günaydın kızlarr iyi bir konuya değinmişsin canım
öncelikle evet benimde ellerim daha çok ayaklarım çok üşür hiç ısınmaz hatta bazen benim üşüdüğün havada baika bayuanlarda açık ayakkabı gördüğümde '' yaa bunlar hiç üşümüyormu derdim '' :)
birde normal zamanlarda dediğin gibi kan verdiğimde rengi çok koyu olurdu hep bakar aklıma şüphe gelirdi niye böyle acaba derdim ama önemsemezdim
ben kürtaj değilde düşük yaptım dediğin gibi aynı adet oldum gibi hattabakın benim düşüğümde ; ben hamile olduğumu öğrendim test sonucunda o gece acayip bir sancı ve kanama oldu,eşim bana kötü bişey oluyor demişti,bende yaa test yanlış çıktı herhalde adet oluyorum sanki demiştim aynı adet kanaması ve sancısı gibi oldu,sabah doktora gittim ki düşük yapmışım..öyle çok abartı kanama olmadı bendede
kızlar herkese günaydın bugün nasılsınız bakalım herkesin morali yerindedir inşallah
kızlar benimde elim ayaklarım sürekli üşür yazın o kadar değil ama kışın çok üşür herkes senin kanın donmuş derdi kızardım demekki doğruymuş kanımız donmuş kızlar dolaşım olmayınca ısınmıyoruz
canım demekki tek bende değilmiş böyle bizim gibi pıhtılaşma sorunu yaşayan arkadaşlardada aynısı oluyo baksanafisfisfishatta inanmazsınız 2. bebeğe hamile kalınca bthcg yaptırmaya gittiğimde yanımda arkadaşımda vardı. kan verdim. kızda yanımdaydı. çok şaşırdı kanı görünce birde senin dediğin gibi bayağı zor damar bulup zor aldılar kanı az az geldi. arkadaşımın anneside kalp hastası onun kanıda böyleymiş ve doktor comadin vermiş onada. kız bana sende pıhtılaşma olmasın diye hemen orda teşhisi koymuştu:1shok:valla haklıda çıktı onun kanı kıpkırmızı ve akışkan benimki vişne rengi gibi koyuydu hoş bende çok yoğun bir pıhtılaşma yok sadece mthfr677 heterozigot ama baksana o bile etkiliyo kanınrengini ve koyulugunu. birde hiç unutmam kürtajdan sonra annem hemen kalkma kanaman çok olur biraz yat masada demişti. doktor bile kaldırmak istemedi hemen ben o masada bayılıcam diye hemen kalktım çokta korktum harıl harıl kanayacak heryerim diye düşündüm pet üstüne pet koydum ama inanın bir damla kan gelmedi kürtajdan sonra benden:1shok:ikinci düşüktede az az kahverengi akıntının ardından biraz adet kanaması gibi oldu ve kuru kuru bütün halde geldi bebek. kafa falan hep belliydi annem şaşırdı kaldı sen ne biçim düşük yapıyosun diye. onun çok yoğun olur kanamaları. gece altıma bezler falan serdi ama sabaha yine kupkuruydudelikafaduldenay artık gülüyorum valla bu olaylara ne yapıyım düşükten ve kürtajdan sonra kan kaybından ölücem diye korkanken kan akmıyo bizdedeşakkıdı inanın bana şimdi bile kalın çorapla çizme giyiyorum iş yerinde üşüyo ayaklarım napıyım:çok üzgünüm:ayrıca ince çorap ve ayakkabılarla gezenlerede gıcıkoluyorummmmmmmmkafamçokkarıştıkötükedihüso
aynı şeyi bende yapıyorum millet ince çorap yazlık ayakkabı bende ayağımda 3 tane çorap ve botla geziyorum işyerinde montla oturuyorum herkes gülüyor kıştamı kaldın diye ama ne yapıyım üşüyorum birde hamileyim enfeksiyon kapmakta istemiyorum bu yüzden kat kat giyiniyorum ne yapalım bizim kaderimizde böyle millet yazlıkla gezsin bizler kışlıkla olsun en azından 15 haftalık hamileyim ve bebeğim yaşıyor sağlıklı allahıma binlerce kere şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aynı şeyi bende yapıyorum millet ince çorap yazlık ayakkabı bende ayağımda 3 tane çorap ve botla geziyorum işyerinde montla oturuyorum herkes gülüyor kıştamı kaldın diye ama ne yapıyım üşüyorum birde hamileyim enfeksiyon kapmakta istemiyorum bu yüzden kat kat giyiniyorum ne yapalım bizim kaderimizde böyle millet yazlıkla gezsin bizler kışlıkla olsun en azından 15 haftalık hamileyim ve bebeğim yaşıyor sağlıklı allahıma binlerce kere şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:uhm::uhm:
benımde cok usur. hıc ısınamamaz..bıde kan alırken mıllete bakarım kanları acık kırmız benımkıde koyu kırmızı..damarımıda zor bulurlar delık desık olurum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kurtaj sonrası benımde hıc kanam olmadı..pedım olmadı ıcı ablamı markete gonderdıımkı cok kanam felan olur dıye..bır damla kan gelmedı..
