Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

:) kızım olsaydı defne olurdu adı bayılrım... cemrede sevdiklerimden bitanesi. annemin dediği gibi ad bir boncuk sadece. sağ salim doğsunlarda. d- dimer e takılmamakla iyi ediyrosun bak kaç kişiyiz hiç birimize yapılmıyor. yapılsa kaç çıkar kim bilir. şekerinde umarım iyi çıkar. ben şeker yüklmesine kadar çikolatanın tadına bile bakmak istemiyrodum yinede az da olsa yüksek çıktı. yediğin içtiğinden değilde çıkacaksa çıkıyor bu şeker anladığım. haber veririsin bizede. öpüyorum bende :)

canım benim doktorumun dediği 32 oldu artık korkmaydı. bide kilosu 2000 gramı geçtiyse rahatla demişti. tabi alllahımın takdiri 26 haftalık doğup yaşayanda var ona bakarsan ...

ya ben de rapor cıkarmak ıstıyorum özel hastanede doktor rapora pek yanasmıyor ...rapor cıkarması zor bırsey mi ne gerekıyor ve nerden cıkarıyorsun canım ya

canım banada devletteki çıkarmamıştı. sonra üniversitede çıkarttık aslında kolay bi iş yeterki çıkarmak istesinler. gerçi 0,4 yazmış rapora ben sonradan 0,6 ya geçtim raporu kullanamıyorum artık ama sağlık olsun...

Günaydın kızlar...Bir sorum olacak.Tansiyonunuzun yükseldiğini nasıl anlıyorsunuz?Belirtileri nelerdir?

bende ki en büyük etkisi baş ağrısı sanırım. baş dönmen varsa düşmüşte olabilir canım. bi tansiyon aleti edin ama aklında kalmaz en azından.

canım nasıl yani rapor çıkınca para ödemicekmiyiz???

raporun varsa yüzde alıyorlar ya onu ödemiyorsun canım. bide tabi çok kutu yazdırma lüksün oluyo. 3 aylık birden alabiliyorsun bildiğim.

Arkadaslar normal kan tahlili yaptirirken doktorun kan pihtilasmasinada bakmasini söylemediyseniz belli olurmu var olup olmadigi?
benim doktor ilk hamileliklerde çok normal arastirma bence artik bukadar dedi.. tekrarlayan dusuklerde arastirilyor dedi ama birdaha ayni seyleri yasamaktan korkuyorum..

kanla bakılıyor canım ama normal tahliller değil. genetik inceleme gerektiriyor. testler biraz pahalı olunca ilk kayıpta bakmıyor birçok doktor. korkularında haklısın ama doktorunu dinle. seni ikna edebildi mi o önemli...

çok geçmiş olsun . allahım bir daha yaşatmasın. neden bu kadar çok kayıp yaşamanı beklediler araştırmak için. şimdiki doktorun sanırım doğru tedaviyi vermiş. gebelikle birliktede iğneye başlayacaktır. umarım çok bekletmeden gelri miniğin bu sefer sağlıkla...

Anladm canim.. Ya aslinda bu kan pihtilasmasi aklimda yoktu sonradan okudum internette.. Aslinda evet ikna edebildi ama iste gelde söz geçir her okudugum seyde acaba bu yüzden olmus olabilirmi diye kendimce tedbir almaya çalisiyorum
Tskrler cevabin için

bende ilk düşüğümü yaptığımda bikaç doktora gittim ve banada gerek olmadığını hatta 3düşükten sonra bakılabilacağini söylediler. ve tekrar hamile kaldım 3ay sonra. ve bi kontrola gittiğimde bebeğimin öldüğünü söylediler. tabi araştırma yapılmasını istedik ve yine gerek ypok dediler ama ben illada diye tutturunca özele gidip yaptıdık.iyiki yaptırmışız

canım nasıl yani rapor çıkınca para ödemicekmiyiz???

