Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim beta hcg değerim 121 den 2 günde 800 lere sıçramıştı .sonra bir daha baktırmadığım için bilemiyorum. ama kişiden kişiye değişiyor bu değer. 600 den 1000 olmasıda bana kötümser gelmedi. yaklaşık iki katı olmuş yine. aynı yerde mi yapıldı bu testlerin hepsi. ne güzel iğnelere başlamışsın bende 60 la hamile kaldım 0,4 le başladık sonra 70 e yaklaştım 0,6 ya geçtik ama coraspinle destekledik hep hapı hiç bırakmadım.clexane 18.30 da yapıyorum aspirinide yatmadan önce içiyorum. gündüzleri unutma korkum var çünkü ... kesyi görmüş olman güzel zaten allahın izniyle kalp atışınıda duyarsın 1 hafta sonra inşallah. dua ederim tabi seve seve . çarşamba haber ver mutlaka

KADİR GECENİZ mubarek olsun,RABBİM bu mubarek gecede bütün dua ve dileklerimizi kabul,tüm günahlarımızı affetsin...

bütün hastalara ve anacığıma şifalar versin,hepimize hayırlı sağlıklı evletlar nasip etsin.....AMİN...

Arkadaşlar ben 25 gün önce 3.5 aylık bebeğimi düşürdüm( öldüğü için) çok korktum ve neden böyle olduğunu benimle alakalı bir sorun olabileceğini düşündüğüm için dr'a 3 kez düşük dedim ve hemen tedavi sürecine başladılar. 20 gün sonra rahim filmi çekilecek mesela... sonrasında kan pıhtısı analizleri k-hormonal tanılar falan olacak...
Acaba bu kadar zahmetli bir sürece girmemelimiyim bir kere daha mı denemeliyim şansımı...
ben ilk denememde hamile kalmıştım. ve dr şimdidem 8 tane olgunlaşan yumurta taslağı gördü.... yorumlarsanız sevinirim selametle...

Herkese Hayırlı kandiller.Rabbim hepinize yavrularınızı sağlıklı ve çok mutlu bir şekilde kucağınıza almayı nasıp etsin... Kalbiniz ferah bir şekilde hamilelik geçirip,sağlıklı ve güzel bir doğum yapmanız duasıyla..

herkese hayırlı kandiller diliyorum...
Kızlar iğne yerleri sizde de morarıyor mu?kollarımda morluktan yapacak yer kalmayacak yakında ki daha 1 hafta oldu başlayalı.Var mıdır bunun bir çözümü,buz kompresi falan işe yarar mı ki?:44: bir de önceki sayfada doz fazla gelirse morarır falan denmiş,kafam karıştı...
Bir de siz iğne kullanmaya başladıktan ne kadar zaman sonra kendiniz vurmaya başladınız?bu konuda yeniyim beni aydınlatırsanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler

inşallah dualarım seninle allahım mübarek ayın ve günün yüzü hürmetine bebeğini sana bağışlasın. umarım herşey yolunda gider

Canım inşallah herşey kolayca bitiverir, bir bakmışsın ufaklık kollarında. Nasıl geldiği önemli değil.

Hayırlı olsun oğluşun, bu gidişle kızlar kendilerini öyle ağırdan satacak öyle naz yapacaklar ki bizim oğlanlar kız bulamayacaklar. Hepimiz erkek bekliyoruz baksana :)
Ben daha önceki hamileliğimde akşam unutup sabah yapmıştım doktor birşey olmaz demişti ne zaman hatırlarsan o zaman hemen yap sonra da o saatten devam et demişti bana. Merak etme bence.

Benim de dün kontrolüm vardı, herşey yolunda çok şükür. Haftaya 50lik yükleme yapacaklar, bir de bir sürü test. Yine kilona dikkat et diye uyarımı aldım geldim ve yine 5 hafta sonra gel dedi. Artık o
kadar panik olmuyorum beklemek çok zor gelmiyor, tabi dediğiniz gibi beyefendi hareket ediyor tembellik etmiyorsa. Öyle zamanlarda bende de aynı panik var, hemen suratımdan anlaşılıyor zaten.

