canım belki bu soruyu cevaplayacak kadar tecrübeli değilim ama pıhtılaşma nedeniyle düşükler şu hafta olur diye bir kaide yok. genelde dr. lar kalp atışları duyulduktan sonra düşük oluyorsa pıhtılaşmadan kaynaklanabileceği görüşünde. ancak daha erken ve geç önemde de düşükler olabiliyor. zaten dr. lar kesin birşey söyleyemiyorlar bu konuda. kan sulandırıcı kullandığı halde düşük yapanlar olabiliyor. genelde de iğne dozunun yetmediğinden kaynaklanabildiği ifade ediliyor. bu arada çok geçmiş olsun. allah tekrar yaşatmasın.
Yani bende cok bilgi sahibi degilim ama benimkinin biri
Alti haftayken, biride dokuz haftalikti ve kalp atisi duyul
Dugu halde bir kac gun sonra yasayamadi, yani bencede
Belli olmuo , dolktorlarda bir acayip benim ikinci dusuk
Oldu anca pihtilasma oldugunu buldular, sanada gecmis
Olsun canim
kızlar şuan bol bol dua etmek geldi içimden..
senay inşallah bebeğin sağlıkla büyür içinde korkuların endişelerin yerini mutluluğa bırakır inşallah..yüce Rabbim yardımcın olsun her daim..
yokh canım sende inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun..Rabbim o mutlu o heyecanlı günü çok bekletmeden yaşatsın sana..
meleköğretmen sende kendine sakın sıkıntı yapma..unutma hiçbirşey hiç kimse senden ve senin bebeğinden daha önemli olamaz..kimsenin seni üzmesine izin verme..inşallah sende sağlıkla kavuşacaksın bebeğine hayırlısıyla...
burcu_gen,bucu2 sizlerinde az kaldı sanırım siz benden öndeydiniz hatırladığım kadarıyla sizlerde inşallah mutlulukla sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize.. hadi inşallah siz sevinin sonra bize de umut olun Rabbim yardımcınız olsun inşallah..
umudum,beydağlı,kvrck,hannem,caco ve bebek sahibi olmak isteyen ama şuan isimlerini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım Allah çok büyük her daim dualarımdasınız..Yüce Mevlam inşallah çok bekletmeden çifter çifter bebek versin sizlere.. her ne kadar günahınız olsa bile benden isteyin ey kullarım diyor..her zaman dualarınızı kabul ederim diyor..ben hepimiz için hayır dualar ediyorum..Allahım çaresizce kapına geldik ve sadece senden yardım bekliyoruz..sen her birimizin gönlüne göre ver ve bizleri hayırlısıyla evlat sahibi yap.. olan yawrularımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip et inşallah..
senay inşallah bebeğin sağlıkla büyür içinde korkuların endişelerin yerini mutluluğa bırakır inşallah..yüce Rabbim yardımcın olsun her daim..
yokh canım sende inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun..Rabbim o mutlu o heyecanlı günü çok bekletmeden yaşatsın sana..
meleköğretmen sende kendine sakın sıkıntı yapma..unutma hiçbirşey hiç kimse senden ve senin bebeğinden daha önemli olamaz..kimsenin seni üzmesine izin verme..inşallah sende sağlıkla kavuşacaksın bebeğine hayırlısıyla...
burcu_gen,bucu2 sizlerinde az kaldı sanırım siz benden öndeydiniz hatırladığım kadarıyla sizlerde inşallah mutlulukla sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize.. hadi inşallah siz sevinin sonra bize de umut olun Rabbim yardımcınız olsun inşallah..
umudum,beydağlı,kvrck,hannem,caco ve bebek sahibi olmak isteyen ama şuan isimlerini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım Allah çok büyük her daim dualarımdasınız..Yüce Mevlam inşallah çok bekletmeden çifter çifter bebek versin sizlere.. her ne kadar günahınız olsa bile benden isteyin ey kullarım diyor..her zaman dualarınızı kabul ederim diyor..ben hepimiz için hayır dualar ediyorum..Allahım çaresizce kapına geldik ve sadece senden yardım bekliyoruz..sen her birimizin gönlüne göre ver ve bizleri hayırlısıyla evlat sahibi yap.. olan yawrularımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip et inşallah..
