arkadaşlar hepinizin ramazanı hayırlı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin...ben bugün dra gittim 6+1 gözüküyor kese ama bebek yok büyük ihtimal boş gebelik dedi dr ama 1 hafta daha bekleyelim bi dedi...bende bekleyecek hal kalmadı kafam karmakarışık yarın memlekete gideceğim hayırlısıyla orada dra gideceğim dualarınızı eksik etmeyin...
İyi geceler hayırlı ramazanlar kızlar...
Bir sorum var, üç gündür iğnemi yaparken çok zorlanıyorum. Resmen derim sertleşmiş kalınlaşmış gibi iğnenin ucu ilerlemiyor. Sizde de böyle bir sorun olmuş muydu? Karnımın bir tarafı mosmor oldu iğneyi ittirmekten. dün 3 farklı yerde denedim.4. de iğnemi yapabildim. Neden böyle oluyor acaba?
ne güzeeeeelllll..bizde görebilecek miyiz acaba o günleri..kucağımızda bebeklerimizle uyuyacağımız zamanlar gelecek mi acaba??? çok özendim canım yaaa..bugün karşı komşum da doğum yaptı....walla 5 aylık doğurulsa doğurcam inan ki bende artık kucağıma almak istiyorum..rabbim nasipse hayırlısıyla kucağımıza teslim etsin...tatil demişsin bizim içinde gez toz eğlen canım :))
Cefakar arkadaslarim.. Sonunda hamileyim. Listede durumumu guncelleyebilirmisiniz? :)) suanda 7 haftaligim sadece folbiol, fraxiparine 0,6 ml ve progestan kullanmaktayim. :) insallah Rabbim kucagima almayi saglikla yasamasini nasip eder. Cok korkuyorum odum kopuyor .
bebeğini kucağına aldığında tüm bu yaşananlar unutuluyor..hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
ayyy sevisev canım yaaa Alabilecek miyiz acaba ben çok korkuyorum acaba yine ölür mü?? yine bir bebeğimin daha cansız bedenine mi sarılırım diye?? ama miniğim maşallah suphanallah bugün çok kıpır kıpırdı...o içimde oynadıkça onu kucağıma aldığım zamanları hayal ettim..emzirdiğimi hayal ettim...acaba çocuk emzirmek nasıl bir duygu?? çok yaşamak istiyorum o duyguyu onu emerken seyretmeyi başını öpüp koklamayı..emerken göğsümde uyuduğunu offff Rabbim çok büyük beni ve benim gibi olanları hayallerine kavuştursun...sen çok şanslısın inşallah o şanstan bizde de vardır arkadaşım :)
ayyy sevisev canım yaaa Alabilecek miyiz acaba ben çok korkuyorum acaba yine ölür mü?? yine bir bebeğimin daha cansız bedenine mi sarılırım diye?? ama miniğim maşallah suphanallah bugün çok kıpır kıpırdı...o içimde oynadıkça onu kucağıma aldığım zamanları hayal ettim..emzirdiğimi hayal ettim...acaba çocuk emzirmek nasıl bir duygu?? çok yaşamak istiyorum o duyguyu onu emerken seyretmeyi başını öpüp koklamayı..emerken göğsümde uyuduğunu offff Rabbim çok büyük beni ve benim gibi olanları hayallerine kavuştursun...sen çok şanslısın inşallah o şanstan bizde de vardır arkadaşım :)
Rabbim hayırlısıyla hepinize tattırsın inşallah anneliği..kötü düşünme,hep iyi düşün,dualarını eksik etme..benim dualarım sizlerle
canım senden guzel haberler belıyoruz sabırsızlıkla
canlarım hepinize çok teşekkür ederim.ama malesef iyi haberlerle gelemedimMoralim çok bozuk malesef tam olarak tutunamamış ve olmadı.kanda negatif çıktı ve hastalandım. Artık yoruldum ve rabbime bıraktım o ol derse olur...yıkıldık eşim ve ben ama yinede şükür ediyoruz her şeyde vardır bir hayırkibakın allaha emanet olun ben bir süre girmicem çünkü....hepinize hayırlı ramazanlar dilerim rabbim herkesin kalbine göre versin.
Selam arkadaşlar.Bir hafta önce doktora gittiğimde 5 hafta 6 günlük görünen gebeliğin var ama kalp atışı yok 10 gün sonra tekrar gel dedi.Bu aralar çok midem bulanıyo.Bugün biraz daha fazla baş dönmesi halsizlik var..Bebek beni zehirlemiyordur değil mi?
kuzum hemen karamsar olma daha küçükmüş hem miden de bulanıyor...korkma bişey olmaz....
Ya paranoyak oldum artık.Sürekli akıntı kontrolü yapıyorum.Akıntının rengini dakikalarca inceliyorum.Böyle bulantılar ve halsizlik olunca zehirlendim mi diye korkuyorum.
merak etme canım hamile olunca hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz...hem zehirlenme değildir,inşaallah bebeğin orda olduğunu bildiriyodur canım sana..
İnşallah inşallah...eşim doktorumu aradı.Bulantılar fazla diye.Doktorun dediği plasentanın varlığı bulantı yapıyor.Bebeğin durumuyla alakalı değil yani demiş moral bozmada üstlerine yok...
yaa ben o doktorların moral bozmasını çok iyi bilirim..lütfen şimdiden üzülme 10 gün sonra bir bakmışsın bebeğin pıt,pıtlarını duyarsın..
İnşallah.Salı günü kontrole gideceğiz.Kalp atışları var mı yok mu ona göreÇok korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?