------------------0.2 clexan
(06EE) mthfr=homozigot----aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------???
merhaba gülşen. öncelikle geçmiş olsun ve tekrar bebek bekliyorsun tebrik ederim. allahım sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip eder inşallah. belki okumuşsundur ben de 37. haftada kaybettim bebeğimi( ne kadar bekledin yeni bebek için ve bir de senin faktör neydi?
kizlar sizdede akinti oluyomu
bazen fazla oluyo bende. korkuyorum.
sizce normalmi? hormonlar yukseliyor aslinda
ama sizleride merak ettim.
kızzlaarrrr çok mutluyum biraz önce doktordan geldik bebişimi gördüm yaa çok tatlıııı... 13+2 olduk herşey yolunda imiş çok şükür keyfi çok yerinde gözüküyordu baş parmağı ağzındaydı allahım çok güzel bir duygu isteyen herkese yaşatsın rabbim. bu arada cinsiyeti için ısrar ettim doktora kesin birşey söyleyemem ama yüzde 70- 80 kız dedi ona da ayrı bir sevindim çünkü hep kız istiyordum. ense kalınlığı ölçüldü 1.5 mm miş. gayet güzel dedi doktor. yarın ikili test için kan vereceğim inşallah o da güzel çıkar. bu gece mutluluktan uyuyamam ben artık:sm_cool::teytey:
bu arada bende mthfr 677 heterezigotum.0.2 lik clexane kullanıyorum.hepinizi kocaman öpüyoruz teyzoşlarrrr....
kızzlaarrrr çok mutluyum biraz önce doktordan geldik bebişimi gördüm yaa çok tatlıııı... 13+2 olduk herşey yolunda imiş çok şükür keyfi çok yerinde gözüküyordu baş parmağı ağzındaydı allahım çok güzel bir duygu isteyen herkese yaşatsın rabbim. bu arada cinsiyeti için ısrar ettim doktora kesin birşey söyleyemem ama yüzde 70- 80 kız dedi ona da ayrı bir sevindim çünkü hep kız istiyordum. ense kalınlığı ölçüldü 1.5 mm miş. gayet güzel dedi doktor. yarın ikili test için kan vereceğim inşallah o da güzel çıkar. bu gece mutluluktan uyuyamam ben artık:sm_cool::teytey:
bu arada bende mthfr 677 heterezigotum.0.2 lik clexane kullanıyorum.hepinizi kocaman öpüyoruz teyzoşlarrrr....
kizlar yazmistim ama cevap vermediniz.
ben bugun banyoda fenalastim kalbim carpti gozlerim karardi
kendimi disari zor attim. sizce bebege bisey olurmu boyle biseyden
yani lekem falan yokta acaba kalbi durdumu diye teleslaniyorum.
sizdede oldumu boyle bisey cevap yazrasaniz cok sevinirim.
doktora yine gitmek istemiyorum. yardim edin
DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ
(hatice0666) mthfr=heterozigot----fibrinojen=600(yüksek)----0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot----paı=homozigot---???
(sevda80) mthr=homozigot---faktör5=heterozigot---proteinc=düşük-----0.2 clexan
şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?