kızlar bu şakar yüklemesi kaçıncı haftalarda oluyor?
meryem meryem inşallah herşey yolundadır. doktorunla görüştükten sonra bize de haber vermeyi unutma. birde san ikili test yaptırmışmıydın?
kızlar ne zamandır girmedim buraya çünkü kasımdaki kürtajdan sonra biraz ara verdim 24 nisanda aşılamam yapıldı bilenler vardır ben 0,4 fraxiparin kullandığım halde bebeğimi kaybetmiştim şimdi eğer olursa 0,4 fraxiparin + 100 lük ecoprin kullanıcam tabi aşılamam tutarsa eğer benide listeye ekleyin mthfr 1298+677 heterozigot
canım ya ne güzel böyle haberler aldıkça insanın umudu artıyor.hihoyyyt bende sanırım iğnede son güne kadar devam edicem. aspirin için 36. haftada kesilecek demişti doktorum ama yanılmıyorsam tabi. senin doğumun sezaryan oldu sanırım genel mi yoksa epiduralmi oldun bizim durumumuzdakilere hep genel anestezi mi yapılıyor acaba. :uhm:
inşallah dediğiniz gibi olur ve 100 lük yüklemem ii çıkar tabi bakalım doktrum ne dicek.
bebişin adını ne koydunuz bu arada benim için öp olurmu daha doğrusu kokla insan kıyamaz öpmeye
Arkadaslar 4 ay once 3,5 aylık bebegımı kan pıhtılasması sebebıyle kaybettım benımle aynı durumda olan arkadaslar varmı acaba
umutla sabırla yüzü gülenler
celen
şen
redrose
güneş
tuğçe 8
hıfsıyz
lal82
ınşallah yüzü gülecekler
selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
muamu
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
İNSALLAH ÜST SIRALARA TERFİ EDECEKLERkaydirigubbakcemile]hihoyyyt
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
kızlar herkeze merhaba.bende geçen ay bebeğimi kaybettim.malesef evde düştü.dr gündüz ultrasonla baktı hiç bir sorun yok dedi.aynı gün bi kaç saat sonra kanamam başladı 2-3 sonrada düştü.ağrım çok vardı ve kanamam pembensi lekelenmeden kırmızıya dönüştü.ama kendi dr um araştırma gereği duymadı.mesela bebeğim 3 mm olmuştu ama kalbi atmıyodu daha.acaba kan pıhtılaşması varsa bende bu şekildemi düşer.yada kan pıhtılaşmasının belirtileri var mı acaba.şimdiden teşekkürler.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatlı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
canim oncelikle cok gecmis olsun rabbim bi daha yasattmasin.
bende bu kan pihtilasmasi yuzunden 3 dusuk yasadim.
ilk bebegimi kalb durdugu icn kurtajla aldilar. 2. 3. lekenleme oldu sonrada dusuk yasadim.
ama doktorun kan pihtilasmasi teti yapabilir. ama 3 dusukten asagi yapanlara hemen bu testi yapmiyolar. ama 2 veya3 defa daha bunu yasamaktansa testi yaptir derim.
her kayip omrunden cok gunler goturuyo.
pisikolojin bozuluyo vs. zaten kan pihtilasmasi olanlarda
bebek 7 veya 8 haftalikken beslenemedigi icin dusuyor.
kan pihtilasmasinin belirtisi yok galiba. ama ben anlamisti.
bigun bacagim kesildi kanim akiti rengi koyu bordo idi
bide elim ayagim yaz kis hep soguk olur. hic isinmaz.
nekadar bilimsel onu bilmiyorum tabi.
canım benimde elim ayağım hiç ısınmaz yaz kış buz gibi olur.
aslında ben şunu belirtmek istiyorum.ben hamile kaldıktan sonra kendi dr uma gitmedim.daha yakın diye hiç tanımadığım bilmediğim bir dr a gittim.oda daha 2-3 haftalık hamileyken vajinasl muayene etti.keseyi gördük bebeği görmedik.10 gün sonra tekrar gittim tekrar vajinal muayene etti.ve her şey yolunda ama bebeğin kalbi daha atmıyor dedi.bebeğim 3 mm di.bi kaç sat sonra kanamam başladı.gece gittiğim acil nöbetci dr vajinal ultrasondan kaynaklı olabilir dedi.kese yerinden oynamış dedi.düşük sebebi bu dedi.ama kendi dr umla görüştüğümde sebep bence bu diil dedi.bi çok kişide vajinal muayene olduklarını ve sorun olmadığını söylüyor.ben kendi kendime kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum.çünkü 6 haftalık falandı düştüğünde.belki drumdan kan pıhtılaşmasından şüphelenmiştir ama bi,şi söylemedi bana.
kızlar günaydın. hakikaten bu kan pıhtılaşması olan arkadaşları şöyle bir takip ettimde çoğu elleri ve ayaklarının yaz kış ısınmadığından bahsetmiş. ayrıca sılaya'nın da dediği gibi benimde kan alırken falan kanım koyubordo renginde ve çokta akışkan değildi. tahmin etmiştim aslında böyle bir sorunumun çıkabileceğini. bu arada düzenli olarak iki aydır coraspin kullanıyorum geçenlerde kan aldırdığımda kanım eskisi kadar koyu renk değildi kızlar:)) birde benim düşüklerim olurken genelde çok kan kaybı olmuyo bende. yani adetten birazcık fazla kan geliyo ve sonra kuru kuru bebek düşüyo .sizinde öyle olmuşmuydu acaba. kürtaj olduktan sonra da benim hiç kanamam olmadı. acaba kan pıhtılaşmasındanmı böyleydi. çoğu düşük yapan arkadaşlarım var onlar harıl harıl kan aktığından bahsediyolar benim öyle olmadı(
kızlar günaydın. hakikaten bu kan pıhtılaşması olan arkadaşları şöyle bir takip ettimde çoğu elleri ve ayaklarının yaz kış ısınmadığından bahsetmiş. ayrıca sılaya'nın da dediği gibi benimde kan alırken falan kanım koyubordo renginde ve çokta akışkan değildi. tahmin etmiştim aslında böyle bir sorunumun çıkabileceğini. bu arada düzenli olarak iki aydır coraspin kullanıyorum geçenlerde kan aldırdığımda kanım eskisi kadar koyu renk değildi kızlar:)) birde benim düşüklerim olurken genelde çok kan kaybı olmuyo bende. yani adetten birazcık fazla kan geliyo ve sonra kuru kuru bebek düşüyo .sizinde öyle olmuşmuydu acaba. kürtaj olduktan sonra da benim hiç kanamam olmadı. acaba kan pıhtılaşmasındanmı böyleydi. çoğu düşük yapan arkadaşlarım var onlar harıl harıl kan aktığından bahsediyolar benim öyle olmadı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?