Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Tatlım nasılsın? çok merak ettim seni yazdıklarını okudum.
Eşinden alıcakları kanla aşı yapılacakmış bi seçenekte o demiş doktor bi deneseniz bakalım belki çareniz budur arkadaşım. Allah bu yolda eylendirmesin.allah tez zamanda gönlünün muradını versin.allah eşine ve sana sabır versin. Ben senin hep duacınım arkadaşım.

Doktorum banada saglikli tutturana kadar deniyceksin dedi!

Lenfosit asisinin da uydurma bisey oldugunu soyledi doktorum Bende cok yaptirmak istemistim, bilimselligi yok demisti

Bak burcu_gen de Bizim gibi igne kullanmasina ragmen kaybetmis ama simdi cok sukur nerdeyse Dogumu yaklasti

Yani umutsuz olmayalim

Sen yinede ankarada sinan beksac'a git

canım umudum_31 yazmış sanırım bak eğer ankarada sinan beksaç'tan randevu kopartırsan hayatının dönümü olur..kendisinin namını çok duydum..benim de birkaç arkadaşımın hocası olur kendisi..bu mthfr mutasyonları, protein c ve s ve tekrarlayan düşüklerde türkiyenin en iyi isimlerinden biri olduğunu duydum..ben kendisinden çok randevu almak istedim ki ben bursada yaşıyorum eğer adam kabul etseydi ankara ya belli bir süre yerleşebilirdim bile.. yani ben bilmiyorum sen nerdesin ama sinan beyi kaçırma arkadaşım :)

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza benimde kanımdaki pıhtılaşmadan dolayı 2 düşük yaptım daha önce şimdi 13 haftalık hamileyim iğneler ve ilaçlar sayesinde çok iyiyim işallah devamı gelir

canım hayırdır ne gibi sorun var işte

günaydınlar kızlar

dün iki kere alıntı alıp cevap yazıyordum ki bir engel çıktı yazamadım...

ŞENAYCIM teselli edecek hiç bir cümle yok şu durumda kendimden biliyorum. ama ben dedemi,babaannemi ve dayımı 1 sene içinde kanserden kaybettim, dayımın 40 mevlütünden sonra hamile olduğumu öğrendim. bana, özellikle anneme iyi gelecekti bu bebek... ama onuda kaybettim .kendimden çok anneme üzüldüm . çok şükür bak bu sefer buralara kadar geldik. neyse eminim herkes aynı şeyi söylüyordur ama beterin beteri var. allahım bununla sınıyorsa seni demek ki daha beterinden koruyor. o yüzden toparlan bir an önce.şu günleri atlat yeni umutların , umutlarımız olsun olur mu ....

DUMAN canım ben yaklaşık 1,5 senedir burayı okuyorum ama duymadım daha önce büyük geçmiş olsun. çok şükür atlatmışsınız. yarında iyi haberlerle gel bizede haber ver mutlaka...

BUCU canım ben diyordum benim oğlum tosun olacak diye seninki daha tosunmuş maşallah. allahım nazarlardan korusun.

BURCU canım habersiz bırakma bizleri doktor kontrolünden sonra yaz mutlaka....

canım nasılsın sen sezaryen olmuştun nasış geçti ayılman agrın falan zor oldumu bide sontamı ne takılıyormu genel aneztezide

canım ben odaya giderken kendimdeydim sorun olmadı ayılmak.sezeryandan korkardım hep normal olmasını istedim,olmadı iyikide olmamış.şimdi sorsalar yine sezeryan derim.ağrım sızım olmadı.sontayı doğumdan sonra soruyorlar ister misin diye.ben istememiştim sürgü vermişlerdi.zaten 4-5 saat sonra wc ye gidebiliyorsun.

günaydın kızlar benim karın ağrılarım kaç gündür var ve hala devam ediyo adetime henüz 6-7 gün var sabah çok korktum yine düşük mü yaşıyacam diye gidip bhcg yaptm sonuuç negatif yani 1. inanın çok rahatladım ama bu kesin bi sonuç mudur?

