Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yani bende cok bilgi sahibi degilim ama benimkinin biri
Alti haftayken, biride dokuz haftalikti ve kalp atisi duyul
Dugu halde bir kac gun sonra yasayamadi, yani bencede
Belli olmuo , dolktorlarda bir acayip benim ikinci dusuk
Oldu anca pihtilasma oldugunu buldular, sanada gecmis
Olsun canim

doktorun canı bizim gibi tez değil ki.... hemen bakmıyorlar.... ne kadar kötü...

kızlar şuan bol bol dua etmek geldi içimden..
senay inşallah bebeğin sağlıkla büyür içinde korkuların endişelerin yerini mutluluğa bırakır inşallah..yüce Rabbim yardımcın olsun her daim..
yokh canım sende inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun..Rabbim o mutlu o heyecanlı günü çok bekletmeden yaşatsın sana..
meleköğretmen sende kendine sakın sıkıntı yapma..unutma hiçbirşey hiç kimse senden ve senin bebeğinden daha önemli olamaz..kimsenin seni üzmesine izin verme..inşallah sende sağlıkla kavuşacaksın bebeğine hayırlısıyla...

burcu_gen,bucu2 sizlerinde az kaldı sanırım siz benden öndeydiniz hatırladığım kadarıyla sizlerde inşallah mutlulukla sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize.. hadi inşallah siz sevinin sonra bize de umut olun Rabbim yardımcınız olsun inşallah..

umudum,beydağlı,kvrck,hannem,caco ve bebek sahibi olmak isteyen ama şuan isimlerini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım Allah çok büyük her daim dualarımdasınız..Yüce Mevlam inşallah çok bekletmeden çifter çifter bebek versin sizlere.. her ne kadar günahınız olsa bile benden isteyin ey kullarım diyor..her zaman dualarınızı kabul ederim diyor..ben hepimiz için hayır dualar ediyorum..Allahım çaresizce kapına geldik ve sadece senden yardım bekliyoruz..sen her birimizin gönlüne göre ver ve bizleri hayırlısıyla evlat sahibi yap.. olan yawrularımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip et inşallah..

AMİN......canım benim çok sağol iyi dileklerin için...RABBİM kabul etsin...

Amin canım Allah razı olsun.Ben senin için dua ediyordum hep.Yine edeyim.Rabbim karnındaki bebişini çok sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

CACO;
Canım benım butun tetkıklerım yapılmıstı bır tek kromozom analızıne bakılmamıstı doktorlar es gecmıs onu.3. bebege hamıleyken yapıldı sonucu cıkmadan bebek dustu zaten.megersem bu kromozom bozuklugundanmıs.ınsallah canım saglıklısı bulunur tek dılegım ve dusuncem bu.kımse yanıtlamamıs ama ıkız hamılelık gecıren yok heralde bu pıhtılasmada:s ekım 15 te rahım fılmı cektırıcem sonrada memorıla gorusmeye gıdıcem kasımdada bısey cıkmazsa baslicam tedaviye. burdan yazıcam zaten dua edersınız bana..

ORKİDE;
ben ozel de yaptırdım normalde 2 ya da 3 haftada cıkıyormus sonuc benım tam 21. gun cıkmıştı.ben merkezleri bayagı bı arastırdım arkadaşım..doktorlar dısarıdan gıdıyor cogu yerde yada embrıyologlar ...bu dıger cok bılınen merkezler ısı tıcarete dokmus dıye arastırdım hep. ama memorıal 70 kısılık bı kadro kurmus uluslararası. fıyatlar fıx zaten 4000-4600 cıvarı. o sorun degıl zaten bızım gıbıler ıcın onemlı olan ıyı secılmıs ehli bir merkez olması.
benımde ozelıne gıttıgım doktor var hatta 3 doktor var kadım dogumcu :) ama dısarıdan gıdıp geldıklerı ıcın ıcıme sınmıyor oyuzden orayı tercıh edıyorum.ben de kasım da baslıcam sana deneyımlerımı anlatırım buradan. bu arada rahım fılmını cektırdın mı sen??

