Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin

maşallah canım hep böyle devam eder inşallah devlet hastanelrinin ultrasonları pek gelişmiş değil bende gidiyorum arada tahlillerimi falan ücretsiz yaptırıyorum iyi oluyor

canım maşallah bayağı olmuşsunuz sıkıntın ne burda hemetoloğa giden bildiğim kadarıyla pek yok ama daha önce hastası olna birini tanıyorum erken doğumla bebeğini kaybeden topiğinden melek 76 var ben onu hatırlıyorum

hamileyken cok sık burun kanaması yasayan varmı??? ve neden olurmus? biliyomusunuzz??

Maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Bu sezaryen doğum kararını neden verdiniz?Daha çok var doğuma.Merak ettim.İlla sezaryen mi olmak gerekiyor?:44:

canım benim ilk doğumum da sezaryendi o yüzden buda öyle olacak ama genelde kanpıhtılaşması sorunu olanlara normal doğum önermiyorlar kanın damarlarda pıhtı yapmaması için ne anne tehlikeye girsin nede bebek diyor doktorlar :)) doğum zamanında kadınların damarları genişlermiş kan akımı daha fazla olsun diye sürekli kasılma yapan damarda pıhtı atma durumu çok yüksektir ve bu ciddi bir risktir..

slm arkadaşlar öncelikle belirteyim yardımınıza ihtiyacım var bir boş gebelik bir kalp atımı durması ile iki kere kürtaj oldum sonunda kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrendim homozigotum doktorum hamile kalmamı ve öyle tedaviye başlayacağını söyledi ama normal yolla 6 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum sizce ne yapmalıyım:S hem şaşkın hemde tedirginim diğerlerinde normal hamile kalabilmiştim.

öncelikle geçmiş olsun... kafana cok taktıgındada hamıle kalamıyorsun yanı psıkolojıkte oluyor. gebelik kayıpları alanında iyi bi doktora gıtmenı tavsıye ederım kan pıhtılasması sorunu olan herkes hamıle kalmadan aspırıne ve folicasite baslıyor sen baska bı doktora gıt bence her doktor onemsemıyo bu kan pıhtılasmasını... insallah en kısa zamanda kavusursun bebişine.

ist anadolu yakasında bildiğiniz uzman bir doktor varmı bu ay gitmeyi düşünüyorum özel olursa daha iyi olur daha çok ilgileniyorlar çünkü.

ist anadolu yakasında bildiğiniz uzman bir doktor varmı bu ay gitmeyi düşünüyorum özel olursa daha iyi olur daha çok ilgileniyorlar çünkü.

cnm ıstanbulda yasamıyorum ama bıraz arastırdım senın ıcın ınternetten... rısklı gebelık alanında ıyı RIZA MADAZLI ve ALKAN YILDIRIM ikiside profmuş bi arastır bakalım sana yakınmı yerleri rıza madazlı amerikan hastanesındeymış

Hadi ya.Gerçi ben de pıhtılaşma sorunu yok.Bir şey çıkmadı.Tedbir amaçlı kullanıyorum iğneleri.Daha önce 26 haftalık suni sancıyla ölü doğum yaptım.Benim tercihim normal doğumdan yana Allah izin verirse.Bu şartlarda nasıl olur bilmem :18:

cnm, benim dr umdan hamileliğimin en başında sezeryan yapacağını söyledi... doğuma yaklaşınca pıhtılaşma oranı çok artıyormuş, riske giremeyiz bikaç gün önceden sezeryan yapıcaz dedi...

canım ben bir önceki hamileliğimde hem osman hocaya hem lütfü hocaya koordineli gidiyodum ama düşükle sonuçlandı bildiğim bişeyse yardımcı olurum,

tşk ederim biraz araştırayım ben bunları

herkes evlat sahibi olmak için nasıl çabalıyor.Rabbim kimsenin çabasını sağlıkla sağlıklıca boşa çıkarmasın...

