Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar tetanos aşısının ilk dozunu ne zaman yaptırdınız ya da yaptıracaksınız?bana dr um bu hafta ya da bayramdan sonra yaptırabileceğimi söyledi.
canım ben 20. haftada yaptırmıştım 2. dozda 1 ay sonra olacak

meltemcim maşallah çok güzel ilerliyorsun şekerde çok yüksek değil biraz dikkat edersen normale döner tuz konusunda doktoruna kesinlikle katılıyorum çok önemli tuzu en aza indirmelisin ben tuz kesinlikle kullanmıyorum benim geçmişim biraz kötü olduğu için

Maşallah canım. Önemli birşey çıkmamış neyse, bakalım haftaya benim sonuçlar ne çıkacak.

Nigar diğer foruma yazdığımı gördün mü? iğneyi 20. haftadan sonra karından yapma konusunu sordum, neden yapma diyorsunuz diye. Kim dedi diye sordu hemşireniz diyince aslında herhangi bir sakıncası yok sadece göbek çok gerildiği için zor olabiliyor eğer gevşek yer bulabiliyorsan yapabilirsin herhangi bir zararı yok karından devam edebilirsin dedi. Hafifçe öne eğil öyle vurabilirsin mesela dedi.

gördüm canım bilgilendirdiğin için çok sağol bende 2 gündür bacaktan vurmaya başladım bacak yok yakıyor göbek en iyisi galiba sorduğun iyi olmuş hem göbek hemde bacağa yapabiliriz o zaman

Meltem çok sevindim ..şekere tuza az dikkat hersey yolunda olacaktır....düşünsene tek derdimiz kendi kontrol edebileceğimiz seyler olsun..hallederiz tuzu şekeri:))

Benden haberler vereyim biraz..ben Pazartesi beta hcgmde tedirgindim 1000 çıktı demistimya meerim hastanede en yuksek deger 1000 olarak gösteriliyormuş...distilasyon diliyorum onun gibi bişeyler yapılırsa tam deger belli oluyormuş hemen ertesi gun yani bu sali tekrar baktirdim 3656 çıktı tabi ben sevinçten esim sevinçten uçtuk...hemen doktoru aradım ...buraya kadar hersey normal meltem ama tabi benim bir kere dilim yanmış kimsenin haberi yokken hemen Çarşamba gunu tekrar verdim 4315 çıktı..aslında cuma gunu baktirmam gerekirdi normalde...dayanana askolsun.bügün de özel bir laboratuvarda gebeliğin başlangıcından beri baktirdigim yerden farklı bir yerde baktirdim 4176 çıktı...(((farklı bir yer olduğu icin olmuş olabilir..asıl son kez yarın eski yerde verip cmteside saat 1 de doktor kontrolüne gidicem..bu beta hcg durdumu..dustumu.....ben kafayimi yedim artık çıldırıcam ((( dualar ediyorum..ilaçlarımı alıyorum iğnemi yapıyorum..tevekkül Allah artık ben daha ne yapabilirim...çok korkuyorum...

Normal hCG deerleri-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com) bu sayfada beta hcg artısının belli bir Aralık'tan sonra 2 günde bir değilde 3 yada 4 günde bir ikiye katlayacagini söylüyor...icimi bir tek bu rahatlatti....sonuc yarınki degerim çok önemli yarın tam 5+0 olucak 6. Haftaya girecek...ve daha da önemlisi cmtesi Dr kontrolünde olacaklar...ben daha önceki iki kaybımdan çok etkilendim beni bu hale soktu normal hamileler buna bile bakmaz....yalnız değilim biliyorum..tek farkım beta hcg baktiracak imkan ve ortamımın olması....

Meltem ne diyorsun...cmtesi kalp atışı duyarmissin belki beta hcg gercekten daha yavaş arayabilirmisin...ama eğer su özel lab sonucu doğruysa düşüyor(((((bugün belim ağrıyor kasıklarıma 2 kere sancı girdi...korkuyorum özeti bu ve korkmaktan yoruldum(((((

Dua dua dua...isyan etmiyorum..yardım diliyorum Allah'tan çok değil anne olmak istiyorum..esime bir evlat vermek istiyorum....

kızlar bız bırazdan yola cıkacagız 6da hastanede olmam gerekıyor.allah hepınızden razı olsun bu mubarek cuma gununde dualarınızı esırgemeyın.bebegımı saglıklıca hayırlıcca alayım kucagıma.hepınız aklımda ve dualarımdasınız hakkınızı helal edın

Canım dualar seninle...darısı bizlere ...aminnnnn

Canim rabbim yardimcin olsun kolay gecitlrrden gecirtsin emeklerimizi bosa cikarmasin
dualarimiz seninle hayirli haberlerle gel insallah..

Arkadaslar bu iğneler ilaçların yanında diyette yapmamız gerekiyormu...duydugum metionin diyeti yapanlar varmış..doktoru bu diyeti veren varmı...
Çok gereklimi..hatamı yapıyoruz acaba...

canım belkide oğluşun seninledir allahım uzun ömürler versin darısı bizlere olsun

Allah yardımcın olsun.Sağlık ve mutlulukla kucağına alırsın bebeğin inşallah...

sağlıkla kavuşun inş.. belki de şimdi kucağındadır..

canım dur hemen panik yapna testi farklı yerlerde yaptırdığın için sonuç öyle çıkmıştır inşallah bugün aynı yerde yaptırınca rahatlayacaksın sonucub-nu bizimlede paylaş lütfen

canım şu anda belki de bebişini kokluyorsundur hayırlı haberlerini bekliyoruz

benimde dün kontrolum vardı herşey güzel allaha şükür doktorum artık iğneyi kesebileceğimizi yoksa riskli olabileceğini söyledi kanamaya karşı bende rahat olamayacağımı söyleyerekten neyse ki bidahaki kontrole kadar devam kararı aldık bakalım bi dahaki kontrolde ne olacak :18:

buradaki herkes gibi ben de seni çok iyi anlıyorum umarım herşey yolundadır. zaten kalp atışını duyduktan sonra herhalde bir daha baktırmazsın bhcg ye:) umarım bebiş sağlıkla gelişir. dualarımız sizinle.

Allah yardımcınız olsun. inş. ikiniz de sağlıklı bir şekilde dönersiniz evinize.

merhaba arkadaşlar ben gülsünün kız kardeşiyim ablam doğum yaptı saat 11 civarlarında
pipicanda ablamda iyilermiş şükür
teyzeeee olduuum yehooooooo
normal doğum olmuş bu arada ,henüz bu kadar bilgi alabildim inşallah bi aksilik olmazsa yarın çıkacaklar
dualarınız için teşekkürler,allah razı olsun hepinizden darısı olmayanlara ve doğmuna gün sayanlara olsun inşallahhh
gelişmeleri aktarırım

Çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün. Selamımızı iletiver. İnşallah en kısa zamanda darısı sana olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…