Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben sizin yerinizde olsam giderdim.

canım oyle mı dersın cok kararsızım
telaslanmak ıstemıyorum bı yandan ama
daha dr kontrolume 1 hafta var o sureyı gecırmem zor olucal boyle
kendı drum varken baska yerede gıtmek ıstemıyorum ama
off bılmıyorum cok karısıgım.

Çok teşekkür ederim canım.Sen de üzme kendini.Kanama olabilir ama istersen bir doktora görün...İçin rahatlasın..

Nasıl duygular içinde olduğunu çok iyi anlıyorum.Ama bu bizim elimizde olan bir şey değil.Doğuranlar kendi marifetleriyle mi doğuruyorlar...Her şey Allah'ın takdirinde..Bu da bizim imtihanımız..Rabbim hepimize boll sabırlar versin.İmtihanlarımızı başarıyla geçmeyi nasip etsin..

merhaba kızlar tansiyonumu ölçtüm biraz önce 148 büyük 72 küçük tansiyon yüksek geldi bana acaba doktora gitmeli miyim? korktum açıkçası yaa tansiyon olayları beni çok geriyor zaten

bence de git canım.bilmiyorum preeklampsi öykün var mı ama bende var ve berbat bişee.inşallah başlangıcıdır ve hemen müdeale ederler.büyük ihtimalle sana alfamet başlayacaklar.bence git hemen ya da doktorunu ara.şişliklerinde varsa hele hiç durma.ben gece yatmadan tartılırdım sabah uyanınca 2 kilo fazla çıkardım su topluyordum resmen

canım çok üzüldüm gerçekten hatta okurken gözlerim doldu.Rabbimden ümit kesilmez sen bol bol dua et

Bu arada ben de yeni bir şey öğrenmiş oldum.Plasentanın rahim ağzına yakın olması...PLASENTA PREVİA...Gerçi doktorum daha önce yakın demişti ama o zaman dinlememiştim kounuyu bilmediğim için.Ben başka şeylere odaklanmıştım..Bu durumunda çeşitleri varmış.Kiminde plasenta rahim ağzını tamamen kapatıyormuş.Kanamalara sebep oluyormuş.O zaman normal doğum yapılamıyormuş.Bazen yakın oluyormuş ama rahim büyüdükçe yukarı çıkıyormuş.Bunun hamilelikte görülme ihtimali yüksekmiş ...Benim ki de öyledir herhalde demi.:26::26::26:Çünkü doktorum zamanla yukarı çıkar demişti...

Aa bende eray memec e gittim bundan once, cuneyt beyle cansun
Arasinda kalmistim cuneytten simdilik memnunum. Senin durum ne suan,

canım ben eray bey e pek gitme taraftarıde ğildim. gebe olduğumu öğrendikten sonra eşim benden habersiz randevu almış..2 kez gittim.. bebeğim karnımda öldünü söyledi.. iç kanama falan olmuş.. onu söylememiş. bana ertesi gün randevu vermişti. ben muzaffer beye gittim.. kendisinden memnun kaldım.. yaklaşık 2 ay oldu kürtaj olalı... 2ç gebeliğimde muzaffer beye gidicem.. geçen gün üniversitede kan pıhtılaşması testi yaptırdım.. cuma sonuç alacam.. çok zor durumda kalırsam ki inşllah kalmam cüneyt beye bende giderim.... 2 ay sonra düşünüyorum Rabbim izin verirse 2. gebeliğimi... sen de durum nasıl ???

canım çok üzldüm geçmiş olsun....RABBİM bir daha yaşatmasın çok zor iyi biliyorum(

Beydagli bende adanadayim bende cuneyt beye basladim
Suan memnunum , sen nasil memnun kaldinmi benim be
Ucuncu doktorum
canım ben 7 kez bebek kaybettim...maalesef bende işe yaramamıştı ama övüyolar cüneyt evrükeyi...

ben muzaffer şengül e gitmiştim ondan önce eray memeç.. muzaffer bey çok iii.. ona gitmeyi düşünüyorum...

benim eşimin arkadaşı çok övmüş muzaffer şengülü hanımın da kan pıhtılaşması varmış 5 düşükten sonra almışlar kucaklarına...,ben uzunca süredir korunuyorum dahada sürebilir....o yüzden bilmiyorum ama sen gidersen yaz buraya yinede okurum canım..

