Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bu ne duygusallık böyle arada bir insan kendini tutamıyo dimi bende hüzünlendim şimdi herkesin derdi aynı Allah herkesin bebeğini bağışlasın Allah kucağımıza almayı nasip etsin aslında benim biraz canım sıkkın kayınpederimin yanına uğradım bugün hiç sevinmiyorum diyo 2 kayıp oldu bu nolcak diyo hayırlı olsun ne diyim diyo ne bileyim benmi yanlış anladım biz bu kadar ümitliyken böyle konuşması beni sinir etti zaten en hassas dönemimdeyim

canım kusura bakma ama ayıp etmiş :26:
sen kimseye kulak asma bebeğinin stresten uzak durması lazım..

kızlar folbiol le normal folic asit arasında ne fark var?
ben şuanda solgarın folic asidini kullanıyorum 400 mg günde bi tane.
dr da bana hamiş olunca folbiol başlıcaz fln demişti farklı mı ki bunlar :44:

Son düzenleme:

canım kayınpederin kötü olarak söylememiştir oda korkuyor diğerleri gibi bu torununu da kaybederse diye.hoş gör ve takma kafana bebeğine zarar vermesin bu stresin umarım sağlıklı şekilde kucağına alırsın sende.

aslında ben bu aralar çok hassasım kimseye söylemeyin diyolar sinir oluyorum niye söylemiyimki işte buna benzer tavsiyelerde bulunanlar var üzülüyorum bu bebeğimede bişi olcak gözüyle bakıyolar kızıyorum ya

ARKADAŞLAR HACET NAMAZINI YAZACAĞIM İNŞALLAH.ARKASINDAN DA EFENDİMİZİN DUASINI.YATSI NAMAZINDAN SONRA 2-4-6-8-10-12 REKATA KADAR KILINABİLİRMİŞ.RABBİM HEPİMİZİN HAYIRLI HACETLERİNİ KABUL ETSİN İNŞALLAH.
1.rekatta namaza niyet subhaneke-fatiha -3 ayetel kürsiokunur.normal rukuve secde yapılır.2.rekatta fatiha -ihlas-nas ve felak bir kez okunur.isteyen selam verip duasını okur bitirir.isteyen devam eder ve her rekatta bu sureleri tekrar okur.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Peygamber Efendimizin bildirdiği hacet duası şudur:

Okunuşu:
"Lâ ilâhe İllâllahu'l-halîmül-kerîm. Sübhânellâhi Rabbil-arşil-azîm. Elhâmdü lillâhi rabbil-âlemîn. Es'elüke mûcibâti rahmetike ve azâime mağfiretike ve'l-ğanîmete min külli birrin ve's-selâmete min külli ismin lâ teda 'lî zenben illâ ğaferteh ve lâ hemmen illâ ferrecteh, ve lâ hâceten hiye leke ridan illa kadaytehâ yâ erhamerrâhimîn."

Anlamı:
"Halim ve kerim olan Allah'tan başka tanrı yoktur. Büyük arşın rabbi olan Allah. bütün noksanlıklardan uzaktır. Hamd, alemlerin rabbi olan Allah'a mahsustur.
Allah 'ım! Rahmetine vesile olan ve günahları bağışlamanı gerektiren şeyleri. her türlü iyiliğe kavuşmayı ve her günahtan kurtulmayı senden isterim.

Allah 'ım! Benim için bağışlamadığın hiçbir günah, sevince çevirmediğin hiçbir üzüntü, .senin razı olduğun şeylerden karşılamadığın hiçbir ihtiyaç bırakma.

Ey merhametlilerin en merhametlisi."

