canım inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsinkızlar allaha şükür herşey yolunda inşaallah hep böyle devam ederdoğum şeklimizide belirledik rabbim nasip kısmet eder o günleri görürsem kasımın ilk haftası sezeryan yapıcak doktorum rabbim isteyen herkese anne olma duygusunu tattırsın inşallah
maşallah canım hep böyle devam eder inşallah devlet hastanelrinin ultrasonları pek gelişmiş değil bende gidiyorum arada tahlillerimi falan ücretsiz yaptırıyorum iyi oluyorkızlar iyi akşamlar...
bugün ilk defa devlet hastanesine gittim. daha ümitliydim ama baya sıkıntılı ultrasonu falan. en azından kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. kalsiyum biraz düşük çıktı halbuki süt yoğurt tüketmeye çalışıyorum fazlsıyla...
bebişim haftasıyla uyumlu hatta önde çıktı. çok şükürbayram sonu kendi dr.ma gidiceğim. umarım hep böyle devam eder...
canım maşallah bayağı olmuşsunuz sıkıntın ne burda hemetoloğa giden bildiğim kadarıyla pek yok ama daha önce hastası olna birini tanıyorum erken doğumla bebeğini kaybeden topiğinden melek 76 var ben onu hatırlıyorumkızlar buraya gelip hamileliği güzel gidenleri gördükçe moral buluyorum bende... 16.haftamdayım bende ama pıhtılaşmayla ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum malesefki... aranızda hematolog osman özcebenin hastası olan varmı ankaradan? varsa lütfen benimle irtibata geçsin aklıma takılan çok fazla sorun var araştırıyorum ama bulamıyorum.takip etmeye çalışıyorum ama atlarsam diye rica ediyorum varsa daha önceden yada suanda hastası olan lütfen bana bi mail atsın,sormam gereken çok şey var...
hamileyken cok sık burun kanaması yasayan varmı??? ve neden olurmus? biliyomusunuzz??
hamileyken cok sık burun kanaması yasayan varmı??? ve neden olurmus? biliyomusunuzz??
Maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Bu sezaryen doğum kararını neden verdiniz?Daha çok var doğuma.Merak ettim.İlla sezaryen mi olmak gerekiyor?:44:
slm arkadaşlar öncelikle belirteyim yardımınıza ihtiyacım var bir boş gebelik bir kalp atımı durması ile iki kere kürtaj oldum sonunda kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrendim homozigotum doktorum hamile kalmamı ve öyle tedaviye başlayacağını söyledi ama normal yolla 6 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum sizce ne yapmalıyım:S hem şaşkın hemde tedirginim diğerlerinde normal hamile kalabilmiştim.
öncelikle geçmiş olsun... kafana cok taktıgındada hamıle kalamıyorsun yanı psıkolojıkte oluyor. gebelik kayıpları alanında iyi bi doktora gıtmenı tavsıye ederım kan pıhtılasması sorunu olan herkes hamıle kalmadan aspırıne ve folicasite baslıyor sen baska bı doktora gıt bence her doktor onemsemıyo bu kan pıhtılasmasını... insallah en kısa zamanda kavusursun bebişine.
ist anadolu yakasında bildiğiniz uzman bir doktor varmı bu ay gitmeyi düşünüyorum özel olursa daha iyi olur daha çok ilgileniyorlar çünkü.
canım benim ilk doğumum da sezaryendi o yüzden buda öyle olacak ama genelde kanpıhtılaşması sorunu olanlara normal doğum önermiyorlar kanın damarlarda pıhtı yapmaması için ne anne tehlikeye girsin nede bebek diyor doktorlar :)) doğum zamanında kadınların damarları genişlermiş kan akımı daha fazla olsun diye sürekli kasılma yapan damarda pıhtı atma durumu çok yüksektir ve bu ciddi bir risktir..
cnm, benim dr umdan hamileliğimin en başında sezeryan yapacağını söyledi... doğuma yaklaşınca pıhtılaşma oranı çok artıyormuş, riske giremeyiz bikaç gün önceden sezeryan yapıcaz dedi...
Kan pıhtılaşması olupta normal doğum yapan yok mu arkadaşlar????
cnm ıstanbulda yasamıyorum ama bıraz arastırdım senın ıcın ınternetten... rısklı gebelık alanında ıyı RIZA MADAZLI ve ALKAN YILDIRIM ikiside profmuş bi arastır bakalım sana yakınmı yerleri rıza madazlı amerikan hastanesındeymış
var canım normal doğum yapan ama doktorlar riske girmemek için sezeryanı öneriyorlar
Sezaryen doğum sonrasında anne için pıhtılaşma ihtimali çok artıyormuş.Zaten pıhtılaşma problemi olan anneler için bu sakıncalı değil mi aslında:26:
cnm d-dimerin çok yüksek çıkıyo benim onunla iglili konuşacaktım birini gördüm ona sordum sorularımı sağol.canım inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin
maşallah canım hep böyle devam eder inşallah devlet hastanelrinin ultrasonları pek gelişmiş değil bende gidiyorum arada tahlillerimi falan ücretsiz yaptırıyorum iyi oluyor
canım maşallah bayağı olmuşsunuz sıkıntın ne burda hemetoloğa giden bildiğim kadarıyla pek yok ama daha önce hastası olna birini tanıyorum erken doğumla bebeğini kaybeden topiğinden melek 76 var ben onu hatırlıyorum
cnm geçmiş olsun inş.bundan sonrakinde bi problem yaşamazsın.seninde düzenli olarak d-dimerine bakılıyormuydu? bakılıyorsa kaçtı senin değerlerin? birde hatırlatmak istemiyorum ama kaçıncı haftada kaybettin bebeğini,neden pıhtılaşmamı oldu yinecanım ben bir önceki hamileliğimde hem osman hocaya hem lütfü hocaya koordineli gidiyodum ama düşükle sonuçlandı bildiğim bişeyse yardımcı olurum,
var canım normal doğum yapan ama doktorlar riske girmemek için sezeryanı öneriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?