Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

papatya cım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına ve sılaya senin içinde fundacım sendede herşey yolunda sanırım gelgit geçmiş olsun inş bidaha kanaman olmaz unuttuklarım varsa özür diliyorum kızlar
ben bildiğiniz gibi test sonuçlarını bekliyorum bugün yarın çıkacaklar inş bayılcam valla bir ayı geçti karyotip ve CVDsonucum bir türlü çıkamadı ayrıca CVD için malzeme bitti diyorlar o ne zaman çıkacak hele ona daha çok sinir olmaya başladım tam birbuçuk ay oldu kan vereli egenin en iyi hastanesi ege ünv. bile böyle malzeme bitti diye gecikirse herşey devlet hastaneleri ne yapsın bir an önce çıksada tedavisi neyse olsam artık beklemekten sıkıldım inanın kızlar

Sevgili bkale , ben de aynı dertten muzdaribim...Şu an beslenme alışkanlıklarım tamamen değişmiş durumda...Canım sürekli karbonhidrat istiyor...Normalde hafif , sağlıklı beslenmeye çalışan biriydim..Elimden geldiği kadar dikkat ederdim...ıradem de iyiydi...Ama şu sıralar kendimi kontrol edemiyorum..Normalde severek yediğim şeyleri hiç yiyemez oldum...40 yılda bir yediklerimi de sürekli canım istiyor ...Canım sürekli pizza , hamburger , makarna filan istiyor...Ve maalesef yiyorum..Çok sevdiğim bazı yiyecekleri hiç yiyemiyorum...Balık , tavuk , pırasa , sarımsaklı yemekler çok yerdim , şimdi asla yiyemiyorum...Aslında midemde sürekli bi hassasiyet var , aç kaldığımda hemen midem bulanıyor..Nolacak bu halim bilmiyorum...Henüz 2 ayı geride bıraktım ve 1 kilo aldım....Halbuki çok dikkat etmeye karar vermiştim...3. aydan sonra düzeleceğimi söylüyorlar...Bir de şey okudum..Aslında aşermenin bilimsel bi yanı da varmış...Vücut en çok ihtiyaç duyduğu şeylere gereksinim duyarmış...Yemeklerden iğrenmeyi ya da aşermeyi yok sayamazsınız , aşırı istek duyduğunuz şey o an vücudunuzun ihtiyaç duyduğudur diyor...Ama bu kadar da karbonhidrat ihtiyacım olamaz herhalde...ınşallah bu konuda normale dönerim , aranızda benim gibi olanlar var mı ?

Bu arada sılayacım ve meryemcim , bahsettiğiniz akıntıdan bende de oluyor , hem de her gün...Açık renkli , sulu bir akıntı gebelik döneminde normalmiş...Lökore deniyormuş...Akıntı gebelik ilerledikçe artıp daha koyu hali geliyormuş...Her zaman temiz ve kuru olmaya , pamuklu çamaşır kullanmaya dikkat etmek gerekiyormuş,,,

Sevgili sonuyok , teşekkür ederim canım...Test sonuçlarını alınca yaz , karşılaştırma yapalım...ınşallah herşey gönlünce olur canım...

canim evet biraz evhamliyim ya ne yapayim 3 kez yasayinca.
sonucuda boyle oluyo. bende istemiyorum ama ne yapayim.
canim benim bu arda gecen forumda bayagi geri sayfalaa gittim.
galiba peline hamilelik supheni okudum. doktora biraz kizmissin ya hamileysem neden
beni hazirlayan kizlar hamileysen doktora soyle dedi gibi laflar kullanmissin . cok hosuma gitti dogrusu bak dedim simdi bebegi kucaginda(masallah) zaman gecmis bile dedim. canim yani sende benim gibi olmasanda biraz evhamliymissin.
pelincige uzun omurler ailesiyle beraberrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:

kızlaaaar günlerdir lekelenme yaşıyodum evhamdan yedim bitirdim kendimi.budamı düşecek diye..dün özele gidip baktım canlanmış bebeğim ayyyy pıt pıt 3mm bişey nasıl bi mücadele.allahım bugünü gösterdiya bana inşallah tamamına erdirir buradaki herkez gibi..lekelenmelerim devam ediyor ama şimdi içim rahat.delikafaduldenŞeniz

canım benım gecmıs olsun ıns bebeısın sana sımsıkı tutanacakk rabbım ısteyen herkese gostersın....