Bu duadan sonra dünya ve ahiretle ilgili dileklerini Allah'tan ister

hannem; bunu iyki yazdın canım, yapacağım özellikle de kadir gecesi yapacağım..1000 aydan daha hayırlı tüm istek ve duaların kabul edileceği dua kapılarının açık olduğu o gece hepimiz için herşeyin en hayırlısını isteyeceğim..Allah senden razı olsun canım benim..Rabbim yüreğine ferahlık ve huzur versin..kızını sana sağ salim bağışlasın..O'nun gücü herşeye yeter..O; ol der herşey olur..Rabbim senin bu halini yüreğindeki duyguları aklından geçenleri hepsini biliyor.. seni üzmeyecektir inşallah..bende senin gibi hep korkulardayım her hafta gidip doppler yaptırıyorum her an birşeyler değişebilir hayatımda doktor bunu açıkça söyledi..şuan için çok şükür Rabbime herşey yolunda ama yarının ne getireceği belli olmaz işte..tek çaremiz dua edip umutlu olmak..iyi düşünmek..yaradana sığınmak...burda her birimiz korkular içindeyiz..elimizden geleni yapıyoruz..elimizden gelmeyen için de Allah'tan yardım diliyoruz..Rabbim şu güzel günlerin hürmetine inşallah her birimizin yüzüne güler, bizleri de mutlulukla sonuca ulaşanlardan eyler..(amin)

kızlar allaha şükür herşey yolunda inşaallah hep böyle devam eder doğum şeklimizide belirledik rabbim nasip kısmet eder o günleri görürsem kasımın ilk haftası sezeryan yapıcak doktorum rabbim isteyen herkese anne olma duygusunu tattırsın inşallah

ne demek bu ne olacak kusura bakmada bunu yalnızca sen düşünebilrsin başkalarına bunu söylemek düşmez yanlış yapmış kayınpederin bende hamile kaldığım zaman annem ablam kayınvalidem dışında 3 ay kimseye söylemedim ama bu benim kararımdı bu kararı verecek olan benim senin kayınpederinin dediğini bana da denseydi bende senin hissettiğini hissederdim çünkü bizim en fazla umutlu olmaya ihtiyacımız var yaşadıklarımız kolay değil bana neden gizliyorsun dediklerinde sürekli insanların neden niye diye sormalarından sıkıldığımı kendi cevabını ben bile bilmezken etrafımdakilere nasıl açıklayacağım diyordum o yüzden insanlar öğrendiklerinde nazardan mı korktun diyenler oldu nazar aklıma bile gelmedi tercih senin tabiki ama bencede etrafındakiler bırak geç öğrensin ne olcak rabbim bebeğini size bağışlasın bu sefer kucağına alırsın inşallah

kızlar folbiol le normal folic asit arasında ne fark var?
ben şuanda solgarın folic asidini kullanıyorum 400 mg günde bi tane.
dr da bana hamiş olunca folbiol başlıcaz fln demişti farklı mı ki bunlar :44:

ben hamile kalmadan folic asit kullanıyodum hamile kalınca folbiol aldım doktorum farketmez dedi folic asit günde 3 taneydi zaten yeterince ilaç içtiğim için folbiolunda 1 tanesi yeterli olduğu için ona geçtim

maşallah maşallah canım inşallah hep böyle güzellikler ve olumlu bir hava içerisinde geçer hamileliğin hayırlısıyla ulaşırsın mutlu sona :))

amin canım senin nasıl geçti kontrol büyümüşmü bebiş

evet canııımm büyümüş bizim kız da :)) maşallah haftasına göre kilolu boyu da var ama fl ölçümlerimiz haftasıyla paralelken diğer ölçümler 4-5 gün önden gidiyo..bi sorun mu bu diye sordum hayır kesinlikle değil..şuan herşey yolunda kordon doppler de güzel geldi sonuçlar..inşallah bende böyle güzel geçiririm hamileliğimi sonuna kadar..eğer bir sorun çıkmazsa bende aralık başında sezaryen olucam ama doktor erken doğum ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti bende sanırım kasım başı gibi erken doğumda yapabilirmişim...hayırlısı artık..