Doğum olayını da sordum, sende homozigot mutasyon var o yüzden sezeryan olman gerekir tıbben dedi. Eğer yeni çıkan kanunlardan yana bir aksilik yaşamazsak sezeryan olacakmışım.

mrb kızlar. hepimizin kadir gecesi mübarek olsun.Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah.. bu mübarek gecenin yüzü hürmetine dileklerimizi hayırlısıyla gerçekleştirsin,dualarımızı kabul etsin inş rabbim.
dualarda buluşmak ve de unutulmamak ümidiyle...

maşallah canım,Rabbim bu güzel günün yüzüne bi solukta kurtarsın seni inş,hayırlı ve sağlıklı bir şekilde ve de kolaylıkla kucağına alırsın inş bebişini.ikinizde Allah'a emanet olun

Bazen morarıyor bazen morarmıyor, daha çok iğnenin geldiği yer ve yapış şeklinle alakalı bence. Bir de ben aspirin kullanırken çok daha fazla morarıyordu.
Kendine yapma kısmı tamamen senin cesaretinle alakalı. Ben iğneden deli gibi korkan, televizyonda bile birine iğne yapılırken görsem bakamayan biriydim. 2 ay sonra yapmaya başladım, göründüğü kadar da zor değilmiş aslına bakarsan. İlk günden kendi kendine yapanlar da var.
Ayrıca kolun morardıysa göbeğine veya bacağına da yapabilirsin.

Evet sanırım kılcal damara denk gelmesiyle alakalı bir durum,doz aşımı şeklinde yazılar görünce merak ettim herkeste oluyor mu diye,cevap verdiğin için teşekkürler ama anladığım kadarıyla çok soğuk bir topik burası,diğerleriyle kıyaslandığında...En iyisi doktora sormak olacak galiba.size iyi sohbetler...

cnm bende de çok fena morarma oluyo, göbeğimde yer kalmayınca morluktan kolumdan eşime vurdurmaya başladım fakat kolum daha çok morardı tekrasr göbeğe döndüm bende muzdaribim bu konuda... iğneyi ben ilk gün sadece göstermesi açısından hemmşireye yaptırdım sonra hep kendim yapmaya başladım... gerdirince çok fazla acıma olmuyo,sadece ilacı verirken yanıyo zaten seninde rahatlıkla kendi kendine yapabileceğininden eminim biraz daha alışınca kolay olucak... işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun.

Burası bazen çok hareketli bazen çok sakin olur. Ama bilgi paylaşımı açısından çok faydalı bir topiktir.
İyi yanı (aslında bizim için kötü yanı da denenebilir) bir çoğumuz o kadar çok şey yaşadık ki bazen doktorlardan daha fazla şey biliyoruz, birbirimize daha fazla yardımcı oluyoruz.
Bir sorunun olursa her zaman bekleriz.

iyi akşamlar kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun. allahım tüm dualarınız kabul eylesin. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ....

allahım bir daha yaşatmasın. panik olmakta haklısın en azından aklında soru işareti kalmaz rahim filmi çektirmedim ama ben de ilk bebğimden sonra araştırmıştım. az daha hamile kalmasaydım rahim filmide çektirebilirdim tabi. inşallah bi sorun çıkmaz ama en azından pıhtılaşma varsa öğrenmiş önlem almış olursun

ben 0,4 lük kullanırken çok morarmam olmuyordu doktor da şaşırıyordu. ama 0,6 lığa geçtiğimden beri morarıyor. soğuk kompres bende uyguluyorum iğne yaparken. daha az yanma hissediyorsun hem . benimde ilk 2 ay annem yapıyordu.sonra bir cesaret başladım. ama şimdiye kadar hep göbekten yaptık. topiğimiz bazen durgun oluyor haklısın. ama burada gerçekten sevinç ve sıkıntılarımız paylaşıyoruz. sorunlarımızı konuşuyoruz. sorularımızı soruyoruz. sadece boş muhabbet yok . sanırım sana ondan durgun geldi ...

maşallah canım sanırım birtek cemocan ın kızı olucaktı . erkek doldu topik :) yarın kilona dikkat et uyarısını bende alıcam kesin . her seferinde olduğu gibi sağlıkla doğsunlarda sezeryan olsun çok önemli değil bencede. haftaya haber ver şekerinden bende yarın yazıcam kısmetse. bakalım durum ne kadar ciddi...

duman merak ettim canım noldu senin d dimer sonuçları var mı bi gelişme doktorun inat ediyor mu hala test sonuçları konusunda :) bebiş ne kadarlık oldu . hareketleri başladı mı

benimde kızım oluyo cnm :)

duman merak ettim canım noldu senin d dimer sonuçları var mı bi gelişme doktorun inat ediyor mu hala test sonuçları konusunda :) bebiş ne kadarlık oldu . hareketleri başladı mı
cnm d-dimer sürekli artıyodu ama bu hafta artış hızı yavaşlamaya başladı, ama diğer pıhtılaşma değerlerim çok normal bu pratrom zamanımı ne diyorlar, aptt vs herşey var içinde.o yüzden içim rahat.hematologum takmış durumda, sekreteriyle konuştum dün o da merak etmiş beni, rüyasına bile giriyosunuz dr un diyo:)) bebişim 18 haftalık oldu.çok şükür d-dimer dışında herşey çok güzel,ama daha hareketlerini hissedmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…