kızlar bu ne duygusallık böyle arada bir insan kendini tutamıyo dimi bende hüzünlendim şimdi herkesin derdi aynı Allah herkesin bebeğini bağışlasın Allah kucağımıza almayı nasip etsin aslında benim biraz canım sıkkın kayınpederimin yanına uğradım bugün hiç sevinmiyorum diyo 2 kayıp oldu bu nolcak diyo hayırlı olsun ne diyim diyo ne bileyim benmi yanlış anladım biz bu kadar ümitliyken böyle konuşması beni sinir etti zaten en hassas dönemimdeyim
kızlar bu ne duygusallık böyle arada bir insan kendini tutamıyo dimi bende hüzünlendim şimdi herkesin derdi aynı Allah herkesin bebeğini bağışlasın Allah kucağımıza almayı nasip etsin aslında benim biraz canım sıkkın kayınpederimin yanına uğradım bugün hiç sevinmiyorum diyo 2 kayıp oldu bu nolcak diyo hayırlı olsun ne diyim diyo ne bileyim benmi yanlış anladım biz bu kadar ümitliyken böyle konuşması beni sinir etti zaten en hassas dönemimdeyim
canım kayınpederin kötü olarak söylememiştir oda korkuyor diğerleri gibi bu torununu da kaybederse diye.hoş gör ve takma kafana bebeğine zarar vermesin bu stresin umarım sağlıklı şekilde kucağına alırsın sende.
ARKADAŞLAR HACET NAMAZINI YAZACAĞIM İNŞALLAH.ARKASINDAN DA EFENDİMİZİN DUASINI.YATSI NAMAZINDAN SONRA 2-4-6-8-10-12 REKATA KADAR KILINABİLİRMİŞ.RABBİM HEPİMİZİN HAYIRLI HACETLERİNİ KABUL ETSİN İNŞALLAH.
1.rekatta namaza niyet subhaneke-fatiha -3 ayetel kürsiokunur.normal rukuve secde yapılır.2.rekatta fatiha -ihlas-nas ve felak bir kez okunur.isteyen selam verip duasını okur bitirir.isteyen devam eder ve her rekatta bu sureleri tekrar okur.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Peygamber Efendimizin bildirdiği hacet duası şudur:
Okunuşu:
"Lâ ilâhe İllâllahu'l-halîmül-kerîm. Sübhânellâhi Rabbil-arşil-azîm. Elhâmdü lillâhi rabbil-âlemîn. Es'elüke mûcibâti rahmetike ve azâime mağfiretike ve'l-ğanîmete min külli birrin ve's-selâmete min külli ismin lâ teda 'lî zenben illâ ğaferteh ve lâ hemmen illâ ferrecteh, ve lâ hâceten hiye leke ridan illa kadaytehâ yâ erhamerrâhimîn."
Anlamı:
"Halim ve kerim olan Allah'tan başka tanrı yoktur. Büyük arşın rabbi olan Allah. bütün noksanlıklardan uzaktır. Hamd, alemlerin rabbi olan Allah'a mahsustur.
Allah 'ım! Rahmetine vesile olan ve günahları bağışlamanı gerektiren şeyleri. her türlü iyiliğe kavuşmayı ve her günahtan kurtulmayı senden isterim.
Allah 'ım! Benim için bağışlamadığın hiçbir günah, sevince çevirmediğin hiçbir üzüntü, .senin razı olduğun şeylerden karşılamadığın hiçbir ihtiyaç bırakma.
Ey merhametlilerin en merhametlisi."