maşallah canım sağlıkla doğsunlar inşallah ölçümler benimde önden gidiyor daha doğrusu her biri farklı çıkıyo benim doktorumda sorun değil diyo sen neden sorun olduğunu düşündün

maşallah canım sağlıkla doğsunlar inşallah ölçümler benimde önden gidiyor daha doğrusu her biri farklı çıkıyo benim doktorumda sorun değil diyo sen neden sorun olduğunu düşündün

canım, ben ömer'e hamileykende fl ölçümlerinde gerilik vardı ve doğum zamanı bpd, ac haftası ile uyumluyken fl kemik uzunluğu 2 hafta gerilik vardı ozamanki doktorum beni çok korkuttu bebek için doğduktan sonra konusunda çok uzman bi çocuk doktoru bulmalısınız demişti..bu seferki doktorum öyle güzel açıklamalar yaptı ki 6 haftalık geriliğe kadar normal bakıyoruz dedi..bu bir sorun değil çünkü türk aile yapısına göre kafa ve gövde her zaman büyük çıkar kol bacaklar onlara göre daha geridir bunda korkulacak bi durum yok..heee 6 haftadan fazla uygunsuzluk varsa işte o zaman araştırılmalı korkmalısın demişti..ama sende böyle bir durum söz konusu değil...birde benim ailemdeki insanların boyları en fazla 1.60 bi ben aileme göre uzunum boyum 1.67.....eşim de ailesinin tek uzun insanı kaynanam kayınpederim ve diğerleri de boy ortalamaları 1.57 falan böyle olunca doktor direk bu çocuk minyon doğabilir bunda bi sakınca yok doğunca büyür diyo..ama ben ilkindeki psikolojiyi hala atamadım üstümden..birde umblikal arter diye bir sorun yaşamıştım ömer'de bunda da olabilir dedi doktor o yüzden herşey bi kenara bu durumla çok yakından ilgileniyor o yüzden oluşabilecek en ufak ters bir durumda bebeği strese sokmadan alırım dışarı dedi...buda erken doğum yapabileceğim anlamına geliyo...

kızlar iyi akşamlar...
bugün ilk defa devlet hastanesine gittim. daha ümitliydim ama baya sıkıntılı ultrasonu falan. en azından kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. kalsiyum biraz düşük çıktı halbuki süt yoğurt tüketmeye çalışıyorum fazlsıyla...
bebişim haftasıyla uyumlu hatta önde çıktı. çok şükür bayram sonu kendi dr.ma gidiceğim. umarım hep böyle devam eder...

Maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Bu sezaryen doğum kararını neden verdiniz?Daha çok var doğuma.Merak ettim.İlla sezaryen mi olmak gerekiyor?:44:

kızlar buraya gelip hamileliği güzel gidenleri gördükçe moral buluyorum bende... 16.haftamdayım bende ama pıhtılaşmayla ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum malesefki... aranızda hematolog osman özcebenin hastası olan varmı ankaradan? varsa lütfen benimle irtibata geçsin aklıma takılan çok fazla sorun var araştırıyorum ama bulamıyorum.takip etmeye çalışıyorum ama atlarsam diye rica ediyorum varsa daha önceden yada suanda hastası olan lütfen bana bi mail atsın,sormam gereken çok şey var...

Maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Bu sezaryen doğum kararını neden verdiniz?Daha çok var doğuma.Merak ettim.İlla sezaryen mi olmak gerekiyor?:44:

cnm, benim dr umdan hamileliğimin en başında sezeryan yapacağını söyledi... doğuma yaklaşınca pıhtılaşma oranı çok artıyormuş, riske giremeyiz bikaç gün önceden sezeryan yapıcaz dedi...

anladım canım sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebeklerimiz

benim doktorum bana dediği kıymetli bebek olduğu için riske atamam pıhtılaşmayla ilgili bişey demedi zaten bende normalden korkuyordum iyi oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…