Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bu şakar yüklemesi kaçıncı haftalarda oluyor?
meryem meryem inşallah herşey yolundadır. doktorunla görüştükten sonra bize de haber vermeyi unutma. birde san ikili test yaptırmışmıydın?

kızlar ne zamandır girmedim buraya çünkü kasımdaki kürtajdan sonra biraz ara verdim 24 nisanda aşılamam yapıldı bilenler vardır ben 0,4 fraxiparin kullandığım halde bebeğimi kaybetmiştim şimdi eğer olursa 0,4 fraxiparin + 100 lük ecoprin kullanıcam tabi aşılamam tutarsa eğer benide listeye ekleyin mthfr 1298+677 heterozigot

kızlar bu şakar yüklemesi kaçıncı haftalarda oluyor?
meryem meryem inşallah herşey yolundadır. doktorunla görüştükten sonra bize de haber vermeyi unutma. birde san ikili test yaptırmışmıydın?

canım doktorum sonuçları yorumlasın haber veririm tabi..
bana ikili test yapılmadı canım ,doktorum ikiliye çok güvenmiyorum bazen buna güvenilmiyor üçlü yapılıyor tekrardan boş yere ben ikiliyi yaptırmıcam sana demişti ..yani sadece üçlü test yapıldı şuan..bakalım inşallah temizdir sonuçlar .geçen ultrasonda baktığında ölçümleri ağırlığı çok iyi demişti ama işte kan tahlilleri sonucu kaldı hayırlısı

evet canım hayırlısı ben de dün ikili test için kan tahlili verdim sonuç haftaya çıkacak inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla gelir kollarımıza öptüm canım.

canım sana da çok geçmiş olsun inşallah bu sefer sağ sağlim alırsın kucağına.

Sevda,
Liste cok iyi olmus, eline saglik.
benim durumum mthfr:heterozigot onerilen: folbiol, coraspirin 100, hamile kalinca da 0.2 clexane

nazlıcığım geçmiş olsun canım ama o kadar kafana takma istersen bak şen ne güzel açıklamış sende bu arada yediklerine dikkat et şenin tavsiyeleriyle bir sorun çıkmayacak allahın izniyle canım maşallah bebeğinde sağlıklı benim ablamda gebelik şekeri çıktı yediklerine dikkat etti protein ağırlıklı beslendi doğumdan sonra hiç bir sorun yaşamadı ama ben inanıyorum sonuçların güzel çıkacak sakın stres yapıp bebişinide üzme annesi allaha emanet bizide haberdar etmeyi unutma çok öpüldünüz.

canım bende genel anestezi oldum iykide genel olmuş önceden epudural istiyordum ama insan o heycana dayanamaz doktorum kesinlikle genel yapacağını baştan söylemişti uyandığımda bebişim yanımdaydım,kızımın ismi elif,öperimde koklarımda teyzesi zaten dayanamıyorum öpüyorum artık 1ayının dolmasını bekledim artık serbest babasıyla bana yeni doğduğunda hemşireler bebeği kimse öpmesin nefesini yüzüne solumasın odaya iki kişi iki kişi girin diye kurallar koymuştu bebek sizin zaten küçük hiçbir mikroba bağışıklığı yok sizbilirsiniz demişlerdi aklında olsun,canım aspirini genelde öyle kesiyorlar ama benim doktora bunu sormak 8gün kala aklıma geldi oda hemen bırak dedi iğne düşük doz olduğu için sonuna kadar kullansakta birşey olmuyor zaten yarım saat 40 dk.kadar sürdü operasyon kanama olsaydı bu kadar kısa sürmezdi,ben kanama olurda bebeğimi göremessem diye korkuyordum herkezle helalleşip girdim son zamanlarda dudağım bile çatlasa 1 saat kanım durmuyordu kan aldıklarında yarım saat kanıyordu çok korkuyordum ama gerek yokmuş çok şükür.darısı saklıkla isteyen herkeze olsun,inşallah bütün sonuçların iyi çıkıcak sende hep böyle iyi düşün ki iyi olsun bazen düşündüklerimizde dua yerine geçermiş.öpüyorum seni Allah a emanet olun iyi haberlerini bekliyeceğim.