hayır. rapor çıkartırlarsa hiç para ödemiyosun iğnelere. GERÇİ BEN BU 0,6 LIK İÇİN İLK RAPOR ÇIKTIĞI GÜN HASTANENİN HEMEN KARŞISINDAKİ ECZANEDEN ALDIM 33 LİRA PARA ALDILAR BENDEN BEN DE SORMADIM BU NE PARASI DİYE. GEÇEN GÜN İĞNELER BİTİNCE SAĞLIK OCAĞINDAN TEKRAR YAZDIRDIM. 1 AYLIK YAZDI. ECZANE HİÇ PARA ALMADI. NASIL YANİ DEDİM. BEN ÖNCEKİNDE PARA ÖDEMİŞTİM DEDİM. YOK HOCAM RAPORUNUZ KATKI PAYSIZ DEDİ. ÖNCEKİ ECZANE NEDEN ALDI BİLEMEDİM. BU ECZANELERDE DE VAR BİRŞEY BİR DAHA SORACAĞIM PARA İSTEDİKLERİNDE NE İÇİN İSTİYOSUNUZ DİYE.

Son düzenleme:
cnm gecmıs olsun öncelıklee.... benımde senınle aynı 1298 heterozıgot sana dokorun ne dedıı aslında ben sadece bu nedenden oldugunu dusunmuyorum kayıplarımızın cunku cok yuksek degerler degıllermıss bızımkıııı:26::26::26: bu yuzden bebek kaybedılırmı muallaktaa herkess

inşallah sağlıklı hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın bebeğini peki kalp atışlarınızı duydunuzmu

o nasıl doktormuş öyle benim kızım 26 haftalık 780 gr doğmuştu yaşadı seninki 2 kiloya yaklaşmıştır inşallah doğmazda bu haftalarda anne karnında ne kadar çok durursa o kadar iyidir aklına kötü şeyler getirme

Günaydın kızlar...Bir sorum olacak.Tansiyonunuzun yükseldiğini nasıl anlıyorsunuz?Belirtileri nelerdir?

canım bazen hiç belirtide vermeyebilir tıpkı benim yaşadığım gibi ben ilk gebeliğimde tansiyonum 19/10 olmuş ben farkında değilim çünkü hiçbir belirtim yok ne baş dönmesi ne gözlerde kararma o yüzden en iyisi tansiyon aleti al evde ölçersin

o nasıl doktormuş öyle benim kızım 26 haftalık 780 gr doğmuştu yaşadı seninki 2 kiloya yaklaşmıştır inşallah doğmazda bu haftalarda anne karnında ne kadar çok durursa o kadar iyidir aklına kötü şeyler getirme

canım bazen hiç belirtide vermeyebilir tıpkı benim yaşadığım gibi ben ilk gebeliğimde tansiyonum 19/10 olmuş ben farkında değilim çünkü hiçbir belirtim yok ne baş dönmesi ne gözlerde kararma o yüzden en iyisi tansiyon aleti al evde ölçersin

çok geçmis olsun.. Bu bebegini Ins saglikla kucagina alirsin.. Iyiki yaptirmisiz demissin bi sebebi varmiydi?

ya ben de rapor cıkarmak ıstıyorum özel hastanede doktor rapora pek yanasmıyor ...rapor cıkarması zor bırsey mi ne gerekıyor ve nerden cıkarıyorsun canım ya

ben özel hastanede çıkarttırdım raporu dr uma söledim olur dedi hemen yaptı.bi kerelik 25 lira verdim.sonra reçeteye 20 kutu iğne yazdırdım gittim eczaneye hiç para vermeden aldım.şuan 3 aylık iğnem var ve ben günde 2 kez vuruluyorum

çok geçmis olsun.. Bu bebegini Ins saglikla kucagina alirsin.. Iyiki yaptirmisiz demissin bi sebebi varmiydi?

kan pıhtılaşmam varmış şuanda 15 haftalık hamileyim hamile kaldığımı öğrendiğimden itibaren hergün 0.4lük iğne kullanıyorum çok şükür hiç bi sorunumuz yok bunun dışında. aman nazar değmesin maşallah de kız :))))

ben tüm testlerimi devlette yaptırdım hiç para vermedim.hatta dr um 3 düşükten sonra bakıyoruz demişti.benim 2 düşüğüm var.bende dedimki 3. yüde kaybetmeyimi beklicem dedim şimdi yaptırmak istiyorum ona göre önlem almak istiyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…