canım çok üzldüm geçmiş olsun....RABBİM bir daha yaşatmasın çok zor iyi biliyorum(
canım ben 7 kez bebek kaybettim...maalesef bende işe yaramamıştı ama övüyolar cüneyt evrükeyi...
benim eşimin arkadaşı çok övmüş muzaffer şengülü hanımın da kan pıhtılaşması varmış 5 düşükten sonra almışlar kucaklarına...,ben uzunca süredir korunuyorum dahada sürebilir....o yüzden bilmiyorum ama sen gidersen yaz buraya yinede okurum canım..
canım çok üzldüm geçmiş olsun....RABBİM bir daha yaşatmasın çok zor iyi biliyorum(
canım ben 7 kez bebek kaybettim...maalesef bende işe yaramamıştı ama övüyolar cüneyt evrükeyi...
benim eşimin arkadaşı çok övmüş muzaffer şengülü hanımın da kan pıhtılaşması varmış 5 düşükten sonra almışlar kucaklarına...,ben uzunca süredir korunuyorum dahada sürebilir....o yüzden bilmiyorum ama sen gidersen yaz buraya yinede okurum canım..[/Q
şenay cım çok geçmiş olsun cnm nasıl oldu belki geç dölleme felan olmuştur bekle biraz dicem ama haftasına görwe kaç haftalı khamöile olman gereklii
Seni cok iyi anliyorum ben cok kotu oldum ikincide cok umutluydum
Aynen bende cocuk sevsem agliyorum, insaalh sonuclarin
Temiz cikar ya, haber ver sonuclari alinca.bende bayadir
Takip ediyorum burayi, allah isteyen herkese versin,canim sende
Sonuclari alinca haber ver,
kızlar herkese mrhaba. bugün malum dr. randevum vardı. yine ssadece keseyi gördük. 5.3 mm olduğunu söyledi. haftasıyla uyumlu değilmiş. ilaçlarını kullanmaya devam et dedi. gelişmezse kendi kendine düşmesini bekleyecekmişiz. çok acı ama malesef gerçek bu. hayırlısı olsun. sanırım yine başaramadım.
amin canım rabbim kimseye yaşatmasın tekrar çok zor. hamile kalıyosun kimseye söyleyemiyosun. söylemek istemiyosun çnkü her an kaybedebilirsin. nitekim. 3. defa aynı şeyleri yaşıyorum. gerçi dr. keseyi gördüğüne sevindi. daha önce keseyi göremediğimiz için. bu da bi gelişme herhalde. rabbim eğer bebeğimin yaşaması için bir umut varsa bir vesileyle yaşatsın onu. almasın benden.
canım sana da çok geçmiiş olsun. allahım tekrar yaşatmasın bu üzüntüyü sana tekrar. seninki daha da bir zor. allah sabır versin. biran evvel beiiş versin inş.
benim eşimin arkadaşı çok övmüş muzaffer şengülü hanımın da kan pıhtılaşması varmış 5 düşükten sonra almışlar kucaklarına...,ben uzunca süredir korunuyorum dahada sürebilir....o yüzden bilmiyorum ama sen gidersen yaz buraya yinede okurum canım..[/Q
şenay cım çok geçmiş olsun cnm nasıl oldu belki geç dölleme felan olmuştur bekle biraz dicem ama haftasına görwe kaç haftalı khamöile olman gereklii
canım şu son adet taihim 15 ağustos. yaklaşık 40 günlük olacak. 6. haftaya giricem salı günü. geç döllenme olduğunu sanmıyorum ama hayırlısı.
merhaba canım ben 2 kez gebelık kaybı yasadım 1. kımyasal gebelıkmıs kendılıgınden duştu ikıncısındede aynı senınkı gıbı kesem gozukmustu fakat haftasıyla uyumlu degıldı bıde benım beta hcg lerım cok yavaş yukselıyodu saglıklı gebelık degıl demıstı doktorum ve kurtaj yaptı aslında kendısıde duserdı ama boyle bı yontem uyguladı sen beta hcglerıne baktırdınmı normalde 2 gunde 2 ye katlanması gerekıyomus degerler ınşallah sen benım yasdıgımı yasamassın canım allah hakkında hayırlısını versın haberdar et bizlerı durumundan.....inşallah herşey gönlunce olur canım..
amin canım...ewet çok iyi anlıyorum seni zaten bizim gibi bu durumu yaşayanların yaşadıklarıda nerdeyse hep aynı oluyor....ne yapalım elimizde olan şayler değil bu yaşadıklarımız...çok üzülme ne olur bizim göremediğimiz hayırlar vardır bu olanlarda............
cok gecmis olsun canim. seni cagirsada doktorun yapacak bisey yok dinlenip beklemekden baska.. rahat ol, iyi seyler dusunmeye calis ve bekle.. buarada progesteron kullaniyormuydin? kullanmiyorsan tek yapilacak sey bu durumda progesteron ignelere baslatmasi doktorunun...ama tabiiii sunu da unutmamak lazim..Rabbim buyuk herseyi o bilir..canım allah yardımcın olsun.