gumus kromozom analızı yapttırdınız mı esınle bırlıkte?
eger kı yaptırmadıysan bır de ona baktır .. bende hem kan pıhtılasması cıktı 3 dusukten sonrada kromozom bozuklugundan dusuk yaptıgım anlasıldı

mrb kızlar benimde 2 düşük ve ona bağlı 2 kürtaj var.. 677 hterozigot. benmde küçük bi septum histereskopiyle halledildi.. bende 5aydr hamile kalamıyorum,, kafayı yicem

canım benım..allah razı olsun senden.
Dualarımızın karsılıgını versın ınsallah.
Sende bebegıne sag saglım kavusursun canım.
Hepımız ıcın tum dualarım dıleklerım bu yonde benımde.
Rabbım duysun bızı ıns......

teşekkür ederim canım. çarşambayı bekliycem belki bir umut ışığı görülür inş.

amin canım allahım bu güzel dualarını inş. kabul eder. inşlaah senin de bebişin sağlıkla doğar.

mrb kızlar benimde 2 düşük ve ona bağlı 2 kürtaj var.. 677 hterozigot. benmde küçük bi septum histereskopiyle halledildi.. bende 5aydr hamile kalamıyorum,, kafayı yicem

canım çok gçmiş olsun. umarım o kötü günler geride kalmıştır. inş bir daha çabucak hamile kalabilirsin ve bu sefer sağlıkla dünyaya getirebilirsin. sabırlı ol ve umudunu hiç yitirme.

yapıldı cnm o normal çıktı
sağol cnm
iğne dozunu artırmıştık bu kez yine artarsa ben naparım 0,6 lık cok ağırdı zaten 0,8i düşünemiyorum bile neyse testi tekrardan yaptıryıımda sonra bakarız

canım benim de 2 güne kadar adetim bitiyor 8 aydır korunuyodum ve artık bırakıcam korunmayı çok hazır değilim aslında senin adet günün ne zaman dı birbirimize destek olalım

günaydın canım nasılsın haftasonu olmadğım için haberlerini yeni aldım.hakkında hayırlısı demekten ve dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden. günlük yaşamın sıkıntıları zorlukları sorunları bir yandan bi de bu çektiklermiz bi yandan allah yardımcımız olsun

günaydın kızlar nasılsınız? ben 8 ay önce 4 haftalık düşük yaptım sonrasında araştrma yapıldı kan pıht. çıktı doktorum 3 ay aspirin folbiol kullan ve sonra korunmayı bırak gebe kalırsan gel iğneye başlarız dedi.gebelik düşüneceğim zaman gel demedi.2 güne kadar adetim bitiyo kızlar doktora gitmeye gerek var mı yoksa gebelik oluşmasını mı bekliyimm

Merhaba kızlar son düşüğümün üzerinden 6 ay geçti ve ben yine hamileyim şükür...ama korku ve telaş bırakmıyor tabii..coraspin ve folbiol içiyordum bir aydır..pıhtılaşma sorunum için şimdi doktora gidip görünmem lazım..faktör 5 heterezigot çıkmıştı..üstelik hipotroidide var bende..Allah yardımcımız olsun..Her halimize şükürler olsun..

canım benim de 2 güne kadar adetim bitiyor 8 aydır korunuyodum ve artık bırakıcam korunmayı çok hazır değilim aslında senin adet günün ne zaman dı birbirimize destek olalım

Kuzum benimde iki gune bitio adetim ben dort ay oldu
Korunali, evet senle ayni zamanlariz senin ovulasyon tarihin
Ne? Benimki 7 ekim gibi ogunlerde catlicak yumurtalar.
Sen neden hazir degilsin bebisim, korkma insaalh hamile
Kalirsak saglikli gecerse dokuz ayimiz harika olacak dusunsene,
Ben cok umutluyum sende ole ol bitanem, tabiki destek olalim
Birbirimize.
Dualariniz icin herkese tesekkurlet. Allah hepimizi bebislerimize
Kavustursun yarabbim, hildan yaz bana:)

Hildan ben bi kac test alcam eve, pozitif gordugum an
Doktora gidecem, cunku hamile kalir kalmaz gel dedi, keseyi
Gormeden igneye baslamak en iyi si diolar, burdaki arkadaslarda
Ole dio, bence sende ole yap,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…