Arkadaslar 4 ay once 3,5 aylık bebegımı kan pıhtılasması sebebıyle kaybettım benımle aynı durumda olan arkadaslar varmı acaba

Arkadaslar 4 ay once 3,5 aylık bebegımı kan pıhtılasması sebebıyle kaybettım benımle aynı durumda olan arkadaslar varmı acaba

canim burada herkez senin durumunda.
hepimizde kan pihtilasmasi var yani
bebegini kanamalimi dusurdun.
kalbimi durdu.
simdiden gecmis olsun insallah bidaha dusuk yasamassin.
hepimiz igne kullaniyoruz. vede aspirin.

kizlar yurkiyedeki doktorlar cinsellik konusunda ne diyorlar.
burada ki doktor hic riski yok diyo hatta benle dalga gecio yapmiyoz diye.
ama buradaki doktorlarcocuk konusunu pek umursamaz zaten.
ordak doktorlar ne diyor.

kızlar herkeze merhaba.bende geçen ay bebeğimi kaybettim.malesef evde düştü.dr gündüz ultrasonla baktı hiç bir sorun yok dedi.aynı gün bi kaç saat sonra kanamam başladı 2-3 sonrada düştü.ağrım çok vardı ve kanamam pembensi lekelenmeden kırmızıya dönüştü.ama kendi dr um araştırma gereği duymadı.mesela bebeğim 3 mm olmuştu ama kalbi atmıyodu daha.acaba kan pıhtılaşması varsa bende bu şekildemi düşer.yada kan pıhtılaşmasının belirtileri var mı acaba.şimdiden teşekkürler.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatlı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

rastgele...:)

canim oncelikle cok gecmis olsun rabbim bi daha yasattmasin.
bende bu kan pihtilasmasi yuzunden 3 dusuk yasadim.
ilk bebegimi kalb durdugu icn kurtajla aldilar. 2. 3. lekenleme oldu sonrada dusuk yasadim.
ama doktorun kan pihtilasmasi teti yapabilir. ama 3 dusukten asagi yapanlara hemen bu testi yapmiyolar. ama 2 veya3 defa daha bunu yasamaktansa testi yaptir derim.
her kayip omrunden cok gunler goturuyo.
pisikolojin bozuluyo vs. zaten kan pihtilasmasi olanlarda
bebek 7 veya 8 haftalikken beslenemedigi icin dusuyor.
kan pihtilasmasinin belirtisi yok galiba. ama ben anlamisti.
bigun bacagim kesildi kanim akiti rengi koyu bordo idi
bide elim ayagim yaz kis hep soguk olur. hic isinmaz.
nekadar bilimsel onu bilmiyorum tabi.

canım benimde elim ayağım hiç ısınmaz yaz kış buz gibi olur.
aslında ben şunu belirtmek istiyorum.ben hamile kaldıktan sonra kendi dr uma gitmedim.daha yakın diye hiç tanımadığım bilmediğim bir dr a gittim.oda daha 2-3 haftalık hamileyken vajinasl muayene etti.keseyi gördük bebeği görmedik.10 gün sonra tekrar gittim tekrar vajinal muayene etti.ve her şey yolunda ama bebeğin kalbi daha atmıyor dedi.bebeğim 3 mm di.bi kaç sat sonra kanamam başladı.gece gittiğim acil nöbetci dr vajinal ultrasondan kaynaklı olabilir dedi.kese yerinden oynamış dedi.düşük sebebi bu dedi.ama kendi dr umla görüştüğümde sebep bence bu diil dedi.bi çok kişide vajinal muayene olduklarını ve sorun olmadığını söylüyor.ben kendi kendime kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum.çünkü 6 haftalık falandı düştüğünde.belki drumdan kan pıhtılaşmasından şüphelenmiştir ama bi,şi söylemedi bana.

