ya ben de rapor cıkarmak ıstıyorum özel hastanede doktor rapora pek yanasmıyor ...rapor cıkarması zor bırsey mi ne gerekıyor ve nerden cıkarıyorsun canım yaarkadaşlar büyük ihtimal biliyosunuzdurda yinede sölemek istedim.bende cleaxne iğne kullanıyorum doğuma kadarda sürücek.dr bana rapor çıkarttı toplu halde alınıyo sürekli iğne yazdırmaktan kurtuldum.tabi bide para ödemektende
kızlar günaydın...:)))) herkese hayırlı günler diliyorum :)
kızlar aklıma bişey takıldı.. Doktorla görüşme yaptığım da eğer bebeğin bu haftalarda doğarsa küvezde bile yaşama ihtimali çok zayıf dedi.. Bebeğin yaşama şansının yüksek olması için kaçıncı haftada doğması gerek yani erken doğum olarak bahsediyorum..
neden öyle birşey demiş anlamadım. 6 aylık doğup da küvezde yaşayanları duyuyoruz. Sen 7 ayı tamamlamışsın allah orusun ölmasın ama olursa da yaşama ihtimali yüksek bence. Ama sen elinden geleni yap. Ilaçlarını kullan. Dr. Un dediklerini yap gerisi allaha kalmış
kızlaarrr bu bulantılar beni öldürecek..hiçbişi yiyemiyorum çıkaramıyorum da...ama midem ağzımda geziyorum raporum da bitiyor yarın..cuma okula gitmem lazım bu şekilde okula gitmeyi bırak evin önündeki sağlık ocağına zar zor gittim napcam ben yaaaa :18:
Günaydın kızlar...Bir sorum olacak.Tansiyonunuzun yükseldiğini nasıl anlıyorsunuz?Belirtileri nelerdir?
şenaycım bende anlamadım yani bilemiyorum neden öyle söyledi..şimdi perşembe gününe randevu aldım.. Bakalım doktorla çok ciddi bir konuşma yapıcam artık bıçağı kemiğe dayandırdı..ilaçları kullanıyorum ama varya acayip huzursuzluk ve göğüs daralması yapıyor..zaten erken doğum ilaçlarının en belirgin yan etkileri bunlarmış..şimdi birde her saat başı tansiyon ölçüp yazıyorum deftere bunların hepsini anlatacağım doktora bana ne gibi bir açıklama yapacak merak ediyorum..
ya ben de rapor cıkarmak ıstıyorum özel hastanede doktor rapora pek yanasmıyor ...rapor cıkarması zor bırsey mi ne gerekıyor ve nerden cıkarıyorsun canım ya
en güzeli dr. La açık açık konuşmak galiba. Bazen dr. Ları da anlamıyorum ya gereksiz yere insanı telaşlandırıyorlar ya da vermeleri gereken bilgileri vermiyorlar. Hayırlısı bakalım. Sen allaha sığın ben bunu anladım. Bu hamilelik işinde dr. Ların da elinden pek bişey gelmiyor. Rabbim hepimize yardım etsin.
seninle aynı haftadayız ben de çok az var ile yok arası bulantı ben de olsun istiyorum ki hamileliğimin devam ettiğini bileyim diye ama yok. Nasıl olsa geçecek onun için fazla düşünme bence tekrar rapor alma imkanın varsa rapor al. Bir de ara ara kraker ya da galeta yemek belki rahatlatır mideni denemekte fayda var.
günaydın canım..sorunu yanıtlamak istedim..başında herhangi bir uyuşma, gözünde hafif kararma,baş dönmesi ve mide bulantısı ama özellikle baş ağrısı ve kulakta çınlama varsa tansiyonun yükseldiğinin belirtisidir..bazen aşırı terleme ile de anlaşılır..özellikle saç diplerin buram buram terler.. ama bunlar oldu diye tansiyonun yükselmiş değil..en iyi yöntem ölçüm yapacaksın..ben eve manuel yani pompalı tansiyon aleti aldım saat başı ölçüm yapıp yazıyorum deftere..
inşallah iyi gidiyordur hamileliğin canım..ben bu bulantılardan başımı kaldıramadığım için hamile gibi bile hissedemiyorum...sanki çok hastaymışım gibi geliyor daha kalp atışını da duymadık 10 gün var randevuma napcam bilmiyorum ...kraker yemeye çalışmaktan da gına geldiiiii....3 ayda biter diyo herkes ama bütün hayatım boyunca böle olacakmış gibi hissettiriyo bana...:2:
amiiiinn canım tabiki dediğin gibi..Allah yardım etsin..hamilelik bir kapalı kutu..karnının içinde bir canlı var ve göremiyorsun..içeride ne halde bilemiyorsun..Allah biliyor..hayırlı yazılar yazmış olsun..ama ben açık açık konuşucam doktorla..hiç gelemem böyle mistik olaylara..onu da yapalım bunu da deneyelim..kobay mıyım ben..ben ona açık açık söyledim derdimi..doktor olan o ben değilim ben net bi şekilde anlatırım oda hekimliğini konuşturur olmayacaksa zaten benim gibi riskli bir gebeyle yola çıkmayacak çok basit yaniii...
inşallah iyi gidiyordur hamileliğin canım..ben bu bulantılardan başımı kaldıramadığım için hamile gibi bile hissedemiyorum...sanki çok hastaymışım gibi geliyor daha kalp atışını da duymadık 10 gün var randevuma napcam bilmiyorum ...kraker yemeye çalışmaktan da gına geldiiiii....3 ayda biter diyo herkes ama bütün hayatım boyunca böle olacakmış gibi hissettiriyo bana...:2:
hayır hiç de değil. Devletin doğum hastanesine gidiyosun. Varsa tetkiklerini gösteriyosun. Durumunu açıklıyosun. Yazıyorlar. Benim devletteki dr. önceki hamileliğim 0,4 e rapor çıkarttı. Onda da düşünce şimdi 0,6 ya rapor çıkarttı.
Bende de mthfr1298 heterozigot var .. dr um hamile olunca coraspin dedi.. ama istersen öncesinde de kullanabilirsin dedi ben şimdiden almaya başladım. hamile kalınca da iğne dedi.. önceki dr umda hamile kalınca hemen gel coraspin demişti.. bence çok ya hele 2 iğne çok başka dr a git.. güven olmuyo çünkü... benim pek güvenim kalmadı açıkçası yaşadıklarımdan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?