umarım 100 lük olan ii çıkar. canım inşallah ya dua et olurmu benim için. bebiş nasıl sen ne zaman doğum yaptın. bir ara bize anlatırsan çokkkk seviniriz. Allah hepimize nasip etsin inşallah sağ salim kucağımıza almayı.
canım tabiki anlatırım ben 27 martta 38.haftada doğum yaptım sezeryan oldum aspirini ssekiz gün önceden bıraktım iğne songüne kadar devam etti doğumdan sonra aspirini ömür boyu kullanmalıymışım,bebeğim biraz küçük doğdu 2900 doğum kilosu 2700 ile hastaneden çıktık ama maşallah şimdi toplandı anne sütü çok önemli darısı isteyen tüm arkadaşlara olsun özellikle buradaki kader arkadaşlarıma,dün çok korktum bebeğimin başına pişik kremini düşürdük eşimle ne kadar sakınırsak okadar sıkıntı geliyor başımıza neyseki atlattık çok şükür,dualarım seninle benimde 50lilik yüklemede 147 çıkmıştı diye hatırlıyorum ama 100lük yüklemenin hepsi normal çıktı.önemli olan 100lük şimdiden canını sıkıp bebişi üzme,dualarım inan seninle hatta adını söyleyerek dua ediyorum inşallah yüce Rabbim kabul eder sağlıkla sende bebeğinde kurtulursunuz,Allah a emanet olun.
bi dee şu bebiş yapmaya çalışan arkideşlerime naçizane bi kaç öneri...
bildiğimiz klasik pozisyon iyi olur diye okumuştum bende, hatun altta erkek üstte...fazla atraksiyona girmeye gerek yok...artı sabaha karşı olursa bu iş iyi olur derler bilenler, çünküm, özellikle erkek açısından önemli sabaha karşı olayı,dinlenmiş vücuttaki spermlerin daha kaliteli ve hareket kabiliyetinin hızlı olduğu söylenir, bi de hepinizin bildiği şeyi söyliim, sonrasında hatun kişi ayaklarını duvara dayamak ve bel altına bi yastık koymak suretiyle yarım saat kadar beklerse iyi olur...kızlar bi de hemen sonrasında çişinizi azcık tutun hemen gidip yapmayın, spermler uçup gitmesin diye...
amanın neler yazıyom ben bööle...çok sıcak suyla duş almasın eşleriniz...bi de korunmayı bıraktıktan sonra ananas suyu için bol bol...gebe kalacak olursanız bebişin tutunmasını kolaylaştıran bir numaralı besin, bi nevi progestan görevi yapıyor, östrojen hormonunu artırıp rahim içi tabakanın kalınlaşmasına yardımcı oluyor ve bebişin kolay tutunması ve yerleşmesi için uygun bi ortam hazırlanmış oluyor...ben çoook içmiştim...özellikle tüp bebek ve aşılama uygulamalarında doktorların ananas suyunu tavsiye ettiklerini duymuştum, benim normal yoldan oldu gebeliğim ama önlem olarak içmiştim bende, %100 doğal olanını alın ama...fındık ceviz kuru üzüm yiyin bol bol çinkonuzu yükseltin...hımmm şimdilik aklıma gelenler bu kadar...12-14-16 yı biliyosunuz artık sanırım ve gün aşırı(iki günde bir)...
ya da boşverin bütün bunları hiç düşünmeden doğaçlama olsun herşey belki de öylesi daha iyi olur ...
kolay gele...öptüm hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?