canım ben bugün nadir beye gittim. belim ve kasıklarımda ağrı vardı. aslında ben fatih beye gidiyorum ama o bugün doluydu. durumumu anlattım ben seni takip etmiyorum sana iğne yazamam ben dedi kim teşhis koymuşsa o bakıcak dedi. bende ağrılarım için bişi deyin benim 2kaybım var telaşlandımda geldim bebeğim iyimi değilmi dedim kan tahlili istedi ikna edemedim bakmadı ultrasonla bende kızdım tahlil yaptırmadım. yarın sağlık ocağında yapcaklar zaten. ama senin durumun farklı sana daha anlayışlı yaklaşır herhalde iyisin dimi bi sıkıntın yok inşallah
doğru diyorsun canım..gitsem bi türlü gitmesem bi türlü..yarına randevu almak için aradım tüm iyi doktorlar dolu..herhangi bi doktora gidicem artık..umarım iğne yazar gittiğim doktor:18:
sen evraklarını götürmedin mi cnm bakıp yazabilir pekala valla ben ne oluır ne olmaz şu şikayet hattını tele kaydedeyim :) muaynesi nerde aynı kattamı ben hiç görmemiştim buarada sağlık ocağında tahlil yapılıyo ama hastanede daha ayrıntılı şeylere bakılıyo özellikle idrar enfeksiyonu için ayda bi kez hastanede tahlil vermeye bak benim geçen gittiğimde enfeksiyon çıktı ilaç kullandım ama yeniletmedim geçtimi geçmedimi bilmiyorum cumartesi kendi dr.uma gideceğim doğum şekline karar vercez çatı muaynesi yapılcak baya gerginim :) sen ahmet beyi arayıp durumunu sorabilirsin cnm çok sabırlı bi dr. olduğunu biliyorum sana da anlayışlı yaklaşır içini rahatlatır buarada ben,m dr kontrol günlerini 5 haftada bir yaptı bu bebeğimizin risk taşımadığının bi göstergesi sevinmemiz lazım aslında şimdi son aşamadayız 10 güne düştü her aşaması ayrı bi telaş işte aklına kötüyü getirme yavrun tutundu artık sana bırakmaz annesi endişelenme (o artık ne kadar kıymetli olduğunu hissetmiştir)
sezenim yarın mı senin kontrolün araştırma hastanesine gün alacaktın gittin mi
yok özel değil devletteki yaptı ilk defa gittimya ne biliyim ondan herhalde. ama çok üzdü beni
nadir beye mi gittin canım sen?? onun için kasap diyorlarmış karacabeyden gelmiş sanırım..fatih bey daha iyi en azından..keşke sezcan bey rapor almasaydı ama adam sınavlara hazırlanıyor..napsın.. ama bana geçen akşam fatih bey geldi çok ilgilendi zaten eşimle de tanışıyorlar hem artık komşum ama iyi biri ilgilendi yani..bence sen bir daha ona git..boşver nadiri
Allahım meleğini korusun canım..clexan 0.4 mü başladın..inşallah yarın devlette bi doktora gideyim diyorum..ama alttan bakacaklar diyede çekiniyorum..daha dün gittim alttan baktı keseyi görmek için bayağa canımı yaktı görene kadar..gelince bi süre karnım ağrıdı..gitmesem iğne almam da lazım ne yapıcam bilmiyorum:26:
Aynen öyle.Ama biz öğretmenlerin norm olayları var bu aralar.Ortalık karışık bayağı.Ne olacağımız belli değil..Gına geldi artık...
canım benim çok mutlu oldum böyle hatırlandığım için :) maşallah ikili test vakti geldi demek miniğin :)) hep diyorum zaman bana geçmiyor ama çevremdekilere bakıncada ne çabuk geçmiş diye düşünüyorum. ikili testte ense kalınlığı ölçmüştü doktorum bide burun kemiğine bakıyolar tabi bide kan alıyorlar. tek dikkat etmen gereken şey doktora gitmeden tatlı bişeyler yeme, bebiş çok hareketli olmasında doktorun rahatlıkla ölçebilsin canım :) diyeti bende hiç uygulamadım. toksoplazmadan dolayı bende çok sevdiğim kokoreçi yiyememekten şikayetçiyim ama bebişler için herşeye değer. ben kalsiyum hiç kullanmadım . çünkü süt yoğurt ve peynir vazgeçilmezim. başlarda elevit,coraspin,balık yağı ve clexane kullanıyordum.folbiolü erken kesti çünkü ben uzun zamandır kullanıyordum ayrıca elevitin içindede folik asit var o sana yeterli demişti. s sonra eleviti bıraktık yerine gyno ferrosanol başladık.onun içinde de folik asit avr ama dozu folbiole göre daha düşük. diğer ilaçlara aynen devam. 20.haftalarda bacağım kasıldı dedim magnezyum verdi ama onu da 29.haftadan beri düzenli içiyorum canım. sanırım sanada kan hapına başlayınca folbiolü bıraktırır canım.
