Merhaba arkadaşlar..
Ben daha önce bir düşük yaptım, yapılan testlerin sonucunu bugün öğrendim, maalesef kan pıhtılaşması varmış
Doktorumla telefonda görüştük o yüzden çok ayrıntılı bilmiyorum ama kendisi korkma dedi, hamilelik öncesi aspirin sonrasında iğne ile halledeceğiz dedi.
Sadece bir değerin sorunlu, sağlıklı bir hamilelik geçirebileceğine ben inanıyorum dedi ama ben tabii çok korkuyorum şu an...
Bu iğneleri yapmak, yaptırmak zor mu ve sizler bunu öğrenip hamile kalırken neler yaşadınız?
sevgili sılaya nazlı iyi olmanına çok sevindim inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir küçük meleklerimizi kucağımıza alırız inanın hepimiz için dua ediyorum
eser nazlı sonuyok beni sormuşsunuz teşekkür ederim ilginiz için allah binlerce kere şükürler olsun bebeğim ve ben iyiyiz hafta sonu amcamın kızını evlendirdik biraz yoğun geçti yanı yorgunuz uykumuz var uyumak istiyoruz ama çalışmak zorundayız izin yok akşam olsun diye dua ediyorum kızlar sizlerinde mutlu haberlerinizi aldıkça o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam burdaki bağ çok farklı gerçekten kızlar o kadar güzelki sanki aynı evin içinde yaşıyor gibiyiz üzüntülerimizle üzülüyor sevincimizle mutlu oluyoruz bence bu dostluk birbirini tanıyan insanlarda bile zor bulunur
sonuyokcum sende fazla stres yapma kendine inşallah en kısa sürede sonuçlarını alırsında şu bekleme krizinden kurtulursun haklısın bu kadar büyük üniversite hastanelerinde bile bu sorunlar varsa diğer hastaneleri düşünemiyorum bile geç olsun güç olmasın inşallah sorun çıkmaz ve en kısa sürede sende bize mutlu haberi verirsin canım benim çok öpüyorum seni allaha emanet ol
evet funda yaa sanki burda bir aile gibiyiz,ben burada yazdıklarımı paylaştıklarımız kimseyle konuşmuyorum biliyomusunuz çoğu eş dost akraba kan pıh.olduğunu iğne kullandığımı bile bilmiyor.. ne bileyim oturup onlara birşeyler anlatmaya çalışmak zor oluyor.. çoğu kimse bu iğneleri bilmiyor bazen bana ne iğnesi felan diyorlar hemn konuyu kapatıyorum ne uğraşacam şimdi diyorum..
ama burası gerçkten sıcak bir aile gibi,herşeyden önce buraya yazıp paylaşıyoruz..sabah işe gelir gelmez bilgilayarımı alçıp bu sayfayı açıveriyorum
allah hepimize sağlıklı gebelik,sağlıklı doğum ve bebek nasip etsin
sorma fundacım süper bir duygu inan en kısa zamanda sende duyarsın annesi bebişinin tekmesini. dün gece adam resmen çoştu karnımın üzerinden belli oluyor oynaması. 23. haftadan sonra iyice anlıyorsun. ama 16. haftadan sonra çok nadir tık tık duyuluyor. o zaman ultrason cihazını eve almaya gerek kalmıyor :))))))) ilk dönemler elimde steteskop geziniyordum kalp atışı için ama hiç duyamadım ben steteskopla şimdi insanın içi daha rahat oluyor inan..Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. öpüyorum bende ikinizi:))))
mrb kızlar ben bugün kan tahlilin yaptırırken kadın doğum hemşiresine kanda pıhtılaşma testide yazar mısınız dedim. faktör V dedim ama benim kanda bakılanlar şunlar: APTT ,Protrombin zamanı,Aktivite ve INR hepsi verilen limitlerin arasında çıkmış kızlar doğrumu yapılan test? buarada betahcg 168,2 çıktı :) darısı isteyen herkesin başına inşallahhh..
canım pıhtılaşmayla ilgili testler değil bu test kanama zamanını gösteriyor pıhtılaşmayla ilgili testler ya genetik bölümünde yada hemotoloji bölümden isteniyor sonuca göre hamilesin inşallah allah tamamına erdirir sağlıklı bir şekilde gözün aydın :Saruboceq:a.s.
peki kızlar fiyatı nekadardır bu testin çok soru sordum ama şimdiden teşekkürler
umutsevgim canım çok geçmiş olsun 4 düşük yaşamışsın allah sabır versin acısı çok zor(tedaviye başlamamışmıydın iğne kullanmıyormuydun canım son gebeliğinde..bende bu sabah deri üstünde minik kırmızılıklar gördüm inceledim iyice ,sanki pıhtı oluşmuş toplanmış gibi acaba iğnemin dozu yeterli gelmiyomu..bende mthfr homozigot,faktör 5 hetero,protein c düşük..sadece 0.2 clexan verdi doktorum.aspirine başlasammı acaba..sizde oldumu minik kırmızılıklar..alerji gibi değil .dikkat ediyorum hamileyken oluşuyor..etrafında çok minik incecik damarlar ortasıda kırmızı minik kan toplanmış gibi
canım benımkısı bıraz karısık 3, hamılelıgımde dr baskaydı testler yapılmadan bıde 0.2 lık kullandık olmadı dr degıstırdım tahlıllerın hepsı normal cıktı aspırın bıle kullanamana gerek yok dedı o da olmadı sımdı dr ıse ıgneyı 0.4kullanalım bıde deneyelım dedı yanı deneme yanılma ne yapcagımı sasırmıs durumdayım bı problemım olmadan nasıl kullanayım oda zarar vermezmı dedım yapacagımız bısey yok hersey normal dedı bakalım ıste rabbım kısmet ederse ıgne falan bos rabbım herkesın yuzunu guldursun ınnsallahhhh
CANCERRRR TEBRIKLER CANIM RABBIM SAGLICAKLA KUCAGINA ALAMYIDA NASIP EDER INSALLAH SIMDI IGNELERI KULLANACAKMISIN DR NE DEDII...
Canım , daha önce bi arkadaşın başına da böyle bişey gelmişti..Korkma hemen birden kalkınca tansiyonun etkilenmiştir...Hamilelerin çok sıcak suda banyo yapması iyi değilmiş , banyo suyun ılık olsun...Bir de evde kimse varken duşa girmen daha iyi olur ...Bebeğine bişey olmamıştır merak etme...tesekkur ederim papatya sureyya.
bugun banyo yapmak icin banyoya girdim.
oturarak biraz banyo yaptim sonra vucudumu yikamak icin ayaga kalkinca
cok kotu seyler oldu. kalbim hizli hizli carpti, gozumun onunu karardi
dusucektim sanki oylece kendimi disari attim. korudaorda 10 dk falan bekledim.
cok korktum dogrusu boyle biseyi ilk defa yasadim.
bebege bisey olmusmudur acaba. insallah bisey olmamaistir dua edin neolur.
ama buda neydi simdi. yani neden oyle oldum ki anlamadim
arkadaşlar bu metioninden sınırlı diyeti yapan kaç kişi var acaba? Bazen saçma geliyor ama yine de içim rahat etmiyor. sinan bey herkese veriyor bu diyeti. yani sadece homozigotlara değil. kafam karşık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?