Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bende 0,4 le başlayıp 0,6 ya geçtim. ama öyle bir etkisi olmadı hatta tersi söz konusu bende sürekli...

günaydın kızlar,

hepimiz için güzel bir gün olsun...bugün doktor kontrolümüz var. dualarınızdan bizide eksik etmeyin ...

canım bende 0,4 le başlayıp 0,6 ya geçtim. ama öyle bir etkisi olmadı hatta tersi söz konusu bende sürekli...

Belkide iğneden değildir bilemedim yan etkilerinde yazıyor ama ,bugün doktora gidicem çünkü çok korkuyorum bebeğe bir zararı olurmu diye yalnız clexane innohepe göre canımı daha çok yaktı dahada fazla yakıyor

senaycım sana da günaydın..inşallah hepimiz için hayırlı birgün olur...

mltm cim dualarım seninle inşallah çok güzel haberlerle dön buraya :)

lady canım bu ara çok salgın var ishal konusunda hastaneler yıkılıyor..belki de ortalık hastalığına yakalndın..bende yıllardır kullanırım clexane ama hiç ishal yapmadı beni..

hepinize günaydın kızlar bu ay korunmayı bıraktım benim adetime 9 gün var yaklaşık 2 gündür karnım ağırıyo çok şiddetli değil ama ağrı giriyo sürekli biraz korktum sizce neden ağrıyo kızlar. çünkü benim 4 haftalık düşüğümün belirtisi karın ağrısıydı tabi şu an erken o zaman adetimden 1 gün sonra karnım ağrımaya başlamıştı cevapp kızlarr

belki de hamile kaldın ve bu onun ağrısıdır hildancım..kötü düşünme,kötüyü çağırma hissediyorum ii şeyler olacak..ama az daha sabır 4-5 gün sonra bi test yaparsın..bu arada ağır kaldırmamaya ve bol bol istirahat etmeye bak..kafanı kurcalama kötü şeylerle..:))

canım daha önce de karın ağrısı olup düşük yaşadığm için direk kötü düşündüm daha erken ama ne bileyim işte. 4-5 gün sonra testte çıkar mıı

canım bende 0,4 clexane kullanıyorum.7.haftamda başladım.20.haftamdayım.gerçekten kabız olmadım.hafif olacak gibi oluyorum ama ardı ishal.gün içindede ishal karın ağrısı yaşıyorum.sen söyleyince aklıma geldi bak şimdi sanırım benimde ondan ozaman.

canım daha önce de karın ağrısı olup düşük yaşadığm için direk kötü düşündüm daha erken ama ne bileyim işte. 4-5 gün sonra testte çıkar mıı

sağlıklı bir döllenme olduysa çıkar..bana doktorum böyle söylemişti ama yaptın çıkmadı diyelim mutlaka gidip birde kandan baktır hildan..ne kadar erken öğrenirsen bebeğinin yaşaması o kadar yüksek olur..ben hep öyle yapıyordum..ben bu gebeliğimi 3 haftalık öğrendim ve hemeeennn iğne ve ilaca başladım..

kızlar ne bu çektiğimiz ya yumurtlama tarihi geçtiği gibi başlıyo sıkıntılar taa doğurana kadar tabi doğurabilsekkk:)

canım çok teşekkür ederim bi terslik olmazsa cuma ya da ptesi bakarıım. ptesi kesin çıkarr çünkü adetime 2 gün kalmış olur o zaman

günaydın kızlar,

hepimiz için güzel bir gün olsun...bugün doktor kontrolümüz var. dualarınızdan bizide eksik etmeyin ...

hayırlı haberlerle gel canım hareket konusu benimkide aynı bazen hareketli bazende yan gelip yatıyo sanırım doktoruma sorduğumda artık yerinin daraldığını eskisi kadar hareket etmeyeceğini söyledi seninkide aynısını söyleyecektir telaş yapma

canım ishalinin iğneyle alakalı olduğunu düşünmüyorum bende aylardır kullanıyorum bende aksine kabızlık çekiyorum ayrıca kan hapı hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama kabızlık yapacağını söylemişti benim doktorum

Merhaba kızlar yeni üye oldum.iki kez düşük yaptım.. 3-4haftalıkken kaybediyordum.pıhtılaşma sorunu ortaya çıktı ikinci kayıpta araştırdılar.altı ay ara verdik çeşitli nedenlerden dolayı şimdi de coraspirin kullanıyorum üç aydır hamile kalamıyorum bu gün adet olmam gerek ama henüz olmadım az önce test yaptım negatif.ve hiç belirti yok sadece sag kasıkta hafif bir ağrı ayın üçünde de kan testi yaptırdım 1,20 beta hcg çıktı.adet gecikmem olmaz ama bilemiyorum.beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

Herkese Merhaba sağlıklı günler kızlar;
Rabbim büyük sınavlarla sınamasın bizleri inşallahhh,derdi veren dermanını da verir inşallahh.
mthfrc677t , mthfra1298c heterozigot ile tanışmış bulunmaktayım 4,5 haftasında ikiz bebeklerimi kaybettim..Günlerdir yorumlarınızı okuyorum.
Çok gerginimm çok da üzgünümm...Elimden geleni sonuna kadar yapıcam aklımın , imkanlarımın yettiğince.Gerisi Rabime emanett hayırla sağlıkla verir inşallahh
annelik görevini bana da siz isteyen kardeşlerimize de...

canım belki stresten belki de hava değişimindendir adet gecikmen çünkü test sonucun negatif eğer gebelik oluşsaydı bhcg de çıkardı. ben de 8 ay önce 4 haftalık düşük yaptm 3 ay coraspin kullandm bu ay korunmayı bıraktm daha adetime 9 gün var. canım senin düşüklerinin belirtisi nasıldı yani nasıl anlıyodunn

canım geçmişolsun hiç üzme kendini ben öğrendiğim zaman çok üzülmedm en aından düşüklerimin nedenini öğrendim diya biraz rahatladım senin düşükler de erken dönemde olmuş nasıl anlaşıldıı düşüğün

kızlar ne bu çektiğimiz ya yumurtlama tarihi geçtiği gibi başlıyo sıkıntılar taa doğurana kadar tabi doğurabilsekkk:)

hildancım bende yumurtlamadayım bu ara ama bendede ozellıkle sag tarafımda bır agrı var,senın yazınıda okuyunca aklıma geldı,ama benım adetıme 14 gun var yanı daha erken dıe dusunuyorum acaba bır test yaptırsaamı, senın agrı nasıl? sımdı telaş oldum bırden :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…