Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sonuçta kesen düzgün bir şekilde büyüyorsa bence biraz daha sabret. Vajinal mi baktı yoksa karından mı? Kalp atışı genelde bu haftalarda yeni görülüyor zaten, bence şu an için canını sıkmanı gerektirecek herhangi birşey yok. İnşallah birkaç güne pıtpıtlarını duyarsın.

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah senin minik korkutmuş seni ama şükürler olsun iyiymiş şimdi inşallah sarılığıda atlatır bir an önce

kesen güzel büyümüş neden endişeleniyosun doktorunda olumlu konuşmuş bunlar hep çok araştırmaktan oluyor:)rahat ol lütfen herşey güzel olacak inşallah

canım bizimkiler nazlı olacak ya da çok uslu olacak benimki de bazen sabah uyanıyorum kaç saat ses yok yiyorum içiyorum yine yok işte o zaman şu makineyi iyi ki almışım diyorum hemen dinliyorum rahatlıyorum bakıyorum benim sıpa hareketleniyor :)allah yardımcımız olsun hareketlerini hissedince biraz rahatlarım diyodum ama yine bize rahatlamak yok anlaşılan :18:şeker yüklemende inşallah güzel çıkmıştır

Kan pıhtılaşması olupta normal doğum yapan yok mu arkadaşlar????

kan pıhtılaşması olupta normal doğum yapan elbette var ama ben 4 düşük yaptığım için doktorum riske atmak istemedi kıymetli bebek dedi bende zaten normal doğumdan korktuğum ve sezaryen istediğim için benim için bi mahsuru yoktu ben de kabul ettim sen istersen tabiki normal yapabilirsin

canım daha önce bura yazmıştım öksürük için sanırım yanlış hatırlamıyosam bal ve karabiberdi bi araştır derim çok geçmiş olsun

iyi geceler arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Ben 2 kez kimyasal gebelik geçirdim ve araştırma başlatıldı. Kromozom sonuçları çok şükür iyi çıktı. Trombofoli sonuçlarım çıkmadı fakat doktorum her ihtimale karşı gebe kalır kalmaz iğneye başlayacağız sonuç önemli değil dedi. Bu ay korunmadım adet tarihime 6 8 gün var ve bebek olma ihtimali de var. Sizce gidip kan tahlili yaptırmalı mıyım gecikmeyi beklemeden.benim ilk gebeliğim adet tarihimde 2 sonra diğeride 5 gün sonra bitti. Gerçi düzenli olarak şimdi corasprin ve folikasit alıyorum ama içimde bir korku var doktora gitmekten de o kadar çok korkuyorum ki bebek olduğu da kesin değil gerçi. Lütfen bir fikir verin

leylacım bende seni çok merak etmiştim demek doğum yaptın senin kız acelecei davranmış küçük olduğuna bakma hemen büyür küçük çocuklar daha çabuk büyüyor rabbim analı babalı büyütsün gözünüz aydın

canım doktorun iyi yönlendirmiş adetine 5 6 gün kala kanda öğrenebilirsin umarım bu sefer sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın

kızım oldu teyzesi

amin teyzeleri çok sagolun dularımdasınız inanın allahım herkesin gönlüne göre versin

canım gözünaydın ALLAH analı,babalı büyütsün..senin kız aceleci çıkmış,zor şeyler atlatmışsın ama sonu güzel olmuş

geçmiş olsun canım dikkat et kendine...sıcak şeyler iç,soğuklardn uzak dur..

umudun hiç tükenmesin canım umut olmazsa yaşayamayız..yılmak yok yola dewam..RABBİM tüm isteyenlere ve sana hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşaallah...

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün darısı bizim gibi bekleyenlerin başına

silence6768
bayadır seni göremiyorum ne oldu merak ettim hcg değerim düşüyo demiştin. umarım hamileliğin devam ediyodur.

çok geçmiş olsun bugün nasılsın umarım daha iyisindir. öksürük için en iyi ilaçlardan birisi baldır biliyorsundur. iyi gelir. ara ara bir kaşık bal ye. limon da sıkabilirsin içine

canım daha önce bura yazmıştım öksürük için sanırım yanlış hatırlamıyosam bal ve karabiberdi bi araştır derim çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine...sıcak şeyler iç,soğuklardn uzak dur..

kızlar çok saolun...sıcak içiyorum beydağlı ama varya bu sıcaklarda karnım burnumda nasıl dayanıcam bilmiyorum..burcucum bal karabiber ve biraz limon suyu karıştırıp içtim ama bu balgamı ne söker ne bitirir bilemiyorum sabah kalktığımda deli gibi öksürüyorum boğulacak gibi oluyorum..ama tekrar tekrar deniycem...sesim bile boğuk boğuk çıkıyor yaa nefret ediyorum bu halimden..

arkadaşlar acill cevappp...İğnemi vurduğum yerden kan geldi..Damara vurmuşum galiba.Bir şey olur mu????

cnm kan cok sulandıgı ıcın akıskan oldugu ıcın ıgne vurdugun yerden daha cok kan gelmıs olabılır burda ıgne yapanların hepsı aynı seyı yazıyo korkuyorlar ama korkulacak bısey olmadıgını okudum burda kackez

Teşekkür ederim.Bu iğne deri altına yapılmalı ben damara mı yaptım diye korktum...

kızlar slm nbr günler nasıl geçiyo ben felaket gerçi Allaha çok şükür bugünümüze mide bulantım var kusma yok ama nasıl başa çıkıyosunuz bana öneride bulunun bide bu iğneleri nasıl kendiniz vuruyosunuz benim sağlık ocağı evimin köşesinde hafta içi orda vurduruyorum hafta sonuda acilde vurduruyorum nerden vuruyosunuz ??? (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…