canim sen tedbirini al taktir yuce rabbimden.
ama vajinal muhayeneden olmamistir. cunku vajinal ultrasonla dis gebelik falan olabilir diye hamileligin ilk zamanlarinda mutlaka sart.
ama isini sansa birakma o testi ol. kan pihtilasmasi varmi bi ogren.
zaten bu forumda hepsi ayni durumda ve cocugunu dogurmus bir suru anne var.
anne adaylari var. hepsi asprin ve kan sulandirici igne kullaniyor.
ben 1 yildir hamile kalamiyodum. simdi hamile yim 3 aylik. ve hergun karindan igne vurunuyorum. dr'um 6 aya kadar kesin kullanacaksin dedi. sonra bilmiyorum
blki 2 ay daha devam eder. yani derdini bilince devasini ariyosun.
ben derdimi bilmeden 3 bebegimi kaybettim. cok kotuydu.
kendime gelemedim. oyuzden dikkatet. cok kisi doktora yalan soyluyor
2 dusuk yaptim 3 dusuk yaptim diye o test icin.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bende hamileyim ve daha önce pıhtılaşma ndeniyle 2 aylıkken düşük yaptım,şimdi ğinelerime başladım umarım herşey yolunda gider...

kızlar günaydın. hakikaten bu kan pıhtılaşması olan arkadaşları şöyle bir takip ettimde çoğu elleri ve ayaklarının yaz kış ısınmadığından bahsetmiş. ayrıca sılaya'nın da dediği gibi benimde kan alırken falan kanım koyubordo renginde ve çokta akışkan değildi. tahmin etmiştim aslında böyle bir sorunumun çıkabileceğini. bu arada düzenli olarak iki aydır coraspin kullanıyorum geçenlerde kan aldırdığımda kanım eskisi kadar koyu renk değildi kızlar:)) birde benim düşüklerim olurken genelde çok kan kaybı olmuyo bende. yani adetten birazcık fazla kan geliyo ve sonra kuru kuru bebek düşüyo .sizinde öyle olmuşmuydu acaba. kürtaj olduktan sonra da benim hiç kanamam olmadı. acaba kan pıhtılaşmasındanmı böyleydi. çoğu düşük yapan arkadaşlarım var onlar harıl harıl kan aktığından bahsediyolar benim öyle olmadı(

günaydın kızlarr iyi bir konuya değinmişsin canım
öncelikle evet benimde ellerim daha çok ayaklarım çok üşür hiç ısınmaz hatta bazen benim üşüdüğün havada baika bayuanlarda açık ayakkabı gördüğümde '' yaa bunlar hiç üşümüyormu derdim '' :)

birde normal zamanlarda dediğin gibi kan verdiğimde rengi çok koyu olurdu hep bakar aklıma şüphe gelirdi niye böyle acaba derdim ama önemsemezdim

ben kürtaj değilde düşük yaptım dediğin gibi aynı adet oldum gibi hattabakın benim düşüğümde ; ben hamile olduğumu öğrendim test sonucunda o gece acayip bir sancı ve kanama oldu,eşim bana kötü bişey oluyor demişti,bende yaa test yanlış çıktı herhalde adet oluyorum sanki demiştim aynı adet kanaması ve sancısı gibi oldu,sabah doktora gittim ki düşük yapmışım..öyle çok abartı kanama olmadı bendede

herkese günaydın
reisdevrim gerçekten bendede oluyo yaz kış elim ayağım hiç ısınmaz......ayrıcada benden çok zor kan alınır bazen 3-4 yerden giriyorlar kanı alabilmek için hemşireler soruyo hep mi böyle oluyo diye bende maalesef diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…