Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar doktorum tatildeymis ona soramadim birkac sorum var bakar misiniz?
1) Sabahlari bacagima kramp giriyor bazen, normalde sut urunlerini eksik etmemeye calisiyorum ve aksamlari bir tane osteocare(kalsiyum ve magnesyum iceren bir hap) aliyorum, baska bir onerisi olan var mi?
2) Sivrisinek kovucu spreyler kullanilabilir mi?
3) gunes yanigi vs. Olursa ne kullanilabilir? Ben normalde bepanthene kullanirdim.

Bence doktoruna bir sor bu konuyu, benim basima gelmedi.

Bazen bana da oluyor, dun hatta musamba gibi olmus dedik esimle o kadar zor girdi ki igne. Eger yapabiliyorsan bir sure baska bir yere gec, bacagini veya kolunu dene istersen.

Cok uzuldum gecmis olsun. İnsallah en kisa surede tekrar hamile kalirsin.

umudunu kesme bulantilarin ve bas donmen insallah hamileligindendir. İyi haberlerle gelirsin umarim.

5 aftalıkta alınmazkı zaten kalp atısı hemen umıtsız olma lutfen mıde bulantının olması bu guzel normal seyreden gebelkte mıde bulantısı olması ıyı dıye bır yerde okumustum bu ıyıye ısaret ben ce bırde cok erken kalp atısı ıcın vadır da duyulmaz tam sana dıyım bunuda doktorum demıstı cok azdır ama tam duyulmaz dedı

canım merhaba bıldıgım kadar cevaplayayım
1)bu hamılelerın cogunda var canım bacak kasılmaları krampları.ozellıkle gecelerı oluyor.doktorların tek yapabılecegı sey magnezyum takvıyesı.baska bır sey duymadım
2)canım bebekler ıcın olanları var onlardan alabılırsın bence bır sakıncası olmaz
3)olmaması ıcın onlem almalısın kı ona ragmen bazen oluyor.yıne bebekler ıcın olan kremlerı kullanabılırsın.benım aklıma sebamed gelıyor

canım ellerıne saglık hakıkaten bayagı cokmusuz 30+haftalıklar.ama pek gıren yok sanırım
leyla 21 yok nigar 50 yok uzun zamnadır goremıyorum onları
canım ben de kayserıye gıdıyorum doktora. sen kıme gıttın kıme gıdıyosun acaba??

listenin yarısı girmiyor aslında cnm. ama olsun ben uğramayanların 40 hafta olanların yazdığı mesajlara bakıp doğum yaptıklarında düzeltiyorum. seninde çok az kalmış allahım kurtarsın. sıcaklarla zor oluyor ileri haftalar diyorlar allah yardımcın olsun ben bile zorlanıyorum.

ben sadece birinci soruna cevap verebilirim,diğerleri hakkında bilgim yok
magnezyum u düzenli kullan,bazı dr lar günde iki kereye kadar kullandırtıyolar,çoğu hamilede 20,haftalarda olan bişey kramp ve yapılabilecek tek şey eşine masaj yaptırmak,birde bacağın dümdüz uzanmış olup,ayağını kasıp,ileri geri hareket ettirdiğinde geçiyo,tv de bi uzman demişti,ben uyguladım,gerçekten geçiyodu o an.

sagol canım allah razı olsun.ewet cok zormus son 3 ay ozelıkle.zaten hamıslıhın verdıgı bır ates basması ayak yanmaları var bır de yaz donemıne denk gelınce dustan cıkamaz oldum.neyse Rabbım saglıcakla hayırlıca kavustursun yavrularımıza oyle ya da boyle zamanı gelınce hepsı bıtecek.Canım annemın kıymetını daha ıyı anlıyorum sımdı.
senın de ıyı gıdıyordur umarım canım cinsiyet bellı olmusmuydu.arkadasların cogunlugu erkek gordugum kadarıyla

ewet hamile kalınca annelerimizin kıymeti daha çok anlanıyor bakalım bebişlerimiz doğunca nasıl olacak. benim iyi bir sıkıntım yok çok şükür inş. bebişde iyidir. 13. haftada ikili testte doktor erken daha diye söylemedi cinsiyetini yarın devlettekine gidicem bakalım söyleyecek mi ve en önemlisi bebiş iyi mi. hareketlerini hissetmediğimden inş. iyidir diyorum hep. göbeğim çıkmaya başladı demekki büyüyor ve iyi diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. inş. sağlıklı bir şekilde alırız kucaklarımıza bebeklerimizi. merak ettim son aylardasın iğneyi nerden yapıyorsun.

kızlar cok sükür kesemim boyutları ve ceper kalınlıgı iyi.göbekten igeneye devam ama ılk gün ki kadar kolay olmuyor artık iğne cok zor giriyor .bacaklarından yapan var mı?ha bırde folbiolu ne kadar kullandınız kızlar...

