Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım karındanmı vajinadanmı baktı :44::44::44:

Canım nasılsın iyisin dimi?
doktora ne zaman gitcektin hep soruyorum ama unutkanım çok. inin senin iyi olmanı çok istiyorum o yüzden hep soruyorum biran önce güzel haberlerini almak istiyorum

canımsın. çok iyiyim bi tanem. inanın bilgisayarı açar açmaz ilk işim buraya girmek ve geçmişi okumak oluyo. sizin içten dualarınızla sanırım çok daha iyi oluyorum. salı günü özeldeki dr. a randevum var. bakalım o ne diyecek. bi de o zaman bebek gelişmiş olursa belki kalp atışlarını duyarız diye umud ediyorum. bir de o gün eşim evde olduğu için beraber gideceğiz. ikimiz aynı anda duyarsak çok mutlu olacağım. hayırlısı inşallah. sen nasılsın güzelim. bebişimiz nasıl.

allah razı olsn canım işşallah 5 kilo kaldı kasimda reglim olsun kornmayı bırakıcem artık korksamda anne olmayı çok istiyorm ben işşallah bu sefer rabbim muradımı verir bndan sonrada

korkma bi tanem. sanki içime bu sefer olacakmış gibi bi his geldi. sen bol bol dua et. rabbim izin verirse inşallah bizlerin de sağlıklı bebişleri olur.

caım benim panik yapma bu günlere geldin allahın izniyle 3 hafta daha durur inşallah bizler duacınızız. allah yardım etsin.

karından baktı ?????????????????
canım altan bakılınca daha zn çıkıyor hemde wc sıkıişman lazım boyu normla çıkıyo altan bakılıncada daha zn çıkıyo onun için didim :44::44:bizim olayımız vajinadan canım korkmana gerek yok bizde aqltan bakılıyo serlkajlıyız diye
korkma bi tanem. sanki içime bu sefer olacakmış gibi bi his geldi. sen bol bol dua et. rabbim izin verirse inşallah bizlerin de sağlıklı bebişleri olur.

işşallah kardeşim ya işşallah 5 kilo fazlam var kör şeytan diyoki bırak kornmayı ama ya 5 kilo fazlam olnca doktora gidince kızarsa 75 düş hamil ekal dedi 70 düşebilsem keşke:18::18::18:dukana başlıcem allahnasip ederse ya yarın yada pazartesi yürüyüşe gidiyom zaten hem plateste yapıyom evde evde topla olan aşkımı bir görsen gülersin

inşallah duyarsınız canım benim. ebende endişeliyim hep iyidir herade bebiş bi terslik ben hissetmiyorumda işte kuruntu yapıyorum.
bakalım pazartesi devlete gitcem rica edicem bi ultrasonla baksın nasıl bi göreyim

inşallah duyarsınız canım benim. ebende endişeliyim hep iyidir herade bebiş bi terslik ben hissetmiyorumda işte kuruntu yapıyorum.
bakalım pazartesi devlete gitcem rica edicem bi ultrasonla baksın nasıl bi göreyim

malesef sonuna kadar hiç bitmeyecek kuruntularımız. ben zaten sonuna kadar özelin yanında devlette takip edilmesi taraftarıyım. orada da belirlediğin bir dr. un olsun. gün olur lazım olur.

malesef sonuna kadar hiç bitmeyecek kuruntularımız. ben zaten sonuna kadar özelin yanında devlette takip edilmesi taraftarıyım. orada da belirlediğin bir dr. un olsun. gün olur lazım olur.

ben 2 oglmda özele gittim aman cicicim dediler kızımdada sigortaya gittim aynı degişen birşey yok yane devlet baba bence çok iyi

yaw kankim hoş geldin sendemi benim gibi kilo veriyosn hangi takımdasın bakem senben 7 takımdayım yok takımda degilsen sen bizim takım aalalım pkol kardişim

Hoşbuldum canım sağol.Bende 90 kilonun üzerindekiler topiğiyle 103 ten 81 e düştüm.Bizim topikte bi arkadaş vardı mmery.O da rahim ağzı yetmezliğinden 6 aylık kızını kaybetti ( Çok sevdiğim bir arkadaşımdır.Bazen takip ediyorum hangi topiklerde olduğunu.Seni onu takip ederken de görmüştüm.İnşallah Allah yüzünü güldürür arkadaşım.
Bu arada kilo vererek ve soğan suyuyla pko dan hayıt suyuyla da prolaktinden kurtuldum.Tabi önce Allah'ın izniyle.Ama düşük problemim ve kimyasal sorunum devam ediyor.

canım hepimizin hikayesi birbirine o kadar benziyor ki allah yardımcın olsun bu sefer sağlıklı bebişi versin inşallah.