ben derdım benım kanımda bır bozukluk var..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evdekı herkes a(rh)+ bır ben cıkmısıtım a(rh)-kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen yaa ofiste millet yazlıklarla dolaşır beni görsen kutuptan gelmişim sanki,napalım ben memnunum halimden bizlerde böyleyiz :icecream:
ince giyinenleri görünce sinir oluyom ama bazenklava:
çok şükür bende 17 haftayı bitirdim allah sağlıklı doğumlar nasip etsin bizlere
isteyenlerede bir an önce sağlıklı bebekler nasip olsun
meryemcim yarılamışsın sen hamileliği ne güzelhayırlısıyla vaktinde sağlıklı bir şekilde kucağındada görürsün inşallah güzelim :Saruboceq:bizde görebilecekmiyiz acaba o haftaları bilmiyorum hoş daha hamile bile değilim amahayırlısı bakalım dua edin olurmu :çok üzgünüm:
meryemcim yarılamışsın sen hamileliği ne güzelhayırlısıyla vaktinde sağlıklı bir şekilde kucağındada görürsün inşallah güzelim :Saruboceq:bizde görebilecekmiyiz acaba o haftaları bilmiyorum hoş daha hamile bile değilim amahayırlısı bakalım dua edin olurmu :çok üzgünüm:
olacak tabi canım benim,elbette seninde bebeğin gelecek bir süre önce bende senin gibiydim düşünsene ..birden geliverdi işte.. gelecek çabucak annesi sen rahat ol,dualarımda hepiniz varsınız inanki
canım bilmiyorum ya iki tane hamilelik yaşamış olmama rağmen yinede her hamileliğimde ya olmazsa korkusu var yani ya hamile kalamazsam bir daha diye:1shok:ilk bebeğime korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım. ikincisi biraz bekletti ve korkuttu beni 6 ay derken geldi. şimdi de bu ikinci ayım korunmayı bırakalı ama düzenli bir cinsel hayatımız yok açıkcası geçen ay da öyleydi. bebek istiyoruz diyoruz ama yorğunluktan sızıp kalıyoruz akşamlarışakkıdıadetime bir hafta var hiç ümitli değilim ama allahın takdiri tabi her gün yaparsın olmaz bizim gibi arada bir olunca tutmuş da olabilir bilemiyorum:bbo:birde biz şimdi bu aspirini kullanıyoruz ya uzun süreli kullanmanın bir sakıncası olmazdimi sonuçta ne zaman hamile kalacağımız belli değilfisfisfissen kaç ay kullanmıştın aspirini canım.
Merhaba kızlar, herkese güzel günler diliyorum.
Benimde pıhtılaşma sorunum olduğu anlaşıldı, bir düşük yaptım daha önce.
Henüz korunma sürem dolmadı ama doktorumun tavsiyesi ile ben de bugün aspirin ve folic plus kullanmaya başlıyorum.
Reisdevrimin doktorum bana da bebek aspirini verdi, dediğine göre bir sorun olmazmış canım.
Canım öyle çiğneyerek mi kullanıyordun.
Ben onu sormayı unuttum doktoruma ama suyla içmişim ya da çiğnemişim fark etmez sanırım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?