Umarım bebegın gelısır ıyı dusun ıns ıyı olsun.
Allaha emanet olun.
Melekogretmen21 canım doktorun allahtan bı acıklaama yapmıs
umarım brz rahatlamıssındır. Tekrarlamaz ıns.
Pzt bebegını gorursun sapasaglam
ve kızlar dun gece bnm ıcınde kabustu
gece wcye gıttıgımde peceteye kan geldı
baya kırmızıydı kahve fln degıldı 3*4 damla kadar.
Oyle telaslandımkı dru aradım hemen
cok rahat karsıladı hıcbısey olucanı sanmıyorum korkma sadce yat ve dınlen dedı.
Yatıyorum o dkdan berı ama cok korktum
wcye gıtmeye korkuyorum suanda.
Neden bgn cagırmadı bı bakmak ıcın
baska yeremı gıtsem acılden dıye dusunmıuyor degılım.
Allaha emanetız ıns bı sorun cıkmaz ne dıyım cok tedırgınım......
canım oyle mı dersın cok kararsızım
telaslanmak ıstemıyorum bı yandan ama
daha dr kontrolume 1 hafta var o sureyı gecırmem zor olucal boyle
kendı drum varken baska yerede gıtmek ıstemıyorum ama
off bılmıyorum cok karısıgım.
Amin insallah..Nasıl duygular içinde olduğunu çok iyi anlıyorum.Ama bu bizim elimizde olan bir şey değil.Doğuranlar kendi marifetleriyle mi doğuruyorlar...Her şey Allah'ın takdirinde..Bu da bizim imtihanımız..Rabbim hepimize boll sabırlar versin.İmtihanlarımızı başarıyla geçmeyi nasip etsin..
cemocan elif dogru soylemis... bir gozuk istersen doktora..eger preeklampsi ise bu ciddi bisey, erken teshisde ne yapiyorlar bilmiyorum ama doktoruna ac sor canim... Bizide haberdar et.. insallah guzel haberlerle gelirsin..bence de git canım.bilmiyorum preeklampsi öykün var mı ama bende var ve berbat bişee.inşallah başlangıcıdır ve hemen müdeale ederler.büyük ihtimalle sana alfamet başlayacaklar.bence git hemen ya da doktorunu ara.şişliklerinde varsa hele hiç durma.ben gece yatmadan tartılırdım sabah uyanınca 2 kilo fazla çıkardım su topluyordum resmen
canım ilk etapta yükselişte bi sıkıntı yoktu. ilki 136, sonra 341, sonra 295, 834, 1342 şeklinde 1342'den sonra da baktırmadı dr. ultrasonla takip edicem dedi. dr. pek umutlu konuşmadı. inşallah belki bir umut vardır hala. bekliycez şimdilik.
artışların ıyı gözukuyo canım benım cok az artıyodu degerlerım bence senınkınde bı sıkıntı olmıcak allah hakkında hayırlısını versin
amin canım rabbim kimseye yaşatmasın tekrar çok zor. hamile kalıyosun kimseye söyleyemiyosun. söylemek istemiyosun çnkü her an kaybedebilirsin. nitekim. 3. defa aynı şeyleri yaşıyorum. gerçi dr. keseyi gördüğüne sevindi. daha önce keseyi göremediğimiz için. bu da bi gelişme herhalde. rabbim eğer bebeğimin yaşaması için bir umut varsa bir vesileyle yaşatsın onu. almasın benden.
canım sana da çok geçmiiş olsun. allahım tekrar yaşatmasın bu üzüntüyü sana tekrar. seninki daha da bir zor. allah sabır versin. biran evvel beiiş versin inş.
bence de git canım.bilmiyorum preeklampsi öykün var mı ama bende var ve berbat bişee.inşallah başlangıcıdır ve hemen müdeale ederler.büyük ihtimalle sana alfamet başlayacaklar.bence git hemen ya da doktorunu ara.şişliklerinde varsa hele hiç durma.ben gece yatmadan tartılırdım sabah uyanınca 2 kilo fazla çıkardım su topluyordum resmen
kızlar herkese mrhaba. bugün malum dr. randevum vardı. yine sadece keseyi gördük. 5.3 mm olduğunu söyledi. haftasıyla uyumlu değilmiş. ilaçlarını kullanmaya devam et dedi. gelişmezse kendi kendine düşmesini bekleyecekmişiz. çok acı ama malesef gerçek bu. hayırlısı olsun. sanırım yine başaramadım.