Sağolasın canım.Allah Yar ve yardımcımız olsun.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Amin...

ben 2 oglmda özele gittim aman cicicim dediler kızımdada sigortaya gittim aynı degişen birşey yok yane devlet baba bence çok iyi

katılıyorum dr.una denk düşersen devlet te çok iyi. şimdi zaten randevunu alıp gidiyosun. inan özeldeki dr. da daha çok bekliyorum. devlettki dr.um allah bozmasın çok iyi. muayene 9.00 da başlıyo. ilk randevusunu alıyorum. her gittiğimde bir sürü hasta muayene olmuş oluyo. meğer adam 8.00 de gelip erkenden muayeneye başlıyomuş. artık ben de öğrendim ilk randevusunu aldığımda en geç 8.30 da orada oluyorum. 9.00 olmadan dr.un yanından çıkmış oluyorum. bakalım devam ederse sonuna kadar bu şekilde gider inşallah.

canım o benim kankim bizim topge yazıyor yeni kaybetti yavrumuzu allah hepimizin yardımcısı olsn 90 kilonn üstündekilere bende yeazıyodm bıraktım orayı 7 takıma çagırdılar ordayım beklerim seni ama oraya gel bir selam ver sevinirim
canım ben 2 oglmda sigortanın özel doktorna gidiyodm 2 taramayı orda yaptırdım özelde 3 tarama testimi sskda dedim doktora gittik sskya benle özelde ilgilenen doktor para vermedimya ilgilenmedi benimle ay ne kızmıştı eşim benim 3 kayıbım olunca her zaman kanama olp acıllik olunca haliyle tanıyolar seni

o da ayrı bir vicdansızlık bazı dr. lar gerçekten paragöz oluyolar. ne bileyim allah dr.una denk düşürsün.

o da ayrı bir vicdansızlık bazı dr. lar gerçekten paragöz oluyolar. ne bileyim allah dr.una denk düşürsün.

şimdi canım şöyle oluyor ben sigortanın doktoruna gitti 2 tarama testini yaptırdık kendi yerinde 3 tarama testini yaptırmak istemeidm devlete yaptırmak varken neden yaptırıyım parayla degilmi bizde doktora söyledik eşim hastaneye gidince aradı gittik orada beni mayene etmeden 2 bayanı etti sonra beni gördü hoş geldin vs deid içeri girdim dedim beni aydın bey mayene edicek dedim fatih denilen bey siz yatın gelri doktor birazdan dedi o muayene etti ölçtü biçti vs işte sonra tetsi çıkardılar götürüdk doktora yüzüme bile bakmadı normal dedi işim komigi beni mayene edicegine bey fendi oturmş kankileriyle kahve içiyo bizde kaldı asistanlaraondan sonra sinir oldnm yeminle eşim bile kızdı paran varken yalakalık yapıyolar her doktor için diyemem ama benimki öleydi ama sinir olyorm ya gelini benim doktora götürdük ense kalınlıgına bakıcek bakmadı yasakmış özele git bakar para varya cinsiyetini sordk onuda demedi neymiş yasakmışparayı vericen senden alası yok parayı verme senden kötüsü yok daha ne diyeyim b doktorlara ben ama bazı doktorlar varya çok iyi allah var haklarını yiyemem ama böyle doktorlarada sinir oluyorum

canım gözünüz aydın. darısı başıma olsun ne diyeyim. benim sıpa korkutuyor beni. kıpır kıpırdı normalde. 2 gündür hareketleri çok nazlı. ya yeri daraldı ya döndü... pazartesi gelsede doktora gitsem....

canım öyle şey mi olur ya. bu tür insanlara bi de üstüne para verip gidiyosun ne acı. bundan sonra inşallah düzgün bir dr. bulursun da o şekilde devam edersin. bide öyle yasak falan ne demekmiş onu da anlamadım. bir dr olmazsa öbürüne gidersin hayret bişey.

bucu2 canım çok sevindim artık hayırlısıyla zamanını bekleyeceksin. inşallah sağlıkla doğar bebiş.

canlar doktoru aradım anlattım bendekinin gaz sancısı olduğunu söyledi nidilatı ve magnezyumu 3 e çıkardı... günde 3 kere alıcam bundan sonra..metsil çiğne gazını çıkar mutlaka çok rahatsız eder kasılma yapar dedi..ama ben bi türlü pırt pırt yapamıyorum..

caım benim panik yapma bu günlere geldin allahın izniyle 3 hafta daha durur inşallah bizler duacınızız. allah yardım etsin.

SENAY'cım Allah senden ve diğer arkadaşlardan gani gani razı olsun..sizler olmasanız ben kafayı çoktan yemiştim..ALLAH inşallah yardım etsin..yüzümüzün karasına bakıp bizi affetsin de dualarımızı kabul etsin..ne diyeyim başka senay vallahi kelimeler tükendi artık..30 lu haftalara başladık dertler başladı yaa ( ama buna da şükür yine de iğne ilaç fayda veriyor..hamd olsun..

Canım bana bir arkadaşım tavsiye etmişti gerçekten işe yaradı. Yoğurdun içine kabağı çiğ olarak rendele ve ya..Tadı da iyi.Rabbim kalbine huzur versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…