Sevgili bkale , ben de aynı dertten muzdaribim...Şu an beslenme alışkanlıklarım tamamen değişmiş durumda...Canım sürekli karbonhidrat istiyor...Normalde hafif , sağlıklı beslenmeye çalışan biriydim..Elimden geldiği kadar dikkat ederdim...ıradem de iyiydi...Ama şu sıralar kendimi kontrol edemiyorum..Normalde severek yediğim şeyleri hiç yiyemez oldum...40 yılda bir yediklerimi de sürekli canım istiyor ...Canım sürekli pizza , hamburger , makarna filan istiyor...Ve maalesef yiyorum..Çok sevdiğim bazı yiyecekleri hiç yiyemiyorum...Balık , tavuk , pırasa , sarımsaklı yemekler çok yerdim , şimdi asla yiyemiyorum...Aslında midemde sürekli bi hassasiyet var , aç kaldığımda hemen midem bulanıyor..Nolacak bu halim bilmiyorum...Henüz 2 ayı geride bıraktım ve 1 kilo aldım....Halbuki çok dikkat etmeye karar vermiştim...3. aydan sonra düzeleceğimi söylüyorlar...Bir de şey okudum..Aslında aşermenin bilimsel bi yanı da varmış...Vücut en çok ihtiyaç duyduğu şeylere gereksinim duyarmış...Yemeklerden iğrenmeyi ya da aşermeyi yok sayamazsınız , aşırı istek duyduğunuz şey o an vücudunuzun ihtiyaç duyduğudur diyor...Ama bu kadar da karbonhidrat ihtiyacım olamaz herhalde...ınşallah bu konuda normale dönerim , aranızda benim gibi olanlar var mı ?ayy kızlar bazen bende biraz iştahsız olsam diyorum.bende tam tersi çok iştahlıyım bi ara mide bulantıları oldu o kadar. daha 13 haftalığım 3,5 kilo aldım yaa ne yapcam ben birde sezeryan doğum olacak. kendimi frenlemeye çalışıyorum hep fazla almamam gerekiyor. tabi en önemlisi bebeğimin sağlığı ama ben fazla kilo almak istemiyoooruuummmmmmm...
ayyy sılaya senin bu evhamların yok mu:mymeka:...bebişide panik ediyosun sakin ol bakim biraz artıkklava:...herşey yolunda çok şükür:teselli:...hep güzel ve iyi şeyler düşünücez ki iyi olsun di mi canım...haklısın tabii ama diğerlerinden biraz daha streslisin gibi geliyo bana...azıcık keyfini çıkarmaya çalış bitanem ya...
tabi merak ettklerini sor ama stres yapmadan kendine....şimdiiii ilk aylar sabah karınlar küçücük olur benimde öyle olmuştu ilk 4 ay...akşam şişerdi sanki nasıl sevinirdim sonra sabah yine yok gibi olurdu...bende ilk aylar kilo verdim hiç bişi yiyemiyordum ama doktor ilk 3 ay bebek beslenir bi şekilde sorun olmaz ancak 3 aydan sonra senin beslenmen önemli demişti...yani 3 ay bitince sende yemeğe çalış canım, zaten 3 ayın sonunda iştahım açılmıştı, umarım seninde öyle olur...açlıktan bebişine bişi olmaz, bende senin gibi endişe ediyordum doktorum bana, o senin iliğinden kemiğinden beslenir mutlaka demişti, ancak iyi beslenmezsen doğum sonrası senin için sorun olur saçın dişin dökülür gibi laflar etmişti...a.s.