canım ilk etapta yükselişte bi sıkıntı yoktu. ilki 136, sonra 341, sonra 295, 834, 1342 şeklinde 1342'den sonra da baktırmadı dr. ultrasonla takip edicem dedi. dr. pek umutlu konuşmadı. inşallah belki bir umut vardır hala. bekliycez şimdilik.
artışların ıyı gözukuyo canım benım cok az artıyodu degerlerım bence senınkınde bı sıkıntı olmıcak allah hakkında hayırlısını versin
canım ne kadar güzel umut verdin bana inşallah senin dediğin gibi olur. ama hamilelik belirtisi de olmayınca iyice umudu kesmiştim. hayırlısı. allah hepimizin hakkında en güzelini en hayırlısnı versin
Benim de bu gebeliğimde keseyi gördü doktor ama haftasıyla uyumlu değil dedi.%50 ihtimal var ya düşecek ya geç döllenme oldu..10 gün sonra tekrar gel demişti.Tabi bu 10 gün içinde ölü gibiydik eşimle10 gün sonra kalp atışlarını gördük.Doktorum geç döllenme olmuş son adet tarihini değiştiriyoruz,sağlık ocağına da bu tarihi söyle dedi.Yanlış hesaplamasınlar diye..Yani Allah'tan umut kesilmez..Ve her şeyin hayırlısı olsun..
slm kızlar uyku tutmadı..doktora gittim tansiyon ölçüleri normal çıktı..benim tansiyon aletim bilekten ölçerdi..o yüzden baya abartmış ölçüleri..beni de telaş yaptırdı boşu boşuna..manuel bir tansiyon aleti ile sürekli ve düzgün aralıklarla ölçüm yaptık tansiyon ölçüleri normal çıktı :) şişliğim yok çok şükür ama ben dün gece iğrenç rüyalar görmüştüm o yüzden dün kabus gibi geçti.. içimdeki heyecanı bastıramıyorum.. göğüs kafesimin altında bi heyecan bir korku gibi bişey var dünden beri.. atlatmaya çalışıyorum inşallah başarırım..artık sürekli tansiyonumu ölçücem ve deftere kaydedicem bazen bahtsız bedevi olduğumu düşünüyorum..herşey beni mi bulur yaniii çok enteresan neyse ben Allah'ıma sığınıyorum..hem benim hem hepimizin yardımcısı olsunn..
cok gecmis olsun canim. seni cagirsada doktorun yapacak bisey yok dinlenip beklemekden baska.. rahat ol, iyi seyler dusunmeye calis ve bekle.. buarada progesteron kullaniyormuydin? kullanmiyorsan tek yapilacak sey bu durumda progesteron ignelere baslatmasi doktorunun...ama tabiiii sunu da unutmamak lazim..Rabbim buyuk herseyi o bilir..
seni anliyorum ama gitsende bisey yapmiycaklarki bakip eve gonderecekler, hicbiseyi engelleyemeyecekler malesef...
Amin insallah..
cemocan elif dogru soylemis... bir gozuk istersen doktora..eger preeklampsi ise bu ciddi bisey, erken teshisde ne yapiyorlar bilmiyorum ama doktoruna ac sor canim... Bizide haberdar et.. insallah guzel haberlerle gelirsin..
canım arkadasımın bebgınede sorun var yok dış gebelık falan dedıler sımdı 4 yasında cocuk keseyle uyumlu degıl denıldı ozel yerler sonra devlet hastanesıne gıttı baktırdı bebgının oldugunugec dollenmeymış sen de devlete gıt gozuk
canım belki bu soruyu cevaplayacak kadar tecrübeli değilim ama pıhtılaşma nedeniyle düşükler şu hafta olur diye bir kaide yok. genelde dr. lar kalp atışları duyulduktan sonra düşük oluyorsa pıhtılaşmadan kaynaklanabileceği görüşünde. ancak daha erken ve geç önemde de düşükler olabiliyor. zaten dr. lar kesin birşey söyleyemiyorlar bu konuda. kan sulandırıcı kullandığı halde düşük yapanlar olabiliyor. genelde de iğne dozunun yetmediğinden kaynaklanabildiği ifade ediliyor. bu arada çok geçmiş olsun. allah tekrar yaşatmasın.slm herkese bişey sormak istiyorum iğne kullandığı halde düşük yapan varmı bide benm düşüklerim 3 tanesi 14. haftada 1 tanesi 11.haftada oldu etrafdan duyduğum pıhtılaşmalarda hep 10.haftadan önce düşük yapıyolar şuan zaten pıhtılaşmadan başka sorunumda yok ama aklımda cok soru var ndn oluyo bu düşükler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?