doğsun da sıkıntılar bitmiycek doğru diyosun ama bi doğsun bi göreyim onu :) şeker yüklemesi c.tesi yapılacak cnm, son zamanlarda tatlıya içim gidiyo inşallah sıkıntılı çıkmaz.pıhtı için testlere de devam.sadece hematologum biraz kendi halime bıraktı beni önceden nerdeyse her hafta telefon ediyodu noldu naptın yaptınmı test diye:) ama en fazla 500 olmalı dediği d-dimer bende en son 3800 lere çıkınca artık o da yapacak bi yorum bulamadı:) Allaha emanetiz,iğnelere devam... kendini iyi hissedeceksen yaptırma test dedi,bende sırf merakımdan 3 haftada bir filan yapayım diyorum.isim bizde karar vermedik, defne koyabiliriz kesin olmamakla birlikte... aman yeterki doğsun isim bulunur dime:) görüşürüz canım öptüm seni.. demir çok güzel bi seçim
kızlar aklıma bişey takıldı.. doktorla görüşme yaptığım da eğer bebeğin bu haftalarda doğarsa küvezde bile yaşama ihtimali çok zayıf dedi.. bebeğin yaşama şansının yüksek olması için kaçıncı haftada doğması gerek yani erken doğum olarak bahsediyorum..
ya ben de rapor cıkarmak ıstıyorum özel hastanede doktor rapora pek yanasmıyor ...rapor cıkarması zor bırsey mi ne gerekıyor ve nerden cıkarıyorsun canım ya
Günaydın kızlar...Bir sorum olacak.Tansiyonunuzun yükseldiğini nasıl anlıyorsunuz?Belirtileri nelerdir?
canım nasıl yani rapor çıkınca para ödemicekmiyiz???
Arkadaslar normal kan tahlili yaptirirken doktorun kan pihtilasmasinada bakmasini söylemediyseniz belli olurmu var olup olmadigi?
benim doktor ilk hamileliklerde çok normal arastirma bence artik bukadar dedi.. tekrarlayan dusuklerde arastirilyor dedi ama birdaha ayni seyleri yasamaktan korkuyorum..
slm canım benimde sıkıntım senle aynı bende burya yeni üye oldum baktımki benle aynı sorunda olanlar çok fazla imiş benimde 7 düşük oldu şimdiye kadar kanda pırtılaşmayı bulamdılar. şimdi gitiyim prof. bunu buldu 10 gün oldu 7 düşüyümü yapalı bakalım aspirin ve folikasit ve b 12 kulan dedi bir adet gör ve sonrasında koruma dedi bakalım busefer olacakmı.
nasılsın canım...
kanla bakılıyor canım ama normal tahliller değil. genetik inceleme gerektiriyor. testler biraz pahalı olunca ilk kayıpta bakmıyor birçok doktor. korkularında haklısın ama doktorunu dinle. seni ikna edebildi mi o önemli...
kanla bakılıyor canım ama normal tahliller değil. genetik inceleme gerektiriyor. testler biraz pahalı olunca ilk kayıpta bakmıyor birçok doktor. korkularında haklısın ama doktorunu dinle. seni ikna edebildi mi o önemli...
canım nasıl yani rapor çıkınca para ödemicekmiyiz???
canım benim duaların için çok teşekkür ederim. şu an 7. haftaya giricem. ama belirsizlik devam ediyor. coraspine devam. ama kaçıncı haftaya kadar kullandırırlar orasını bilemiyorum. ben niğdede yaşıyorum ankaralıyım.
inşallah sağlıklı hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın bebeğini peki kalp atışlarınızı duydunuzmu
o nasıl doktormuş öyle benim kızım 26 haftalık 780 gr doğmuştu yaşadı seninki 2 kiloya yaklaşmıştır inşallah doğmazda bu haftalarda anne karnında ne kadar çok durursa o kadar iyidir aklına kötü şeyler getirmekızlar aklıma bişey takıldı.. doktorla görüşme yaptığım da eğer bebeğin bu haftalarda doğarsa küvezde bile yaşama ihtimali çok zayıf dedi.. bebeğin yaşama şansının yüksek olması için kaçıncı haftada doğması gerek yani erken doğum olarak bahsediyorum..
Günaydın kızlar...Bir sorum olacak.Tansiyonunuzun yükseldiğini nasıl anlıyorsunuz?Belirtileri nelerdir?
o nasıl doktormuş öyle benim kızım 26 haftalık 780 gr doğmuştu yaşadı seninki 2 kiloya yaklaşmıştır inşallah doğmazda bu haftalarda anne karnında ne kadar çok durursa o kadar iyidir aklına kötü şeyler getirmekızlar aklıma bişey takıldı.. doktorla görüşme yaptığım da eğer bebeğin bu haftalarda doğarsa küvezde bile yaşama ihtimali çok zayıf dedi.. bebeğin yaşama şansının yüksek olması için kaçıncı haftada doğması gerek yani erken doğum olarak bahsediyorum..
bende ilk düşüğümü yaptığımda bikaç doktora gittim ve banada gerek olmadığını hatta 3düşükten sonra bakılabilacağini söylediler. ve tekrar hamile kaldım 3ay sonra. ve bi kontrola gittiğimde bebeğimin öldüğünü söylediler. tabi araştırma yapılmasını istedik ve yine gerek ypok dediler ama ben illada diye tutturunca özele gidip yaptıdık.iyiki yaptırmışız
ya ben de rapor cıkarmak ıstıyorum özel hastanede doktor rapora pek yanasmıyor ...rapor cıkarması zor bırsey mi ne gerekıyor ve nerden cıkarıyorsun canım ya
çok geçmis olsun.. Bu bebegini Ins saglikla kucagina alirsin.. Iyiki yaptirmisiz demissin bi sebebi varmiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?