Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin canım rabbim kimseye yaşatmasın tekrar çok zor. hamile kalıyosun kimseye söyleyemiyosun. söylemek istemiyosun çnkü her an kaybedebilirsin. nitekim. 3. defa aynı şeyleri yaşıyorum. gerçi dr. keseyi gördüğüne sevindi. daha önce keseyi göremediğimiz için. bu da bi gelişme herhalde. rabbim eğer bebeğimin yaşaması için bir umut varsa bir vesileyle yaşatsın onu. almasın benden.
canım sana da çok geçmiiş olsun. allahım tekrar yaşatmasın bu üzüntüyü sana tekrar. seninki daha da bir zor. allah sabır versin. biran evvel beiiş versin inş.

Son düzenleme:

Kuzenim ile bir arkadaşım benimle hemen hemen aynı haftalar hamile kalmışlardı.. Nasıl sevcem bebeklerini bilemiyorum...

Tamam haber veririm.. İyiki de bu tip haberler var.. yoksa hayatta haberim olmazdı böyle bir durumdan...

Amiinnnn....

merhaba canım ben 2 kez gebelık kaybı yasadım 1. kımyasal gebelıkmıs kendılıgınden duştu ikıncısındede aynı senınkı gıbı kesem gozukmustu fakat haftasıyla uyumlu degıldı bıde benım beta hcg lerım cok yavaş yukselıyodu saglıklı gebelık degıl demıstı doktorum ve kurtaj yaptı aslında kendısıde duserdı ama boyle bı yontem uyguladı sen beta hcglerıne baktırdınmı normalde 2 gunde 2 ye katlanması gerekıyomus degerler ınşallah sen benım yasdıgımı yasamassın canım allah hakkında hayırlısını versın haberdar et bizlerı durumundan.....inşallah herşey gönlunce olur canım..

Son düzenleme:

amin canım...ewet çok iyi anlıyorum seni zaten bizim gibi bu durumu yaşayanların yaşadıklarıda nerdeyse hep aynı oluyor....ne yapalım elimizde olan şayler değil bu yaşadıklarımız...çok üzülme ne olur bizim göremediğimiz hayırlar vardır bu olanlarda............

canım ilk etapta yükselişte bi sıkıntı yoktu. ilki 136, sonra 341, sonra 295, 834, 1342 şeklinde 1342'den sonra da baktırmadı dr. ultrasonla takip edicem dedi. dr. pek umutlu konuşmadı. inşallah belki bir umut vardır hala. bekliycez şimdilik.

canım gerçekten çok güzel moral veriyorsun. muhakkak rabbim en güzelini bilir.

cok gecmis olsun canim. seni cagirsada doktorun yapacak bisey yok dinlenip beklemekden baska.. rahat ol, iyi seyler dusunmeye calis ve bekle.. buarada progesteron kullaniyormuydin? kullanmiyorsan tek yapilacak sey bu durumda progesteron ignelere baslatmasi doktorunun...ama tabiiii sunu da unutmamak lazim..Rabbim buyuk herseyi o bilir..

seni anliyorum ama gitsende bisey yapmiycaklarki bakip eve gonderecekler, hicbiseyi engelleyemeyecekler malesef...

Amin insallah..

cemocan elif dogru soylemis... bir gozuk istersen doktora..eger preeklampsi ise bu ciddi bisey, erken teshisde ne yapiyorlar bilmiyorum ama doktoruna ac sor canim... Bizide haberdar et.. insallah guzel haberlerle gelirsin..

Son düzenleme:

canım arkadasımın bebgınede sorun var yok dış gebelık falan dedıler sımdı 4 yasında cocuk keseyle uyumlu degıl denıldı ozel yerler sonra devlet hastanesıne gıttı baktırdı bebgının oldugunugec dollenmeymış sen de devlete gıt gozuk

slm kızlar uyku tutmadı..doktora gittim tansiyon ölçüleri normal çıktı..benim tansiyon aletim bilekten ölçerdi..o yüzden baya abartmış ölçüleri..beni de telaş yaptırdı boşu boşuna..manuel bir tansiyon aleti ile sürekli ve düzgün aralıklarla ölçüm yaptık tansiyon ölçüleri normal çıktı :) şişliğim yok çok şükür ama ben dün gece iğrenç rüyalar görmüştüm o yüzden dün kabus gibi geçti.. içimdeki heyecanı bastıramıyorum.. göğüs kafesimin altında bi heyecan bir korku gibi bişey var dünden beri.. atlatmaya çalışıyorum inşallah başarırım..artık sürekli tansiyonumu ölçücem ve deftere kaydedicem bazen bahtsız bedevi olduğumu düşünüyorum..herşey beni mi bulur yaniii çok enteresan neyse ben Allah'ıma sığınıyorum..hem benim hem hepimizin yardımcısı olsunn..

Benim de bu gebeliğimde keseyi gördü doktor ama haftasıyla uyumlu değil dedi.%50 ihtimal var ya düşecek ya geç döllenme oldu..10 gün sonra tekrar gel demişti.Tabi bu 10 gün içinde ölü gibiydik eşimle 10 gün sonra kalp atışlarını gördük.Doktorum geç döllenme olmuş son adet tarihini değiştiriyoruz,sağlık ocağına da bu tarihi söyle dedi.Yanlış hesaplamasınlar diye..Yani Allah'tan umut kesilmez..Ve her şeyin hayırlısı olsun..

canım inşallah sizlerin de dualarınızla rabbim bebişime sağlık versin

canım benim iyi olmana sevindim. hormonlarından kaynaklanıyo olabilir heyecanın telaşın normaldir:)

canım cok sagol ıns bı sorun cıkmaz
dun gece yıne bıraz geldı kan
tekrar dru aradıgımda sadece yatman gerekıyo
aldıgın tedavı dısında bsy yapılamaz dedı aynı senın dedıgın gıbı tatlım..
Progestan alıyorum gunde 300 mg toplam.
Rabbım ıns bebegımı bana bagıslar eger bı sorun olcaksa ztn onune gecemeyız
allahım gostermesın ıns...

Cemocan canım snada cok gecmıs olsun
ıns en kısa zmnda atlatırsın bu durumu allaha emanetsınız
ıcını ferah tut cnm bunuda atlatacaksınız

slm herkese bişey sormak istiyorum iğne kullandığı halde düşük yapan varmı bide benm düşüklerim 3 tanesi 14. haftada 1 tanesi 11.haftada oldu etrafdan duyduğum pıhtılaşmalarda hep 10.haftadan önce düşük yapıyolar şuan zaten pıhtılaşmadan başka sorunumda yok ama aklımda cok soru var ndn oluyo bu düşükler diye

devlete de gidiyorum canım çarşamba randevum var. inşallah sizin dediğiniz gibidir. bol bol dua edin. inşallah sağlıkla kucaklayabilirim bebişimi

canım belki bu soruyu cevaplayacak kadar tecrübeli değilim ama pıhtılaşma nedeniyle düşükler şu hafta olur diye bir kaide yok. genelde dr. lar kalp atışları duyulduktan sonra düşük oluyorsa pıhtılaşmadan kaynaklanabileceği görüşünde. ancak daha erken ve geç önemde de düşükler olabiliyor. zaten dr. lar kesin birşey söyleyemiyorlar bu konuda. kan sulandırıcı kullandığı halde düşük yapanlar olabiliyor. genelde de iğne dozunun yetmediğinden kaynaklanabildiği ifade ediliyor. bu arada çok geçmiş olsun. allah tekrar yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…