bu benımde kafamda canım sorayım dıyorum hep unutuyorum bılgısayar başinda aslında oze ınmek varsa ben ıkız eşiyım ıkızım anne karnında olmulş erkek mış ama bızım sulalede annne ve bab tarafında var 2 zlık sen bu arada yaptırmamışmıydın kromozon tahlılı sen kuzum ay ınsallah saglıklı emrıyoyu bulursun ıcımden ses dıyor bulunacak emın ol sen hıslerım kuvvetlı benım
test sonucu 1 ayda çıkacakmış. bugün kürtaj olsam ortalama 40 günde yeniden adet olsam ben de ekim sonu kasım başı böyle bir tedaviye başlayabilirim. henüz merkez araştırmadık. ama dün bir arkadaşımdan oranın iyi olduğunu duydum. o da tüp yaptıracak orada. ben özeline gittiğim dr'uma da yaptırabilirim
slm herkese bişey sormak istiyorum iğne kullandığı halde düşük yapan varmı bide benm düşüklerim 3 tanesi 14. haftada 1 tanesi 11.haftada oldu etrafdan duyduğum pıhtılaşmalarda hep 10.haftadan önce düşük yapıyolar şuan zaten pıhtılaşmadan başka sorunumda yok ama aklımda cok soru var ndn oluyo bu düşükler diye
Yani bende cok bilgi sahibi degilim ama benimkinin biri
Olsun canim
mrb kızlar benimde 2 düşük ve ona bağlı 2 kürtaj var.. 677 hterozigot. benmde küçük bi septum histereskopiyle halledildi.. bende 5aydr hamile kalamıyorum,, kafayı yicem
yapıldı cnm o normal çıktıgumus kromozom analızı yapttırdınız mı esınle bırlıkte?
eger kı yaptırmadıysan bır de ona baktır .. bende hem kan pıhtılasması cıktı 3 dusukten sonrada kromozom bozuklugundan dusuk yaptıgım anlasıldı
sağol cnmYani bende cok bilgi sahibi degilim ama benimkinin biri
Olsun canim
iğne dozunu artırmıştık bu kez yine artarsa ben naparım 0,6 lık cok ağırdı zaten 0,8i düşünemiyorum bile neyse testi tekrardan yaptıryıımda sonra bakarızcanım belki bu soruyu cevaplayacak kadar tecrübeli değilim ama pıhtılaşma nedeniyle düşükler şu hafta olur diye bir kaide yok. genelde dr. lar kalp atışları duyulduktan sonra düşük oluyorsa pıhtılaşmadan kaynaklanabileceği görüşünde. ancak daha erken ve geç önemde de düşükler olabiliyor. zaten dr. lar kesin birşey söyleyemiyorlar bu konuda. kan sulandırıcı kullandığı halde düşük yapanlar olabiliyor. genelde de iğne dozunun yetmediğinden kaynaklanabildiği ifade ediliyor. bu arada çok geçmiş olsun. allah tekrar yaşatmasın.
Arkadaslar benim sonuclarimda aptt degerim 72,8 sn normal referans araliklarindan yuksek,
Fib degeri degerim 101,98 bu nu anlamadim referans araligi,
146-380 iken benimki 101 kusur normalmi,bide free ps
Var buda 29,64 bununda araligi 55-160 bunuda anlamdim,
Son olarak mthfr 677 heterezigot mutasyonu var.Bu degerlerle
Benide listeye eklermisnz, iki
dusuk biri 6 digeri 9 kalp at
isi
Duyuldu ama ikiside kurtajla alindi, adanadayim,suan aspirin
Ve folidoce kullaniyorum ,korunmayi biraktim simdi adetim,hayirlisyla,
Adetten sonra baslicaz, benide listeye eklerseniz sevinirim
canım benim de 2 güne kadar adetim bitiyor 8 aydır korunuyodum ve artık bırakıcam korunmayı çok hazır değilim aslında senin adet günün ne zaman dı birbirimize destek olalım
Kuzum benimde iki gune bitio adetim ben dort ay oldu
Korunali, evet senle ayni zamanlariz senin ovulasyon tarihin
Ne? Benimki 7 ekim gibi ogunlerde catlicak yumurtalar.
Sen neden hazir degilsin bebisim, korkma insaalh hamile
Kalirsak saglikli gecerse dokuz ayimiz harika olacak dusunsene,
Ben cok umutluyum sende ole ol bitanem, tabiki destek olalim
Birbirimize.
Dualariniz icin herkese tesekkurlet. Allah hepimizi bebislerimize
Kavustursun yarabbim, hildan yaz bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?