ben gebeliğim boyunca hatta doğum gecesi bile innohep ve coraspin kullandım ve normal doğum yaptım...ve hangi doktora gittiysem de normal doğumu önerdi.hatta bi prof.la görüştüm o da normal doğumun daha iyi olacağını sölemişti....doktoruma bi gün sorduğumda bana sezeryanın daha sakıncalı olduğunu sölemişti.sonuçta kesioruz ve kanama açısından daha riskli değilmi demişti??
cnm d-dimerin çok yüksek çıkıyo benim onunla iglili konuşacaktım birini gördüm ona sordum sorularımı sağol.
cnm geçmiş olsun inş.bundan sonrakinde bi problem yaşamazsın.seninde düzenli olarak d-dimerine bakılıyormuydu? bakılıyorsa kaçtı senin değerlerin? birde hatırlatmak istemiyorum ama kaçıncı haftada kaybettin bebeğini,neden pıhtılaşmamı oldu yinebenim 500 ü geçmemesi gereken değerim 1900 lerde ve osman hoca çok endişeli, sürekli irtibat halindeyiz 4-5 günde bir test istiyo, şimdi yeni birsürü test istedi yarın onları yaptırıcaz...[/QUOselam canım evet 15 günde bir d dimer bakılıyorduilk hafta çok yüksekti 485 di heralde sonrakiler düşmüştü 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi o hafta yaptırdığım d dimer 270 di o yüzden osman hoca pıhtılaşmayla alakalı bulmadı bu düşüğü ama bazı doktorlarsa pıhtılaşmanın ani iniş çıkşlarının olabileceğini d dimerin bunu ölçmediğini düşünüyor sen kaç haftalık hamilesin burda bi papatya süreyya diye arkadaş vardı o sürekli osman hocaya gidiiyordu son zaman osman hocca iğnenin dozunu ikiye çıkardı onda ve erken aldılar bebeği
topıkte sanırım 3-4 arkadas var canım.birisi sevgi54 zaten.oda sagolsun yorumunu yazmıs.benım doktorumda onun doktoru gıbı dusunuyor.rabbim hayırlısını versın hakkımızdaKan pıhtılaşması olupta normal doğum yapan yok mu arkadaşlar????
kızlar günaydın, güzel pazarlar olsun inşallah
geçmişi okudum şöyle bir herkes iyi çok şükür . bizde iyiyiz salı günü korkuttu benim velet. hiç kıpırdamadı doktorda aldım soluğu ... kalp atışını gördüm rahatlayıp döndüm. cumarteside şeker yüklememiz yapıldı. 2 saat aç beklemenin dışında bi zorluk yoktu atlattık . sonuçlar pazartesi umarım iyidir.
HANNEM gelmiş hoşgelmişsin güzel yürekli arkadaşım. miniğin ve seni merak ediyordum. allahım şu mübarek günlerde dualarını duysun görsün kabul eylesin inşallah, bizimde dualarımızdasın...
GULSUN.... şafak sayıyorum seninle birlikte :) bayram hediyemiz senin miniğin olacak . eminim heyecan doruktadır. hazırladın mı herşeyini oğluşunun .allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
topıkte sanırım 3-4 arkadas var canım.birisi sevgi54 zaten.oda sagolsun yorumunu yazmıs.benım doktorumda onun doktoru gıbı dusunuyor.rabbim hayırlısını versın hakkımızda
gunaydın canım.aman maasallah herkesler ıyı olsun.seker testınde de bır sey cıkmaz ınsallah.
ay canım allah razı olsun ınsallah saglıklıca kavusurum yavrukusuma.heyecan sevıyesı hep tavan yapıyor hıc ınmıyor ınan.dogum cantalarımız hazır butun hazırlıklar yapıldı bırtek mınık erkegım eksık teyzoşuuu.Rabbım hepımızı saglıklıca hayırlıca kavustursun ısteyen bekleyenlerın dualarını gerı cevırmesın bu guzel aylar hurmetıne.Yarın catı muayenesı ypacak doktorum ve akmı kara mı bellı olacak hayırlısı bakalım bu gece heyecandan uyuyamam sanırım.