kızlaaaar günlerdir lekelenme yaşıyodum evhamdan yedim bitirdim kendimi.budamı düşecek diye..dün özele gidip baktım canlanmış bebeğim ayyyy pıt pıt 3mm bişey nasıl bi mücadele.allahım bugünü gösterdiya bana inşallah tamamına erdirir buradaki herkez gibi..lekelenmelerim devam ediyor ama şimdi içim rahat.delikafaduldenŞeniz
umutla sabırla yüzü gülenler :ecrin_bebek:
celen
şen
redrose
güneş
veee hoşgeldin yeni umudumuzzzz oglusumuzlal 82)
ınşallah yüzü gülecekler
selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
muamu
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
inşallah hamile kalıp üst sıralara terfi edecekler:Saruboceq:
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
ravza 1818 canım iyiyiz çok şükür. bebişim 13 haftalık oldu teyzesi yaramaz bir durum yok. pazartesi dr. a gidicez inşallah güzel haberler alırım.yazarım zaten. sabahtan akşama okuldayım ve çok yoruluyorum. bu yüzden eve gelip yemeği yiyince sızıp kalıyorum bu yüzden fazla giremiyorum nete. canım sen nasılsın umarım herşey yolundadır. öptük senikaydirigubbakcemile3
eklemez olurmuyum canım ınsallah bebısını aldıgın gunlerde gelecek sevda ya sana bısey soracaktım buraya ık kere yazdım ama arkadaslar hıcbır yorumda bulunmamıs bugunlerde cok rahatsızım normalde adetım 7 gun surerken bu ay 4 gun surdu ve ardından 3 4 gundur asırı derecede bel ve kasık agrısı cekıyorum tahlıl yaptırdım sonucları beklıyorum cunku 4 dusugum oldugu ıcın fazla agır ıslere yapmamaya calısıyorum ya cok kotu usuttum ya kıst olustu ya da hamıle olabılırmıyım opt canım
sevgili umut sevgim bendede aynı oldu doktora sordum vucut çoçuk aradığı zaman adetlerde düzensizlik olurmuş mesela adet günlerinin kısalması yada hiç bir sorun olmadığı halde adet gününün geçmesi gibi. bende çok tahlil yaptırdım hepside şükür temiz çıktı adet günüm çok geçmeye ve az olurken çok olmaya başladı seninkide böle bişey olabilir doktor bana en azından böle söledi ki işallah seninkide böledir kendine iyi bak ayaklarını sıcak tutmaya çalış özellikle ayaklar önemli öptüm canım işallah bir an önce bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eklemez olurmuyum canım ınsallah bebısını aldıgın gunlerde gelecek sevda ya sana bısey soracaktım buraya ık kere yazdım ama arkadaslar hıcbır yorumda bulunmamıs bugunlerde cok rahatsızım normalde adetım 7 gun surerken bu ay 4 gun surdu ve ardından 3 4 gundur asırı derecede bel ve kasık agrısı cekıyorum tahlıl yaptırdım sonucları beklıyorum cunku 4 dusugum oldugu ıcın fazla agır ıslere yapmamaya calısıyorum ya cok kotu usuttum ya kıst olustu ya da hamıle olabılırmıyım opt canım
:1hug:Merhaba kızlar , ben de bebeğime bakmak için bugün doktora gittim...Bebişim iyi durumda Allahıma şükürler olsun...Canımın kalbi pıt pıt atıyordu.... O an nasıl rahatladım anlatamam... Birkaç gündür başım ağrıdığı için endişeliydim...Burnum sol taraftan tıkalı , yorgunluk , stres filan derken ondan da ağrımış olabilir diye düşünüyorum...Doktor normal olduğunu söyledi...İkili teste kadar gelmeme gerek olmadığını söyledi...Hatta hastanenin eski ultrasonu var yukarda onu size veriyim filan diye takıldı bize ( Valla hiç fena olmazdı aslında.. ) Neyse ikili teste Lütfü beye gidicem 18 mayısta...Bebeğim güzel güzel büyümeye devam edecek inşallah....Allah hepimizin bebeğini korusun...:Saruboceq:
Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim kızlar...Hep iyi haberler vermek ve almak dileğiyle ...Herkesi ve miniklerini öpüyorum...a.s.
PAPATYASUREYYA Merhaba kızlar , ben de bebeğime bakmak için bugün doktora gittim...Bebişim iyi durumda Allahıma şükürler olsun... Canımın kalbi pıt pıt atıyordu....O an nasıl rahatladım anlatamam... Birkaç gündür başım ağrıdığı için endişeliydim...Burnum sol taraftan tıkalı , yorgunluk , stres filan derken ondan da ağrımış olabilir diye düşünüyorum...Doktor normal olduğunu söyledi...İkili teste kadar gelmeme gerek olmadığını söyledi...Hatta hastanenin eski ultrasonu var yukarda onu size veriyim filan diye takıldı bize ( Valla hiç fena olmazdı aslında.. ) Neyse ikili teste Lütfü beye gidicem 18 mayısta...Bebeğim güzel güzel büyümeye devam edecek inşallah....Allah hepimizin bebeğini korusun...
Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim kızlar...Hep iyi haberler vermek ve almak dileğiyle ...Herkesi ve miniklerini öpüyorum...
kızlar sevindim sizin adınızada... umarım herkesin ii haberleriyle dolacak bu site...
bende çok mutluyum 3lü testimde çok güzel çıktı.
ayrıca birkaç gündür diş ağrısıyla öldüm öldüm dirildim. en sonunda dayanamayıp dr.a gittim. morfinle uyuşturup probllemli dişlerimi kazıdı dişlerimi temizleyip bakım yaptı ama dolgu yapabilmesi için tekrar morfin yapacaktı ki ben bebeğime bişi olur diye korktuğum için salıya randevu aldım. şu diş olayı çok kötü umarım kimsenin başına gelmez...
sonuyok seninde ii haberlerini bekliyorum.
funda sende durumlar nasıl :)
öptüm hepiinizi kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?