canım 0,6 kullanıyodum. bir de coraspin. üstelik tedbir amaçlı 0,4 lül iğneyi de 10 gün öncesinden vurmuştum. sonra hamile kalınca 0,6 ya geçtik. dr. un söylediği 2 şey var. hamile kalıp düşüreceksin illaki birinde tutacak. bir tane 10 düşükten sonra 11. de durmuş. iğnenin dozunu 0,8 yapacaz dedi. bu gebeliğimim kimyasal bir gebelik olmadığını ve normal bir gebelik olduğunu söyledi ultrasona bakarak. bir diğer yolun da eşimden alınacak kanla bana bir aşı yapılması yöntemini. dediğine göre benim vücudum ondan gelen kromozomları kabul etmiyor ve bloke etmeye çalışıyormuş. o yüzden de düşükle sonuçlanıyormuş. ben niğde de yaşıyorum. istanbul da ve ankara da birkaç merkezde bu teknoljinin olduğunu söyledi. ama eşim tekrar hamile kalmadan önce yapılması gereken başka ne testler varsa onları yaptırırız ondan sonra diyor. çünkü her defasında benim nasıl psikplojik olarak çöktüğümü görüyor. yapacak birşey yok. ben elimden geleni yapayım gerisi allaha kalmış. şu an bile sonuna kadar ne gerekiyorsa yapacağım diyorum kendi kendime. ilaçlarımı aynı düzenle kullanıyorum. bir ihtimal belki diyorum. bir yandan da düşecekse düşşsün diyorum kafam karman çorman anlayacağın.
canım benim teşekkür ederim. Aslında tersine her geçen gün kendimi daha kötü hissediyorum sanki. Bir huzursuzluk, mutsuzluk, umutsuzluk var içimde. Zaten işimdeki sıkıntılarım yüzünden yüzüm gülmez olmuştu. şimdi iyice kendimden geçtim. Evet kendimi toparlamaya çalışacağım ama biliyorum ki eskisi gibi asla olamayacağım. Benim de adetim 2 gün geçinceye kadar normaldi biliyosun o ara hcg düştü sonra tekrar yükseldi ama bu sefer de 2 katı yükselmedi. Yani o hcg değeri düşüşünde aslında ters giden birşeyler olduğunu biliyordum ve bu sonucu hep beklememe rağmen yine de üzüldüm. Kendimi hiç ümitlendirmemiştim oysa. Evet dua ettim rabbime, ilaçlarımı kullandım yani elimden ne geliyosa onu yaptım ama olmadı yetemedim malesef. Ben de kürtaj olmayı hiç istemiyorum.
canım nasılsın sen sezaryen olmuştun nasış geçti ayılman agrın falan zor oldumu bide sontamı ne takılıyormu genel aneztezide
günaydın kızlar benim karın ağrılarım kaç gündür var ve hala devam ediyo adetime henüz 6-7 gün var sabah çok korktum yine düşük mü yaşıyacam diye gidip bhcg yaptm sonuuç negatif yani 1. inanın çok rahatladım ama bu kesin bi sonuç mudur?
canım, ben adetime 5 gün kala yaptırdım negatifti, 2 gün geçince pozitif. yani kesin sonuç değildir diye düşünüyorum, neden korkuyorsun ki ağrı yumurtlama zamanı da olabilir yerleşme zamanıda. yada sadece üşütmeden kaynaklıdır. hayırlısı neyse o olsun cnaım. umarım sağlıklı bir gebelik başlangıcıdır diyelim bence. :)
merhaba kızlar bebişimin kalp atışlarını gördüm sonunda..ama kendi doktorumda değil dayanamadım başka doktora gittim..kalp atışlarını gördük 7+4 olduk ALLAH ın izniyle ..bulantılarım çokkkk yine rapor verdi doktor.bi 10 gün daha yatacam ...cumartesi günü kendi doktorumda randevum var bişey takıldı aklıma 3 gün arayla ultrasona girmek bebeğime zarar verir mi
çok teşekkür ederim canım...kendi doktoruma gitmek istiyorum çünkü çok yoğun oluyor bi daha çok geç verir randevu..o da güzel şeyler söyleyince daha da rahatlıcam inş....canım senin adına çok sevindim inş herşey yolunda gider. şu an için ters bi durum yok dolayısıyla doktoruna daha sonra da gidebilirsin. ama yinede gitmek istiyosan bi zararı olacağını zanetmiyorum
çok teşekkür ederim canım...kendi doktoruma gitmek istiyorum çünkü çok yoğun oluyor bi daha çok geç verir randevu..o da güzel şeyler söyleyince daha da rahatlıcam inş....
merhaba kızlar bebişimin kalp atışlarını gördüm sonunda..ama kendi doktorumda değil dayanamadım başka doktora gittim..kalp atışlarını gördük 7+4 olduk ALLAH ın izniyle ..bulantılarım çokkkk yine rapor verdi doktor.bi 10 gün daha yatacam ...cumartesi günü kendi doktorumda randevum var bişey takıldı aklıma 3 gün arayla ultrasona girmek bebeğime zarar verir mi
canım sen de kandamı baktırmıştın. korkumun nedeni daha önce 4 haftalık düşüğümün tek belirtisi hiç geçmeyen karın ağrısıydı bu defa da tam da korunmayı bıraktğm ay böyle olunca korktum hala da ağrıyo o yüzden sabah yaptm sonucu öğrendiğim gibi sizinle paylaştm. canım bu ağrı gelip geçen bi ağrı olsa korkmazdm ama pazar gününden beri geçmediği için ve diğer düşüğümün belirtisiyle aynı old için korktumm
Tatlım nasılsın? çok merak ettim seni yazdıklarını okudum.
Eşinden alıcakları kanla aşı yapılacakmış bi seçenekte o demiş doktor bi deneseniz bakalım belki çareniz budur arkadaşım. Allah bu yolda eylendirmesin.allah tez zamanda gönlünün muradını versin.allah eşine ve sana sabır versin. Ben senin hep duacınım arkadaşım.
Doktorum banada saglikli tutturana kadar deniyceksin dedi!
Lenfosit asisinin da uydurma bisey oldugunu soyledi doktorum Bende cok yaptirmak istemistim, bilimselligi yok demisti
Bak burcu_gen de Bizim gibi igne kullanmasina ragmen kaybetmis ama simdi cok sukur nerdeyse Dogumu yaklasti
Yani umutsuz olmayalim
Sen yinede ankarada sinan beksac'a git
ben niğdedeyim ama ailem ankara da. yani gitme imkanım var. ama dün telefonla aradım hastaneyi hoca yeni hasta kabul etmiyor dediler. nasıl yaparım bilemiyorum. hastaneye gidip bizzat mı ulaşmaya çalışşam bilemedim.canım umudum_31 yazmış sanırım bak eğer ankarada sinan beksaç'tan randevu kopartırsan hayatının dönümü olur..kendisinin namını çok duydum..benim de birkaç arkadaşımın hocası olur kendisi..bu mthfr mutasyonları, protein c ve s ve tekrarlayan düşüklerde türkiyenin en iyi isimlerinden biri olduğunu duydum..ben kendisinden çok randevu almak istedim ki ben bursada yaşıyorum eğer adam kabul etseydi ankara ya belli bir süre yerleşebilirdim bile.. yani ben bilmiyorum sen nerdesin ama sinan beyi kaçırma arkadaşım :)
canım hayırdır ne gibi sorun var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?