darısı bizleree....

ayyy benidemi ekledin listeye ne güzel a.s inşallah.tüm arkadaşları çekeceğiz o listeye en kısa zamanda .. çok teşekkürler.hihoyyyt

eklemez olurmuyum canım ınsallah bebısını aldıgın gunlerde gelecek sevda ya sana bısey soracaktım buraya ık kere yazdım ama arkadaslar hıcbır yorumda bulunmamıs bugunlerde cok rahatsızım normalde adetım 7 gun surerken bu ay 4 gun surdu ve ardından 3 4 gundur asırı derecede bel ve kasık agrısı cekıyorum tahlıl yaptırdım sonucları beklıyorum cunku 4 dusugum oldugu ıcın fazla agır ıslere yapmamaya calısıyorum ya cok kotu usuttum ya kıst olustu ya da hamıle olabılırmıyım opt canım

iyi olmanıza çok sevindim uzun zamandır seni göremeyince merak etmiştim bende iyiyim hasretle bebeğimi ve hamile kalmayı bekliyorum bende başka bişey yok sizin iyi heberlerinizi aldıkça çok seviniyorum sende kendine ve bebişine iyi bak öptümkaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

sevgili umut sevgim bendede aynı oldu doktora sordum vucut çoçuk aradığı zaman adetlerde düzensizlik olurmuş mesela adet günlerinin kısalması yada hiç bir sorun olmadığı halde adet gününün geçmesi gibi. bende çok tahlil yaptırdım hepside şükür temiz çıktı adet günüm çok geçmeye ve az olurken çok olmaya başladı seninkide böle bişey olabilir doktor bana en azından böle söledi ki işallah seninkide böledir kendine iyi bak ayaklarını sıcak tutmaya çalış özellikle ayaklar önemli öptüm canım işallah bir an önce bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ya cok sagol cevapladıgın ıcın bende yarın sonucları alıcam sonuc negatıf falan cıkarsa dr gıdıcem cunku gecelerı bıle uykumdan uyandırıyo bu agrı ıns canım cok yakında bızde kavusuruz bebıslerımıze...

umut sevgim işallah bi sorun yoktur doktordan gelince sonucu yaz bakalım doktor ne diyecek işallah hayırlı haberlerle gelirsin sende hamişler kervanına katılırsın

canım bendede aynısı oldu iki düşükten sonra adetim yarı yarıya azaldı önceden 5 gün sürerken şimdi 3 güne indi hemde yoğunluğuda azalmıştı ama muayenede tahlillerde herhangi birşey çıkmadı.atlattığımız şeyler kolay şeyler değil tabi vücut düzeni değişiyor demekki..içini ferah tut..gerçi ben rahim filmi çektirmedim ama aşerman sendromu olsaydı şimdiki bebek tutunmazdı herhalde..insan kendini dinlemekten herşeye evham yapıyor çok iyi anlıyorum seni.tahliller temiz çıkarda inşallah biran önce bebeciğine kavuşursun:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

umutla sabırla yüzü gülenler

celen
şen
redrose
güneş
veee hoşgeldin yeni umudumuzzzz oglusumuzlal 82)
tuğçe8 beni unutmuşsunuz bende mücadeleyi baya zor verenlerdenim hamd olsun bu günümüze sayı ne kadar çok o kadar iyi darısı diğer arkadaşlara
ınşallah yüzü gülecekler