Arkadaşlar dün kanda baktırdım sonuç 420 çıktı.Doktorumu aradım kimyasal olabilir dedi.İyi ama ben doğal hamile kaldım hiç hormon ilacı içmedim.Sadece aspirin folibol zingo c ve omega 3 kullanıyorum.Kimyasal olmasını anlayamadım.Bir de ben daha 27 gün önce kürtaj oldum.Henüz adet bile görmeden hamile kalmam normal mi.Eğer gerçek bir hamilelikse hemen kan sulandırıcı iğnelere başlamak istiyorum.Acaba kürtaj bebeğin sağlıklı tutunmasını engelleyecek mi.Yarın yeniden test yapılacak inşallah değer ikiye katlar.Çok umutlu değilsemde yüreğim kıpır kıpır.Bilgisi olanlar ya da olmayanlar yazın bana bir şeyler içim rahatlasın.Herkese sevgiler....

canım bizim bebişlerimizin gelişimi birbirine çok yakın. Benim de göbeğim belirginleşti. hatta gerildiği için iğnemi yaparken zorlanıyorum. Bebişimin hareketlerini ben de hissedemiyorum daha. Acaba ne zaman ben burdayım diyecek? İğnenin yanında ek olarak ne kullanıyorsun? 2 hafta önce folik asiti bırakıp demir ve multivitamin takviyesine başladım. Kalsiyum kullanıyor musun?

cnm ben iğnenin dışında coraspin ve elevit kullanıyorum başka kullandığım yok sütte çok içemiyorum zaten sevmezdim zorla içmeye çalışıyorum. kilo almadım diye doktor kızdı geçen ay 10 gün sonra randdevum var ben yine kilo almadım bakalım ek hap falan vercek mi. doktor 18. haftaya kadar hissedersin demişti bakalım merakla bekliyorum.
iğneyi bende bazen zorlanıyorum göbekten alışmışım bacaktan denemeyede korkuyorum. senin erkekti dimi bakalım yarın göstercek mi benimki. inş. iyidirde stres yaptım nasıl diye.

cnm sevindim güzel haberle gelmene. ben 4. ayımdayım hala göbekten yapıyorum bacağa cesaretim yok. ben folbiol yerine bemiks kullanmıştım 20 gün önce elevite geçtim.

cnm sen tahlil yaptırmaya devam et inş. bebişin tutunur sana kürtajdan sonra hamile kalan bir arkadaş vardı hamileliğide baya ilerledi ama kimdi unuttum. doktorlar korkutmayı seviyor sen iyi düşün yeter ki. kimyasal gebeliğin ilaçla alakası yok yumurtanın döllenip tutunamamasına deniyor. inş. seninki sana tutunur.

1-canım kalsiyum konusunda light süt ve ayran içmeye çalış.kalsiyum oranları daha yüksek.doğal yoğurttan yapılmış bir ayran sütten kat kat daha iyi.
2-sivrisinek koruyucu spreylerin doğal yani bitkisel olanları var.tv de reklamını gördüm geçenlerde.eczanelerden sor bulabilirsin sanırım.
3-güneş yanıkları için bepanthene kullanılabiliyormuş hamilelikte.ablamın dr u söylemiş.bitkisel güneş koruyucuları da kullanılabiiliyor.(ddf bitkisel bir ürün,tavsiye ederim)
öpüyorum :80: sağlıkla kalın canım

merhaba arkadaşlar içinizde ankara da olan var mı. bende de heterozigot c677t ve a1298 mutasyonu var. 1 kürtajım oldu. bu ay da biraz şüphelerim var. hamile olabilirim. ankara da bu konuda uzman dr istiyorum. önerebileceğiniz biri var mı.

iyidir inşallah canım saglıklı haberlerle gelırsın umarım.ben 24 ten sonra koldan ve bacaktan yapmaya basladım.gobekten cok rahat acısız oluyordu ama karnım gerıldıkce acımaya morarmaya ve beze yapmaya basladı.kol ve bacaga gectım ama cok pıs acıyor morarıyor sanırım artık kanın yeterınce sulanmasından kaynaklanıyormus.inan bacagımdakı sıslıkten sagıma soluma yatamadım kac gun artık hangısınde yer varsa ona yapıyorum.az kaldı sabır dıyorum bebegım saglıklı olsun katlanırım ne olacak dıyorum kendıkendıme

sağol moral oldun zaten korkuyordum bacaktan yapmaya :18: koldan yalnız yapamam iyice korktum şaka bi yanada napalım bebeğimiz sağ olsun korksakta, morarsada acısada dayanıcaz napalım bebiş doğunca bizde onun totosunu ısırır acısını çıkarırız.

kızlar ben 32.haftadayım hala göbekten yapıyorum iğnemi. dikkat etmezsem beze oluyo ama kol bacak hiç cesaretim yok.
bi sakıncası yoktur di mi son zamanlarda göbekten yapmanın?

bben de süt içemiyorum kendmi zorlayarak 2 günde 1 bardak ayran içmeye çalışıyorum napııcam da bilmiyorum. Ben ilk aydan bu yana 2 kg aldım. hamurişi ve tatlı yemememe rağmen. inşallah çok kilo almam.
iğne birkaç gündür beni mahvediyor. dün burdan bir arkadaş elinle vuracağın yeri tut demişti. iki seferdir öyle yapıyorum daha rahat oldu. kol ve bacağğa benim de cesaretim yok. iki farklı dr a gttim. ikisinde bebişin haftaları farklı çıkıyor. biri bi hafta önde. bana erkek dedi dr.um ama inş. sonradan yanlış bakmışız kız demezler çünkü yavaştan alışverişe başladım:)
sen kalbini ferah tut stres yapma. bebişin eminim çok iyi annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…