Canim bende tesaduf oldu eray beye gitmem iki dusuk yaptim,ikisinide
Kendi aldi.ama ikinciye gelene kadar gerekli testleri yapmadi, ikincinin kalbi bile duyul
Mustu ama dedigim gibi tum testleri yapssydi birincide. Genetik
Dedi sonra bir ay genetik sonucu bekledik nesr temiz cikti,
Uc aydir korunuyodum simdi yeni biraktim,cuneyt bey hemen kan pihtilasmssi
Testlerini yapti balcalida, sonuc kan pih. Aspirin folikasite basladim,gebe
Kalincada hergun igne canm, ama arkadaslarim var muzaffer beye
Giden memmnunlar ben.metroparktan sogudum acikcasi, insaalh busefer
Bebisime kavusurum yarabbim, sanada nasip eyler insaalh.

canım senin adına çok üzüldüm..Rabbim en kısa zamanda inşşş nasip eder.. tabiki.. yazarım...

Aynen benimde tesdüf gibi birşey eşime arkadaşı önermiş.. benim içte kanama varmış ertesi güne randevu verdi. bu durum hoşuma gitmedi. ilk başlarda önemsemiyorlar... bence çok yanlış yapmış... bende 2 aydır bu forumu takip ediyorum. kan pıhtılaşması olanlar hep benimle aynı şeyleri yazmışlar. bende tedirgin oldum perşembe günü balcalıya kan verdim test için. normalde ilk düşükten sonra bakmıyorlarmış.. orada bir memur yardım etti sağolsun. yoksa dr a söylesem yapmazmış o testleri.. cüneyt bey iyikide yapmış keşke ilk düşükten sonra olsaymış.. ama insan bilemiyor işte... bende metroparktan çok soğudum.. ama insan güvenemiyor yaaa... Amin canım inşllah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize... böyle bebek doğum hikayeleri duyunca göz yaşlarıma hakim olamıyorum.. bebişimi kaybetmeseydim 4.5 aylık hamile olacaktım şimdi.. ama nasip diyorum napalım...

canım benim çok doğru söylüyosun. ancak allahım ol derse olur. vardır bir hikmeti muhakkak. umarım rabbim bana ve isteyen herkese annelik duygusunu o yüce makamı nasip eder.

canım çok teşekkür ederim. umarım gelişebilir bebişim. sana da çok geçmiş olsun. allahım seni ve bebişini korusun

bazen insan umutsuzluğa düşsede allaha dua etmekten başka çaremiz olduğunu hatırlıyorum hemen. rabbim kulum sen hiçbirşeysin herşey benim elimde diyor. aynen de öyle sadece dua etmek geliyor elimden. sizler de esirgemeyin dualarınızı. dualarınıza beni de katın. sen nasılsın bugün umarım daha iyisindir.

canım çok üzüldüm gerçekten hatta okurken gözlerim doldu.Rabbimden ümit kesilmez sen bol bol dua et

canım çok teşekkür ederim. bizi birbirimizden daha iyi kimse anlayamaz aslında. kendim dua ediyorum. hatta eşime de tenbihliyorum bakalım kısmet. inşallah rabbim dualarımızı kabul eder. herşey onun elinde

Seni cok iyi anliyorum ben cok kotu oldum ikincide cok umutluydum
Aynen bende cocuk sevsem agliyorum, insaalh sonuclarin
Temiz cikar ya, haber ver sonuclari alinca.bende bayadir
Takip ediyorum burayi, allah isteyen herkese versin,canim sende
Sonuclari alinca haber ver,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…