Bu duadan sonra dünya ve ahiretle ilgili dileklerini Allah'tan ister
kızlar folbiol le normal folic asit arasında ne fark var?
ben şuanda solgarın folic asidini kullanıyorum 400 mg günde bi tane.
dr da bana hamiş olunca folbiol başlıcaz fln demişti farklı mı ki bunlar :44:
kızlar allaha şükür herşey yolunda inşaallah hep böyle devam ederdoğum şeklimizide belirledik rabbim nasip kısmet eder o günleri görürsem kasımın ilk haftası sezeryan yapıcak doktorum rabbim isteyen herkese anne olma duygusunu tattırsın inşallah
maşallah maşallah canıminşallah hep böyle güzellikler ve olumlu bir hava içerisinde geçer hamileliğin hayırlısıyla ulaşırsın mutlu sona :))
amin canım senin nasıl geçti kontrol büyümüşmü bebiş
evet canııımm büyümüş bizim kız da :)) maşallah haftasına göre kilolu boyu da var ama fl ölçümlerimiz haftasıyla paralelken diğer ölçümler 4-5 gün önden gidiyo..bi sorun mu bu diye sordum hayır kesinlikle değil..şuan herşey yolunda kordon doppler de güzel geldi sonuçlar..inşallah bende böyle güzel geçiririm hamileliğimi sonuna kadar..eğer bir sorun çıkmazsa bende aralık başında sezaryen olucam ama doktor erken doğum ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti bende sanırım kasım başı gibi erken doğumda yapabilirmişim...hayırlısı artık..
maşallah canım sağlıkla doğsunlar inşallah ölçümler benimde önden gidiyor daha doğrusu her biri farklı çıkıyo benim doktorumda sorun değil diyo sen neden sorun olduğunu düşündün
evet canııımm büyümüş bizim kız da :)) maşallah haftasına göre kilolu boyu da var ama fl ölçümlerimiz haftasıyla paralelken diğer ölçümler 4-5 gün önden gidiyo..bi sorun mu bu diye sordum hayır kesinlikle değil..şuan herşey yolunda kordon doppler de güzel geldi sonuçlar..inşallah bende böyle güzel geçiririm hamileliğimi sonuna kadar..eğer bir sorun çıkmazsa bende aralık başında sezaryen olucam ama doktor erken doğum ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti bende sanırım kasım başı gibi erken doğumda yapabilirmişim...hayırlısı artık..
Maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Bu sezaryen doğum kararını neden verdiniz?Daha çok var doğuma.Merak ettim.İlla sezaryen mi olmak gerekiyor?:44:
canım, ben ömer'e hamileykende fl ölçümlerinde gerilik vardı ve doğum zamanı bpd, ac haftası ile uyumluyken fl kemik uzunluğu 2 hafta gerilik vardı ozamanki doktorum beni çok korkuttu bebek için doğduktan sonra konusunda çok uzman bi çocuk doktoru bulmalısınız demişti..bu seferki doktorum öyle güzel açıklamalar yaptı ki 6 haftalık geriliğe kadar normal bakıyoruz dedi..bu bir sorun değil çünkü türk aile yapısına göre kafa ve gövde her zaman büyük çıkar kol bacaklar onlara göre daha geridir bunda korkulacak bi durum yok..heee 6 haftadan fazla uygunsuzluk varsa işte o zaman araştırılmalı korkmalısın demişti..ama sende böyle bir durum söz konusu değil...birde benim ailemdeki insanların boyları en fazla 1.60 bi ben aileme göre uzunum boyum 1.67.....eşim de ailesinin tek uzun insanı kaynanam kayınpederim ve diğerleri de boy ortalamaları 1.57 falan böyle olunca doktor direk bu çocuk minyon doğabilir bunda bi sakınca yok doğunca büyür diyo..ama ben ilkindeki psikolojiyi hala atamadım üstümden..birde umblikal arter diye bir sorun yaşamıştım ömer'de bunda da olabilir dedi doktor o yüzden herşey bi kenara bu durumla çok yakından ilgileniyor o yüzden oluşabilecek en ufak ters bir durumda bebeği strese sokmadan alırım dışarı dedi...buda erken doğum yapabileceğim anlamına geliyo...
Maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Bu sezaryen doğum kararını neden verdiniz?Daha çok var doğuma.Merak ettim.İlla sezaryen mi olmak gerekiyor?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?