Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım buldum adam gibi bir doktor onu bırakmayı düşünmüyorum biraz beni zorlcek ama ne yapayım allah eşime para versin bende doktora

canım soda iç

amin canım Allah razı olsun....zor ama Allahtan gelene amenna demekten başka bi çaremiz var mı ki?

sen herkesi Allaha havale et.onun adeleti sonsuzdur.insanların ağzı yokki büzesin.Ateş düştüğü yeri yakar kimse bizim ne çektiğimizi bilemez.Allah vermesin ama genede onlara...

canım benim allah dualarımızı kabul etsin de yüce katında hepimize annelik duygusunu yaşatsın diye çok dua ediyorum. inşallah.

sen herkesi Allaha havale et.onun adeleti sonsuzdur.insanların ağzı yokki büzesin.Ateş düştüğü yeri yakar kimse bizim ne çektiğimizi bilemez.Allah vermesin ama genede onlara...

rabbim nasıl biliyosa öle yapsın diyorum canım ben artık kendime bakıcem

merhaba kızlar nisanda düşük yapmıştım şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim bu 2. düşüğüm
kimselere müjde veremiyorum
daha kalp atışı falan duymadım herhalde duymadanda inanmayacam yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
rabbim istyen herkese versin inşallah bu sefer sorunsuz şekilde kucağıma alırım:26:

amin inşallah....

canım hayırlı uğurlu olsun inş. bebişin sana sımsıkı tutunur.

çok iyi anlıyorum canım seni..inşaallah bu kez hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına

nerelerdesin beydağlı neler yapıyosun son durum nedir bi anlat yahu!!!???

wlla kuzum iyi diyeim iyi olayım benim hala korunma sürem sürdüğü için pek girmiyorum buraya birde bu ara netimiz arızalıydı,ve benim bir türlü iyileşmeyen fıtıklarım,tabi en önemlisi annemde rahatsız sol tarafı felçli onunulada ilgilendiğim için giremedim...

eee sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik

merhabalar arkadaşlar:) Foruma yeni üye oldum.. Öncelikle Allah hepimizin dualarını kabul etsin, bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alalım inş.
Ben de 10+4 günlük hamileyim. bu 2. hamileliliğim. İlk bebeğimi 8. haftada kalbinin durması ile kaybettim. Doktorlar araştırma gereği duymadılar. İlk düşüklerin 4 kadından birinde gerçekleştiğini söylediler. Ama benim içim hep tedirgin. bazen midem bulantısı hissetmez oluyorum, paniğe kapılıyorum bebeğime birşey olduysa diye.. Mide bulantıları, göğüslerimdeki şişlikler beni mutlu ediyor. O zaman biliyorum ki herşey yolunda..
Düşük yaşamak nasıl bir stres yaşayan bilir.. İçimdeki tedirginlik, korku bitecek mi bilmiyorum..
Kan pıhtılaşması sorunu yaşayıp yaşamadığımı bilemiyorum, test yaptırmak istesem şu dönemde yaparlar mı acaba? Test yaptırmadan anlaşlabilir mi herhangi bir sorun olduğu?

merhaba öncelikle sizin adınıza çok sevindim. bende gebe kalacağım günü dört gözle bekliyorum... bende bebeğimi 7 haftallıken kaybettim.. karnımda yeterli beselenemediği için ölmüş.. dr lar aynen sizind ediğiniz gibi ilk düşük diye önemsemiyorlar... bende çok tedirgindim.. iniversite hastanesine başvurdum.. orada tahlil işi ile ilgilenen kişiye durumu anşlattım. Allah razı olsun yardımcı oldu. testlerimi yaptırdık. sonuçlar için özel dr a gittim. çünkü ordakiler bakmıyorlarmış 1 düşük diye. vel hasıl kan pıhtılaşması olduunu öğrendim.. kendimi hazırlamıştım çok üzülmedim. çaresiz bir durum değil.. coraspin almaya başladım... test yapmadan anlaşılmıyor ama tahmin etmekte zor değil..ç ben bu forumdakilri okuyunca şüphelendim. dr umda bana coraspin vericem deyince iice şüphem arttı.. tahlil için birilerinin size yardımcı olması lazım.. özelde de yapıyorlarmış ama pahalıymış.. ben üniveristede para öedemedim.. normalde pahalı testler bunlar..

aaa ben öyle bişi hiç duymamıştım canım çok geçmiş olsun..allah yardımcın olsunkilolu değilim tam tersi çok zayıfım 48 kilodayım lenme var ama aşırı değil ve saç dökülmesi çok oluyo 2 ayda bir adet oluyorum zor hamile kaldım onuda kaybediyorum hayırlısı inşh senn neler kullanıyosun adetlerin düzenlimi?

Ya kızlar çok moralim bozuk innohep iğne kullanıyordum hamileliğimin ilk haftalarında sonra başka bi doktora gittim clexanın daha kaliteli olduğunu söyleyip onu verdi ama ben ikinci kutusunda ishal olmaya başladım ilk baş anlayamadım ondanmı diye kan hapını bıraktım ama yok düzelmedi yan etkilerinde diyare yazıyor zaten benim gibi olan varmı acaba???

ben 0,6 lık kullanıyorum. 0,4 lük te kullandım. her ikisinde de böyle bir sıkıntı yaşamadım. ama varsa bile geçicidir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…