canım, ben adetime 5 gün kala yaptırdım negatifti, 2 gün geçince pozitif. yani kesin sonuç değildir diye düşünüyorum, neden korkuyorsun ki ağrı yumurtlama zamanı da olabilir yerleşme zamanıda. yada sadece üşütmeden kaynaklıdır. hayırlısı neyse o olsun cnaım. umarım sağlıklı bir gebelik başlangıcıdır diyelim bence. :)

merhaba kızlar bebişimin kalp atışlarını gördüm sonunda..ama kendi doktorumda değil dayanamadım başka doktora gittim..kalp atışlarını gördük 7+4 olduk ALLAH ın izniyle ..bulantılarım çokkkk yine rapor verdi doktor.bi 10 gün daha yatacam ...cumartesi günü kendi doktorumda randevum var bişey takıldı aklıma 3 gün arayla ultrasona girmek bebeğime zarar verir mi

canım sen de kandamı baktırmıştın. korkumun nedeni daha önce 4 haftalık düşüğümün tek belirtisi hiç geçmeyen karın ağrısıydı bu defa da tam da korunmayı bıraktğm ay böyle olunca korktum hala da ağrıyo o yüzden sabah yaptm sonucu öğrendiğim gibi sizinle paylaştm. canım bu ağrı gelip geçen bi ağrı olsa korkmazdm ama pazar gününden beri geçmediği için ve diğer düşüğümün belirtisiyle aynı old için korktumm

canım senin adına çok sevindim inş herşey yolunda gider. şu an için ters bi durum yok dolayısıyla doktoruna daha sonra da gidebilirsin. ama yinede gitmek istiyosan bi zararı olacağını zanetmiyorum

canım senin adına çok sevindim inş herşey yolunda gider. şu an için ters bi durum yok dolayısıyla doktoruna daha sonra da gidebilirsin. ama yinede gitmek istiyosan bi zararı olacağını zanetmiyorum
çok teşekkür ederim canım...kendi doktoruma gitmek istiyorum çünkü çok yoğun oluyor bi daha çok geç verir randevu..o da güzel şeyler söyleyince daha da rahatlıcam inş....

çok teşekkür ederim canım...kendi doktoruma gitmek istiyorum çünkü çok yoğun oluyor bi daha çok geç verir randevu..o da güzel şeyler söyleyince daha da rahatlıcam inş....

öyleyse git canım bi zararı olmaz inş.umarım bu yolculuğunda her zaman güzel haberler alırsın sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın.

canım nasılsın nasıl gidiyo ben sabah karın ağrısından dayanamayıp bhcg yaptm sonuç negatif daha adetime 6 -7 gün var ama çok korktum ters giden bişey mi var diye gidip baktırdm şu an yok bu kessin sonuç mu

gözün aydın canım ultrasonun hiç bir zararı yok. gönlün rahat olsun. bende ilk zamanlarda haftada en az 1 kere gidiyordum. inşallah hep güzel haberlerle dönersin...

evet güzelim kanda baktırmıştım. haklısın korkmaktada doktora bi sorsan telefonda. belki ağrını kesecek ve hamileysen sana zarar vermeyecek birşey önerir.

canım benim çok teşekkür ederim. şu an hala kanamam yok. pazartesi devlete salı özele gideceğim herhalde o zaman netleşir ne olacağı. ndan sonra da başka yaptırmamız gereken ne testler varsa ankara da yaptıracağız. aşı konusunda tam emin değilim ama çare buysa elbette onu da yaptıracağız. hayırlısı. duların için çoook teşekkür ederim. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı bebişler versin.

ah canım gitmek istiyorum da dr. yeni hasta kabul etmiyomuş ki. gidip kapısında mı beklesem acaba bilemedim ki.

ben niğdedeyim ama ailem ankara da. yani gitme imkanım var. ama dün telefonla aradım hastaneyi hoca yeni hasta kabul etmiyor dediler. nasıl yaparım bilemiyorum. hastaneye gidip bizzat mı ulaşmaya çalışşam bilemedim.

canım hayırdır ne gibi sorun var işte

ben üniversitedeyim. doktora aşamasındayım ve tez savunmasına girmem lazım. ve hocalarımdan dolayı çeşitli sıkıntılar yaşıyorum. baya gerginlikler yaşadım. şimdilik sular durgun ama her an yeni birşeyler çıkacak diye korkuyorum. o kadar anlayışsız insanlar var ki. adamlar okumuş yard. doç. prof olmuş ama insan olamamış malesef. bilmem anlatabildim mi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…