Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar hepinizin ramazanı hayırlı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin...ben bugün dra gittim 6+1 gözüküyor kese ama bebek yok büyük ihtimal boş gebelik dedi dr ama 1 hafta daha bekleyelim bi dedi...bende bekleyecek hal kalmadı kafam karmakarışık yarın memlekete gideceğim hayırlısıyla orada dra gideceğim dualarınızı eksik etmeyin...

canım şu mübarek günlerin gecelerin yüzü suyu hürmetine Rabbm yüzünü güldürsün. yolun açık olsun..

İyi geceler hayırlı ramazanlar kızlar...
Bir sorum var, üç gündür iğnemi yaparken çok zorlanıyorum. Resmen derim sertleşmiş kalınlaşmış gibi iğnenin ucu ilerlemiyor. Sizde de böyle bir sorun olmuş muydu? Karnımın bir tarafı mosmor oldu iğneyi ittirmekten. dün 3 farklı yerde denedim.4. de iğnemi yapabildim. Neden böyle oluyor acaba?

Arkadaslar 7 haftalik hamileyim gunde 1 defa fraxiparin 0,4 igne vurunuyorum son 3 gundur vucudumun hemen hemen her bolgesinde kasinti basladi ki nemlendirici kullanmama ragmen sizler bu durumu yasadinizmi yasayanlar nasil bir tedavi uyguladi yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler...

selam arkadaşlar,hepimizin ramazanı şerifi mübarek olsun
buraya yazıp yazmadığımı hatırlayamadım,yazdıysam da kusura bakmayın,yazmadıysam da,çok yoğun ve yorgun günler geçirdiğim için farkedemedim ama gülsünoğuz bana özelden normal doğumu sorunca,yazdıysam da tekrar yazayım,pıhtılaşma olanlar,clexan kullananlar da normal doğum yapabiliyo diye(neticede çoğu şeyi birbirimizden sorarak,cesaretlenerek öğreniyoruz)yazayım dedim
ben haziran ın 20 sinde normal doğum yaptım ve hep normal i düşündüğüm için son ana kadar kullancaz iğneyi,çok kanaman olmaz demişti dr um ve 18 haziran da gittiğim kontrolde,bebek artık doğmaya hazır,bırak iğneyi dedi,iki gün sonra da doğdu yavrum sağlıkla
ben aspirin kullanmadım ama hamilelikte,aspirin kullananların durumunu bilemiyorum
çok aşırı bi kanamam olmadı gerçekten,herkesin bu kadar oluyodur diye düşünüyorum
ister normal,ister sezeryan olsun,rabbim herkese sağlıkla yavrusuna kavuşmayı nasib eder inşallah

sana da hayırlı ramazanlar saltas'cım..o sorun bendede var ben şimdi yatar pozisyonda yapıyorum iğnemi elimle karnımın en yumuşak yerini buluyorum..tabi ordan damar geçiyo mu diye bi kontrol ediyorum..2 parmağımın arasına alıyorum tenimi ama çok sıkıştırmıyorum derin bir nefes alıp batırıyorum iğneyi..çok hızlı enjekte etmiyorum..hafif tempoda basıyorum iğneyi..deri artık iyice gerginleştiği için böyle oluyor..korkma canım demek ki karnın artık gerileye başlamış :) ne güzel :)

bebeğini kucağına aldığında tüm bu yaşananlar unutuluyor..hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

gözün aydın.Rabbim seni sağlıkla bebeğine kavuştursun..

canım senden guzel haberler belıyoruz sabırsızlıkla

canlarım hepinize çok teşekkür ederim.ama malesef iyi haberlerle gelemedim Moralim çok bozuk malesef tam olarak tutunamamış ve olmadı.kanda negatif çıktı ve hastalandım. Artık yoruldum ve rabbime bıraktım o ol derse olur...yıkıldık eşim ve ben ama yinede şükür ediyoruz her şeyde vardır bir hayırkibakın allaha emanet olun ben bir süre girmicem çünkü....hepinize hayırlı ramazanlar dilerim rabbim herkesin kalbine göre versin.

canım çok üzüldüm ,ne dicemi bilemiyorum RABBİM yardımcınız olsun ..çok üzmeyin kendinizi mutlaka herşeyde vardır bir hayır..

Selam arkadaşlar.Bir hafta önce doktora gittiğimde 5 hafta 6 günlük görünen gebeliğin var ama kalp atışı yok 10 gün sonra tekrar gel dedi.Bu aralar çok midem bulanıyo.Bugün biraz daha fazla baş dönmesi halsizlik var..Bebek beni zehirlemiyordur değil mi?

kuzum hemen karamsar olma daha küçükmüş hem miden de bulanıyor...korkma bişey olmaz....

Ya paranoyak oldum artık.Sürekli akıntı kontrolü yapıyorum.Akıntının rengini dakikalarca inceliyorum.Böyle bulantılar ve halsizlik olunca zehirlendim mi diye korkuyorum.

merak etme canım hamile olunca hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz...hem zehirlenme değildir,inşaallah bebeğin orda olduğunu bildiriyodur canım sana..

merak etme canım hamile olunca hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz...hem zehirlenme değildir,inşaallah bebeğin orda olduğunu bildiriyodur canım sana..

İnşallah inşallah... eşim doktorumu aradı.Bulantılar fazla diye.Doktorun dediği plasentanın varlığı bulantı yapıyor.Bebeğin durumuyla alakalı değil yani demiş moral bozmada üstlerine yok...

İnşallah inşallah... eşim doktorumu aradı.Bulantılar fazla diye.Doktorun dediği plasentanın varlığı bulantı yapıyor.Bebeğin durumuyla alakalı değil yani demiş moral bozmada üstlerine yok...

yaa ben o doktorların moral bozmasını çok iyi bilirim..lütfen şimdiden üzülme 10 gün sonra bir bakmışsın bebeğin pıt,pıtlarını duyarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…