Sezaryen doğum sonrasında anne için pıhtılaşma ihtimali çok artıyormuş.Zaten pıhtılaşma problemi olan anneler için bu sakıncalı değil mi aslında:26:

canım sezaryende yapsan normal doğum da yapsan o risk her zaman var..kiii normal doğum anında daha yüksek neden dersendoğum sancısı rahimin yüksek derece de kasılıp gevşemesi ve açılmalar bunların hepsi vücudun kan akımının ani değişikliği vücudun damar yapısınıniçindeki kan akımındaki dengesizlik pıhtılaşmanın enbüyük sebebi..sezaryende uyutuluyorsun ve vücudun bir ameliyata girmiş gibi makineler doktorlar herşeyi ayarlıyorlar..ben ilkinde sezaryen olmasaydım bile bu doğumumda illa isterdim..ben tek sorunum narkoz ciğerimi iyice sarıyo ve uyanırken nefessiz kalıyorum ama anestezi ekibin iyiyse ondan bile korkma hemen uyandırıyorlar seni temizliyorlar ciğeri............böyle yani ama arkadaşım gördüğüm kadarıyla sen herşeyi çok fazla irdeliyorsun..korkutma kendini bu kadar arkadaşım..iğneyse iğne kullan kemik eriyecek diye kullanmamazlık yapamazsın yazık olur bebeğine...herşeyi akışına bırak kendini rahatlat..doktorlar hepimizden iyi biliyorlar onlara güvenmekten ve Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok canım benim..Allah hepimizin hakkında en hayırlılarını versin..seni de beni de ve isteyen herkezi bebeklerine evlatlarına kavuştursun inşallah en yakın zamanda

arkadaslar merhaba,
bugün burdan bikaç arkadaşın tavsiyesi ile Gürkan Uncu ya gittim
gerçekten dedikleri kadar varmış çok iyi bir doktor.
bana folic asit seviyemi 3 kat artırmamı yani günde 1200 mg almamı ve coraspine devam etmemi söyledi.
adetinin 23. günü de beta hcg yaptırıp sonuç için beni ara dedi.
1 ila 5 arasında çıkabilecek degerler bile bizim içn önemli olabilir ona göre aksiyon alacagız ve heparine başlayacağız dedi.
o kadar güzel moral verdi ve motive ettiki, güzel de bir yumoşum vardı görmüş olduk
vesile olan arkadaşlardan da allah razı olsun.
inş uğurlu gelir de bebegim gelip benimle kalır

hepinize sonsuz teşekkürler

cnm d-dimerin çok yüksek çıkıyo benim onunla iglili konuşacaktım birini gördüm ona sordum sorularımı sağol.

canım ben bir önceki hamileliğimde hem osman hocaya hem lütfü hocaya koordineli gidiyodum ama düşükle sonuçlandı bildiğim bişeyse yardımcı olurum,
cnm geçmiş olsun inş.bundan sonrakinde bi problem yaşamazsın.seninde düzenli olarak d-dimerine bakılıyormuydu? bakılıyorsa kaçtı senin değerlerin? birde hatırlatmak istemiyorum ama kaçıncı haftada kaybettin bebeğini,neden pıhtılaşmamı oldu yine benim 500 ü geçmemesi gereken değerim 1900 lerde ve osman hoca çok endişeli, sürekli irtibat halindeyiz 4-5 günde bir test istiyo, şimdi yeni birsürü test istedi yarın onları yaptırıcaz...

var canım normal doğum yapan ama doktorlar riske girmemek için sezeryanı öneriyorlar

ben gebeliğim boyunca hatta doğum gecesi bile innohep ve coraspin kullandım ve normal doğum yaptım...ve hangi doktora gittiysem de normal doğumu önerdi.hatta bi prof.la görüştüm o da normal doğumun daha iyi olacağını sölemişti....doktoruma bi gün sorduğumda bana sezeryanın daha sakıncalı olduğunu sölemişti.sonuçta kesioruz ve kanama açısından daha riskli değilmi demişti??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…