selam kızlar nasılsınız ben bayadır ramazan nedeniyle giremedim birazda unutmak istedim yaşadıklarımı..beydağlı nasılsın canı kızlar hepinize her orucumu açarken dua ediyorum önce müslüman kardeşlerime sonra kendime dua ediyorum hepinize hayırlı ramazanlar teravilerde hep dualarımdasınız .RABBİM evlat hasretiyle yananlara tez zaman da anne olmayı nasip eder inşallah.kızlar dualarınızda beni unutmayın ne olur ismim mutlu.. hepinizi canı gönülden sevgiyle kucaklıyorum hamişlere hayırlı doğumlar diliyorum...hamişliği bekleyenlerede tez zamanda hamiş olmalarını diliyorum ve dua ediyorum. ...hayırlı akşamlar.
cnm d-dimerin çok yüksek çıkıyo benim onunla iglili konuşacaktım birini gördüm ona sordum sorularımı sağol.
cnm geçmiş olsun inş.bundan sonrakinde bi problem yaşamazsın.seninde düzenli olarak d-dimerine bakılıyormuydu? bakılıyorsa kaçtı senin değerlerin? birde hatırlatmak istemiyorum ama kaçıncı haftada kaybettin bebeğini,neden pıhtılaşmamı oldu yinebenim 500 ü geçmemesi gereken değerim 1900 lerde ve osman hoca çok endişeli, sürekli irtibat halindeyiz 4-5 günde bir test istiyo, şimdi yeni birsürü test istedi yarın onları yaptırıcaz...[/QUOselam canım evet 15 günde bir d dimer bakılıyorduilk hafta çok yüksekti 485 di heralde sonrakiler düşmüştü 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi o hafta yaptırdığım d dimer 270 di o yüzden osman hoca pıhtılaşmayla alakalı bulmadı bu düşüğü ama bazı doktorlarsa pıhtılaşmanın ani iniş çıkşlarının olabileceğini d dimerin bunu ölçmediğini düşünüyor sen kaç haftalık hamilesin burda bi papatya süreyya diye arkadaş vardı o sürekli osman hocaya gidiiyordu son zaman osman hocca iğnenin dozunu ikiye çıkardı onda ve erken aldılar bebeği
güzelmiş senin değerin cnm.benim son 2 aydır sürekli artışta.suan 16 haftalığım dünkü değerim 2400 çıktı... papatya süreyya nın bebeği nasıl peki inşallah iyidir...
sağol canımm beni unutmayıp hep soruyorsun..dualarına kocamaaann bir amin diyorum RABBİM seninde gönlündekini sana yaşatır inşaallah
arkadaslar merhaba,
bugün burdan bikaç arkadaşın tavsiyesi ile Gürkan Uncu ya gittim
gerçekten dedikleri kadar varmış çok iyi bir doktor.
bana folic asit seviyemi 3 kat artırmamı yani günde 1200 mg almamı ve coraspine devam etmemi söyledi.
adetinin 23. günü de beta hcg yaptırıp sonuç için beni ara dedi.
1 ila 5 arasında çıkabilecek degerler bile bizim içn önemli olabilir ona göre aksiyon alacagız ve heparine başlayacağız dedi.
o kadar güzel moral verdi ve motive ettiki, güzel de bir yumoşum vardı görmüş olduk
vesile olan arkadaşlardan da allah razı olsun.
inş uğurlu gelir de bebegim gelip benimle kalır
hepinize sonsuz teşekkürler
Kızlarr gebelik testi idrarda en erken nezaman sonuç verir acaba??