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
muamu
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80

inşallah hamile kalıp üst sıralara terfi edecekler

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda

umutsevgim canım çok geçmiş olsun 4 düşük yaşamışsın allah sabır versin acısı çok zor(tedaviye başlamamışmıydın iğne kullanmıyormuydun canım son gebeliğinde..bende bu sabah deri üstünde minik kırmızılıklar gördüm inceledim iyice ,sanki pıhtı oluşmuş toplanmış gibi acaba iğnemin dozu yeterli gelmiyomu..bende mthfr homozigot,faktör 5 hetero,protein c düşük..sadece 0.2 clexan verdi doktorum.aspirine başlasammı acaba..sizde oldumu minik kırmızılıklar..alerji gibi değil .dikkat ediyorum hamileyken oluşuyor..etrafında çok minik incecik damarlar ortasıda kırmızı minik kan toplanmış gibi

sevgili papatyacım senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım benim inşallah hepböyle güzel haberlerle dönersin inşallah canım benim biz biraz evhamlıyız bundada haksız değiliz çünkü hiç kolay şeyler yaşamadık aynı şeyleri yaşama korkusu bu tür şeylere sevk ediyor keşke evimizde bir ultrason olsa yatardım ultrason cihazınıda koyardım karnıma televizyon izler gibi bebeğimin her halini izlerdim inan hiç yorulmazdım ne güzel olurdu değilmi . yeme sorununa gelince aynı sorun bendede var yemek yiyemiyorum balık tavuk et baharatlı sarımsaklı hamurişi ve meyve tarzı yiyecekler daha çok hoşuma gidiyor sütü hele hiç içemiyorum ne yapacağız bilmiyorum 3 ayıda bitirdik ama değişen hiç birşey yok bakalım 8 mayısta 3lü testim var o zaman soracağım doktoruma inşallah senin ikili testinde güzel çıkar ikinizide çok öpüyorum sevgiler Şeniza.s.

iyi olmana çok sevindim esercim maşallah diyelim hep böyle devam etsin diş ağrısı bendede var bir dolgum düştü iki dişim kırıldı şimdi biri çok canımı yakmaya başladı ne yapacağım bilmiyorum gittiğimde doktora söyleyeceğim bakalım allah kimseye yaşatmasın çok zor elimden geldiği kadar direniyorum ama nereye kadar bilmiyorum kendinize çok iyi bakın küçük yaramazını öpüyorum gamyoncuiremsu

kizlar ben is guc pek yapmiyorum.
hamile kaldigimdan beri sureekli istirahat ediyorum.
uzaniyorum. sabah 9 da aspirin aliyorum. aksam 6 da igneyi oluyorum.
bu sabah cok tedirgin uyandim surekli yat yat kanim pihtilasiyormudur
yani budefada istiirahat edeyim diye bebegimi kaybedermiyim.
bebegini dogurmus lara sorauyorum celen sen lal lutfen cevap verirmisiniz.
ne yapmaliyim siz hamileliginizde nasil hayatlarinizi devam ettirdiniz.
cunku bildigime gore surekli yatmakta kani pihtilastiriyor.
bu bizim kullandigimiz insanlari yatalak hastalarada kullaniyolarmis.
yardim edermisiniz . galiba cok yatiyorum gezmeye falanda cikmiyorum.
kanimin degerleri normal cikiyo her persembe test yapiliyo.
bugune kadar hep normal cikti. nasil hamileleik gecirmeliyim

günaydın kızlarr cumartesi kontrolümüz vardı ultrasonda baktı doktorumuz çok iyi hareketli felan dedi ama bir türlü durmadı ve cinsiyetini göremedi yine doktor bizim için sağlıklı olması önemli cinsiyeti vallahi hiç merak etmiyorum ..bu sabahta kan verdim üçlü test için sonuçları yarın alıcam,inşallah iyi temiz çıkar yaa,allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Lal evet yaa doğru duymuşsun doktorum hastaymış bir arkadaşı vardı muayenehanesinde o ilgilendi

Merhaba arkadaşlar..
Ben daha önce bir düşük yaptım, yapılan testlerin sonucunu bugün öğrendim, maalesef kan pıhtılaşması varmış
Doktorumla telefonda görüştük o yüzden çok ayrıntılı bilmiyorum ama kendisi korkma dedi, hamilelik öncesi aspirin sonrasında iğne ile halledeceğiz dedi.
Sadece bir değerin sorunlu, sağlıklı bir hamilelik geçirebileceğine ben inanıyorum dedi ama ben tabii çok korkuyorum şu an...
Bu iğneleri yapmak, yaptırmak zor mu ve sizler bunu öğrenip hamile kalırken neler yaşadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…