Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sen evraklarını götürmedin mi cnm bakıp yazabilir pekala valla ben ne oluır ne olmaz şu şikayet hattını tele kaydedeyim :) muaynesi nerde aynı kattamı ben hiç görmemiştim buarada sağlık ocağında tahlil yapılıyo ama hastanede daha ayrıntılı şeylere bakılıyo özellikle idrar enfeksiyonu için ayda bi kez hastanede tahlil vermeye bak benim geçen gittiğimde enfeksiyon çıktı ilaç kullandım ama yeniletmedim geçtimi geçmedimi bilmiyorum cumartesi kendi dr.uma gideceğim doğum şekline karar vercez çatı muaynesi yapılcak baya gerginim :) sen ahmet beyi arayıp durumunu sorabilirsin cnm çok sabırlı bi dr. olduğunu biliyorum sana da anlayışlı yaklaşır içini rahatlatır buarada ben,m dr kontrol günlerini 5 haftada bir yaptı bu bebeğimizin risk taşımadığının bi göstergesi sevinmemiz lazım aslında şimdi son aşamadayız 10 güne düştü her aşaması ayrı bi telaş işte aklına kötüyü getirme yavrun tutundu artık sana bırakmaz annesi endişelenme (o artık ne kadar kıymetli olduğunu hissetmiştir )

doğru diyorsun canım..gitsem bi türlü gitmesem bi türlü..yarına randevu almak için aradım tüm iyi doktorlar dolu..herhangi bi doktora gidicem artık..umarım iğne yazar gittiğim doktor:18:

sezenim yarın mı senin kontrolün araştırma hastanesine gün alacaktın gittin mi

yaben bakmıcanı düşünmedim hiç. muyenesi aynı katta sezcanın odasında bakıyor. yarın arıcam ahmet beyi sorcam ona randevum 15 gün sonra.aslında bi sıkıntım yok bel ve kasık ağrımı rahim büyümesine bağladım.sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. ama doktor onayı almak istedim sadece oda olmadı neyse. sen bayalık olmuşsun.valla bişi kalmamış Allah yardımcın olsun hiç görüşemedik yarın melek ablaya gidicez öylemişlerdir ama. bi kapıdan uğraya görelim.ben çok merak ediyorum seni

sezenim yarın mı senin kontrolün araştırma hastanesine gün alacaktın gittin mi

miniklerim aslında gittim ama doktor kalp atışlarını alalım sonra iğne vericem dedi..10 gün sonra kontrole çağırdı..ama arkadaşlar çok geç olur diyorlar benimde içim rahat değil..o yüzden yarın normal doğum hastanesinde herhangi bi doktora gitmeyi planlıyorum..hayırlısı artık

yok özel değil devletteki yaptı ilk defa gittimya ne biliyim ondan herhalde. ama çok üzdü beni

nadir beye mi gittin canım sen?? onun için kasap diyorlarmış karacabeyden gelmiş sanırım..fatih bey daha iyi en azından..keşke sezcan bey rapor almasaydı ama adam sınavlara hazırlanıyor..napsın.. ama bana geçen akşam fatih bey geldi çok ilgilendi zaten eşimle de tanışıyorlar hem artık komşum ama iyi biri ilgilendi yani..bence sen bir daha ona git..boşver nadiri

canım benim takibimi fatih bey yapıyor zaten. bugün öğleden sonra müsait değildim fatih beyde öğlenden önce doluydu aklımda kalmasın içim rahat olsun diye gittim. ama gitmez olaydım beni daha çok strese soktu. bidaha gitmem aman uzak dursun. yalnız dediğin gb fatih bey ilgili bi doktor. bende memnunum ondan.

canım korkma allahın izniyle bişey olmaz. iğnelere ne kadar erken bailarsan o kadar iyi.

selam kızlar..çok sık yazmasamda sık sık girip okuyorum hepiniz iyisinizdir bebekler iyidir inşallah... biz kızımla 25 haftaya adım atıyoruz yarın inşallah şöyle doğunca rahat yaşayabileceği bi zamana gelirsek rahatlıycam korkularım çok şiddetli... sizde böylemiisniz? yoksa benmi abartıyorum...

iyi olmanıza bende çok sevindim cnm:)seninde az kaldı maşallah darısı bize.bebeğine isim buldunmu?

doğru diyorsun canım..gitsem bi türlü gitmesem bi türlü..yarına randevu almak için aradım tüm iyi doktorlar dolu..herhangi bi doktora gidicem artık..umarım iğne yazar gittiğim doktor:18:

canım sadece iğneyi yazdırmaksa sorun sağlık ocakları da yazıyor. ben en azından orada yazdırıyorum. doktoruna dozunu sor ara. başlamak istiyorum de. git sağlık ocağında yazdır.