cnm testin hassaslığına göre değişiyor ama adetten 3-4 gun sonra ama adetten önce sonuc verenlerde var o erken gebelik testi diye geçiyor... allah gonlune gore versin
uzun süre aradan sonra merhaba kızlarrr uzun zaman oldu girmeyeli unuttunuz mu beni doğum yaptım bi telaşedir giremedim benim küçük sıpa bekleyemedi 1 ay erken geldi bir panikle bi stresle doğurdum sonunda dr dediğine göre normal doğum yapanbilirdim ve zamanı belli değildi muhtemelen doğum tarihi 23 agustostu 10 agustosta iğneyi kesip beklicez demişti tam 1 ay önce 35+5 günlükken 24 temmuz günü birden bire başlayan bi kanamayla ne yapacağımı şaşırmış vaziyette kalakaldım allahım daha 1 ay var hadı en az 15 20 gün daha zamanı vardı artı benim bildiğim su gelir bu kanda neyin nesi öle böle bi kanama değil şarıl şarıl bi şekilde yürüdüğüm her yeri batırıyorum hemen eşimi aradım acil bi şekilde hastaneye gittik nasıl korkuyorum anlatamam kan kaybından gidecem sandım daha iğneyi kesmemiştik bide clexsane 0.6 lık artı sabah coraspinde içmiştim dr muayene etti kan görünce oda afalladı bu kan normal değil dedi usg de baktı ve bebek eşinden ayrılmış çok nadir rastlanan bi durummuş 200 kadından 1 inde olabilen(o talihsiz 1 kişi ben oluyorum ) hem anne hem bebek için hayati tehlike söz konusu olan bi problem bebek her an ölebilir tehlikesi ile acilen sezeryane alındım uyandığımda bebek yoktu dünyam yıkıldı bişey oldu sandım kan yutmuş midesini yıkamışlar ve kuveze almışlar 2 gün kuvezde kaldı eve eli kolu boş gelmek çok üzücü bi durumdu ama çok şükür bebeğim hayttaydı 2 saatte bir gidip emzirdim çok şükür düzeldi eve geldi 2640 gr agırlıgında minicik ele avuca gelmiyo stelik bide sarılık oldu 3 gün tekrar foto terapi için hastaneye yatırdık çok zor günler geçirdik şimdi sarılığı tam atlatmış sayılmayız ama iyi çok şükür sizinle paylaşmak istedim rabbim herkese nasip etsin inş bu mubarek ayların yuzu suyu hürmetine allahım isteyen herkesin kucagını boş koymasın
uzun süre aradan sonra merhaba kızlarrr uzun zaman oldu girmeyeli unuttunuz mu beni doğum yaptım bi telaşedir giremedim benim küçük sıpa bekleyemedi 1 ay erken geldi bir panikle bi stresle doğurdum sonunda dr dediğine göre normal doğum yapanbilirdim ve zamanı belli değildi muhtemelen doğum tarihi 23 agustostu 10 agustosta iğneyi kesip beklicez demişti tam 1 ay önce 35+5 günlükken 24 temmuz günü birden bire başlayan bi kanamayla ne yapacağımı şaşırmış vaziyette kalakaldım allahım daha 1 ay var hadı en az 15 20 gün daha zamanı vardı artı benim bildiğim su gelir bu kanda neyin nesi öle böle bi kanama değil şarıl şarıl bi şekilde yürüdüğüm her yeri batırıyorum hemen eşimi aradım acil bi şekilde hastaneye gittik nasıl korkuyorum anlatamam kan kaybından gidecem sandım daha iğneyi kesmemiştik bide clexsane 0.6 lık artı sabah coraspinde içmiştim dr muayene etti kan görünce oda afalladı bu kan normal değil dedi usg de baktı ve bebek eşinden ayrılmış çok nadir rastlanan bi durummuş 200 kadından 1 inde olabilen(o talihsiz 1 kişi ben oluyorum ) hem anne hem bebek için hayati tehlike söz konusu olan bi problem bebek her an ölebilir tehlikesi ile acilen sezeryane alındım uyandığımda bebek yoktu dünyam yıkıldı bişey oldu sandım kan yutmuş midesini yıkamışlar ve kuveze almışlar 2 gün kuvezde kaldı eve eli kolu boş gelmek çok üzücü bi durumdu ama çok şükür bebeğim hayttaydı 2 saatte bir gidip emzirdim çok şükür düzeldi eve geldi 2640 gr agırlıgında minicik ele avuca gelmiyo stelik bide sarılık oldu 3 gün tekrar foto terapi için hastaneye yatırdık çok zor günler geçirdik şimdi sarılığı tam atlatmış sayılmayız ama iyi çok şükür sizinle paylaşmak istedim rabbim herkese nasip etsin inş bu mubarek ayların yuzu suyu hürmetine allahım isteyen herkesin kucagını boş koymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?