33.haftanın içindeyiz herşey yolunda gözüküyor çok şükür. pazartesi kontrolüm o zaman bebiştende iyi haberler getiririm inşallah... ama endişelerimden kurtulamıyorum bende bir türlü elim sürekli karnımda...
ne çok yazmışım biri sorsada anlatsam diye düşünüyormuşum demek kiumarım sıkmamışımdır canım. ikili sonucundan bizide haberdar et. miniğine ve kendine iyi bak.
doğru diyorsun canım..gitsem bi türlü gitmesem bi türlü..yarına randevu almak için aradım tüm iyi doktorlar dolu..herhangi bi doktora gidicem artık..umarım iğne yazar gittiğim doktor:18:
Aynen öyle.Ama biz öğretmenlerin norm olayları var bu aralar.Ortalık karışık bayağı.Ne olacağımız belli değil..Gına geldi artık...
selam kızlar..çok sık yazmasamda sık sık girip okuyorum hepiniz iyisinizdir bebekler iyidir inşallah... biz kızımla 25 haftaya adım atıyoruz yarın inşallahşöyle doğunca rahat yaşayabileceği bi zamana gelirsek rahatlıycam korkularım çok şiddetli... sizde böylemiisniz? yoksa benmi abartıyorum...
iyi olmanıza bende çok sevindim cnm:)seninde az kaldı maşallah darısı bize.bebeğine isim buldunmu?
norm derdini sorma canım. aynı dertten muzdaripim. şu karnı burnumda halimle bana bunları yaşattıkları içinde çok kızgınım. o yüzden doğum iznimi hiç bekletmedim bi yandan da. bakalım dönünce neler yaşıcam şimdiden stresi basıyor gerçekten...
sağol canım bizde sizin iyi olmanıza sevindik gerçi ben arada girip bakıyorum diğer topikten iyi haberlerini alıyorum :) maşallahsizde büyümüşsünüz . sana kötü bir haberim var doğsa yaşayacak kadar büyüsede o endişeler geçmiyor be güzelim. hala yüreğim ağzımda 2 saat oynamasa suratım düşüyor. şimdi korkularım daha da büyük. sanırım doğduğu anda sesini duyup birde kucağıma alıp kokladığım gün bu kaygılar bitecek. tabi yerine yenileri gelecek. isim için ilk cinsiyetini öğrendiğimde günlerce araştırma yapmıştım. kimin ben kimini eşim beğenmedi. annemlerde hiç fikir vermedi. tek ısındığımız isim demir oldu. demir gibi sağlam,sağlıklı olsun diyorum artık. bi süpriz yapıp değiştirmezsek şimdilik böyle... şeker yüklemen yapıldı mı canım umarım iyidir. hala test yapıyorlar mı pıhtılaşma için sana. ayrıcı sizin isminiz belli mi karar vermek çok zor dimi :)
norm derdini sorma canım. aynı dertten muzdaripim. şu karnı burnumda halimle bana bunları yaşattıkları içinde çok kızgınım. o yüzden doğum iznimi hiç bekletmedim bi yandan da. bakalım dönünce neler yaşıcam şimdiden stresi basıyor gerçekten...
sağol canım bizde sizin iyi olmanıza sevindik gerçi ben arada girip bakıyorum diğer topikten iyi haberlerini alıyorum :) maşallahsizde büyümüşsünüz . sana kötü bir haberim var doğsa yaşayacak kadar büyüsede o endişeler geçmiyor be güzelim. hala yüreğim ağzımda 2 saat oynamasa suratım düşüyor. şimdi korkularım daha da büyük. sanırım doğduğu anda sesini duyup birde kucağıma alıp kokladığım gün bu kaygılar bitecek. tabi yerine yenileri gelecek. isim için ilk cinsiyetini öğrendiğimde günlerce araştırma yapmıştım. kimin ben kimini eşim beğenmedi. annemlerde hiç fikir vermedi. tek ısındığımız isim demir oldu. demir gibi sağlam,sağlıklı olsun diyorum artık. bi süpriz yapıp değiştirmezsek şimdilik böyle... şeker yüklemen yapıldı mı canım umarım iyidir. hala test yapıyorlar mı pıhtılaşma için sana. ayrıcı sizin isminiz belli mi karar vermek çok zor dimi :)
canım benim methfr 677 ve 1298 di bir de faktör v leiden heterezigot. ben hamile kalmadan önce 3 ay coraspin, folbiol ve bemiks c, yumurtlama döneminin hemen ardından 0,4 clexane, hamile kaldığımı adetimden 2 gün iönce öğrendim ve hemen 0,6 clexane'a geçtim. benim henüz net olmadığı için işe yarayıp yaramadığı konusunda bir fikrim yok. bu şekilde canım umarım bir faydası olur.
cevabın için cok teşekkür ederim. inşşallah ALLAH ın izniyle aksilik çıkmaz ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.şuan kaç aylık hamilesin peki. hamilelikten sonra coraspine devam ediyormusun .
bu arada nerelisin ben izmirliyim
Ip'ne derken ploton iğnesınımi vuruluyorsunuz. Ben 11 haftada başladım doğuma kadar dedı dk Rum ben 21haftalık hamılehım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?