Aynen öyle.Ama biz öğretmenlerin norm olayları var bu aralar.Ortalık karışık bayağı.Ne olacağımız belli değil..Gına geldi artık...

norm derdini sorma canım. aynı dertten muzdaripim. şu karnı burnumda halimle bana bunları yaşattıkları içinde çok kızgınım. o yüzden doğum iznimi hiç bekletmedim bi yandan da. bakalım dönünce neler yaşıcam şimdiden stresi basıyor gerçekten...

iyi olmanıza bende çok sevindim cnm:)seninde az kaldı maşallah darısı bize.bebeğine isim buldunmu?

sağol canım bizde sizin iyi olmanıza sevindik gerçi ben arada girip bakıyorum diğer topikten iyi haberlerini alıyorum :) maşallah sizde büyümüşsünüz . sana kötü bir haberim var doğsa yaşayacak kadar büyüsede o endişeler geçmiyor be güzelim. hala yüreğim ağzımda 2 saat oynamasa suratım düşüyor. şimdi korkularım daha da büyük. sanırım doğduğu anda sesini duyup birde kucağıma alıp kokladığım gün bu kaygılar bitecek. tabi yerine yenileri gelecek. isim için ilk cinsiyetini öğrendiğimde günlerce araştırma yapmıştım. kimin ben kimini eşim beğenmedi. annemlerde hiç fikir vermedi. tek ısındığımız isim demir oldu. demir gibi sağlam,sağlıklı olsun diyorum artık. bi süpriz yapıp değiştirmezsek şimdilik böyle... şeker yüklemen yapıldı mı canım umarım iyidir. hala test yapıyorlar mı pıhtılaşma için sana. ayrıcı sizin isminiz belli mi karar vermek çok zor dimi :)

doğsun da sıkıntılar bitmiycek doğru diyosun ama bi doğsun bi göreyim onu :) şeker yüklemesi c.tesi yapılacak cnm, son zamanlarda tatlıya içim gidiyo inşallah sıkıntılı çıkmaz.pıhtı için testlere de devam.sadece hematologum biraz kendi halime bıraktı beni önceden nerdeyse her hafta telefon ediyodu noldu naptın yaptınmı test diye:) ama en fazla 500 olmalı dediği d-dimer bende en son 3800 lere çıkınca artık o da yapacak bi yorum bulamadı:) Allaha emanetiz,iğnelere devam... kendini iyi hissedeceksen yaptırma test dedi,bende sırf merakımdan 3 haftada bir filan yapayım diyorum.isim bizde karar vermedik, defne koyabiliriz kesin olmamakla birlikte... aman yeterki doğsun isim bulunur dime:) görüşürüz canım öptüm seni.. demir çok güzel bi seçim

doğsun da sıkıntılar bitmiycek doğru diyosun ama bi doğsun bi göreyim onu :) şeker yüklemesi c.tesi yapılacak cnm, son zamanlarda tatlıya içim gidiyo inşallah sıkıntılı çıkmaz.pıhtı için testlere de devam.sadece hematologum biraz kendi halime bıraktı beni önceden nerdeyse her hafta telefon ediyodu noldu naptın yaptınmı test diye:) ama en fazla 500 olmalı dediği d-dimer bende en son 3800 lere çıkınca artık o da yapacak bi yorum bulamadı:) Allaha emanetiz,iğnelere devam... kendini iyi hissedeceksen yaptırma test dedi,bende sırf merakımdan 3 haftada bir filan yapayım diyorum.isim bizde karar vermedik, defne koyabiliriz kesin olmamakla birlikte... aman yeterki doğsun isim bulunur dime:) görüşürüz canım öptüm seni.. demir çok güzel bi seçim

arkadaşlar büyük ihtimal biliyosunuzdurda yinede sölemek istedim.bende cleaxne iğne kullanıyorum doğuma kadarda sürücek.dr bana rapor çıkarttı toplu halde alınıyo sürekli iğne yazdırmaktan kurtuldum.tabi bide para ödemektende

cevabın için cok teşekkür ederim. inşşallah ALLAH ın izniyle aksilik çıkmaz ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.şuan kaç aylık hamilesin peki. hamilelikten sonra coraspine devam ediyormusun .

bu arada nerelisin ben izmirliyim

Cemocan... Cok gecmis olsun canim.. Yine cok uzulmussun, ama Bak bu ilaclar iyi Gelecek insallah

Mltm burcu bucu beydagli senay sizlerde iyisiniz insallah

Gelecekumuttur-nasilsin uzun zaman oldu? Pek gelmiyodun foruma yada be rastlamadum

umudum 31' eeee
ara ara giriyorum canım yaa...
son zamanlar da tüp bebeğe bakıyordum beni oraya yönlendirdiler.bakalım hayırlısı.
sen hangi doktora gidiyorsun türkiyeye geliyormusun.

canım benim duaların için çok teşekkür ederim. şu an 7. haftaya giricem. ama belirsizlik devam ediyor. coraspine devam. ama kaçıncı haftaya kadar kullandırırlar orasını bilemiyorum. ben niğdede yaşıyorum ankaralıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…